2009...

..har inte varit världens bästa år. Visst har jag haft bra stunder som blivit bra minnen men för det mesta har det varit dåliga minnen. Nära döden upplevelsen var den värsta och sjukdomen som "förbjöd" vissa saker. Men jag är lycklig idag över allt jag fick göra. Tex fick ta studenten dock missade jag en del saker pga att jag var sjuk.Och hade roliga dagar med min underbara HV06CST! Tagit nagelteknolog diplom, make-up stylist diplom.. Ska inte glömma alla nya vänner som jag fick under detta år också och ska inte glömma min underbara familj som alltid varit vid min sida. Jag är också glad över att jag fick jobb på en gång efter studenten.

Jaa nu hoppas jag på ett år med mindre läkarbesök och mycket lycka för det behöver jag.

Speciellt idag så känner jag mig riktigt glad eftersom förra året låg jag ner för det mesta och reste mig inte förrän vi skulle till lokalen vi hade festen men i år så har jag lyckats göra en massa som jag förra året inte klarade av.

Nu ska jag njuta och glömma året som gick och tänka på att nästa år blir ett skitbra år !


I Did it Again..

Sorry igen för att jag inte har uppdaterat så bra men igår var jag inte hemma på hela dagen typ. Från jobbet gick jag sedan ut med syster och gjorde lite ärenden när jag kom hem skulle jag ut o fika med mina kusiner och några till. Har inte haft så trevligt på länge.. sen tillbringade jag tiden hemma hos min kusin och gjorde nada eller joo jag hade ju Toñito i mina armar under tiden Eshi lackade Maris naglar:)

Nu så ska jag snart fixa till rummet och klä på mig. Får se hur dagen ser ut men mot runt 20.00 sticker vi hem till min syster för middag och fest !

Ni får ha det bra och så önskar jag er ett Gott Nytt År!


[Jag bjuder på denna icke seriösa bilden på mig och bror ]

Hola camaron sin colaa

Usch idag har jag varit dålig på att uppdatera er men så fort vi gick upp idag så åkte vi till tuna park. fick med mig lite grejs hem så får se om något går att ha på sig till nyår, för de va inte festkläder direkt..
Nu har jag precis kommit hem, varit hos syster där bland annat min kusin var och även min faster. Vi kollade på salvadoransk dokumentärfilm om Mara 18, filmen hette La vida loca. Det är hemskt att se hur vissa har det där och jag tycker att de någon gång kunde försvinna, för att döda varandra för ingenting och tjejer lämnar sina småbarn och sånt är inte kul.. Kanske om sånt försvann från mitt fina land så kanske El Salvador skulle finnas med på turisthäften när man ska resa bort?

Jaja Imorn blir det jobb och ska också fika med marina och hennes vän sedan blir det mer jobb och fixa massa inför torsdag:D

Nu säger jag godnatt!

gäääsp

Efterrätten vi åt var mumsi mumsi. Sen satt vi och snacka om massa skit och kom in i samtalsämnet om min och syrrans fiesta.. ska bli kuuul !!!
Vidare drog vi för att hyra film och utanför statiol stod polisbil med en kille som de visiterade och frågade ut medan polisen ropade in styrka :S fatta i lilla Arboga! Ja men vi fick med oss filmen Borta Bäst Hemma Värst, det blev lite skratt under hela filmen så jag är nöjd.

Senare idag ska jag och syster åka iväg och kolla på lite kläder, kanske hittar jag något att bära till nyår=), men måste hinna till jobbet en snabbis också, får se om jag hinner, vill ju också träffa min kusin som är här , verkligen saknat henne! och jag hoppas att min andra kusin kommer också :P

människorna sitter och kollar på beverly hills ninja och gosh va dom skrattar, själv tycker jag filmen är lite dötråkig så jag drar nog upp till min säng så jag kan få min skönhetssömn...

Slänger nog upp en bild imorn på hur hårfärgen ser ut nu :)

Natti natti


Hallojs!

Hej på er mina läsare!

Hur har eran dag varit?, Min har inte varit alls för stressig vilket har varit skönt men fick ju jobba hela dagen idag + att jag fick fixa mitt hår:D. Det var tänkt att jag bara skulle toppa luggen och under håret men nope, blev färgning också, så nu har jag nog mitt naturliga hårfärg. Min boss tyckte jag skulle göra det fint till nyår så då kunde jag inte tacka nej, för när hon säger något så lyder man helt enkelt och det blev inte bara jag som fick förnya sin hårfärg:P

Ja nu har vi precis ätit kycklingspett med persiskt ris som innehåller saffran coh några bär som är typ syrliga,min kära syster ville testa något nytt(vi är ju liksom latinamerikaner) och snart blir det efterrätt!!

Nu svar på en kommentar:
V. Klänningen köpte jag på H&M. kostade endast 99kr så det var rena fyndet tyckte jag !
Vet inte om den finns på alla H&M men jag köpte den på Marieberg Galleria i Örebro.

Nu så gummor och gubbar ska jag gååååå.


oldies

Riktigt kul att hitta gamla bilder på sig själv och jag säger bara en sak, shit va jag har förändrats på bara några år !


Moi -06


Karnevalen -07

Niña Tula ft. Tenchii -07

Marely ft. Terexi -07

Marely ft. Terexi -08


Nu -09


30 days left

Nu har jag börjat, precis som varje år, nedräkningen till min födelsedag och i år är väl den som är bäst va, liksom 20 Ååååår:P jaa så idag är det 30 dagar kvar fram tills dess:)

Ja familjen bestämde sig igår natt att vi inte skulle åka iväg idag eftersom min pappa jobbar jour så han vill inte åka iväg ifall något skulle hända(vilket det aldrig gör) så mina planer för idag skiter sig rejält också men får försöka göra några vettiga saker, ska nog hälsa på min syster idag sen har jag tänkt att jag ska lacka mina naglar fint så jag har de gjort till nyår.

Ja senaste nytt från idag är att Andrés tog sönder hans tallrik idag, han lägger den aldrig bra på diskbänken utan typ lägger den precis på kanten så den flög ner på golvet, snacka om att vi blev skrämda haha.

Nej nu ska jag ta och börja fixa mig , see yaa later!

PS. Idag fyller en av mina bästa kompisar år så grattis Cissi!<3

!

Hej igen bloggen. Nu har vi verkligen fått i oss massa mat eller jag ska nog inte säga mat för efter att jag åt kebab tidigare idag så har jag ätit bla: skorpor med varm mjölk, friterad banan med glass, fruktsallad och nu massa cola och muffins och det är väl inte mat?

Jag berättade väl att jag skulle "sitta" barnvakt men det blev typ inte nå eftersom 2 av mina farbröder kom och de hade också med sig sina barn så barnen har lekt en massa och vi har haft riktigt trevligt. De piggade upp mig från mitt dåliga humör jag hade tidigare:)

Eftersom jag jobbar på måndag så bestämde papi att vi skulle ta oss den där maten och rundan ute imorgon och jag HOPPAS verkligen vi gör det nu, visst min kära syster kommer inte följa med men de får hon skylla sig själv för:P Om dom vill får dom ju åka på måndag igen haha

Nu ska vi kolla på ännu en film och sedan bär det av mot sängen.

babay

lugn

Vad man kan slappna av och bli lugn av att ta ett varmt bad. nu känns det mycket bättre och när jag kom ut så hade min kusiner kommit hit. Men de sitter och kollar på film.

Jag försöker göra något positivt och det ena som piggade upp mig var faktiskt kebab som jag beställde hem:P och nu ska jag nog göra en fruktsallad och äta med glass hihi..

Nu får ni ha det bra så ska jag ta och unna mig något gott igen

Annandag jul

Idag är det lördag, trodde seriöst att de var söndag idag och att jag skulle ta mig till jobbet imorn men skönt att de inte är så. Planen för idag var att vi skulle åka iväg o äta sen kolla lite på kläder men nej min familj är nog den bästa på att ändra planer och nu är jag riktigt irriterad eftersom jag är en som människa som planerar saker och ting och nu har de bestämt att de ska åka på måndag eftersom alla är lediga men jag jobbar så jag kan inte följa med. Suck !
Och känner att jag vill ut och festa vilket jag kunde ha gjort också men nej ska ju sitta barnvakt och det förstör min dag ännu mer. Finns ju inte en endaste människa som jag brukar vara med under jul här=( Saknar mina kusiner väldigt mycket och en annan viss person också!

Jaja nu ska jag inte tjata mer.
Hoppas ni har en fin dag.

julafton!


Många klappar va det under granen



Ja,bror och syster, davis med sin Bûche de Nöel

Mina små älsklingar

Min älskade mamita

Senare på kvällen, min tjockis<3


Finns en massa bilder men orkar ej lägga upp dom så ni får nöja er med dessa=)

24/12-09

Gud va roligt jag haft idag/kväll massa mat och gottis grejer men känner att jag faktiskt skulle kunna få i mig en tamal just nu men känner mig skit trött..

Vi blev precis klara med att öppna julklappar och jag är super nöjd med det jag fick :), det blev bla. kläder,sockor,pyjamas(som jag verkligen var i behov av), presentkort jaa o massa mer!

Imorgon ska vi förmodligen hem till syster och äta sen vidare till faster tror jag? Ja nu ska jag nog äta lite sen upp till sängen ! Bilder får ni imorgon om jag hinner :)

Noches!

Feliz navidad :)

Hohohoh på er! jag önskar er alla en god jul och hoppas ni får en underbar dag idag !

Jag vet att de flesta av er öppnar era julklappisar tidigt så hoppas ni får fina paket, jag måste vänta till 00.00 för att öppna så jag hoppas att tiden går en aning fortare haha.

Puss& kram från mig till er !

Hörs senare .


Merry Christmas !!

Fy sjutton va skönt det är med jul, imorse blev det ju frukost på jobbet, gotti macka vi fick och fick även en julklapp som jag ska öppna imorgon. Sen drog jag vidare till Örebro med systeryster och hennes man. Fyfarao va han skulle handla grejer haha.. jag köpte faktiskt ännu en julklapp till mamita. nu får hon också 2 hihi. sen blev det även en klänning och ett par boots/kängor typ som är varmfodrade eftersom mina andra skor läcker=(

sen åkte vi hem och gud va gott det luktade så fort man öppnade dörren, mamma har ju gjort tamales så det luktar skitgott, har ännu inte ätit några för väntar på mayra. Nu har vi verkligen jul här hemma. Det dunkar musik och precis har vi det heeeela dagen imorgon och ibland varje dag fram till nyår :P

Nu ska jag önska er en god jul och att ni får en super duper bra dag imorn!
En stor kram från mig !


que ondas!

tjoooo

Hur mår alla i kylan?  jaa sitter med fingervantar på, för fönstret som ligger brevid datorn är sönder typ så den släpper in luft och på vintern blir det riktigt kallt i den här lilla hörnan. och jag är lite småförkyld också, typiskt att jag skulle bli det i år också !

Men jag ska inte klaga mår ju inte dåligt på grund av lite nästäppa och snor(vaknade lite värre idag)det är irriterande men inge mer.
Idag blev sista arbetsdagen fram till måndag så har några dagar ledigt vilket känns skönt för nu är det inge mer pappersarbete heller men imorgon ska vi ha julfrukost på jobbet så ska va på salongen klockan 8 sen efter det ska jag nog åka iväg med pappa och kolla på lite grejs.. Idag köpte jag också julklapp till mina kusiner Elsi och Mari och självklart till Toñito. Blev lite sådär att jag kände att jag behövde ge dom något haha

Om ni läser detta så tro inte att de är värsta grejen:)

Ja och idag fick jag paket hem, det var lite makeup till några kunder och själv fick jag ju min lipgloss som luktar vindruva! jättefin är den, ni ska nog få se bild later på hur den ser ut och snälla som dom va fick jag även löspuder- oil control gratis som en liten julpresent. Jag tackar för den!:)

Nu ska jag sätta mig vid tv:n med Andrés och vänta på att resten av människorna som bor här ska komma, hoppas vi äter kebab för är jättesugen på det haha

Pussss

Los chicos aventura-Desde que llegaste

Desde que llegaste no me quema el frio 
me hierve la sangre siento tus latidos,
Desde que llegaste ser feliz es mi vicio
contemplar la luna mi mejor oficio,
No te prometo amor eterno porque no puedo
soy tripulante de una nube aventurero.
Un cazador de mariposas cuando te veo
y resumido en tres palabras cuanto te quiero.


Desde que llegaste nada esta prohibido,
se marchó la duda me abrazo un suspiro.
Desde que llegaste no hay mejor motivo,
para despertarme pa´ sentirme vivo.

No te prometo amor eterno porque no puedo
Soy tripulante de una nube aventurero.
Un cazador de mariposa cuando te veo
y resumido en tres palabras cuanto te quiero.
<3


television

Vad brukar ni kolla på för program på tv? Jag är nog lite udda för när jag gick i skolan så snackade alla om ugly betty, desperate housewives, greys anatomy ,gossip girl, one three hill ja you name it men jag kollar typ på kriminalserier som tex criminal minds, law and order: special victims unit, CSI och den där nya serien NCIS Los Angeles. alla handlar om samma sak typ men jag missar inte en enda avsnitt. Visst jag följde gossip girl ett tag men slutade sen och har kollat till och från på alla andra serier men inget jag följer. Pappa sa idag att jag borde ha blivit kriminalvårdare eller nåt liknande istället för att jobba med skönhet och vård:P

Jaja idag kom gudmor förbi med lite julklappar och fick även sitta barnvakt åt Aylyne och Rosa-Cristina, mys vart det och de fick ju mina julklappar också men imorgon efter mitt långa och jobbiga arbetspass ska jag till min gudmor och lämna mina julklappar :)

Jag blir så ivrig över att veta vad jag fått och speciellt nu när mayra sagt " Jag vet att tere kommer ÄLSKA de jag köpt åt henne" vill att de ska bli tordag haha vill ju även att de ska öppna mina julklappar för har verkligen köpt saker de alla ville ha =)

Men nu ska jag snart bege mig mot min kalla säng(kall för att mitt rum e nog den näst kallaste rummet min brors är nämligen kallast)

Buenas noches, sweet dreams!


nästäppa!!

kom precis hem från köping och nu sitter mina tänder precis där dom ska vara men ska gå runt med gummisnoddarna fram tills första februari då ska allt bort! ska bli så skönt!!!

Nu är jag helt slut skulle behöva sova för jag känner mig skittrött men ska istället äta choklad som jag fick av pappa. Jag kan ju inte äta i vanliga fall men får ta tabletter för att äta den, vill ju inte att någon annan ska få smaka;P och min nästäppa försvinner inte, fattar inte varför jag bara är täpp i näsan har ju inget annat snorar liksom inte heller..

Nu är det snart jul och jag längtar!:D


Morgonpromenad!

Igår gick jag och la mig tidigt, kollade på film med min bror och när den va slut så gick jag upp direkt. Andrés väckte oss då han inte kunde sova och när jag kollade på klockan var den bara 21.16 så jag måste ha gått o lagt mig runt åtta haha.. men idag var jag riktigt pigg och har faktiskt gjort 3 av sakerna jag har på schemat idag.

Fick lite bråttom till vårdcentralen men hann precis till åtta så fick gå ganska snabbt.. Allt var bra så nu behöver jag inte ta blogtryck,blodprov mm på några månader=) sedan gick jag till banken och vidare för att lämnade in mina papper till högskolecentrum men tyvärr får jag inte läsa psykologi A =( men aja Engelska B och naturkunskap B får väl duga. Upprop för mig blir den 11 januari kl 9.00.

Sen måste jag bara säga 2 saker. Alltså jag är rädd för fåglar, speciellt kråkor och stora fåglar som flyger.. ni som vart med mig när massa fåglar flyger över mig vet hur jag reagerar. Jag stannar till och blir stel i kroppen och grimaserar med ansiktet , berättar detta för det hände mig idag 2 gånger, ett när jag gick vid fontänten på stan och den andra gången när jag nästan var vid vasagymnasiet. det är sjukt hur jag kan ha sån rädsla eller va det nu än är men hade tur att de inte va några människor ute haha
Och det andra är att jag fick kolla vikten idag också. och ni lär tro jag är knäpp som blir glad när jag säger att jag har gått upp några kilon men har hela mitt liv kämpat för att gå upp lite men aldrig klarat av de. har alltid legat på 40-45 kg och jag har alltid tyckt att jag varit för smal men äter ju som en gris så det är inte problemet :P men nu så är jag nöjd med vikten och känner att jag inte alls är för smal utan nu är jag nöjd. Vet att en del har det kämpigt för att gå ner men jag är tvärtom, jag har svårt för att gå upp..

Jaja nu ska jag fixa till mig lite för ska ju till tandregleringen senare också.


                          [Jag och Elsi i lördags]


4.e advent!

Hej bloggen! Gårdagen va lite sådär eftersom vi fick massa förseningar men hur ska man egentligen klara av allt utan förseningar i stockholm med massa snö? Jaa men det blev bättre till slut och det var riktigt kul:D Saknade vissa människor där men hade klart kul trots att jag va täpp i näsan och börjar få ont i halsen.. Var hemma i arboga runt 5 på morgonen men fick inte sova alls länge, blev väckt av kusin haha =) Så nu är jag dötrött och vill bara sova men ska gå på julbord så måste hinna fixa mig innan..
Förresten så glömde jag säga att Aylynes kanin Calypso dog i fredags natt så igår morse grät vi lite med Aylyne, det låter kanske töntigt men efter fyra år med en kanin så händer det mycket och om en liten flicka gråter så självklart gråter jag med..

Jaja får lägga upp lite bilder sen (blev inte så många :P)

Puss!

sovdags!

Nu ni så har jag fixat klart nästan allt till imorgon fick till och med huvudvärk av all stress att jag inte skulle hinna, men nu känns det mycket bättre. har även packat ner smink, kläder och skor som jag ska ha till festen. det blir verkligen en massa olika klädbyten och sminkningar då vi ska dansa och hjälpa till o arbeta sen till kvällen måste man bli fest fin :P

Nej nu ska jag sova, vi hörs på söndag !

pusspuss

Tacooooos!

Har precis klivit in genom dörren med fruset hår, fyfasiken va kallat det är, känns som om det är -30 grader :P

Stressad har jag varit och skuttat fram och tillbaka men nu känns allt bra när alla papper är här hemma med mig så de e bara att lämna in på måndag. Och så hoppas jag också att sminket som jag beställde är här tills dess också dock är det inte till mig förutom  den där lilarosa läppglansen från Leena E =)

Mamma sa nu också att hon sak göra tacos, så ikväll blir det taquitos här , gott som fan och imorn får vi äta en massa goda maträtter från E.S !!

Dom på salongen tycker att Davis och jag ser ut som tvillingar och det är faktiskt 5 År mellan oss haha men nöjd är han med håret :)

Jaja nu drar jag från datorn.

Besote<3


Friday

äntligen är det fredag fast varför klagar jag? har ju inte jobbat sen i tisdags så har haft massa ledigt eller nej nu ljuger jag, har haft fullt upp med massa inför imorgon. Men hade hellre jobbat hela denna vecka och varit ledig nästa för jobbar ju fram till onsdag..man hinner ju inte känna av julen då..

Ja men nu så ska ni få veta att den 11 januari börjar jag läsa naturkunskap B och om de går så blir de psykologi A och engelska B men tror jag bara kommer få ha en kurs eftersom jag är riktigt sent ute med ansökan, fast ringde och de finns plats för mig så vi får se hur det blir. Kommer inte plugga heltid eftersom jag jobbar så de blir deltid. Så blir det som jag har planerat så åker jag ner till skåne och pluggar :D

Nu ska jag fixa och dona här.

Hörs !

Tips!

Idag tänkte jag tipsa er på något som är gott och är bra både för huden och hälsan.
Jag vet att de flesta av er äter fruktsallad och använder oftast äpple,banan,päron, apelsin det brukar jag också göra men just under vintern brukar jag göra en annorlunda, lite surligare fruktsallad med kiwi,banan,jordgubb(frustna dock),clementiner sedan tar jag citronsaft över hela.

Det är jättegott och med dessa frukter får du i dig massa vitaminer som kroppen behöver.
Ska skriva va alla dessa frukter innehåller och mycket av det visste ni nog inte!

Banan: innehåller mycket kalium, C-vitamin,mangan, B6-vitamin.Banan har också mycket naturliga sockerarter som tex glukos,fruktos,sukros. också magnesium och fibrer som kroppen behöver.
Banan tillför energi, eftersom banan innehåller magnesium och kalium så kan det medverka till lägre blodtryck.
Det sägs också att banan är bra när man känner sig nerstämd, när man har svårt att sova och även bra mot bakfylla. Äter man en banan och dricker ett glas vatten innan man går och lägger sig motverkar det huvudvärken man ibland får dagen efter. eftersom kroppen är "uttårkad" och är i behov av kalium så brukar detta funka.Samt kan det hjälpa mot sura uppstötningar.

Kiwi: fungerar som en nedbrytare på protein. innehåller A-vitamin och E-vitamin som är bra för huden.
Kiwi kan verka som en mild laxativ effekt pga den höga halten kostfibrer. innehåller också antioxidanter.

Jordgubb: är rikligt på C-vitamin,antioxidanter,folat,mangan, B2-vitamin, B6-vitamin,fibrer,jod,kalium,magnesium och koppar. Jordgubbens "kärnor" innehåller mycket järn vilket har hjälp folk med blodbrist(järnbrist),det har också hjälpt folk mot hepatit,magsår,gallsten mm.

Sist men inte minst har vi clementiner som har samma effekt som alla citrusfrukter, berikad på C-vitamin!


Men självklart ska frukterna va lite mogna annars blir smaken riktigt surt:P fast jag Älskar att äta sura saker hihi..

 


F*CK!

Kom nyss hem från träningen och allt gick ja lite sådär, dessa flickor(systrar o kusin) va lite oseriösa och gjorde fel ganska mycket och det är inte bra eftersom det är på lördag vi dansar.

Men jag det får träna lite själva och så hoppas vi på att allt går bra.
Men nu så kommer mitt stora F*CK min tumnagel gick av igår och idag så går en nagel av på andra handen, fy va fult, hatar att ha korta naglar, mina fingrar ser så konstiga ut(ni som sett hur de ser ut, vet va jag menar)

Och ska hända mig precis 2 dagar innan galan och 1 vecka innan jul, då jag alltid vill ha jättefina naglar=(

Aja nu ska jag äta något och kolla på tv.

Pusspuss!

!!!

min kropp skriker STRESS!! jag lovar har sprungit fram o tillbaka i kylan och ringt hit o dit.. vill inte göra en massa sånt imorgon..Förutom då att jag ska ta med Davis till salongen så han blir fin i håret:) Och lämna en massa papper till J som jag redan hade lämnat men fick göra om.

Som ni vet så vill jag ju plugga nästa år,vill bli hudterapeut för att ha bredare arbetskunskap och tror nog jag kommer in till nästa höst. Men för att va riktigt säker så ska jag läsa naturkunskap B men tror att jag är riktigt sent ute, så ska ringa till komvux imorgon för att se om jag kan plugga på distans eller om de fortfarande finns plats för en elev till:P vore ju riktigt bra för mig för antingen behövde jag naturkunskap B eller ett år arbetsliv erfarenhet vilket jag redan har då.. så vi håller tummarna.!

Just nu lyssnar jag på riktigt bra merengue mix på youtube för måste tagga upp mig inför dansträning ikväll:D Om 2 dagar är Galan och det är exakt en vecka till julafton:D

Kisses !


tjabba

Är så jäkla trött att jag fortfarande vill ligga o sova. gick o la mig tidigt igår med men den där traktorn som åkte runt o sanda väckte mig o klockan var ju runt 01 sen blev de lite svårt o somna om eftersom den åkte fram o tillbaka. Och jag hade ju tänkt gå upp runt sju idag för att hinna städa rummet på morgonen innan jag skulle iväg på stan men nu får jag göra de ikväll eller imorgon..
Ikväll måste jag göra klart plakaten de som är kvar, alltså fylla i med penna och skriva in några få dansgrupper kvar :) ja då finns de inte mycket att säga. babai

[Min sköna klädsel igår ]

looking for paradise..

Försöker få plakaten färdiga men går inge vidare bra.. det va längesen jag lyssnade på radio från el salvador så har haft den på i några timmar och just nu skulle jag vilja vara därborta, dom annonserar alla kommande fester som ska finnas på olika städer, oh jag avundar min kusin som har varit där i en vecka nu..så härligt hon har det!!

 Alicia Keys och Alejandro Sanz låt - looking for paradise har gått på radion några gånger och den låten är en sån där låt som har fastnat, stackars Andrés får höra Oh oh oh oh nanana osv..:P
Nu ska jag leka med Andrés



PUSS!


oooooh

Ni anar inte hur stressad jag känner mig just nu! och att vara stressad är inge bra för mig eftersom jag "lider" av magkatarr.. År 2009  får gärna va över nu för detta år har inte varit mitt år kan jag säga er. 2008 slutade dåligt och hela 2009 har varit skit med sjukhusbesök, mediciner, äckliga undersökningar mm. Visst finns en del positiva saker som tex att jag fick jobb innan jag tog studenten och älskar det samt att jag lärt känna massa människor som är helt underbara och lite annat. Men just nu när massa pappersarbete håller på att fixas så händer något icke så bra och nu måste jag skriva om en del..

i Augusti la vi på salongen ut en annons i tidningen som vi sedan skulle dela priset på och så vi fick fakturan och trodde de va hela priset eftersom de bara kom en faktura så vi betalade halva var men nej idag får jag till salongen en påminnelse över att jag inte betalat den! men jag fick aldrig någon faktura att betala, och det konstigaste av allt var att detta är den första påminnelsen dom skickar ut för de har haft problem med att skicka ut sånt och mitt riktiga faktura tappades bort utav posten. kan ni fatta det? självklart skickade dom med ett papper där dom ber om ursäkt men det löser ju inte mina problem för den skulle betalas idag och jag fick den idag? och nu ska jag få betala flera 100 kronor extra pga av alla månader som dom inte kunde skicka ut påminnelse..SUCK för min del ! och sedan massa nytt med nya kassalagen som börjar i januari som jag måste ta igen också.. känner mig riktigt stressad och det orkar jag inte med.

Men betalat och klart är det också men nu är man ju som sagt pank..
Önskar att jag kunde ha ett till jobb så att man hade MASSOR med pengar :P

Nu ska jag sluta skriva massa skit och sätta mig och skriva på plakaten som vi ska sätta upp på lördag .

bye


SNÖÖÖÖ

Nu känns det verkligen som jul! älskar när det är vitt ute, fast dock inte när de smälter bort..
Har slagit in alla julklappar nu och det känns tråkigt eftersom jag tycker det är skitkul o slå in paket:P
Blev ganska många då Andrés, Aylyne och Rosa-Cristina fick 2-3 st julklappar var hehe och jag bara längtar tills de får öppna dom :)

Sen om nån timma ska jag fixa färdigt min klänning, vi får se om jag lyckas få det exakt som jag vill..

Ikväll är det dansträning igen tufft känns det då det finns lite problems med en person men jag kan vara rätt bossig av mig när det gäller och igår fick hon se the real teresa haha men bryr mig faktiskt inte om denna person blir sur på mig så är jag helt enkelt, vet jag att jag inte gjort något fel så skiter jag i om personen inte snackar med mig för tillslut inser personen hur den har bettet sig.

Ja nu så ska jag äta lunch med pappa.

Ses.


de går framåt!

Från början


Nu med svarta paljetter

Nu både svarta o guldiga!

Nu är ena ärmen snart klar!(suddig bild)

Och nu är ena sidan klar.!

 

Resultatet av hela klänningen får ni nog imorgon för nu så måste jag börja jobba och hinner nog inte sy klart den idag.

Puss!


kallt!!!

God dagens ! Måste bara få säga att det är svinkallt ute tycker jag. Vaknade liksom tidigt idag för att ta en promenad blev inte så långt som jag trodde för frös nästan ihjäl trots att jag hade klätt på mig ordentligt och gick fort. men det var härligt sen att komma hem o äta lite frukost. Nu sitter jag här o försöker fixa min klänning som jag tänkt göra om för använder den inte för den är så enkel o den är ganska lång så fin ska den bli.
Ni vet att jag haft ont i axeln? alltså det är en konstig känsla, har fortfarande ont men de är inte samma ont som förr utan nu känns det som om armen domnar bort och vet inte vad jag har gjort:S

Hoppas det går bort nu nu nu!!!

Ja om nån timma drar jag till jobbet sedan så ska jag ha dansträning,idag  ska det rinna svett för det kommer bli intensivt. Jag kanske hinner spela in lite så ni får se hur det ser ut ..

Nu så ska jag slå in paket och fixa med klänningen :)


Nu..

så kommer bilderna från igår, det blev inte så många eftersom jag glömde bort att jag hade kameran med mig ut :P
Men här e de iaf:)






Och sedan så måste jag få lägga upp en bild på våran julgran =)

13/12

hejsvejs!,
gårdagn var riktigt kul! Först var vi ju hemma hos J och förfesta, hon hade ju inflyttningsfest och där blev det verkligen mycket skratt. Sen övertalade folket mig att följa med ut och är glad för det för hade riktigt kul=)
Tack alla mina vänner för ni gjorde så jag hade kul!

O jag va säger jag om idag jo jag är skittrött. Låg och pratade i telefon med bejb och somnade vid runt fyra tiden sedan skulle jag ju vakna tidigt så egentligen får jag skylla mig själv för att vara så här trött..Så nu har jag precis kommit hem från Örebro, varit och handlat julklapparna, finns bara en kvar att köpa och det är den till min käre bror.

Nu ska jag hjälpa mamma med salsan till las pupusas får lägga upp bilder från igår senare :)

pussipuss

Buenas!

Ja de blev inge julklappsshopping idag blev lite stressigt o vi ville inte lämna morbror hemma som kom o hälsa på.
Så vi åker imorgon=)
Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar för ska ju va vid Linnéa vid sjutiden för att få skjuts av Frida hem till Jennifer. Partyy blir det där fast i nyktert tillstånd men de går bra så för min del också, kan ju festa utan alkohol!

Så nu säger jag hejdå för denna dag och förhoppningsvis blir det bilder imorgon!


Xoxoxoxoxoxoxo

Lördag 12/12

Hej hur vaknade mina kära läsare upp idag? bakis, trötta eftersom ni blev väckta eller pigga?
Jag vaknade runt 10 tiden eftersom hela familjen låg o sov så de va riktigt tyst, blev chockad faktiskt att mami vaknade sent haha.. Men nu så har man fixat här hemma och fixat mig själv för kommer nog åka o shoppa lite med min syster och senare på kvällen så kanske jag drar vidare till inflyttningsfest hos J men endast om jag inte har ont i armen, brukar gå bort lite över dagen men kommer tillbaks på kvällen, skit drygt för vet ju som sagt inte vad jag gjort..
Ja nu ska jag leka lite med min kusin Milton och sedan äta.

see yaa

Idol 2009-Erik!

Alltså den senaste tiden kan jag börja gråta hur lätt som helst, fattar inte va det är men har nyss kollat klart på idol och tror ni inte jag börja gråta när Erik börja sjunga och hans papi gick upp på scen? jooo de gjorde jag men jag va inte ensam om det eller hur Maya:P

Man visste ju att han skulle vinna så fort man hörde honom sjunga vinnarlåten, den passade perfekt!

Ja ni nu ska jag smörja in lite icegel på axeln som gör ont för imorn är jag bjuden på en inflyttningsfest hos J och vore ju lite trevligt och joina gänget.. Sen hoppas jag på lite julklappsshopping med syster..

På söndag senast måndag ger jag er listan på artister/dansgrupper som ska uppträda till galan.
Kommer nog skriva upp tid annars lägger jag bara upp i vilken ordning alla ska uppträda=)

Nu så gäller de att smörja in axeln med riktigt mycket ICE Gel!

Buenas noches!


[Kolla mi gordas smile<3]


Hej min lugna fredag

pasooo? här är det fest haha

vaknade jättetidigt idag för skulle ju gå o kolla på Aylyne och Elinas luciatåg och sedan skulle jag vidare till Andrés luciatåg..men är riktigt trött nu för kunde knappt sova för har så jäkla ont i axeln..Skulle vilja sova en stund nu men har så mycket att göra så ska fixa till mig lite och göra mina grejer. Så för att hålla mig vaken satte jag på lite dunk i dunk musik, inge rock här nej utan full volym på reggaeton! känner för fest men de får jag vänta en vecka till !

Har mycket jag vill göra (på mig) och sa att jag skulle göra allt innan sommarn o nu verkar det kanske att en grej går att göra innan år 2010?  och förhoppningsvis får jag nästa som födelsedags present? vad jag begär haha

just de innan jag går, tänkte lägga upp bild på min fina tvinnade fläta jag hade igår(skryter), håret blev jättelockigt efteråt =) ser snyggt ut både när man har utsläppt hår eller uppsatt hår!

Tips & Trix

Okej läsare, jag skriver lite om det jag själv tycker är viktigt o låter fler personer säga va ni vill att jag ska tipsa om innan jag skriver annat :)

Under denna period behöver huden extra mycket fukt så man kanske inte kan använda samma ansiktskräm eller rengöringsprodukter som man använder under våren eller sommarn, men ibland kan fetare krämer orsaka flottighet eller att man lättare får finnar men jag kan rekommendera L300 ansiktskräm för normal/torr hy. Den är fet men den åker så jäkla bra in i huden att man blir len och inte alls flottig. Men kom ihåg att alla nya produkter man testar ska man ge minst en vecka för provningstid eftersom huden måste anpassa sig till det "nya".L300 finns att köpa på apoteket och är oparfymerad.
 
L300 finns både för kvinnor & Män och finns även serie med anti age system.
Priset för ansiktskrämen låg nog på ca 80kr.


Samt rengörningsprodukter kan man byta ut efter säsonger. En rengörningsmjölk passar oftast bättre till vintern än rengörningsmousse eller gelé också kan du behöva en mildare peeling eller exfoliera huden mer sällan. samt en återfuktande och värmande ansiktsmask en gång i veckan.

För att undvika torrhet så gäller det också att man själv sköter sig och dricker mycket vatten.
Vitamin E är också bra för huden, den agerar som en antioxidant och bygger upp huden.
Vitamin E kan man få genom nötter eller bladgrönsaker.

jag har nämnt det här tidigare men om ni har glömt så upprepar jag det igen.
Har du torra,narriga eller hårda läppar kan du alltid "skrubba" med en mjuk tandborste. med roterande rörelser kan du borsta bort flagorna, smörj sedan läpparna med en fuktgivande läppbalsam, naturliga vaxer som sheasmör är bra för att hålla läpparna mjuka och vitamin E hjälper till att förhindra sprickor och torra läppar.

Nu har ni fått lite tips från mig, :)


I found it!

jag hittade låten!! men den som va med i remixen var faktiskt bättre trots att rösten lät som en bebis..
Men hela texten var lika fin som jag hade trott =)

Hörnni nu var det riktigt längesen jag la upp lite tips och trix så nästa inlägg så kanske jag kommer på något nytt som hör till denna årstid. Ni kan ju också ge mig förslag på vad jag ska tipsa er om eller om det är något speciellt ni undrar över =).

fast jag har väl skrivit ganska blandat va?:P

Nu ska jag få i mig mat !

PÖSS

Torsdag..

Jag tror jag har nåt fel.. har svårt att somna sedan vaknar jag jättesent, vaknade liksom nyss:P.. o ont i magen hade jag inatt men nu känns det bättre men har jätteont i högra axeln men vet inte vad jag gjort..
får försöka göra något vettigt idag fast pappa kommer ju strax hem från jobbet:P

Finns nog inge vettigt att säga..

Letar efter en låt som refrängen går så här typ, ni som är latinos kanske har hört den, det är cumbia och en tjej sjunger:)
Dile que sigo enamorada, cuentale que me hace tanta falta, no lo puedo borrar de mi vida aunque quiera mi piel no lo olvida, diganle que muero por sus besos, cuentale que espero su regreso, que su amor es un fuego encendido que no puedo apagarle lo migo..



Film film film!

kom hem från dansen för en timma sedan det går framåt alltså:) längtar tills den 19 för då blir det dansaaaa
Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på filmen som ska börja på kanal 3, i hennes skor ska jag se:)

Då säger jag hejdååå!


Kolla mitt hår, färgen va väldigt fin och brun var man, kanske vill jag ha sommar nu? JAAA
[Bild från kusin Brian och bror Davis födelsedagsfirande]


...


Snart är det dags till detta igen, bara några få veckor kvar och detta år ska jag njuta jättemycket och ni som står mig nära vet varför men för er som inte vet så blev jag riktigt sjuk under juletid och jag tackar Gud över att jag är vid liv ! När jag kommer från dansen så är kanske julgranen uppe? pappa håller liksom på att fixa...

Jag till nyår 08, att jag ens försökte se pigg ut..kolla mitt långa hår, nu vill jag faktiskt ha långt hår igen haha

Ny färg!

Ja att sy är inte alltid så lätt och mami hade köpt fel färg på tråden så har bara fållat på ett par svarta byxor så för idag har jag sytt färdigt får se om jag kanske kan köpa ny tråd idag annars får de bli imorgon..
Sen hörrni va jag ut o hämtade posten och fick en ny ögonskugga, som är svartlila samt 2 st burkar med glitter, den ena är lila och den andra är blå.. så jag började leka lite med skuggorna, sotade ögonen med den svarta färgen sedan la jag lila glittret på utkanten lite så där men den fastna inte så bra eftersom jag inte har limmet som jag fäster strass och glitter med hemma utan på jobbet så försökte iaf få bild på hur de blev, men min mobil ger inte så bra bilder men hoppas ni ser :)




Tyvärr har jag glasögonen på men eftersom skuggan är rätt mörk så syns det ändå=)
Nu blir det kääääk


rain rain rain..

Gud va skönt med ledighet! har inte sovit så här mycket på länge. Förr hade jag en period som jag sov länge sen ändrade det sig och nu förtiden vaknar jag alltid( även dagen efter fest) runt kl åtta men idag så sov jag ut, vaknade liksom nyss:P fast låg o frös hela natten tills jag orkade mig upp och hämtade mig ännu ett täcke..haha
Jag som hade tänkt göra en massa men får väl göra det jag hinner.

Måste fålla upp ett par byxor,sy om en klänning har jag tänkt, lägga till en massa kedjor,strass och paljetter o skit får se om de blir bra , fixa dansdräkterna till nästa vecka så vi har allt klart. Samt städa rummet och mot kvällen dansträning så måste leta upp mitt andra knäskydd då den jag haft de senaste gångerna sitter lite för hårt..

Nu säger jag have a god day =)


Affisch till galan!



Ni vet ju varför vi ska ha galan.
Den börjar kl 14.00-19.00 då ska det vara artister samt dansgrupper som ska underhålla oss. inträde till detta kostar 20kr.
Sedan 20.00 börjar festen o håller på till 03.00. Festens underhållare är grupperna Herencia Guanaca & grupo Tormenta som ska låta oss dansa natten lång till härliga latinamerikanska rytmer, inträde till festen är 150kr från 15 år uppåt..
Och platsen där galafesten ska vara är Forum Cabin i märsta, Stockholmsvägen 25. Mat kommer finnas för försäljning!

tror jag fick med det viktigaste. kan ännu inte säga i vilken ordning alla dansgrupper/artister ska uppträda eftersom den listan är inte riktigt klar än men den kommer !

bilderna!


bland killarna fanns en fuskare så han fick vänta ett tag :P

Sedan vart de vår tur..


Denne man körde verkligen baby stilen haha

The gifts..

Glada blivande föräldrar=)

to the partyy

V & J

R & M


heeeeej

Jag kom hem för en timma sedan, jättegod tårta och mi tio fick verkligen en liten överraskning=)
Jättetrevligt hade vi, och syrran hade köpt tårta och kusin Adrian hade gjort en fransk choklad tårta som var godare än den dom hade köpt på bagerin. han är bara 13? och är jätteduktig på att baka, tack för tårtan primo!min bror kan liksom inte ens göra pannkakor o han är ett år äldre, fy va jag skäms över att mamma gör allt åt min bror..

Gissa vart jag hittade sladden till kameran? jo hos farbror , han håller ju på o fixar våran dator o där va sladden så gör ett nytt inlägg med bilderna från jönköping :)



Choklad/nougat tårta med maräng och apelsin

Adrians tårta

Alfonso med sin favorit dräkt:P

Suddig bild på lille Leo=)


que pasoooo

waaa zuuup ?

Jag har fortfarande ont i magen o äntligen kan jag få ta en tablett så hoppas på en ont-i-magen-fri dag imorgon!
Nu så ska jag snart äta fisk, yummi, om ni inte visste så älskar jag fisk o all sorts också inte bara lax som vissa gör.. sedan ska vi hem till farbror för han fyller nämligen 40 år idag så tio Israel feliz cumpleaños :)

bye byeee

My All

minns ni att jag letade efter en låt och så hade min bror fått tag på den dagen efter? ja men den låten har jag tänk lägga upp till er för att jag hittade bachata versionen med engelsktext,
Jag tror många av er kommer känna igen den eftersom den riktiga versionen är Mariah Careys.
Men det är inte exakt samma text på engelska som på spanska men de har gjort bra jobb på att försöka få de så likt som möjligt.
Så luta er tillbaka och njut av den härliga rytmen bachata!

måndag!

Ja ni maten satt bra och gott var det, sen blev det bara att umgås med mari och toñito=), Dock har jag haft ont i magen typ hela tiden, vet inte varför, kanske är de magkatarr? händer mig jämnt när mina tabletter tar slut..
Sedan vid runt fem tiden så drog vi iväg till dansen, kändes bra :D, nästa träning är på onsdag fast vi ska träna här hemma imorgon eftersom de behövs!

Jag saknar redan min kusin och lille pluttisen, min kofta luktar bebis, ÄLSKAR den lukten<3 hihi men nästa vecka ses vi i Stockholm till galan :), längtar längtar, ska bli pirrigt att dansa inför publik igen men endå skitkul!
Jag lovade er att lägga upp bilderna från i helgen men har inte hittat sladden till kameran så så fort jag hittat den så läggs bilderna upp här.

Nu ska jag kika på film,

xoxoxoxoxo

Söta & Crazy Celeste(min kompis dotter) puss till dig!!


Bebi Toñito, mi chulo<3


the trip!

Hejsan här, haft bra helg?, Min har varit jättebra.
Berättar lite kort nu om va som hände!
I Fredags så vart de mer en chill out kväll med pizza o idol/film för oss tjejer och killarna, ja de satt i köket o snacka skit med varsin öl i handen.
Natten va lite rolig eftersom vi 5 som åkte fick sova i vardagsrummet, o den va en person som låg o vände sig men HELA madrassen rörde sig, sjukt hur han kunde göra det o inte nog med det så låg vi alla o frös:p

Lördagen blev bättre. Gick upp åt frukost och drog till ett köpcentrum med namnet A6 väldigt fint och annorlunda köpcentrum. Vi drog hem fixade oss lite snabbt och iväg till babyshowern som hade riktigt roliga lekar.
1. Tipsppromenaden där killarna "vann" (tjejerna vann, killarna dåliga förlorare), 2.killarnas tävling om vem som kunde dricka öl snabbast ur en nappflaska och 3. vi tjejer fick tävla om vem som kunde mata sin"bebis"(som var en kille) snabbast. Mycket skratt blev det verkligen , sjukt roligt! jag får inte glömma all god mat vi fick också.
Mot kvällen drog vi sedan till ett ställe som hette APT där det var salsa, riktigt bra fest! dansade som bara den, längesen jag va på fest liksom och musiken var ju helt enkelt bra!
 och sen igår så blev det att åka hem. när jag kom hem umgicks jag med min kusin o bebisen också så de va mysigt och mycket skratt här också:)

Idag ni så vaknade jag ganska sent eftersom jag låg vaken nästan hela natten pga att jag hade jätteont i magen, måste ha ätit något med mjölk utan att veta.
Men hörrni nu måste jag nog börja laga mat för mari ska komma hit o äta lunch bjöd hit henne till kl 12 o här sitter jag i pyjamas haha

bilder lägger jag upp sen pussis!

Freedaag

äntligen kom denna fredag som jag längtat efter jättelänge!
Nu har jag packat lite så ska nog hoppa in i duschen för att sedan dra mig mot jobbet. för vid fyra tiden sitter vi på väg mot Jönköping=)

Om ni undrar vad jag gör under helgen så ska jag till my best buddy o hans flickvän för de ska ju få barn om några månader så det blir babyshower sedan ska de bli fest!! salsa salsa
Han bodde ju i Örebro förr och sist vi sågs va i september så de ska bli skoj, eller hur tatar abuelo?;P

Hoppas vi tar massa bilder så jag får dokumentera detta!

Adios amigos!

God Kväll

Ja ni min dag blev ganska bra faktiskt, lämnade kvar tvätt åt mami eftersom jag blev tvungen att sticka till jobbet väl på plats behövde jag tvätta handdukar o massa samt putsa o sopa golvet, fanns väldigt mycket damm o grus:P men nu ser det fint tills nästa vecka och skönt att få det gjort! sedan gick jag och mötte kusinis o bebisen så underbar han är, alltid lika kul o va med dig kusin, med dig kan jag verkligen slappna av o vi behöver inte ens göra något för att ha det bra, love to you<3

Nu så ska jag ta o börja vika allt jag tvättade o välja ut kläder jag ska ha med till Jönköping:D weei snart är det dags !


Puss och godnatt


holaa

trodde vädret skulle va bättre idag men de är ju som igår, fast tycker det känns lite varmare..
just nu tvättas de för fullt, behövdes verkligen!

sedan efter lunch ska jag börja jobba och mot kvällen ska kusin mari komma hit med bebisen :D mysigt, ska nog se om vi fixar lite fika tills dess. måste ju hinna packa till imorn också, för hinner inte göra det imorgon=/ oups nu börjar jag känna mig stressad!!

nu ni ska jag till tvättstugan igen.
bjuder bild på min tjockis <3

Mi gorda loca!


musica latina

nu ni jag hittade i min syster dator 2 låtar som är fina, det är vanligtvis ballader men nu har jag dom i cumbia
låtarna heter :
*Tatuajes- Sonora Tropicana
*Usted-Los Marquez y Sonora Everest(sångaren har dock ingen fin sångröst)
*Si me ven llorar-Combo Loco

-20 grader ute?

känns fan som om det är så kallt ute just nu i Arboga. sjukt hur kallt det är!

Så min dag blev lite intensiv på jobbet idag men de gick ju fint fint alltihop.
Kom för en timma sedan hem från dansträningen och tjejerna har verkligen lyssnat på mig och tränat hemma för idag kunde vi fortsätta med resten av låten vilket va sjukt roligt :D längtar tills vi har nästa träning för då tränar vi förmodligen med dräkterna och får ihop hela dansen.
Imorn blir det tvätt sedan jobb o mot kvällen ska jag umgås med kusinvitamin som kommit med bebis Antonio <3

Nu ska jag kolla lite danser byee

ej godkänd kommentar!

oj nu fick jag uppdatera snabbt pga en kommentar som jag inte godkände.

Varför läsa en människas blogg om man ändå bara ska snacka massa skit om ens blogg och ens kultur o massa. läs en blogg som du gillar då! varför spendera tid på min om du nu inte tycker om den? vet ju inte vem du är men jag skriver blogg för att jag vill och vill inte bli någon kändis o det har jag nog aldrig velat bli.

till att börja med tyck inte synd om mig för att jag går i kyrkan eller för att jag kommer från de land jag kommer från för jag är STOLT över att vara latina, bättre sagt stolt över att vara salvadoreña för det andra varför tycker du synd om mig för att jag går i kyrkan? ingen tvingar mig dit..jag är katolik och skämms inte för att säga att jag ber till Gud,jungfru Maria o andra helgon, jag vill fortsätta min tro och det valde jag när jag tog konfirmationen, jag gjorde det inte för att det är en tradition eller för att få presenter utan för att bekräfta att jag vill ha tron i mitt liv o att mina barn ska fortsätta med den. Vi är alla kristna i min släkt men det hindrar oss inte från att dricka, festa och ha roligt. det är inget fel över att vara katolik tycker inte jag, fy va du tycker synd om folk som är katoliker bara för att vi inte kan skilja oss men då säger jag så här, jag tycker det är bra för då får vi en chans att kämpa för vår relation o inte låta oss skilja oss efter första stora bråket som vissa andra kanske gör.

Tyck inte synd om mig för jag trivs hur bra som helst med mitt liv och min kultur!
Jag tycker synd om dig för det märks att du inte är nöjd med ditt liv och det är därför du hackar på andra!


halloj

hur mår alla i denna kyliga dag. för visst är det svinkallt ute! fy alltså nu vill jag ha snö o inte sånt här väder, tur att man köpte med sig en mössa igår :D blev inte den mössan jag ville ha från början men den här fick duga =)

idag vaknade jag tidigt för att fixa mina nails blev svarta naglar med dekoration i vit/grönt på 3 st naglar i vardera hand. var trött på de jag hade gjort i lördags o detta kommer ju sitta snyggt med outfiten jag ska ha på lördag ;D snart ska jag börja fixa mig sedan laga mat o vidare mot jobbet. Idag kommer jag också få färga någons utväxt:S men de har väl gott bra förr så varför oroa sig?

Ja ni inte mycket mer att säga här nej så ni får ha det fint resten av dagen tills jag uppdaterar igen :)

[Hittade denna bild från gothia cup 08, vilka minnen alltså]

ingen dator

hoppas ni haft en bra dag idag? jag som lovade er att uppdatera oftare så går min dator sönder, kommer förmodligen få ha kvar denna dator hemma så hoppas på de så jag får uppdatera mera !

Igår skulle mami o papi kommit hem men det hände en liten grej i London så de blev kvar o kom hem idag.
Idag var jag i Västerås med syster o shoppade lite sedan kom vi hem för att fira mami , blev kinamat + tårta o lite presenter=)

Imorgon blir det jobb igen och på torsdag gäller det att tvätta,jobba och fixa saker man ska ha med sig till Jönköping:D längtar som den!!!


nu ni så har jag inge mer att säga
Puss


RSS 2.0