Första Advent

Hej!

Hur har ni det?

Jag kan inte klaga, mina dagar bara rullar på och jag försöker vila så mycket det går nu.. går inge vidare ska jag säga men försöka går åtminstone.

Jag börjar känna mig lite små nervös också, har packat nästan allt nu och det var inte förrän nu jag verkligen känner att jag åker fan snart. Snart är jag inte här i detta kalla land o fryser utan kommer gå runt i shorts, kjolar, klänningar utan mössa, vantar och halsduk!!!

Men innan jag får njuta av värme så ska det jobbas.. imorn börjar man igen.. kör 3 dagar, ledig 2 och kör 2 dagar till.. verkligen skönt så därför packade jag det mesta idag :)

Nu ska jag sova så jag är helt utvilad imorn och orkar med hela veckan.

Natti natti


Keep it in mind

Hej !

Jag har äntligen fått lite tid till min familj, till mig själv och självklart till bloggen.

Har blivit väldigt mycket jobb men som tur är fick jag ledigt imorn eftersom jag kör hela nästa vecka förutom torsdag och sen kör jag hela helgen också.. känns fantastiskt, timmarna bara rusar förbi !!!

Jag hinner knappt tänka allt bara flyter på jobbet och jag har äntligen kommit in o hittat mer men måste fortsätta bekanta mig med produkterna, lukterna, skillnader osv men det kommer, sakta men säkert :)

Och nu är det inte många dagar kvar tills jag inte längre befinner mig i detta land, HÄRLIGT så jag skriker nästan men jag känner att jag inte alls kommer hinna göra det jag vill göra innan vi åker.. nämligen träffa mina underbara vänner.. men hoppas verkligen jag hittar en liten lucka annars jaa som sagt surt.

Nu så ska jag fila mina naglar o vila mina fötter framför tv :)


Adios !

2010-11-25

God morgon. !

Jag har aldrig haft sån här jobbigt liv, eller jobbigt o jobbigt men aldrig behövt lägga mig sent pga av jobb och likaså vakna tidigt pga jobb. har alltid haft sådär perioder men inte varje dag så det tar verkligen !!

Speciellt nu när vädret är rena kaoset !

Men jag trivs, gillar det här med att åka till en annan stad där inte så många känner mig och ba få göra mitt liksom, speciellt när det är make-up o allt jag gillar !!

Och det bästa av allt är att jag slipper tänka vad jag ska ha på mig, vi har ju våra tröjor sedan ska allt gå i svart, färgen jag gillar mest, förutom lila o rosa då :)

Nej nu måste jag sticka, bye bye !


Onsdag kväll!!

Oj oj oj jag är helt slut i kroppen.. började jobbet kl 8.00 o slutade liksom 21.00.. tuff dag.. bara en enda fika som var vid lunchtid.

Det tar verkligen på kroppen men nu är allt fixat så kommer komma mer rutin nu vilket jag skriker Hallelulja till !!!  Vi hade ju smygöppning för VIP gäster och allt gick galant, imorn jobbar jag stängning så kommer bli kul att äntligen få lite mer rutin dock har vi ju inte riktigt fått våra fasta scheman men vet iaf hur kommande dagarna ser ut :)

Och något som hållt mig på glad/positiv och under stämning är en dunder lycka nyhet men säger inget än för vet inte hur pass mycket jag kan säga.

Men förresten så passar jag på att göra lite reklam för min butik. Imorn är öppningsdagen så passa på att kika in på Kicks i Galleria Vågen, vi har nämligen 20 % rabatt på allt i butiken samt är du club medlem så finns det fin fina erbjudande också !!!



Pa' los salseros !

Jag känner så mycket för min resa, jag känner att allt kommer bli så lyckad och massa drömmar kommer gå i uppfyllelse !!

Jag har mina favoritgrupper/artister men jag nöjer mig med att åtminstone se en latinamerikansk kändis (förutom salvadoranska grupper som jag ska se) så ska jag se Tony Vegas !!!!  Vet ni inte vem han är så är han en av Puerto Ricos salsakungar, han kom ut samtidigt som Mickey Traveras och kör den där lugna salsa stilen med :)

Oh va jag längtar oerhört mycket nu !!!





2010-11-22

God evening !

Jag är sjukt trött men kroppen är fortfarande i varv så passar på att sitta av mig framför datorn ett tag innan jag intar sängläge... Kan ju behövas så jag slipper ligga med öppna ögon ett bra tag istället.

Dagen flöt bra på jobbet, risk/säkerhets utbildningen gick bra nu väntas det bara att jag ska göra de där provet på internet för att få diplom. Sedan blev det massvis med larmandet och prissättningar men det gick bra, dock hann vi inte gör allt men mycket iaf. Sedan fortsatte Kursen med Clinique, jag kan bara säga en sak.. jag är verkligen ny ny börjare på alla märken så jag fatta nada ! haha jag bara nicka o log som om jag kunde allt men det kommer väl med tiden :)

Sedan fick vi alla våra koder, nycklar så nu känner man sig lite mer säker med allt.. väntar bara på en mer "fast" schema så man slipper gå runt o se ut som ett frågetecken när folk frågar hur länge man jobbar eller när man börjar dagen efter.. För så ser jag ut nu.. Som sagt allt ändras. Imorn är jag ledig igen (skönt) men synd att jag inte ska jobba på den andra butiken, vill verkligen lära mig kassan(!!) fast det ser inte alls svårt ut men får istället jobba hela dagar både onsdag och torsdag.. kan bli kul men jobbigt !!

Nej usch va jag babblar massa jobb , fy!!

Säger väl God Natt istället :)

Afro

God morgon. En irriterad Teresa sitter o skriver. Jag har nämligen sovmorgon men jag går upp tidigt för o ringa vårdcentralen och tror ni dom svarar ?! Nej ! Dom sätter mig på upptaget och så har de pågått i 30 min ! Jag som planerade min dag perfa.. Alltså vakna tidigt, ringa dit, försöka få tid till idag innan jag åker till jobbet så jag är faktiskt redan fixad eftersom jag trodde min plan skulle gå. Jag kunde faktiskt ha kunnat sova tills nu.

Nej inge mer depp. Jag ska försöka pigga upp mig till jobbet trots att jag har världens störta afro överläpp !!! And don't ask me why, för svaret vet jag ej !

jag bjussar på den här!


2010-11-21

Helluu!

Hur har eran helg varit? Min har varit bra. Hängt hela helgen med familjen, käkat god mat o kollat på massa filmer.

Imorn fortsätter vi jobba hårt.. vet inte riktigt hur dagen kommer bli men på morgondagens schema står det riskutbildning + Clinique föreläsning sedan kommer alla leverantörer med make-upen så det blir väl mer städ o plock.. Så tror det kommer bli en ganska "soft" dag. För övrigt så kommer jag nog inte få så mycket tid över till bloggen då jag kommer komma hem sent imorn sedan jobbar jag på en annan butik tisdag och onsdag smygöppnar vi butiken till en aktivitet som kommer vara på gallerian. Allt jag vet är att det är ett antal personer inbjudna, gallerian kommer stänga tidigt o öppna på kvällen, där kommer det finnas DJ:s o barer sedan ska dom flesta över till Ritz där festen fortsätter.. kommer nog bli kul o jobba då !! Och självklart torsdag då vi öppnar butiken för alla :)

Idag har jag o mina syskon iaf tagit vår första dos av vaccin nr 2 haha min bror kunde inte hålla sig från mat, som man egentligen skulle göra 1 timma före dosen och 1 timma efter.. jag fick nämligen påminna honom men nu kan vi äta igen o det kändes skönt, var aphungrig :P

Nej nu tv en stund innan det är dags o inta sängen. Natti


2010-11-20

20:e November. Dagarna rullar på !

Idag kollar jag ut och ser mer snö. lite smådepp men det blir ju klarare ute när det finns snö så jag ska inte klaga, det är lite mys :)

Jag är fixad o klar och idag ska vi till syrran o äta. Avskedmiddag till hennes man som ska ut o resa nästa vecka. Stackars min sis som stannar själv hemma. Men hon kommer väl ha det bra ändå :)

Jag har setat med telefonen i örat i flera minuter .. sjukvårdupplysningen är bra att ha men ändå inte haha ni vet att jag haft ont i ryggen o svårt o andas, tryck på bröstet. Allt har försvunnit förutom trycket på bröstet så ringde dom idag men måste ringa min läkare på måndag så fick ingen hjälp trots allt .. Suck men hoppas verkligen på att få svar av läkaren eller att jag ska få en bra tid snart !! har ju massvis med jobb dom kommande dagarna ...

Nej nu ska jag njuta av min lördag så gott som de går :)


just music *

I know, I know, jag har redan länkat den här låten förr men den är just nu så bra. Och Chino & Nacho är bara så otroligt snygga, just look ! killen med flätorna speciellt , papii






Plis dont go, plis no te vayas..solo hablo spanglish...


This is me today :)

hay viene la zooorrraaa

Ja har precis fixat mig. Tog sin lilla tid då jag har som sagt ont i kroppen men nu är håret plattat och fejan har fått smink :) 

Min kusin sa till mig igår att min blogg behöver fler bilder, vilket är sant men jag är bara så lat att lägga upp bilder och ta bilder och tycker heller inte det är kul att läsa en blogg som bara har massa text ! Så jag ska försöka lägga upp lite fler bilder och förhoppningsvis byta headern till något mer personligt, har haft den så över 1 år och det känns så tråkigt !! Men tror faktiskt inte jag kommer ha tid till det dom kommande veckorna så det får bli till 2011 :P

Iaf så satt jag o kika på skor o kläder. Blir så shopping sugen men vill inte köpa något mer här utan spendera dom pengarna under min resa. But my problem is.. att jag jämt o ständigt kollar på kläder med mönster/blommor och faktiskt i söndags när jag kollade igenom kläder jag ska ta med mig så är det mesta mönstrat eller blommigt men jag tycker faktiskt att kläder är tråkiga o "fula" om de inte har mönster. Och något annat är att jag för det mesta köper färgade kläder också haha just nu satt jag faktiskt o kolla på kläder o jag sa till pappa " oh que bonito este vestido" det första han sa är att jag redan har liknande kläder :P Till och med han märker sånt liksom !!
Jag har kärat ner mig på en maxi klänning som är beautiiiiful, men ack den är såå lång, varför kan dom inte göra 2 olika modeller av en o samma klänning så både långa o korta kan använda dom ?? Den här klänningen är liksom 189 cm lång, vilket är ca 30 cm längre än vad jag är :( finns det någon maxiklänning som är 158 cm lång ? säg till I will buy it haha

OKEJ Homies

Jag sov som en ängel, kände inte ens av ontet i kroppen och jag vände på mig så mycket att mitt hår ser ut som rena bollen haha gjorde lite ont bara med piercingen men inte så värst.. vissa kan tydligen inte luta sig mot örat på ca 1 månad hmmm på mig läker det väl bra I think.

Nu ska jag försöka duscha och fixa mig (får se om händerna lyckas komma upp ) har ju så fruktansvärd muskelvärk just vid axlarna o armarna så det är inte sant.. sen måste jag ut o göra lite ärenden.

See ya !


Torsdag!

Hej bloggs !!

Jag är otroligt trött men ville åtminstone skriva hej. vilket jag nu har gjort.

Jag har jobbat från 8-18 och kom hem för drygt en timma sen. Jag har förtjänat mig en ledig dag som är imorn så då ska jag vila som fan för jag är stel. Hela min kropp gör ont, tänka sig att kroppen påverkas så här mycket på ba 2 dagar av att bära, plocka o ställa allt till rätta. Men nu så tar jag helg !

Adios.

2010-11-17

Onsdag och har precis arbetat klart min första dag på kicks !!!

Det har gått hur bra som helst, idag fick man umgås lite med alla man ska jobba med samt träffa regionschefen som är kanon sedan har jag också lärt känna 2 andra personer som är "viktiga" inom kicks eller vad man kan säga hehe..

Vi ställde ordning på alla hyllor, damma av, packa upp lite andra tillbehör för imornbitti kommer dom första produkterna som ska upp på hyllorna, skoj skoj skoj !!!

Nu är jag trött och hungrig så ska snart proppa magen med mat o fika sen gäller det helt klart soffhäng resten av kvällen tills jag ska sova för ska upp med tuppen imorn !!!

Btw Congratz till min kusin V som fyller 21 år :)

peeps

god kväll gott folk!

Jag har verkligen gjort massa idag och det känns skönt o ha det gjort nu innan jag börjar jobba igen :)

Kroppen känns lite spänt efter allt jag gjort samt börjar jag faktiskt känna mig lite små nervös inför imorn men tror nog allt kommer gå bra. Människorna jag har pratat med verkar jättetrevliga och tror vi kommer passa perfekt !!

Nu har jag tänkt sova, även om jag inte är trött men som sagt måste åka in ganska tidigt ändå.

Btw Sorry för alla texter jag skrivit som egentligen inte är något viktigt hihi men ibland så tittar romantikern i mig fram föör ofta.

Buenas noches!

just a moment..

Estoy dispuesta a luchar por encontrar ese amor.
Muchas batallas a vivido ya mi fiel corazón. Y esa voz en mi enterior me dice que solo tengo que dejar el miedo y volar.

Y llegarás me encontrarás, se que tu vida y mi vida  muy pronto se habran de tocar, y llegarás ya lo verás, habra valido la pena, la espera de volver a intentar.

Cada mañana hace que imagine aqui tu calor y esta esperanza se hace complice de mi ilusión.
Y vuelve el grito en mi interior diciendo que solo tengo que dejar el miedo y volar.

Aunque no se ni tu nombre, No conosco tu voz, solo se que tu amor llenará toda mi alma te tierna pasion.
 Y llegarás ya lo verás, habra valido la pena, la espera.. volver.. volver a intentar. 


greaaat

Nu har jag äntligen fått samtalet jag väntat på.
Det känns bra inför morgondagen, det enda pissiga är att jag börjar kl 10. tåget går härifrån 09.31 och är framme 09.51.. vilket betyder att om jag åker med den är jag på jobbet precis när jag börjar men what happens if the train is late ? då kommer jag försent på första arbetsdagen.. Och det går ju liksom inte, jag ska få träffa regionschefen samt en annan tjej som ska komma från sthlm..så jag kommer antagligen få ta tåget som går redan kl 08.41. It really sucks !!!

Men men vad gör man inte om man verkligen vill en grej hehe.. men inte länge kvar tills jag har körkort. då tar man fasiken bilen jämt !!  Fast det blir säkert dyrare men det är mycket mycket lättare , då kan man åka när man vill och slipper gå runt o fördriva tiden :) Fast först måste jag såklart ta körkortet och fixa en bil haha


--

no es culpa tuya que algunos anden por ahi, sembrando espinaz donde hay flores, creiendo ser mejores. No dejes que mentiras locas te causen mas dolor. En la vida siempre espera algo mejor.



somos del caribeeee

Chino y Nacho- Vilka papiiiis ! ! !


tell me, wish me

Tisdag hörrni !!

One week closer yesbox vi har 3 veckor kvar. Och dom kommer gå riktigt fort !!!
Vi ska liksom ta vår första dos på söndag och sen hoppar vi över en vecka, sen får vi andra dosen sen åker vi :D

Jag kan knappt tro det. känns så overkligt att jag ÄNTLIGEN ska få åka !

Men åter till nu.. jag o papi har fixat mitt rum, bytt säng osv.. ni vet ju att jag har haft jätteont i ryggen pga sängen men nu bytte vi den mot en annan vi hade hemma eftersom jag ville att gårdagens massage ska funka. kommer kännas ganska konstigt o sova i en liten säng haha men jag klarar nog mig.

Nu är det dags för mig att börja fixa smutskläderna för här ska det tvättas minsann..


Min nya piercing.. nästa måste bli en industrial fast på andra örat !!

New week

Nya veckan har börjat och jag känner redan nu hur fort den kommer försvinna.
Innan jag börjar skriva med annat så måste jag rätta till mig lite. Pone a Francella är inte från El Salvador men det är riktig salvadoreño komedi, Jag hade inte märkt hur jag hade skrivit. Men det jag menade var att vi (dom flesta) salvadoraner har den humorn men själva serien är från Argentina :)

Nu så. Idag var jag varit o fixat mina naglar, jag ville verkligen ha franskt men tyvärr så kunde hon som fixade dom inte göra det, så det blev bara naturligt med nån dekoration på nån nagel. Det kanske var bäst så eftersom jag inte vet hur länge det kommer sitta eller om det håller.. men jag tror det kunde ha blivit bättre för jag märkte efteråt att en nagel inte var uppbyggd på rätt sätt.. ni vet blev lite "gropar".
 Jag som också är utbildad är väldigt petig på hur mina naglar ser ut och det gäller inte bara när jag gör på mig själv utan när jag gör på andra.

Men nu sitter det där haha inget jag kan göra åt det !!

Sedan har jag även gjort en annan grej, nämligen piercat örat.. det svider lite o är lite rött men det försvinner nog tills ikväll. Det blev ingen industrial än men det kommer nog också ;)


2 Mujeres Medio Camino

Oh jisses vad jag har skrattat idag. Kollade på den första salvadoranska novela, den var dock endast 7 avsnitt låg, det var mer som en rolig inlägg under ett program som heter antidoto. Programledarna är alltså skådespelarna i denna "serie". Den sänds på Canal 33 från El Salvador till er som kanske funderar på det men klippen finns på youtube. En annan jag kan rekommendera är Pone a Francella- riktig komedi salvadoreño haha
Very funny.

Any way.. kollar på film just nu men funderar starkt på att gå lägga mig, känner hur ögonen sakta men säkert blir tunga.



2010-11-14

Hellu!

It's Sunday.
Härligt att ännu en vecka har gått.. Nu är det liksom bara 3 veckor kvar sen är jag inte i kylan längre :D

Och denna vecka som kommer börjar en ny etapp av mitt liv.
Imorn ska jag fixa mina naglar och gå på massage, äntligen ska jag få lite ompyssling sen vila en dag och sen börjar jag på mitt nya jobb !! Känns verkligen spännande !!
Jobbar då onsdag-fredag, mer vet jag inte eftersom jag får mitt schema då.

Igår var vi iaf här hemma som sagt, åt lite mat o så sen gick vi över till min faster för att fira hennes man. mycket trevligheter sen bar det hem med min kusin o bror för att kika på film. Väldans myyyyys :)

Nu ska jag faktiskt ta o packa ner lite kläder i min resväska :)

berries

Hellu  gott folk!

Hur har ni det denna lördag?
Jag kan inte klaga, vi har min farmor , farbror + familj o lite annat folk här hos oss så vi har precis käkat lite god mat :)

Igår Så blev det god mat också sen gick jag o mina syskon över till min andra syster för att kika på idol. Dom hade besök och dom hade precis köpt en jättesöt vovve. En sån vill jag ha ! Han var så lugn och gosig.. vill verkligen skaffa hund!!

Ville mest bara uppdatera er lite så jag önskar er en fortsatt trevlig helg. Ska nog fika lite nu !


quiero expresar lo que sientooo


okej jag bjuder på denna bild. Kommer en bättre bild när det är ljusare ute !
Men såhär blev håret.. tyvärr får jag inte med färgen på håret rätt, det ser liksom ba mörkbrunt ut vilket det inte är..



Friday afternoooon

Fredag !!

Dagen började väl sisådär bra.. blöt om strumperna och skorna jaa dom är dyngblöta tur att jag har lite arbetsskor där så jag kunde byta under tiden jag var där.. Blev som sagt klipp o färga idag, känns så härligt !! Hade ju fått ut världens utväxt, mörkt hårbotten och nästan intill orangearöda slingor, not nice.
Så nu är håret fräscht, blev ett steg mörkare men fortfarande rödnyans. Megatrivs också i mitt korta hår + sneluggen som jag faktiskt saknade :P

Sen blev det över till kusin för lunch och är nu hemma igen.

Ikväll så blir det soffläge som väntar, vi ska äta massa godmat med familjen sen blir det väl idol :)


Cuando se acaba el placer

Oh oh oh mammas bullar är godast !!!

Bror ska återigen stå o sälja bröd så hon fick baka igen, gottis för hon bakar för oss också.
Det ömmar lite i axeln men det försvinner nog till imorn.. Konstigt nog har både jag och min bror blivit mer hungriga efter sprutan haha och det normalaste är att må illa typ.. vi är konstiga helt enkelt..

Är det någon som testat taktipro massage ? Jag skulle ju få massage på torsdagen men tyvärr fick jag avboka och fick istället en tid på måndag hos en som gör taktipro.. hoppas det är lika bra som vanlig massage. Men härlig start på nästa vecka.. börjar ju som sagt jobba på kicks på onsdagen :D

Nu bingen !

Natti


Tears

Förra inlägget blev lite känslosam men det är ju därför man har blogg, för att skriva av sig.. dock har jag en personlig dagbok också !

Vi var o fick vår vaccin idag så känner mig lite konstig i kroppen..skulle ha träffat min kusin men det får bli imorn efter besök på jobbet. :)

Stackars Andrés började gråta när han fick sprutan och fick rejält ont haha barn ska alltid överdriva.. man känner ju knappt sticket ju haha men nu efterhand så känner jag att de ömmar lite i armen...

Och svar till Kiddy : Yesbox P.C finns i Madrid, Barcelona och i Valencia :)
Jo man kan väl ta med men hur välbevarad bli maten ? och smakar det gott efter ca 19 timmars flyg? :P

Memories

Jag höll på kolla igenom bilder från tiden som varit. Sedan jag fick min andra chans av Gud så kan jag inte vara stoltare, gladare och tacksamare över allt jag har i livet. För varje dag som går får jag fler minnen, fler vänner att tacka för. Allt har förändrats i mitt liv, jag trodde aldrig jag skulle förändras som person. Jag prioriterar mig mer nu än förut jag gör det jag vill göra för jag vet att livet inte är för alltid. Nån dag tar det slut och ingen vet när.. Jag sitter med en knut i halsen ögonen fulla av tårar, det är glädjetårar, tårar som jag inte skäms för, tårar som jag vill att alla ska se !
Denna "andra liv" som jag lever nu, lever jag med glädje eftersom jag alltid har tanken att jag kan bli sjuk igen, vilket jag hoppas inte blir. Jag har blivit mer känslig men tycker det är bra. Jag vågar visa mina känslor vare sig det är bra eller dåligt.

Mina sista bilder från innan jag blev sjuk o då jag var sjuk är från min bal och nyår. tårarna rinner nu, jag känner inte igen mig. Därför valde jag att förändras utseendemässigt och som person.
Jag njuter av mitt nuvarande liv.

El Pasado.



Y Lo Presente
En bild av glädje, av sommaren...





2010-11-11

Hallloj!

Idag är det torsdag den 11/11 och idag ska jag göra massa grejs.. eller massa o massa.

Ska ta tag o göra lite beställningar, avboka min massage till nästa torsdag och ska även ta o tvätta lite.. min tvättkorg svämmar över !!

Adiooooos


Tea

Jag har nästan blivit lite beroende av té, jag dricker det oftare än kaffe nu !! idag har jag inte ens druckit kaffe och jag känner mig inte alls trött som förr när jag inte drack kaffe!

Iaf så har jag haft en bra dag. träffa en vän , blev som vanligt massa snack och skratt o så gjorde hon mig vacker :P

Nu är jag ledig tills tisdag sen börjar jobbet på Kicks i Örebro !

O till Kiddy som kommenterade: Jag hoppas verkligen P.C är godare än K.F.C Och nästa gång du besöker Barcelona så kommer P.C finnas där ;) Haha si me cabe en la maleta te traigo :D

Baby swing

27 dagar kvar !

Varför ska alltid konkurrenser alltid ha sina butiker bredvid varann eller mitt emot?

Typ Mc Donald's , Burger King osv. I El Salvador så är det Pollo Campero o Kentucky Friend Chicken.

Jag vet att Pollo Campero är supergott så det ska testas, en dag ska jag äta på P.C o den andre på K.F.C för att se vilken som är godast ;)
För er som inte vet så är båda friterad kyckling, på pollo C serveras det med pommes o sallad, vet inte hur dom gör nu men så va de förr och på Kentucky så får man massa friterad kyckling i en liten skål mer vet jag inte :P


Goood morning !

Jisses va mycket snö !

Igår var jag väldigt sur för det dåliga vädret men imorse när jag vaknade o såg ut så kändes det verkligen mysigt hihi fast jag önskar verkligen att dom plogar bort allt innan jag ska till jobbet för det går ju knappt o få ut bilarna !o då ska vi inte snacka om min cykel haha den syns knappt :P

Nu ska jag göra lite gröt till frukost och dricka lite te. Jag har börjat gilla te och det tackar jag en viss person för Mums va gott det är :)

Adios.

ljuvligt.

Nu ska jag sova. avrundar med denna underbara låt av Alejandro Filio.
Hoppas ni gillar't !


Brazos de sol

Vilket väder vi har fått. Snöat exakt hela dagen fy fy fy !!

Jag har efter jobb mysat ner mig väldigt mycket, så skönt för man vill absolut inte vara ute. Nu hoppas jag att de inte snöar imorn o att dom tar bort all snö från vägarna.

Imorn gäller det jobb igen. nu fortsätter Cougar Town.


suena la guira, suena la conga, suena la musica



Yo le canto a mi gente, yo le canto a mi gente porque es la que me levanta, porque es la que me levanta poreso les hice esta cumbia. Para mi tierra, para mi gente, levantate a bailar !


SNOW

Oj oj oj va det snöar, det blåser väldigt mycket så man undrar nästan om det är snöstorm ute?

Jag vaknade nämligen för en liten stund sen. Kände verkligen att jag behövde sova ut, sagt och gjort hehe
Jag väcktes av blåset men inte tänkte jag att det snöa, så jag kollar ut (utan glasögon) ser att de e vitt på taken så jag ba tänkte de va frost som igår men när väl glasögonen kom på såg jag dom där snöflingorna !! Bläää jag vill verkligen inte ha snö än, den kan få vänta tills efter vi åkt haha

Nu är det endast 28 dar kvar , wiii !

Nej nu frukost sen fix :)


sleep time

Ne jag orkar inte hålla ögonen öppna så nu stänger jag av tv:n o går o lägger mig. Blev ju trots allt inte många timmars sömn inatt.

För varje dag som går verkar allt bara bli bättre, planerna ändras hela tiden till det bättre. Destinationen känns perfa, allt känns sååå rätt !!
Längtar oerhört mycket till allt som kommer hända. För det första fixa mitt hår, har växt till sig mycket, vilket jag inte trivs i så kommer klippa bort en bra bit !! sedan börja på nya jobbet !! Sedan fixa allt inför resan och sen just dom veckorna i värmen !!!

Kan dagarna gå liiite fortare tack?

The trip to stockholm city with LA MAQUINA !

I've got the number to my love

Jisses hörrni va kallt det är ute idag !! nu är det inte längre höst det är fan vinter ! 

Men jag  ska snart ha sommar :D

Jag mår iaf mycket bättre, tror faktiskt att det var bra att jag inte åt något under flera timmar utan höll mig till téet. För har inte fått ont i magen efter det, vilket jag vanligtvis brukar få.

Nu ska jag sega massa framför tv med käk ! Tjohoooo


Nedräkningen har börjat

Nu så gummor o gubbar, har nedräkningen börjat !! Diggar som fan att de endast är 29 days left. Jag blir på så härligt humör efter att ha snackat med en viss person, Du får mig o längta efter min semester mest. Wild stuff haha

Idag är det verkligen vinter ute så ska klä på mig ordentligt, ska nu ta mig till jobbet utan frukost i magen, Why?
Har nämligen legat vaken sen 4 på morgonen med kramper i magen, igår kväll tog jag en chokladbit..ångrar det men jag brukar kunna ta en bit då o då utan att få magkramper. Så är lite känslig i magen. Har bara druckit te o får väl äta efter runt kl 13, då magen har lugnat ner sig.

Nu drar jag till jobbet.

Chao

30

Porque parece un sueño lo vivido, mi corazón aun esta contigo.. Cuanto diera por que fuera mi sueño una realidad y no separarnos mas. Soy una mujer que no te puede olvidar..Soy una mujer que no te quiere olvidar.


Lek och bus

Fyfaan alltså. Vi kan verkligen bete oss som barn, loooove my friends ! Synd bara att Jaqui var sjukis o inte följde med.  Men vi testade nog allt som finns att testa. hade helt klart roligt !

Nästa gång ska jag inte vara en fegis o testa den branta rutschkanan som jag nästan åkte ner från idag men som fegis så släppte jag aldrig taget.

Tackar mina syskon, syskonbarn + S familj för den roliga stunden hihi

Nu har vi nyss käkat middag tillsammans (alltså endast min familj) Det blev lax, potatis o massa annat gott !!

snart ska man väl slänga sig framför tv.n o ba slappa.

Tomorrow it's work time.

Chaoo

2010-11-07

Exakt en månad kvar tills vi sticker !!!

Jag är så peppad alltså , dagarna kommer ju gå otroligt fort nu, redan på torsdag får vi sprutorna sedan dom andra som ska drickas tror jag  sen är det nästan dags o åka !!!

Det bästa av allt är att vi får ha med oss 2 resväskor men jag har bara med mig en o får jag inte plats påvägen hem är det ju ba o köpa en därborta ;) Kanon haha

Åter till idag. Jag sitter här o väntar på att timmen ska gå lite fortare, vi ska ju till Lek & Buslandet o leka av oss lite.. väl där möter vi som sagt våra tjejkompisar som också ska dit med sin lillebror. Tror det kommer bli kul :)

Ha en trevlig söndag !


guauuu

OMG , I want this !!! Hur snyggt är inte detta ???!!

Tänk er denna med en kavaj, sotade ögon o en het läppfärg?



Dessa med en lös topp lite instoppad, high heels !!


I think we are going to play

Haft väldigt trevligt med min familj men hey när har jag inte det liksom?

Vi har ätit tamales, fikat, snackat, lyssnat på musik, kikat på film och jag har även lekt med mina syskonbarn + kusin :) Myspys!

Jag såg nyss också att jag är bjuden på födelsedagsfest åt en kompis och det verkar bli kul men jag har ännu inte fått mitt schema så vet inte om jag kommer kunna gå.. gaaah jag vill få mitt schema så jag vet hur dom kommande veckorna ser ut !!!

Men åter till nu. Imorn sticker vi o busar av oss lite på Lek & Bus landet !
S, J+ lillebror, Mina systrar+syskonbarn sedan lilla jag haha it's going to be fun !


Visste ni att..

..Kaffebönorna Starbucks Coffee använder kommer från El Salvador, Guatemala och Mexico ?

Därför är kaffet väldigt gott och exklusive ;)

I E.S har dom nyligen öppnat sin första Starbucks C. Och ännu en till ska öppnas vid en "fin" galleria. Me and my father are going to try it ;)


Saturday evening

Hej!

Jag hade super trevligt igår. Mat, fika, snack, film och häng med lite härligt folk !
Idag sov jag verkligen ut, skit längesen jag sov så länge men skönt var det.
Idag så ska vi ha en familjemiddag så mamma håller på gör tamales. Det luktar så gott. Min äldsta syster tog med salteñas(boliviansk maträtt) så det ska åka ner i min mage nu :)

Ja ha en fortsatt trevlig lördag. Vi hörs när vi hörs !

Adió

Friday it's on flame

Lyssnar på världens bästa radiostation RADIO FIESTA !

Har gjort allt jag skulle idag. känner mig duktig såå, så nu kan jag bocka av allt på listan. Självklart menar jag det ! Jag gör listor till ALLT, speciellt när man är ledig o ska göra ganska många grejer :)

Kan bocka av, beställning av linser, köp av linsvätska, handla mat, kladdkaka ska bakas, huset ska städas .. everything is check !

Nu väntar jag på att kakan ska bli klar så jag kan fixa mig lite inför ikväll. I think we are going to have a scary/freaky/awsome night :D

Adios amig@s.


Vad jag längtar till nästa fredag då håret ska klippas o färgas ! YeeeY


Friday baby !

Så himla skönt, it's friday :D

Nu ska jag ta tag o göra lite ärenden och fixa lite här hemma. Ikväll får vi besök av några vänner.

Ska bli riktigt trevligt..

Oh ja tjejkvällen igår var väl lyckad !

tjing!

La fiesta

Någon som kikat in dom nya plaggen på H&M (Lavin for H&M )

Grymt snygga plagg men shit va dyra. inget jag skulle köpa .. men det fanns verkligen snygga dresses !

Läppstifterna verkar ju grymma så om dom kommer ut i butik ska jag verkligen kika in dom.. kanske blir det någon färg som får följa med mig hem, om dom kommer ut i butik alltså.

Jag verkar ha turen på min sida nu förtiden och hoppas den fortsätter så !!

Någon timme till sen drar jag till jobbet o fixar inför tjejkvällen :)


Fotot ger färgen ingen rättvisa, det ser ut o va mer vinröd än lila..


Sun..

Efter gårdagens fula väder fick vi sol idag. det verkar blåsa ganska mycket men solen värmer nog lite hehe..

Jag håller på o fixar mig o fixar lite med vår nya kamera. Fina inspelningar ska vi få o bra som den är tar den väldigt fina bilder också. Men funderar starkt på att köpa mig en ny digitalkamera som verkligen tar bra bilder..vi får se..

Lägger upp bild på min nya fina nagellack senare. My favorite color. För första gången hittar jag den exakta lila färgen som jag gillar, alltså samma färg som mina glasögon haha den är ganska sällsynt..

Nerå nu fortsätta fixa mig. byeee


Happiness and shine!

Jag har nog aldrig sett min mamma le så mycket som hon gjorde nyss efter att ha pratat med sin syster i telefon. Hon fick en stor nyhet och shit va jag också blev glad. Äntligen ska jag få träffa systern som är mest lik mamma (utseende mässigt alltså). På 20 år har vi alltså inte träffat henne !!! Nästan otroligt hur livet kan vara, att man inte har träffats. Men nu var det dags och det ska verkligen firas, synd bara att mina kusiner inte joinar henne förutom minstingen som måste följa med hihi..

Vi känner att det kommer bli ett grymt bra slut på ett bra år, alltså 2010 och 2011 kommer bli bättre. I have a feeling.


I have to share

Jag måste dela med mig av denna unga, talentfulla kille. Un orgullo para la gente salvadoreña.

Hans egna text och till den underbara texten, hans underbara röst. Fick rysningar och ögonen fulla av tårar !


Land of music

Gosh va El Salvador har härliga Orquestas (musikgrupper) Finns ett hundratal olika grupper o alla har på något sätt nåt bra. Finns nog ingen som jag tycker är dålig eftersom alla är så annorlunda.

Just nu lyssnar jag på Homy Y su fusion guanaca- Su movimiento. Härlig rytm , grym låt helt enkelt!

Just nu håller jag på o fixar lite grejer inför tjej-kvällen imorn. Så alla tjejer i Arboga o runt om glöm inte bort. Imorgon torsdag är det dags igen, massa erbjudande kommer finnas i dom flesta butikerna !
Kom in o kika vad Vi på salong Hår-Man har att erbjuda :)


movies

Maten hos syrran var god (som vanligt)

När vi kom hem blev det andra rutiner.. brukar ju vanligtvis bli CSI Miami, D.H och C.T men ikväll blev det först panoramal activity 2 och 2 fast 2 furious som håller på fortfarande. P.A var inte så bra, visst man blev lite skraj vid vissa tillfällen men från början var filmen seg. Ettan är bättre.

Jag är trött som ett as men ska se klart på filmen sen sova och imorn har jag inget att passa så kan sova huuuur länge som helst !!

Noches!

it's something special with your eyes, is it this song..

Deppig dag alltså. Fast jag mår bra. bara regnet som får en på den där humören.

Jag börjar bli hungrig men vi ska ju till syrran o äta, hoppas på något gott men hey när äter vi inte god mat ? :P

jag har iallafall fått Shakiras låt- Loca i huvet. Jag vet inte riktigt om den är bra eller dålig, men den sitter fastskruvad i mitt huvud.. Och inte bara den utan även en annan vacker låt som en viss person fick mig att höra på. He remind me about "our" song.. Beautiful, just beautiful...

Jag tror jag kan digga den rejält om man har lite alkohol i kroppen ;P

2010-11-02

Quiero, Tu me miras y se que te quierooo, somos 2 enamorados, que se dan todo por el alma.
-------------------------------------------

Hörrni Idag är det tisdag vilket betyder en vecka närmre och snart är det exakt en månad kvar, jihooo
Allt går så fort !!!

Som sagt tisdag idag och i El Salvador så är det "de dödas dag". Vet inte riktigt hur jag ska översätta El Dia de los difuntos. Meningen med denna dag är att man ska tända ljus åt dom döda, visa att man tänker på dom, be en bön för dom osv..

Så idag tänder jag ett ljus till minne av min syster, mina farbröder, morbror, farfar,gammelfarmor, gammelfarfar, gammelmormor och till alla som har en plats i mitt hjärta.
Esten donde esten siempre los queremos mucho

extra extra

I think I have the best friends ever and the best people around me !

Jag blir så glad efter att jag har snackat med dom. Just nu snackar jag om killarna jag lärde känna i somras, vilka minnen vi har och jag ba längtar tills jag får träffa dom igen, vilket är snart. Terminator fick mig att skratta idag haha

Det finns inga bättre och jisses va vi ska parrandear :D

2010-11-01

It's Monday and a new month.

Så härligt alltså, vi är så nära !!

Idag har jag iaf varit på jobbet och tagit in en massa information. Vi har nämligen haft färgkurs och lärt oss massa om Paul Mitchell hårfärger. Jag som inte är frisör förstod typ 10 % av all snack men fick äran att hjälpa A att fixa min kusins hår. Tror nog hon blev glad över resultatet :) , Jag blev så chockad att hon skulle va modell hihi men roligt att jobba på någon man känner :)

Jag är så jäkla trött nu så funderar på att gå ut en sväng o försöka bli pigg, har redan sovit siesta men det räckte inte, sedan kollade jag på klockan o den är inte ens 17 ? ! haha

Ne nu ska jag göra nåt vettigt vänner !


RSS 2.0