Andra sidan jorden

Hej mina vânner, Jag hoppas ni màr bra.Jag har det superbra och njuter av den starka solen och vârmen. Vihar gjort sà mycket att jag tar allt sen nâr jag kommer till Sverige. Igàr var vi pà en julmiddag dâr min kompis skulle sjunga, underbart vacker rôst hon har. Och idag har vi bara varit pà metro (kôpcenter) och imorn drar vi ivâg med vàra vânner igen pà fest.

Ha de bra so skriver jag igen :)

to my friends and family

Detta är ett inlägg till mina nära & kära.

Jag kommer försöka uppdatera så mycket det går nu under resan.. Inlägget lägger jag ut nu för jag vet att morgondagen kommer gå till annat..

Jag kommer verkligen sakna mina vänner, min fina tjocka släkt, min syster + systerdöttrar som denna gång stannar kvar. Förra gången var en hädelserik resa, vilket jag hoppas denna också kommer bli, samlad av många fina minnen och äventyr.

Jag kommer verkligen njuta av mina dagar och hoppas att ni, även om det är mörkt och kallt, ska njuta av denna sista månad av 2010. Vare sig ni är ensamma eller omringade av annat folk, njut som bara den. Glöm inte att tänka på oss eller dom andra och älska det ni gör/ ska göra :)

Jag kommer tänka på er vad jag än gör !

Älskar er alla och önskar er även en fortsatt trevlig december samt en God Jul och Ett Gott Nytt År !!! 

Vet ju som sagt inte hur det kommer vara med internet därborta eller om jag överhuvudtaget kommer tänka på bloggen när jag väl är där så därför skriver jag detta, så jag vet att jag inte glömmer er !


 En stor puss till Er alla !

No me dejes.. no quiero estar sola.

Hej o ho.. dagarna flyter på och jag på något sätt har verkligen ingen ork till att blogga. Jag vet inte om det är för att jag har annat som är viktigare eller att jag prioriterar annat som jag tycker är bättre än detta.
Vi får se hur mycket jag bloggar framöver men med tanke på att vi kommer åka runt mycket så kommer vi nog inte ha tillgång till internet.. om vi inte får låna av kompisar o så.

Men back to now, jag har ju som sagt öroninflammation, inte världskul men det börjar bli bättre fast jag håller på att få hosta också. Tog även ledigt från jobbet idag för att verkligen vila upp mig, 2 dagar kvar liksom !!!
Min kusin har även varit här i Arboga så jag har försökt umgås med henne så mycket som möjligt, fast nu har hon redan åkt..

Nej jag ska väl göra något annat nu, vila kanske ?

Un angel me cuida ♥


es hermoso ♥

Alejate de mi y hazlo pronto antes de que te mienta.
Tu cielo se hace gris , yo ya camino bajo la tormenta.
Alejate de mi, escapa ve que ya no debo verte.
Entiende que aunque pida que te vayas, no quiero perderte.

La luz ya, no alcanza.....
No quieras caminar sobre el dolor descalza.......
Un Angel te cuida.......
Y puso en mi boca la verdad para mostrarme la salida....

Y alejate de mi amor....
Yo se que aun estas a tiempo....
No soy quien en verdad parezco....
y perdon no soy quien crees YO NO CAI DEL CIELO

Si aun no me lo crees amor............
y quieres tu correr el riesgo
veras que soy realmente bueno
en engañar y hacer sufrir
a quien mas quiero..

Alejate de mi pues tu bien sabes que no te merezco
quiciera arrepentirme, ser el mismo y no decirte esto
Alejate de mi, escapa, vete ya no debo verte
Entiende que aunque pida que te vayas no quiero perderte.

La luz ya, no alcanza.....
No quieras caminar sobre el dolor descalza.......
Un Angel te cuida.......
Y puso en mi boca la verdad para mostrarme la salida....

Y alejate de mi amor....
Yo se que aun estas a tiempo....
No soy quien en verdad parezco....
y perdon no soy quien crees YO NO CAI DEL CIELO

Si aun no me lo crees amor............
y quieres tu correr el riesgo
veras que soy realmente bueno
en engañar y hacer sufrir
y hacer llorar
a quien mas quiero..



good

Yeeey säger jag bara. Vilken tur att jag bokade ännu en tid till doktorn, fick både en pencillinkur + örondroppar för så allvarligt var det liksom.. inte konstigt att jag har varit jättesnurrig men bra att det blev nu o inte typ nästa vecka och kuren ska ba hålla tas i 7 dagar o inte 10.. nu hoppas jag att de börjar verka på en gång så jag är en aning piggare imorn o på söndag då det ska jobbas o umgås :)

Nu lunch.

Och om ett par timmar är min pajjas nr 2 här ♥


second day

min andra lediga dag har precis börjat... jag mår tyvärr inte bra. Igår hade jag hög feber och snurrig som fan samt ont i örat så snart ska jag till doktorn som ska kika på mig.. Känns som om jag har varit där jätteofta nu haha men måste vara säker på att jag är frisk när jag åker.. liksom bara 4 dagar kvar och flyga med öronvärk är inte världens bästa känsla.. så antingen får man en kur eller näsdroppar. Och imorn måste jag också må bättre än idag för jobb står på schemat...

Nej nu ska jag väl byta om så jag kan kila iväg..

Andra December

Torsdag 2:a december.. dagarna går fort.

Kallt som tusan är det ute också, man vill bara vara inne men ändå måste man ut o göra ärenden o så vidare. Vilket jag har gjort nu på morgonen. Men nu är jag hemma o har tänkt fixa vidare med packningen och kolla igenom lite annat som ska packas ner på måndag.

Igår planerade vi mer angående vår resa och jisses vad jag taggar. Första dagarna kommer va grymma men självklart hela resan kommer vara det. Men vi ska göra lite mer speciella grejer just då i början. :)

Huvudvärken har blivit bättre men det känns ändå.. jag måste försöka "lugna" ner mig lite.. går nämligen o spänner mig, har väl antagligen ganska mycket att tänka på o det leder till späningshuvudvärk.

Nej nu drar jag o fixar allt annat.

Här får ni lite musik att lyssna på. Den är gryyyym !


2010-12-01

Hej !

Jisses det är redan första december, hur härligt är inte det?, alltså 6 dagar kvar tills vi åker.

Jag har, som ni märker massa annat att göra och känner inte att jag orkar sitta så mycket framför datorn. Massa jobb och åker tidigt dit o kommer hem sent. Men dagarna går skit fort och det är jag glad för. Igår var det än ganska händelserik dag, brandlarmet går i gallerian och sedan fick vi en jätterolig föreläsare i Service under frukosten tillsammans med dom flesta som jobbar på gallerian. Väldigt kul :)

Jag lär mig också mer och mer om produkterna och hur kassan fungerar.

Men nu taggar jag mer än nånsin inför resan samtidigt som nervösiteten kryper in... iiiiiih

Nej nu ska jag fixa mig för att dra till jobbet !!

Grattis mamiiii ♥


RSS 2.0