Riksträff!!!

Hej alla läsare som är kvar !!

Jag har inge tid för o blogga, ju närmare riksträffen vi är desto mer är det att göra.

Just nu är jag super upptagen med att lära mig en koreografi till capon (caporales) och sedan sista träningen i tisdags har jag världens träningsvärk att det kommer vara svårt o träna korrekt idag och imorn. Sedan åker jag till märsta över helgen o nästa vecka blir en lika intensiv vecka med dans för sedan åker vi till Göteborg för att heja på el salvador !! sen kommer encuentro veckan som jag tror kommer bli en lika succé som vanligt =)

Iaf ville jag bara nämna att ALLA oavsett ålder eller nationalitet är välkommen att delta i vår riksträff. Ni kan komma o va med när barnen slår på piñatas eller vara med på barnlekarna eller bara njuta av lite musik, dans.. eller helt enkelt bara få äta dom goda maträtterna ! Riksträffen håller på fredag och lördag, 29-30 juli =)

Arriba la vida !

Hej!

Ett tag sen sist.. jag vet inte alls om jag kommer fortsätta blogga, känner ingen motivation. Vill bara njuta av sommaren.

Men vi får se om denna blogg försvinner eller om jag bara ska ta blogg paus o hitta lusten o kreativiteten igen...

Iaf så har jag haft upp  med träningar. Igår hade vi uppvisning i västerås, merengue igen fast denna gång va det en koreografi och det gick kanon bra !! Synd att allt går så fort när man väl dansar. dom 5 minuterna kändes som 2 :P

Nu börjar vi med Caporales igen då vi i slutet på månaden ska dansa det. nervöst.

Back to now. väntar på att tårtbottnet ska bli klar så jag kan gå till tvättstugan o hämta tvätten åt mamma sedan ska jag väl börja fixa mig lite så jag är halvklar innan jag ska fortsätta o dekorera tårtan. Vi ska nämligen fira mamita idag. så blir massa god mat, umgänge med släkten osv. Trevligt :)

Adios mi gente.


RSS 2.0