30 Juni!

GRATTIS TILL MIN KÄRASTE VÄN FRIDA SOM FYLLER 20 ÅR IDAG!!

Har massor att göra idag så blir nog ingen uppdatering senare ikväll men ska önska er en trevlig Onsdag :)

Puss puss!

Paiiiiin

Jag hade ju inte så mycket att göra förut så jag gjorde en sak som jag borde ha gjort för längesen men inte orkar pga smärtan :P, eller ja det gör ju ont men försvinner snabbt, eller ska  man säga att det svider? Jag tror dom flesta vet vad jag menar men nu har jag gjort det o fy va skönt det känns, haha :P

Benen ska jag vaxa snart också, måste låta dom komma ut nån mm till bara fast går ju inte så bra nu när man går med korta shorts..men innan semestern ska jag göra det iaf, då slipper man gå runt o tänka på det :)

Ska ta o fika snart o sen ut i solen igen :)

Morrn tisdag!

Uppe tidigt idag med men fick sova lite längre än igår..

Folket sover här, förutom dom som har åkt iväg o jobbat o Andrés som sitter på soffan o sjunger:P

Har inga planer idag men så som vädret är vill jag verkligen åka o bada, o bara lata. Men vet inte vem som kan följa med, jag tycker det är pinsamt/skämmigt att gå själv hihi  I'm crazyyyy

Aja ska ta o fixa lite här innan jag bestämme hur jag ska göra.

Mamita, Papita<3


How should I do?

Match pågår mellan Brasilien- Chile, hejar såklart på brasilien men kollar inte på matchen, tycker den är lite tråkig haha..

Sitter just nu o funderar hur jag ska göra dom kommande månaderna, har fått ett jäkla bra erbjudande men om den är värd allt vet jag inte..måste i såfall bestämma mig snabbt men lämna vissa saker här som jag redan sagt ja till ? How should I do, help?

Bland molnen finns solen

Nu är jag hemma!

Varit på jobbet fixat lite grejer samt banken. Känns skönt när man gjort färdigt en hel del, nu känns semestern nära hohoo

varmt som satan är det trots att det är molnigt fast solen dyker väl upp snart:)

Ska visa er en super gullig text som pappa o mamma skrev till mig i lördags. Han sa till mig när vi va i E-tuna: Hittade du ett kuvert? nee svara jag, när jag kom hem letade jag som ett tok sedan fann jag den i min kalender, så fort jag läste vad det stod så föll tårarna ner, skit gulligt :)

Om ni undrar så kallar pappa mig Lila guba..


Veckans färg på naglarna!

Massa på G

Matchen mellan Argentina-Mexico slutade nyss med 3-1 me like!

vi har suttit o planerat för kommande månaden och jag säger bara en sak: härligt !!

Nu i veckan blir det jobb sedan till helgen blir det Shopping, blir ju bröllop den 10 vilket kommer bli grymt :D det var ett tag sen någon i familjen gifte sig så det är på tiden hihi.. Sen ser planerna ut så här: Skara, Göteborg, Varberg och kanske även Helsingborg men den staden är inte säker än och efter det kommer Riksträffen som är den bästa grejen i sommar.

Aja finns inte så mycket att säga så ska ta nagelfilen o slänga mig på soffan o glo på film ett tag innan sömnen kallar :)

Noches!

sunday afternoooon

Hellu!

Älska vädret !!

Vi kom precis hem efter att ha varit flera timmar ute vid sjön, solat o vissa bada :)

Nu ska vi ta o grilla hamburgare, yummii !

Midsommardagen

Hej!

Hur har ni haft det denna dag? förmodligen ska många av er festa idag.

Imorse åkte vi till syster o åt frukost sedan åkte vi vidare till Eskilstuna för att visa mormor o morfar staden sedan gick vi till en lokal för lite umgänge. Har haft det trevligt, nu är jag super trött trots att jag har sovit ett bra tag efter att vi kom hem samt tagit en promenad, vill inte stanna hemma men festen i Eskilstuna kan jag nog glömma, får nog inte med mig någon dit..

Så får se va jag hittar på :)

Have a great night!

Midsommar

Glad midsommar foxs!

vi har varit ute idag men nu är vi fastklistrade på soffan, matchen spanien-chile (heja spanien ) jag då tycker inte om fotboll men jag kollar mest pga av spelare. Fernando Torres!! han är bara för fiin, vet inte hur han är som person men om han vore världens goaste skulle jag vilja gifta mig med honom haha


Imorn ska vi ut o fara igen så hoppas ni får en kanoners lördag !


Pusspuss!

Cerise

Inte mycket har hänt dom senaste timmarna men tänkte att jag skulle skriva o önska er en glad midsommar.

Hinner nog inte uppdatera er som mycket i helgen eftersom vi ska ut o fara med familjen :)

Förresten klippte jag av några cm på håret idag så känns super skönt nu när det är varmt ute hihi


See ya

Me and sis 2009


Heloo

Nu är jag hemma igen efter lite arbete. Dessvärre är jag super arg nu. Någon punkterade min cykel så tog jättelång tid för mig att komma hem o jag skulle inte ens hem. Skulle direkt hem till mammas kusin för lite käk men nope drog hem istället för det är närmare men tog mig 30 min att gå hem!!

Hatar dom personerna som glädjs av att förstöra för andra. Stackars papi som får fixa min cykel igen. Han fixade bakhjulet igår för dom punkterade den förra veckan o nu är det framhjulet..

Aja ska väl försöka göra något gott att äta(vrålhungrig) sen kanske jag hinner fixa mina naglar som har varit omålade i över en vecka o för mig är det inte okej!

Chao

24-06-10

God förmiddag!

Glömde helt o hållet bort att skriva den där faktan. Jag blev fast i criminal minds:P

Så detta inlägg blir väl lite lång.

Om mig:

Ja som ni vet heter jag Teresa. Namnet "Terexii" fick jag av en man som var här på besök 2005 och även 2006. Han gillade helt enkelt o ändra slutet på namn sen efter det kallade vissa mig det o det blev namnet jag har använt som användarnamn på olika hemsidor:)

Jag kommer från El Salvador men har sedan 20 år tillbaka bott i Arboga. Jag älskar min släkt och mina vänner som har varit vid min sida jämt! På min fritid så försöker jag umgås med mina vänner om jag inte har annat viktigt för mig som tex dans. Helst dansar jag latinamerikanska rytmer som salsa, cumbia..

Efter studenten fick jag jobb på en salong här i Arboga o där jobbar jag än. Jag är redan utbildad make-up stylist, nagelteknolog och manikyrist men vill utbilda mig till hudterapeut o massageterapeut samt vill jag gå en liten utbildning inom inredningsdesign. Så förhoppningsvis får jag gå någon av dessa utbildningar till nästa höst/vår :)

Mer vet jag inte om ni vill vet men är det något ni saknar säg till så svarara jag gärna :)

yummii

Snart ska jag faktiskt försöka sova.
Ville bara nämna att jag är superlycklig. ´Jag känner mig så glad hela tiden och jag vet inte varför, saker o ting har förändrats men det känns bra !!

Vi har ätit grillat och så gjorde jag en rabarberpaj som som blev supergod.

Innan jag lägger mig ska jag lägga upp den där faktan som några av er ville ha :)


Puss så länge!


SOOOL

Ibland undrar jag varför vi flyttade hit till Sverige, jag vill verkligen ha sol o värme ALLA dagar, året om. Det är så skönt o man håller sig brun hela tiden !!

Har legat i solen ett bra tag nu men nu när alla är vakna så måste en massa göra, nu ska jag ta o fixa lunch sen drar jag nog på stan för en glass med familjen. Är solen framme när jag kommer hem, lägger jag mig ute igen !

För det blir jobb imorn o på fredag heeela dagar då hinner jag inte bättra på brännan.


Foootboll

Just nu sitter familjen här o byter kanal stup i kvarten, varför joo för mexico-uruguay och frankrike- sydafrika spelar, jag kan inte fatta att dom är så insatta i fotboll att dom inte kan missa en endaste match. sjukt jag är den mest ointresserade i detta.

Jag längtar till nästa månad så mycket bra grejer som händer självklart massa skoj!

GBG för Gothia Cup och soyapango, Varberg, förhoppningsvis liten resa till skåne med syrran sedan riksträffnen o massa annat skoj som kommer dyka upp :D LOVE LOVE LOVE

22 Juniii

God förmiddag, nyvaken Teresa sitter hääär!

Blir inte långvarig ska byta om o sätta mig o sola en stund innan resten vaknar. Gårdagen var kul, mycket skratt och umgänge, älskar när släkten är här o vi umgås mycket <3

Idag blir det nog att träffa kusinerna igen för imorn börjar jag jobba igen..


Vi hörs!!

Buen dia!

Vaknade upp för drygt en timma sen o nu väntar jag på att mormor o morfar ska gå upp så jag kan göra något. Vad som händer idag vet jag inte, vill hinna umgås med kusin men får se om det går :)

Ska nog ut o sola en stund men solen hinner nog försvinna innan jag kommer ut så vi får se:)

Have a nice Monday!

Awsome weekend!

jag kan inte ha haft en bättre helg än jag hade. Blev väldigt mycket arbete båda dagarna men jag fick njuta av lite cumbia, salsa, merengue mm så kan inte klaga. Vänner,kusiner,bekanta har en stor del i mitt liv o jag är glad att ni alla finns!!

Idag så har det blivit en soft dag, umgåtts med kusiner osv ska kolla på film nu o se om jag kan somna för är jättepigg. Imorn hoppas jag på soool så man får lite bränna ;)


Chao

Helo

En snabbis!

Igår var vädret inte direkt den bästa, kallt, blåsigt och även regnade väldigt kraftigt ett tag men där stod vi o sålde massvis med mat!

Idag finns de mer moln är igår men det är iaf mycket skönare dom passerar väl bara förbi?

Ska snart dra ner på stan o börja hjälpa föreningen sen vid 15.00 ska vi uppträda o efter det karnevalståget o efter det FEST:D

Me likeeee

It's a beautiful day!

Idag är det varmt o skönt, hela veckan har varit blåsiga dagar men idag är det stilla..har hållt på o måla staket och ska nog fortsätta en stund innan jag ska gå en snabbis till jobbet. Tvätta ska jag börja göra nu också. Senare ikväll ska vi sätta upp tälten för imorgon börjar ju som sagt karnevalen!

Oupssss nanny..

Tjooo!

Jag sitter barnvakt åt systerdöttrarna o min kusin, som ni vet är ju arboga karnevalen denna helg så vi har massa förberedelser fram tills fredag så systrarna o annat folk är o fixar mat grejer o imorn sätter vi upp tält:D

Jag håller tummarna att kvällarna är regnfria men som det ser ut nu blir det nog regn :/

Jag ska lägga upp lite bilder på skorna jag har fått sen på "veckans naglar" men dessa naglar var förra veckan ska lacka om dom imorn och imorgon eller senare ikväll får ni lite fakta om mig :)


Rihanna/ Lady Gaga inspirerade nails!


Sandalerna och "strandtofflor" jag fick av mormor!



16 juni 2010

hallooooo

precis hem kommen från jobbet:)
Mormor o morfar har precis gått upp så vi får se vad vi hittar på. Men jag ska nu gå ut o sätta mig i solen en stund !

Hatsa pronto! 

I don't like it

VM är ju igång och har snart hållt på i en vecka men vet ni hur trött jag är på det?!

Vi äger bara en tv och jag får aldrig kolla klart eller se något överhuvudtaget och som jag sagt så tycker jag inte om fotboll. Jag säger bara en sak, jag har supertråkigt just nu.. fotboll har vi sett på hela dagen (typ) och inte hejar man på alla lag då tycker jag inte man behöver se på alla matcher.. BLÄÄÄÄ

God day Tuesday

Härligt väder vi böjar få igen!

Passade på o satte mig en stund ute i solen, förmodligen ska jag måla lite staket idag..
Har även hunnit klippa gräset :)

Mormor och morfar har inte riktigt kommit in i tiden i som vi har här i Sverige så dom sover rätt så länge:P dom går upp tidigt men går o sover igen haha

Imorgon blir det några timmars jobb på förmiddagen, skulle egentligen vara ledig hela denna vecka för att vara med mormor o morfar så det slapp vara själv men imorn får dom klara sig en stund :P

i alla fall så ska jag ut o ta vara av solen !



Musica Latina!

grymt bra låtar !!


Volver a comenzar...

Despertar con la luz de la mañana y renovar otra dia mas la fuerza
para amar en tiempos revueltos, descubrir sin quererlo asi lo fragil que es vivir
decidiendo a cada paso un porvenir de un futuro incierto.

No es sencillo avanzar olvidando lo vivido
cuando tanto se ah dado por perdido y el camino es volver a comenzar..
Le canto al viento por todo el que venció su desaliento
Le canto al mar por todo el que tuvo que olvidar para empezar..


Decidir avanzar en el camino sin dejar que el pasado ni el destino puedan destruir una vida honesta.
Revolver alegría y lamentos y entender que es verdad que sólo el tiemopo nós dara todas las respuestas.


No es sencillo avanzar olvidando lo vivido
cuando tanto se ah dado por perdido y el camino es volver a comenzar..
Le canto al viento por todo el que venció su desaliento
Le canto al mar por todo el que tuvo que olvidar para empezar..




Värme?

Det vill jag ha! det sägs att helgen ska bli fint, vilket jag hoppas får då jäklar blir det 2 dagars fest !

Just nu är det lugnt hemma, mormor o morfar sover än så finns inte så mycket annat att göra..Vi ska ut o promenera sen(visa stan) men de går aldrig upp :P, vill hinna göra det innan de börjar regna för molnigt är det ute.

Bild från lördagen:


Kunde inte ha det bättre

Hej hooo

Jag har haft en jättebra helg med underbara människor!

Vi kom hem till Arboga tidigt idag så vi har bara splappat med mormor och morfar.. Super mysigt har jag haft dessa dagar och det kommer bli mycket bättre. Vill umgås så mycket som möjligt med dom så om det blir dålig uppdatering här så förstår ni varför :)

Saturday 12/6

God morgon. Jag har precis vaknat, det blev en lång kväll. Vi satt o prata o packade upp allt som mormor o morfar hade tagit med :)

Jag började självklart gråta när jag såg mormor men försökte hålla ut men så fort jag såg morfar så kunde jag inte låta bli. Min söta morfar är den underbaraste morfar och snällaste!

Idag ska vi åka till Linköping på min kusins studentfest, så vi ska ba äta frukost, packa lite grejer, fixa oss sen åker vi iväg!

Denna gång kommer jag ta bilder med camera haha

VM

Vi sitter o kollar på fotbollen, Sydafrika-Mexico men som jag sagt så är jag inte så förtjust i fotboll eller sport överhuvudtaget. Fast nu förtiden gillar jag tennis, funderar starkt på att börja spela tennis men vill inte göra det själv:P

Men jag tänkte faktiskt lägga upp lite bilder och ni får ursäkta kvaliten..

Kusin till balen
 

huset före:


Efter:

Övervånigen :


Och dagens!

Today it's the Day

Halloj!

Grattis kompisar som tar studenten idag, ! synd att det inte var varmare idag..

jag är överlycklig o har massa energi i kroppen, vill att timmarna ska gå lite fortare, mormor och morfar anländer 19.00 så kan inte klockan bli så mycket nu? plz..

Bilder från huset samt "dagens outfit" kommer upp ikväll om jag hinner :)


VM

Imorn börjar VM så vi sitter o kollar på invigningen men jag hoppas vi kan byta kanal snart, vill se Criminal Minds :P

Iaf så har jag haft dansträning och det gick bra o har även hunnit åka till köping o göra lite annat, bla fick jag ett par nya sandaler av pappa o mamma, tack !

När jag får tid lägger jag in bilder på hur huset blev och på dom nya skorna.


Alors on Danse

Grymt bra låtar som har kommit! perfekt till sommaren och alla härliga fester. Varje år åker vi alltid runt på massa latinofester o det blir ju också massa party ute med kompisar också. Love it !

Jag har fått massvis med olika kommentarer av nya läsare och det är super skoj. Visste inte att jag hade så många läsare som jag inte känner :P Bland annat har NI frågat att jag ska lägga upp lite fakta om mig eftersom ni är nya här och det kan jag göra :). Sen vill ni att jag ska lägga upp mer dagens outfit, dagens/veckans låtar, make-up o naglar samt var det någon som läst att jag dansar latinamerikanska danser och vill att jag ska lägga in klipp på danser o hur man dansar osv. Men nu är det så att vissa av dessa grejer gör jag inte eftersom jag till exempel inte sminkar mig så ofta och inte klär mig så speciellt om dagarna..

Och det där med att visa er dans, så kanske jag kan göra det men jag är lite blyg av mig.. men vem vet om det är många som önskar sig det så kanske ;)

Något jag har tänkt är att lägga upp lite mer tips och trix fast inte bara när det handlar om skönhet och hälsa utan också inredning. Vad sägs om det?

Svara gärna :)

Torsdag den 10 juni

Buenos dias.

idag händer det många saker så blir väldigt kort här. Nu ska jag ta o städa o fixa fint här hemma sen vidare mot jobbet. I eftermiddag ska vi åka o köpa några lampor sedan har jag dansträning.

Allt måste vara fint när mormor o morfar kommer imorgon :D( börjar bli lite tjatit kanske men det blir så när man inte träffat dom på 10 o 5 år .


Buenas Noches Amigos!

Nu säger jag god natt.

kan inte hålla ögonen öppna längre så ska lägga mig nu. Imorgon väntar en låååååååååång dag så bäst att va på topp!

Natti :)

Out of limits

Denna låt har gett debut i mina öron! Grymt skön låt som jag definitivt kommer lyssna på väldigt mycket i sommar!


Pasooo

Nu hörrni är jag helt slut. Målat heela dagen och det tar verkligen på krafterna.. Träningsvärken jag vaknade med har försvunnit lite, fast inte ömheeten i händerna. Allt är nästan färdigt bara små grejer som ska fixas och grejer som ska ställas tillbaka sedan kommer lite bilder :D

Och hörrni 2 dagar kvar tills mina morföräldrar kommer , Överlycklig !!!

Me arrodillo ante ti

Hellu!

Idag vaknade jag med ömma händer och träningsvärk typ överallt och blåmärken:P jobbat hårt !

Ska snart upp o måla sista rundan på övervåningen sen behöver jag inte måla nå mer, inte nu på ett tag, den höga väggen får jag inte måla själv så måste vänta på min pappa..

Men det ser så fint ut så vill faktiskt börja göra det nu haha.. Imorgon ska vi nog åka iväg o shoppa, måste köpa student present sen vem vet jag kanske kan shoppa lite till mig själv också. Och om 2 dagar är min morfar o mormor häär :D

La Ranchera

Ändrade musik genre nu när jag målar så har satt på radio ranchera. Riktigt härliga låtar av bla flera av mina favorit artister. Nu ska jag ta o börja måla på övervåningen sen kör jag andra vändan, har precit målat klart vid trapporna.

Ha de fint!

Väntar på maaat

Jag har målat första rundan av hallen men ska ta o äta nu och jag unnar mig en kebab tallrik, hungrig som bara den så den kommer sitta bra ;)

Hallen ser jättefräsch och det ser jätte ljust ut, så tror det kommer se mycket mycket bättre när andra rundan har målats o grejer kommer på plats :)

Check!

GOOOOOD MORNING FOXS!!

Hur mår ni? sovit gott? Jag mår prima, en aning trött men så fort musiken går på o jag börjar måla kommer jag bli pigg. Ska ta lite före o efter bilder som jag sa tidigare så ni får se resultatet. tapeten som vi har nu är så hilma ful att jag ville göra något åt det innan mormor och morfar kommer på fredag och jag fick som jag ville hihi..

Nu går jag härifrån o uppdaterar när jag gjort det jag ska göra :)

Ha en fin dag!

Haloo

God kväll !

Nu hörrni kan jag hålla er uppdaterade igen. Vår nya dator är på plats och internet funkar igen så allt blir bra igen hihi.. Så fort jag fått in bilder ska jag visa hur vacker min kusin blev i lördags. Men vet ni vad jag gjort idag?

Varit o köpt färgen som vi ska använda till hallen och övervåningen samt fondväggen. Vi har redan tejpat allt som ska tejpas så imorgon ska jag börja måla. Ska ta kort på hur fult det är just nu och hur resultatet blir.

Om ni inte visste så är jag jätteintresserad av inredning och det är min andra hobby efter skönhet och hälsa!

Nu ska jag kika lite på TV sedan ska jag sova så jag är pigg imorgon :)

Good night. 

En Casa

Jag är hemma nu. Kom hem igår natt, blev jättekonstigt där på slutet vilket gjorde att jag inte kunde följa med folket ut :(, sorligt men hade trevligt den stunden jag fick vara med där. Min kusin vart jättevacker och danserna dom dansa var fina dom med. Sån bal borde finnas i alla gymnasieskolor. Jag skojar inte när jag säger att det är värt pengarna på det. Vilken uppvisning och vilka danser alltså.

Men just nu är jag hemma hos min syster, vår internet funkar inte så kommer nog inte kunna uppdatera förrän det är fixat Så hoppas ni har en underbar fortsättning på dagen.

Nu ska vi ut o fika :)

I do not have a camera

Yee I'm still in A-Town..Väntar på att faster ska ringa o säga We're coming now! men nee..

Så gissa vad jag gjorde? gick till garaget o måla de sista. ringde pappa o han blev lycklig hihi. Borde få belöning för allt jag gjort den här veckan :P

So what am I doing ? Lyssnar självklart på musik REIK och ska snart äta middag helt lonely, Syrran har dragit hon med, bror vet jag inte o mami åkte nyss för att lämna mat åt papi o andres han drog för att vara bollkalle åt A-laget eller nåt sånt..

Aja ska väl gå o äta .

Btw här e byrån jag har målat om o den nya spegeln, nu väntar jag bara på färg så jag kan måla om hallen :)
Självklart är bilderna tagna med mobil !


O så bjuder jag en bild på mig själv!


Dagens låtar


Packa Packa

Helloooo Friday!

Vädret är härligt, sommar är härligt ! Jag är käär, ne skoja men man blir så lycklig när vädret är så här fint!

Jag har ännu inte kunnat gå ut för har städat och gjort lite andra grejer. Vi fick vår nya dator igår och den skärmen är stooor haha, men den är fin :) Ska nog ut o måla nu så jag kan komma hem o packa sen.

Jag åker ju till Linköping idag och är borta hela helgen !!

Nu så ska jag ut :)

Hejhejheej

Hallojs!

Hur har er dag varit? Min var helt okej fast jag är väldigt trött nu..

målat en hel del, jobbat och haft dansträning. Imorgon åker jag bort över helgen för lite jobb men ska bli skoj, får se lite folk dansa bal :)

Nu börjar C.M

Hörs imorgoooon!

Kommer snart!!

De ringde nyss o sa att vår nya dator har kommit! Skönt som fan, vi vet faktiskt inte hur den ser ut haha men det ska bli riktigt nice att ha en ny dator med massa nya funktioner:D O jag har inte kunnat sola.. bytte om men då kom grannarna o sa att vi kunde börja måla , vi håller på att bygga om rätt mycket ute i altanen så då fick vi gå o måla med pappa.. börjar faktiskt få träningsvärk i ryggen o armarna..

Ne nu måste jag gå maten bränns annars!


Ännu en vacker dag!

Jag känner mig så lycklig just nu, vädret är super fint så jag ska inte sitt här mer. Ut i solen och njuta, ska byta om till andra kläder o sätta mig o sola en stund för ska ju iväg o jobba sen..

wihoo

Nu är jag hemma, eller för sig jag var hemma redan vid nio. Allt på kalaset var kanon gott, åt dock ingen tårta för var för mätt, skulle ha med mig en bit hem men min syster glömde ta med den..har jag tur åker jag och papi till sis för att hämta en varsin bit :)

Jag och bror har iaf tränat på en del av dansen nu i en timma och nu när vi fått ihop en bit så känns det super skönt och skit roligt, I can't wait tills vi ska ha presentationen men först är det dansträning imorgon och lära resten av paren :)

Have a great night ! Natti


Maybe, Talvez, Kanske

Loggade in här en liten snabbis!

Har precis fixat mig och väntar nu på min syster så vi kan ta oss hem till min andra syster så vi kan få god mat och tårta och så får Aylyne sina presenter.

Fast jag skulle verkligen behöva sova en stund, är jättetrött. men får vänta tills ikväll!!

Aja nu ska jag gå.

Hörs kanske senare

Bye


Papa A.P

God day !

Jisses vad fint väder vi har , blir så lycklig !!

Tiden går så fort när man gör massa grejer och har kul. Har målat hela förmiddagen men har gett upp för idag.
Nu ska jag ut en sväng och senare ikväll ska vi fira systerdotter som blir 7 år !


Cougar town

Heej!

så dagen har bara flytit på,blev örebro en sväng för lite shopping men tyvärr fick jag inte med mig så mycket till mig själv..mer har jag inte att säga så ska slänga mig på soffan och kolla på CT!

Hörrs imorgon!

God morgon!

Jag är jättetrött, Det finns en pojke som skriker när han inte hittar det han ska på mornarna..USCH!

sitter här samtidigt som jag äter frukost :P

Jaja idag måste jag hinna göra mycket så avslutar väl här och uppdaterar när jag har tid :)


PUSS

RSS 2.0