Llueve por dentro- 1

Goooood morgon kära läsare !

Sitter med ett glas juice och väntar på frukost. Vädret är inte så speciellt fint idag men det visste vi att den inte skulle vara.. Har massvis med saker att göra, det första är att hämta ut nycklar, hinna hämta en grej på jobbet, gå till banken, gå på intervju med gruppen som hittills inte har gått upp :P  sen självklart sista dansträningen och fixa massa plakat osv..

ska också hinna gå till apoteket o köpa mig mina tabletter mot magkatarr, bäst o ha dom hemma ifall att jag får ont, det går ju inte o stressa när vi ska göra såna här aktiviteter.

Idag kommer också biträdande ärkebiskopen och artisten.. myckee att göra!

2 dagar kvar.

Nu är det inte alls långt kvar, gruppen är framme om nån timma så det är väl i Arboga senast 22.00, ska bli skit kul! Idag har vi varit o shoppat lite, vart mest kläderna tills på lördag ville även ha skor men hittade inga så får ha ett par gamla :P

Nu ska jag se om folket vill gå iväg o dansa en stund så vi får en bra uppvisning på fredag.

imorn kommer jag vara upptagen heela dagen med bla, dansträning, matlagning, intervju (igen) med tidningen och bandet och sedan ska jag försöka hinna förbi jobbet o säga att jag lever haha, betala räkningar och sedan full rulle hela helgen med riksträffen !!

Fun fun fun! Glöm inte bort nu att alla som vill komma är välkomna :)

Tvättis

God morgon!

Idag är det fint väder, solen lyser men jag kan tyvärr inte sitta ute.. måste städa en massa här hemma samt tvättar jag. Igår tränade vi lite dans sedan satt vi på möte, vi kom hem strax innan 23 o vi började 18.30. Jag vet, mötet vart lite föör lång men så kan de bli när riksträffen närmar sig med storm. Ikvälll ska vi bli fotade av tidningen o imorn kommer gruppen och på torsdag kommer en annan artist + biskopen sen börjar riksträffen. Nu när jag tänker på det så är det inte alls många dar kvar, pirr i magen.  Mycket dans blir det denna vecka också.

Aja ska börja städa nu.

Adios

I'm HOME

Jag är hemma nu!!

Veckan har varit skitbra, kan inte ha haft det bättre, fotbollen var väldigt intensiv och jag är stolt över grabbarna. Har inte skrikit så mycket på länge haha varberg var också bra men hade nog hellre velat stanna med grabbarna i Göteborg.. Så härliga killar även om dom är typ 5-6 år yngre :P

Jaja orkar just nu inte lägga in bilder eller skriva allt vi har gjort så detta får räcka. Som sagt nu i helgen är Riksträffen så vi har myckeeeet att göra så ni får ursäkta mig om jag inte uppdaterar er så ofta!

Chao

R.I.P

Nu så här under semestern och långt bort från min vän så får jag reda på denna tråkiga nyhet. Jag beklagar verkligen och jag finns alltid här för dig och jag hoppas att du vet det.

que mi diosito la tenga en su gloria niña Rosa <3

Som ni vet befinner jag mig i Tanumshede men åker ikväll eller imorn bitti ner till Göteborg and I have a great time men just idag så känner jag mig lite ledsen..

Inte långt kvar

Har precis packat klart, känns som om jag har alldeles för mycket med mig men jag har räknat att jag behöver allt jag har med mig.. det enda som fattas nu är att ta fram lakan, packa ner olika skor samt madrasserna sen är jag färdig. Vi ska börja grilla nu o efter maten åker vi ner.

Och en annan sak som jag inte tror jag har nämn så skulle vi få sköldpaddor och idag fick vi dom, skit söta hihi..

Vi får se hur ofta jag uppdaterar under denna vecka!
Men detta är en liten del av det jag ska göra: Se på fotboll, festa, bada, umgås med vänner, liseberg o massa annat!

Well..

Soon I'm leaving.

Ska bli såå skoj att få komma iväg o glömma föreningen lite hihi veckan kommer bli otroligt roligt, kommer få träffa massa vänner igen o ba ha kul o veckan efter is the shit!

För er som vill komma o njuta av lite latinokänsla så håller riksträffen på i 2 dagar.
Fredagen består av bla "öppet hus" med utställning, bondemässa där bla Monseñor Rosa Chavez + 2 andra viktiga personer kommer gästas sedan fortsätter kulturella aftonet med dans, musik, mat mm.

Och lördag jaa då är det dagen som är bäst o lämnar minnen.
Dagen börjar med fotbollsturnering på meken där matförsäljning och barnaktiviteter kommer finnas på plats och som vanligt kommer det finnas musik. Barnaktiviteterna är tex tivoli, clowner, piñatas mm.

Sist men inte minst Avslutningsfesten på folkets park med en av El Salvadors mest kända grupper LA MAQUINA som spelar allt möjligt. Under pauserna spelar DJ SESSION från Malmö som kommer spela olika slags rytmer. Matförsäljning samt föräljning av alkoholdrycker kommer finnas på plats.
Entrén till festen: 250 kr/ person.

Hope You will join us!

Upd. För er som kommer från långt håll så finns det tyvärr inga platser kvar på tex camping o hotell men föreningen har en idrottshall där ni kan sova för 25kr/dygn, måste medtagas sovsäckar o liknande saker. Dusch, kök o toalett finns. Samtidigt vill jag nämna att vi i år får besök av salvadoraner i utlandet som Norge, Italien och Finland.

Fotbollslag kan anmäla sig senast i slutet av vecka 29.

wedding



Some of the pics!

Jueves 15 de Julio

10.32 är klockan och jag har varit o klippt mig samt gjort några ärenden. Nu när jag kom hem så ligger alla fortfarande o sover .. vill skrämma dom o sätta på dunderhögt musik så dom vaknar men jag brukar ju bli irriterad på sånt men nu är ju klockan snart elva?

Ja fin i håret inför semestern är jag och det känns super skönt :D

Ska nog byta om till bikinin o sätta mig ute o sola.. kommer nog inte hinna åka o bada idag eftersom jag måste packa och ha dansträning..o lite till..


Chino & Nacho

jag har fått ihop en playlist som ska bli en skiva, den skivan följer med på denna västkustresa haha
Grymt bra låtar !

Jag är klar med tvättningen nu. bara något jag ska hämta sen. Var på stan nyss också o köpte en ny bikini underdel+ 3 par strumpor samt nätstrumpor, ni vet såna tunna o små som man kan ha till ballerinor? för ett presentkort som höll på att gå ut så bäst att passa på, and I did.

 Det är kaos just nu här hemma, flickorna klagar bläblä blä..

Naturella Teresa at work from last week!

TVÄTT

Onsdag idag och veckan bara flyger förbi. Ska börja tvätta om en timma så passar på att sitta här nu för sen kommer jag inte hinna..

Ska tvätta mina, min systers o hennes sons kläder men på eftermiddagen hjälper min mamma mig. Vi åker förmodligen redan på fredag och det behövs massvis med kläder så allt måste vara rent haha :P

Jaja jag lämnar er nu.

Chao

Tu eres el q me pone a temblar..

Så.. ärendena är gjorda o nu ska jag ba byta om till badkläder. Ska snart åka iväg till min morbrors frus familj o bada i deras pool och självklart så ska vi grilla. Yummi och härligt! Todo esta maravilloso.

Jag kan inte vara lyckligare just nu, allt är som det ska o allt känns så positivt.


Som jag sa snart åker vi ner till den bästa delen av sverige, enligt mig sedan när vi kommer tillbaka är det en vecka med massa förberedelser inför 10:e riksträffen!!!

Mueve la maquinaaaaa



2010-07-13

Hej !

Tisdag idag och vädret är fortfarande stekande. Jag som ville åka utomlands i sommar men så som vädret är här så skippar jag det, sommarn är ju bra här så varför åka bort? fast självklart är det finare utomlands än här i Sverige. Nu är det inte många dagar kvar innan jag måste packa igen, om jag ska vara ärlig har jag inte packat upp de jag tog med till linköping men de måste upp imorn då jag ska tvätta för på fredag tror jag, åker vi ner till R. Sedan blir vi borta till nästa söndag. Ska bli såå härligt att få komma bort o vara i vackra göteborg o varberg ! förhoppningsvis åker vi ner till helsingborg under en dag också. Vore kanon!

Nu ska jag ut o göra några ärenden sen åker vi nog o badar.

PS Min mamma tycker inte jag ska va i solen mer för enligt henne är jag för brun nu.. men jag tycker jag kan få vara liiite brunare så det håller sig hela hösten haha


A day I will remember

Så bloggare är jag hemma igen. Känns tråkigt men det är denna vecka kvar av arbete sedan åker vi på semester, hur härligt som helst !
Helgen var fantastisk men för varmt men jag klagar inte jag hade kul och väldigt fin bröllop var det sedan blev det ju dans till en latinogrupp! Idag åkte vi till Varamon i Motala för bad. Hade aldrig varit där tidigare så jag tyckte det var jättefint dock var vattnet superkallt där haha

Nu orkar jag inte skriva mer, är stendöd så ska nog sätta mig o kolla på vm finalen..

Chao

Skratt förlänger livet, right?

Då skrattar jag hela tiden. Nee men med mina morföräldrar så skrattar vi varje dag och hela tiden. Jag håller på o färgar min mormors hår och han skämtar o får oss alla att skratta sen säger hon massa saker som också får oss att skratta, jag kommer sakna dom när dom åker, de gör våra dagar här hemma mycket bättre..

Förresten färgat mitt hår också och är super nöjd med resultatet :)

Snart åker vi till Linkan !

BTW

Ni som frågade mig om vad jag lyssnar på för musik, jag svarade er att jag lyssnade på allt, vilket jag gör förutom hårdrock, föredrar spansk ballad/rock :P

Alltså som REIK, LA OREJA DE VAN GOGH sen tycker jag om SKA, helst ska låtarna va på spanska, då är dom som bäst ;)

2010-07-09

Hej Bloggen!!

Hörrni idag är dagen före bröllopet och vi måste hinna packa, jag har ännu inte börjat..

Gick några ärenden först åt föreningen sedan åt mina föräldrar o nu är jag för svettig för att göra nåt så ska nog ta o duscha med iskallt vatten, ne överdriver nog lite där men kallt ska det vara.

Jag har även köpt hårfärg, vågat ta i lite så får se om bror min vill hjälpa mig.

Isåfall får ni se bild på reslutatet efter helgen.

Nu så önskar jag er en trevlig helg för det vet jag att jag kommer ha :D

On

tiden går fort när man har kul, enligt aftonbladet så kommer en tropisk hetta in till Sverige, vilket jag inte säger nej till. Varmt är härligt o det får mig på toppen humör!

Dansträningen gick bra, dock kom inte alla vilket suger.. men nästa vecka då kör vi fullt ös hela veckan.

Har precis lackat naglarna så dom är fixade till helgen. färgen är grön, påminner om päronglass.. ni får en bild på helheten när helgen är över :)

Sitter nu o väntar på att mami o papi samt mita o pita ska komma så vi får ääta lite rulltårta hihi sen ska vi kolla på instängd 2..hört att den är läskig.


thursday 8th

Är hemma på lunch, har redan ätit o sitter just nu o smaskar i mig melon.

Ska snart gå till jobbet igen men idag är sista arbetsdagen denna vecka. Ikväll är det dansträning igen sen gäller det o packa. Imorn åker vi till Linköping o på lördag blir det BRÖLLOP :D


Living life

Jag slutade tvätta för ca 1,5 timmar sen, och har även hunnit fixa min garderob. Nu finns det plats för nya grejer :P har tagit ut allt jag inte kan ha längre och det var väldigt många grejer.

Som ni vet så har jag gått upp några kilon men jag är nöjd nu som jag är, när jag ser tillbaka var jag föör smal nu känns det mycket bättre, har även gått upp några kilo till dom senaste månaderna men som sagt är nöjd och jag lever livet. Gud gav mig min andra chans och den tar jag tillvara !

Jag kan inte fatta att jag kunde ha dom kläderna haha

Men men har inte så mycket att säga..

Får se om jag lägger upp dom där bilderna annars får ni vänta till efter jag varit på bröllopet :)


Noo

Buenos Dias!

På denna soliga och underbara onsdag ska jag tvätta o städa mitt rum. Ska börja nu så jag kanske hinner bli klar  tidigt så jag kan få gå ut i solen :)

Have a nice day !

070710

Sitter o väntar på slutet av en film men vet inte riktigt om jag orkar kolla klart på den, min bror har redan lämnat mig:P

Blev som sagt en sväng till Örebro o sedan gjort lite annat.

Tidigt idag såg jag musikvideon till Divino-comigo siempre. En låt jag lyssnat på ett fler tal gånger sen jag hittade den men inte förrän idag som jag såg videon o finns bara en sak att säga.. Hemsk video, alltså sorlig, börjar nästan gråta varje gång jag ser videon (har redan gråtit en gång).. Låten är underbar <3


Droop

Någon mer som tycker det är härligt med lite svala vindar o mulet o lite regn? Jag tycker det är jätteskönt!!

Vi har ju haft 25-35 grader här under flera veckor så det var på tiden att det är lite svalare :) fast det skulle bara vara så nån dag sen kommer värmen igen :D precis lagom till Västkusten hihi

Idag ska jag gå några ärenden o försöka få ordning på rummet sedan följer jag förmodligen med mamma o pappa till Örebro, de ska shoppa lite grejer o mamma vill ha min hjälp.

Bröllopet är på lördag !!!

Todo el mundo en la disco!

Hi Foxs!

How U doin?

Today is a dance day. Alltså ska vi ha dansträning om exakt en timma så ska ba äta något lätt sen åker vi till lokalen. Blir först cumbiaträning sen salsa, fun fun fun!!

Förresten är det någon av ER läsare som har eller vet ett program som man kan mixa låtar på, alltså klippa ut o klippa ihop olika delar o spara den nya låten ? isåfall säg till vore super gulligt om jag får tag på ett sånt program att ladda ner helst gratis hihi


Kärlek

Ska snart sova men kikade runt lite här på nätet först. Kollade precis klart på filmen som gick på 3:an o den var riktigt bra! fällde en liten tår men heey när gör jag inte det liksom :P

Vädret blir bra imorn också sägs det på vädret så ska försöka hinna tvätta o städa rummet snabbt sedan kanske ta mig ut o bada :) för mot 5-8 tiden är det dansträningen igen !


I'm not gone

Como esta mi gente?

Ni måste förlåta men inte ska jag sitta vid datorn när vädret är så fint som det är, ca 32 grader om inte mer!

Igår åkte jag ju till Örebro o besökte, för första gången gustavsvik. Härligt hade vi där, fick träffa Victor, Maya med familj :)
På kvällen drog jag vidare till J där vi festade o drog sedan med ut till källarn, arboga meet så mycket folk var ute dock var det väldigt varmt så man klarade knappt av o va där..

Idag så har jag inte varit hemma. Vi har varit hemma hos min morbrors svärföräldrar. Ätit god mat samt badat í deras pool,  nu ska jag lägga mig o vila en stund blev inte så mycket sömn i natt:P

Bilder kommer sen! så länge får ni lyssna på denna skit sköna låt!


Fredag 2a Juli

Hej hej!

tror inte det är så många som sitter framför datorn en sån här vacker dag. Jag kom precis hem frön Örebro, Jag o mina systrar skulle ha en dag tillsammans samtidigt som vi kikade runt i butiker. Fick hem en del grejer som var väldigt billiga :P Ville egentligen vänta tills vi åker till göteborg men kunde inte hålla mig med dessa plagg. Senare ikväll ska vi till min äldsta syster o äta mat:)

Jag får se om jag har dit för att sitta här ikväll men morgondagens planer ser ut såhär : Örebro för umgänge med vänner sedan förhoppningsvis utgång?


See ya!


EXTRA

Nyss ätit middag, dansträningen idag var bra, lite segt att min danspartner(min lillebror) inte var här så svårt o lära både tjejernas o killarnas steg men det gick bra till slut :D

Vad tycker ni om kopior av låtar? alltså det finns ju massa låtar som andra artister gör om, vissa lyckas o gör sin egna version mycket bättre eller inte alls lika bra. När man gör om en låt så ska den självklart göras till det bättre så man tänker "shit denna var mycket bättre än den andra"  Anledningen till jag kommenterar detta är för att jag hittade en version av Rap das armas på spanska men själva texten o lite annat var sämst, gör man om en sån bra låt så ska man va expert inte wannabe good :P men självklart känner man lite dancefeeling när man hör såna här rytmer :) men Parapapapapa är mkt bättre än Arrapapapa


en snabbis den 1:a Juli

kom precis från jobbet så ska ta nåt att äta snabbt sen fixa lite grejer innan syrran kommer o vi ska iväg o dansa. imorn är vi lediga så vi ska ha kvalitetstid tillsammans Las tre hermanas !

Vi hörs ikväll!


freaky dream

God dag!

Tere är trött, för trött för arbete. hade en konstig dröm i natt, vaknade upp flera gånger men så fort jag somnade om hamnade jag i drömmen igen. Det var inte läskig dröm men konstig.

Jag var gravid o fick en skit söt pojke o fint namn fick han, men det fanns ingen pappa o jag typ ignorera bebisen? Vilket jag ALDRIG skulle göra, Love babies ´!

Bebisen gick runt bland alla i släkten alltså han var aldrig med mig.. men lång o konstig dröm var det och sova ordentligt fick jag inte. Vilken tur att jag slutar rätt så tidigt (16.30) och imorn börjar helgen och det gillas !!


RSS 2.0