2011-10-28

Hej !

några dagar sen jag skrev men denna vecka blev det som sagt en del grejer.
Modevisningen gick bra, kom till och med i tidningen  och dansträningarna har gått bättre o bättre. Imorn gäller det !! Fy faaan vad taggad jag är men kommer bli riktigt nervös, tränade med dräkterna idag och gav järnet idag så tror imorn blir bättre men jag börjar få riktigt ont i kroppen redan nu (träningsvärk ) så får se hur det går med alla sparkar o hopp imorn.

Vissa grejer går bra i mitt liv just nu (kärleken ) men andra grejer så som jobb känns lite sådär, jag har varit såååå himla nöjd fram tills nu =/ men vi får se hur allt slutar !


Nu ska jag slänga mig i soffan och ba tagga ner :)

Solo pienso en ti, solo pienso en tiii ♥


2011-10-23

Jag känner mig föööör lycklig, kan man verkligen känna sig såhär lycklig?

Hoppas det håller sig länge så jag får känna att det är på riktigt. Känns som om jag lever i en dröm just nu ♥

Veckan som gick var det mycket jobb samt kursen i stockholm sen träffade jag mina kusiner, hade velat stanna länge men det gick inte :(

Veckan som kommer kommer vara mer intensivare då det är genrep till modevisning, jobb, dans och jag själva modevisningen (ska gå modell) sen dansuppvisningen som vi har tränat ihjäl oss för. Lite skraj att den är redan denna vecka men kommer nog gå bra.


Oye mi amor

Hey heeeeey

En vecka sen jag skrev, finns inte tid till bloggen just nu.

Mycket dans, mycket jobb sen har jag även försökt umgås så mycket som möjligt med min nya systerdotter Joseline som föddes i måndags. hon är så underbar ♥

Denna helg hade jag ledigt så har verkligen softat behövdes verkligen för dom kommande helgerna verkar vara full fart på. Denna vecka blir det jobb samt kurs i Stockholm i naturkosmetik, ska bli riktigt intressant sen ska jag träffa underbara personer =)

Hoppas ni får en bra vecka och att ni haft en bra helg !!


♥♥♥

♥♥♥


Contigo

Hej hej !!

Veckorna går fort men jag gillar't ! Allt flyter på och jag känner mig jättemotiverad, känner att jag borde köpa mig en trisslott eller nåt, känner att jag kan vinna och det är inte ofta jag gör. Så jag kanske köper en imorn hehe..

Som sagt allt går bättre och bättre.. jobbet blir bara bättre kommer förhoppningsvis börja göra naglar där snart också så känns bra de med.

Kurs i måndags och massa annat jobb. På lördag är det hälsomässan i köping så där kommer vi vara sedan blir det kurs i Stockholm om nån vecka och det ser jag mest fram emot. Träffa kusiner, bebis och vem vet vem mer =)

Jag funderar även på att börja på en ny blogg, nytt namn, hela grejen ska bli nytt.. ja det får bli en av mina nya projekt.

Me haces sonreir, me siento la mas feliz.. ♥

Por tu placer

tu amor es el sueño que mas quiero realizar. lo mas lindo que la vida me pudiera regalar. ♥


RSS 2.0