2010-10-31

Imorn, måndag börjar vi en ny månad och en ny vecka !

Idag har jag spenderat en hel dag men min familj. Varit o shoppat lite grejer som är behövliga :)

Fick med mig ett par nya svarta byxor som behövs tills jag börjar jobba, ett par leopard shorts (snygga som faan ) som blir bra när vi är på semester och sedan en klänning som jag fick av papi. Den ska va på dagen vi landar. Fin som pappa är så ska alla ha något nytt o vi måste se "fina" ut :), ibland är jag glad att ha en pappa som bryr sig om utseendet.

Mer finns inte o säga. Jag sitter o väntar på att klockan ska bli 20.00 då börjar Indiana Jones !

Miss World

Sitter o kollar på Miss World 2010, synd att El Salvador inte kom vidare men hon kom iaf på 3:e plats när det gällde en kategori.

Nu ska jag göra mig färdig för att ta mig till kyrkan.
Efter besöket där ska jag se hur jag ska göra ikväll, om det blir fest eller lugna puckar hemma. OOOH va jag känner mig ledsen för att jag inte alls mår 100 o att jag inte vill missa festen :( How should I Do ?

Antencíon !

Oh va glad jag är ! Jag pratade nyss med min nya "chef". Henne har jag aldrig träffat, det är så att hon som är "chefen " gick på mammaledighet så snackade nyss med kvinnan som ska ta över hennes plats. Vi ska nämligen ha en "lära känna-varandra -dag" Typ fika o snackis. hihi mysigt eftersom man kommer lära känna alla man ska jobba med innan man börjar jobbet, vi är inte många så det kommer bli grymt :P

Känner att jag kommer megatrivas arbeta med dom och i butiken. Vi ska ju börja från scratch om man säger så. Första veckan som är om cirkus 2 ½ veckor kommer vi ta upp alla varor, ställa upp hyllorna o styla butiken så kommer bli måååånga timmar, det kommer va roligt/jobbigt. Men guu va jag längtar !

Och sen efter allt det SEMESTER :D How awsome isn't that !


Maravilloso

Härligt väder vi har idag !

Solen skiner och det är inte alls kallt. Jag var ute o cykla en stund och kan säga att jag klädde på mig rejält men blev istället supersvettig haha. Har ju haft lite svårt med andningen och ville ut o ta friskt luft o få igång kondisen.

Ni vet hur det är när man är sjuk, pulsen går i 200/300 så fort man rör sig.

Iaf idag vaknade jag mycket bättre än igår. Jag har hittills inte haft svårt att andas eller känt den där trånga känslan på bröstkorgen/ryggen. Jag tror även det är tack vare mammas massage, kändes otroligt skönt att få den, förhoppningsvis får jag en ikväll också. Vi har även kommit fram till att min säng är den som orsakat mig denna smärta. Har på längre tid nämn flera gånger att jag får ont i kroppen, speciellt ryggen så vi ska testa med en annan säng o se om det blir skillnad.
Jag känner mig lite små depp angående imorn. Vet ännu inte hur det kommer bli. Vill ju inte riskera o bli värre men ändå så känns det som om jag vill dit o skita i allt, trots allt har jag inte träffat V sen i somras o jag missade hans födelsedag ! Saknar alltså min vän hihi Och vi hade värsta planerna till imorn, me and my girls ;)

Vi får se hur allt leder till slut.

Nu önskar jag er en trevlig helg, tänk att vi nu ska avsluta oktober månad !!!


wait, say it again !

Jag har precis kollat klart på Criminal Minds och jag har även fällt en tår till den. Fast jag är ju lite "sjuk" så det är därför jag är lite känslig.

Imorn måste jag göra lite ärenden på stan och ska även hinna träffa en kompis. Vaknar jag upp likadant som idag så måste jag ringa doktorn igen och se vad dom ska göra. En hel vecka med samma symtom, inte kul..Men som sagt sakerna jag ska göra måste göras så ska göra det ändå.
Det som är lite synd är att jag förmodligen kommer missa festen på lördag :( Buhuuu jag som hade längtat tusan till det !! men men vad ska man göra.. Vill hellre va frisk o kunna njuta av en fest istället för att gå lite smådepp o kanske bli värre dagen efter festen. Det är ju andningen jag har problem med så vore inte kul o bli värre när man är på själva festen.

Jaja nu ska jag kolla klart på tv sen sova.

Adió


la empujadita de la semana

Håller på med lunchen just nu och var även ut o hämta posten, det är inte så kallt ute idag så ska definitivt gå ut runt kvarteret efter maten o före förhäxad  :P

Jag kom på en grej. Just nu använder jag Höst/vinterkläder så varför börjar jag inte packa ner mina sommarkläder för? varför vänta till sista veckan när dom ändå ba ligger i klädskåpet ?

man kan ju lägga ner allt i väskan, o sen om man ändrar sig angående något plagg så är det ba ta ut dom ?

Jag tyckte jag var väldigt klok haha. Så vi får se om jag tar fram min resväska o börjar lägga in mina kläder.
Det är ju inte så mycket jag tänkt ta med, tänker ju köpa massa därborta. Kläder är ju inte det svåraste att packa ner utan jag tycker det är skor ?! Vad ska man ha för skor?  För killar är det lätt men för oss tjejer? Jisses jag kommer ha väldigt svårt o bestämma mig....


When the last leaves fall down

Torsdag redan, veckorna går så himla fort !

Igår vart det en riktig sova, slappa dag. Var så himla trött att efter lunchen så somna jag o vaknade nångång vid tre sen låg jag ba ner tills jag gick o la mig. Det var så skönt att kunna andas ordentligt i natt. Blev bara väckt av papi vid fem tiden men sen somna jag om o vaknade kl 10. Nu ha jag klätt på mig o ska snart fixa håret så mycket jag orkar. Funderar även dra en sväng runt kvarteret innan jag ska äta lunch.

Det måste ha blåst ordentligt i natt, vår körsbärs träd har nämligen tappat nästan alla löv, vilket den hade kvar igår när jag gick o la mig :P

Iaf så behöver jag en riktig massage just nu, för musklerna är inte okej just nu, det känns verkligen att jag behöver bli masserad i minst 30 min för att det jag har ska gå bort, någon snäll själ som vill hjälpa mig ? min mamma e ganska lat haha Och min arm är inte heller okej, feting blåmärke o ont gör det också !



Aoutch

Aj aj aj. Har nu, efter att spenderat flera timmar hos läkare och sjuksköterskor, jätteont i armen och jag är supertrött.
Test efter test, samma arm, varför samma arm? joo för mina blodkärl eller va det heter är synligast där så där har man haft en kanyl in o ut för läkaren hela tiden glömde/ ville göra yttligare ett test men nu är det klart o jag har inge fel !
Glad som tusan men lite nervös vart jag dock när han hela tiden ville ha nya o jag fick springa mellan hans rum o labbet. Nu ska jag försöka äta lite mat o vila för har sovit ca 3 timmar inatt. Har nå muskelvärk som gör att jag inte kan andas ordentligt men det ska gå över säger doktorn. Bara lite massage och antiflammatoriska tabletter så ska jag va fit till helgen, hoppas jag.

Gracias Diosito por ayudarme y porque aun sigo sana y espero seguir asi.♥

Help me please ?

Dagen har gått väldigt bra dock mår ja ju som sagt lite konstigt. Jag är inte inte sjuk men har typ ont i kroppen. som om man måste knäcka ryggen o så.. vilket nu på kvällen har resulterat till att jag har lite svårt att andas. Eller har inte svårt men då o då känns det som om jag måste ta djupa andetag för det blir tungt. Wierd feeling!

Hoppas detta inte påverkar mitt provresultat imorn. Träffar ju inga läkare när jag göra testen utan bara sjuksköterskor men känns det såhär imorn med så ska jag rådfråga :)
Mamma har iaf masserat mig nu.

Wish me luck.

Nu fortsätter C.T
Chao


I want to feel better, always

Sitter o dricker milkshake, den godaste jag vet är att blanda banan med morot sen ha i lite choklad + lite socker!, the perfekt shake !färgen blir typ rosa, skitgott !

Iaf så sitter jag o väntar på A, men den lilla pojken verkar inte skynda sig. Jag ska iväg o jobba om en stund men shit va snurrig jag känner mig.. jag vet varför jag mår såhär. Imorn ska jag nämligen lämna blodprov o allt de där och jag blir alltid "rädd",nervös o tänker på allt möjligt. Jag tror alltid att jag ska få ett dåligt svar. Jag vet att jag inbillar mig värsta grejerna men hey det går inte o undvika och just att jag inbillar mig olika sjukdomar/svar så gör det att jag typ känner att jag mår dåligt nu.
Men ska försöka tänka på annat nu en stund iaf.

Jag var iaf duktig idag och tog mig en promenad och imorn ska jag försöka cykla på vår motionscykel innan eller efter besöket på lasarettet :)

Cuando no

Hej fox !

Det är tisdag idag och ni alla vad det betyder :D One step closer !

Jag blev väckt idag (telefonen ringde) jag försökte ignorera den men efter 3 försöket gick jag upp o svara. inge viktigt direkt hehe..

Nu är jag iaf vaken o ska fixa frukosten sen blir det även lite jobb.

Och jag längtar tills på lördag !! Då kommer min bästevän + familj och vi ska ut o dansa lite salsita, cumbita,merengaso and all rythms ;)

Remind Me, Remind You

Jag har haft en god stund för mig själv så unnade mig ett varmt bad, peeling, inpackning ja allt som ingår i "att behandla sig själv." Oerhört skönt o ba få pyssla om sig själv !
Dock led den varma badet att min konstiga ont i armen blev värre. jag har nämligen en konstig känsla i högerarmen, ni vet som om man måste knäcka den o så ? ska be mami massera sen.

Skrubbade även fötterna o har nu masserat in en ny kräm för fötter och guu så lena dom vart, det doftar som en blandning av vanilj och mint , låter kanske inte så gott men det luktar faktiskt gott o fräscht :)

Sen ska jag ta tag i o testa denna nya eye liner som är som en penna. Det sägs att de ska va lättare att dra fina linjer, smala som tjocka och att den sitter som ett smäck och den är väldigt färgpigmeterad. Brukar vanligvis använda ett annat märke på eyeliner men ska testa den. Tror den ligger mellan 80-100 kr.

-...

Como duele que estes tan lejos..tanta distancia...aunque te tenga serca estas a sientos de kilomentros.



2010-10-25

En ny vecka har startat och som man säger nya tag and I  am one step closer !

Jag har idag även försovit mig (30min) så stressar lite. men tur att jag ba ska in o ut typ haha
Så behöver inte fixa mig sådär jättemycket.

Nej nu ska jag chiiinda miiig


Phone me

God mat fick vi hos syrran, blev lite besviken på att de inte fanns nån efterrätt haha men jag förstår henne, hon har jättemycket plugg så jag får tacka för den goda maten vi fick iaf :)

Sen kolla vi på film. Jag o bror såg den filmen igår men ah vi skrattade som ba den idag igen :P Minns inte va den heter men grymt rolig film !

Min kusin kommentera min bild från förra inlägget , her u got the answer : Ingen aning va sträcket är men kan tänka mig att de reflekterade in sol genom fönstret och vi har persienn :)

Nu ska jag göra iordning varma mackor + varm choklad och sega framför tvn med film !

ADIOS

sunday

En vecka kvar av denna månad sen är vi i november.
Med november menas : börja på nya jobbet + en månad left. Jag är så otroligt taggad till allt som kommer hända i mitt liv !!

Men åter till idag.

Det är ju söndag och på söndagar har vi ju som "tradition" att äta lunch tillsammans och eftersom förra söndagen så åt vi hemma hos M blir det hemma hos U idag:) Därför blev det lite frukost så både mat o efterrätt får plats i magen hahaha


2010-10-23

Jag hade en kanon grym fredag !!

Calle ocho var bättre än vad jag hade trott, trodde verkligen inte de skulle bli så mycket folk igår eftersom det inte var lönehelg men det var kul!

Nu taggar jag till nästa lördag :D Halloween + latinofest och förferre hos en kompis med dom bästa !!

GRYMT va jag längtar.

Idag lördag blir en lugn lördag men massa myyyys


When U miss someone, just sing them a song...


Pardeey

Det blev lite för mycket att läsa på förra inlägget, im sorry

Det är bra o ha en blogg, så man kan skriva av sig ibland och när det handlar om mer privata grejer så är en dagbok något jag kan rekommendera, för yes jag skriver dagbok !!

Min plan angående fest blir av, jag, syrran, kusin + två vänner till drar oss till Öret för Calle Ocho !!

Väl där träffa mina andra underbara vänner :D iiih jag längtar !


let me talk..

Ibland har man alldeles för mycket att tänka på. Saker som man egentligen inte borde lägga energi på, i allafall inte på ett tag. Ibland planerar man alldeles för mycket istället för att ta sakerna som dom kommer. Man måste ge lite tid. Jag då som är en riktig tänkare, planerare, perfektionist är en sån som tänker alldeles för mycket.

Varför gör jag det? Jag själv kan aldrig svara på det, jag säger jämt " tere dejalo asi, ya no penses" men efter en dag eller efter nån timma så tänker jag igen. Jag vill göra massa grejer och jag gör dom, det bästa är att jag gör det jag vill göra och jag tror att jag aldrig blivit besviken på mig själv. Det jag har lärt mig är att aldrig ta något för givet och att man aldrig ska planera med bestämd tid. Alltså göra det man vill även om det kanske tar flera år innan man gör det, för tillslut så har man lyckats och gjort något man alltid velat göra. för gör man sakerna med bråttom eller planerar det för noga kan man bli ledsen/besviken på att man inte gjorde allt under den tiden man ville.

Ni kanske inte förstår vad jag menar men kan egentligen inte förklara bättre än såhär.

Jag är singel, bor fortfarande hemma, har ingen bråttom alls för att flytta ut, speciellt inte nu när jag inte har bra ekonomi. Men vet ni jag vet redan hur jag vill ha min bröllopsklänning, hur hela bröllopet ska va.

Stilrent och fint. Tror min första tanke på hur mitt bröllop skulle va kom då vi hade ett bröllops projekt i skolan.

Jag har även redan en lista på pojk/flicknamn, namn jag tycker är fina/speciella och som jag vill ha till mina barn. Kanske får jag inte exakt dom namn jag valt på alla men förhoppningsvis kommer min framtida man gilla namnen jag valt, vem vet kanske blir det en bra mix med namn han tycker är fina.

Nu tror ni jag är skitknäpp som tänker på allt det här nu men jag är sån, jag gillar o va sån, jag tror detta gör mig speciell, unik.

Varför skriver jag detta? jag satt nämligen o bläddra igenom bilder från 2000-2001, om ett år, är jag lika gammal som min äldsta syster och vid 21 höll hon på o planera sin bröllop. vilket jag kanske gör när jag är 25 då jag fortfarande är singel, men man vet liksom inte när sakerna ändras.. det kan ändras från en dag till den andra, man kan bli kär och allt förändras. Kanske är det bra då att redan ha planerat allt det här ?  I don't know...vad tror ni ?

2010-10-22

FREDAG, mi gente !!

Helgen är här igen !

Snö finns det ute, men det smälter säkert bort, inte så mycket som kom, tur det :)

Finns inte så många planer för idag så vi får se hur dagen blir. Jag är så otroligt fest sugen, så hoppas vi tar oss till calle ocho.. fast nu när det har kommit snö så kommer syrran inte vilja köra bilen .. (sommardäcken är kvar) Let's see how it ends..


El Amo De Tus Ojos Llegara









Som ni ser har färgen vart den samma (nästan samma nyans) , självklart kör jag inte bara på lila/rosa/grått/ Svart varje sminkning utan mest till baskläder i svart, vitt och kör olika sätt att lägga skuggorna på. Är det fest så är det sotning som gäller för mig och även nån mer färg beroende på vad jag bär för kläder.

Visar endast ögongen för det är det som jag brukar göra något speciellt med.. rouge är ju liksom rouge haha o alla vet ju hur man lägger bas, visst läppar kan man alltid visa men för tillfället har jag inte haft nån speciell läppfärg utan ba försvarets hudsalva (tass salva) .


Det du inte visste om, finns

Oj jag hade massa stavfel på förra inlägget haha.. kan nog bero på att jag var hyperglad o skakig , hoppas ni fattade ändå haha

Till lunch blev det Chaomin, gudomligt gott. För er som inte vet vad det är, så är det salvadoransk maträtt, nudlar med grönsaker + kyckling som kryddas med lite salvadoransk krydda. Om ni vill kunna äta detta nån gång fråga efter recept så kan jag ge er den :)


Nu är jag hemma själv, och ska snart dricka kaffe. Tidigare satt jag o min pappa här vid datorn och kikade in den nya gallerian i E.S. Plaza mundo, som just nu är den största gallerian i El Salvador.
El Salvador är det minsta landet i latinamerika men är det land som har latinamerikas störta gallerior. Finns ett antal styckna o dom är riktigt stora, jag skojar inte !

Plaza Mundo, Soyapango


Avslutar med en bild från idag ! ( Jag ska lägga upp bilder på hur jag har sminkat mig dom senaste dagarna/veckor, har liksom glömt gjort de )




Feliz, happy, glad

Jag log o sov och ett enda telefonsamtal kan få en så glad att man blir så himla pigg.

Jag är så fruktansvärt glad just nu att jag inte kan beskriva det !
Jag är så glad över mitt liv just nu, Tack Gud för att jag börjar få ordning på mitt liv, mi segunda oportunidad.

Telefonsamtalet kom från kicks, jag vet ni vilken dag jag börjar jobba men inte ba det.. utan blev ändrade planer. Jag skulle ju börja jobba vissa helger i november eftersom jag ska ut o resa sen men det har dom ändrat. Ska nu börja jobba på träff punkt (i den nya butiken som öppnar) på fast tjänst !!! inte förflyttas mellan kompassen o träffpunkt som dom sa tidigare. GRYMT kul att börja från botten i butiken hihi..

Jaa är mer än glad just nu + min resa.. det går inte o ha det bättre !


I might be in love, or is it just lovely music.






blue in black

Va härligt det känns ibland, när man har varit duktig och gjort massa bra grejer här hemma.

Nu har vi precis avslutat 2 kapitel på El Fantasma de Elena och sitter nu här med min bror och min morbror + kusin. Mamma ska ut o käka hehe...

Nu ska jag ba slappa o laga mat.!

Förresten. Vet ni att det finns en sida som inte är, eniro eller hitta som har personupplysningar ?

Alltså jag vill inte synas på sånt och om ni söker på mig på dessa sidor kommer inte jag fram men just på den här andra, så finns jag med, födelsedatum finns med och även om man är singel/gift, vart man bor och adress samt även telefonnr för vissa :S, jag vill ta bort det !!! men har sökt överallt på denna sida men det går typ inte ???

i think it's a bit scary..


Ya llego, ya llegó

Uuuuf jag är så seg idag, vaknade ap tidigt för att börja tvätta nu är jag snart klar, skit skönt ! haha

ska snart börja med lunchen sen måste jag faktiskt fixa mig. Och hoppas snart bli klar med tvättningen !

onsdag mina damer och herrar= snart helg igen !!!


Btw funkar blogg.se utomlands? typ om man är på andra sidan jorden ? för började fundera på det igårkväll efter min inlägg.. vill ju kunna skriva några rader när jag är därborta men vet inte om de kommer gå.. någon som vet ?



gaaaaah





GAAAAAH, kan ni fatta om några veckor kommer jag vara här !!!




And if my daddy want to give me a "dream come true", ska vi också va här !!




ouhp

Jag har haft det för soft idag att morgondagen kommer kännas tuff.. tvätt/städ dag + att det ska komma snö imorn ??

Idag har jag iaf bakat kladdis som var mumsig, kollat på novela sen jaa ätit våfflor , massa gottis idag :D

Idag är det match mellan Real Madrid och Milan, är ingen stor fotbollsfan så lägger ingen energi på det men varför lägger alla så mycket snack på Zlatan ? det är väl inte ba han som kan få Milan att vinna? , jag är inte förtjust i honom, tycker inte alls han är så bra som alla tror, mer att han ska va en stjärna som alla känner igen på plan.. just that. Really alla matcher jag har sett så gör han inte så mycket..

Men eftersom jag inte är en realista så hoppas jag milan vinner, jag är en barca fan vid el clasico hoho..


just listen to your heart

Tisdag mina kära vänner !
Idag är det exakt 7 veckor kvar, alltså ~ 49 dagar kvar !! Hur härligt ? Super härligt !!

Igår var en bra dag.. idag verkar det inte bli en sån bra dag. Vaknade med världens ont i halsen och när jag andas så svider de till i näsan.. jag har ju känt så där några gånger tidigare men har ju haft grymmast immunförsvar så dom kämpar på haha men det är kanske dags och få en höstförkylning nu? vill ju liksom inte bli sjuk när vi ska åka eller när vi är där..

Jaja nog snack, ska fixa mig o sen blir det jobb till 18. Ha en trevlig tisdag !


A thought

Ni vet hur mycket jag älskar kriminalserier, speciellt CSI och Criminal Minds samt även Cold Case & Law and Order..

Vet ni , om jag inte hade följt min dröm att bli något inom skönhet hade jag lätt valt min andra hobby , alltså kriminalare! Lätt att jag hade passat in och arbetat som det, verkligen I LOVE IT !

Men nu var det så att min passion, min kärlek och största dröm var att bli utbildad inom skönhet och jag vet att jag kan bli något stort.. kanske inte i Sverige men vem vet min dröm kanske finns här ? Jag ska iaf ge det ett tag till innan jag ger mig ut i världen för att söka upp det rätta.. trots allt har jag bara varit "utbildad" 1 år ..


helo

Helo fox !

Jag har en bra måndag, som ni ser.. därav dålig uppdatering. Jag var till jobbet idag sen varit barnvakt åt toñito och nu är jag med dom hemma hos mig, vi har ätit, fikat, lyssnat på musik and so it's going on..

Ha en fortsatt trevlig måndag :)


I'm proud to be salvadorian.!

Ni vet jag nämnde att AVENTURA skulle va i El Salvador den 15.

Well till alla er salvadoraner där ute, känn er stolta. Just listen to Romeo <3


I don't wanna leave u..

God mat och god efterrätt fick vi hos syrran idag. Tack sis !

Det blev även film o lite snackis, nu är vi hemma och har ätit middag.
Sitter och snackar med familjen och även kollar på tv. finns inte så mycket o göra en söndag speciellt inte när det är så mörkt.. då vill man helst ligga ner o ba mysaaa i mängder!


dream, beautiful , dream..

Hej, söndag och jag vaknade till den där quesadilla lukten !

I natt blev det en konstig natt. Gick o la mig men 2 timmar efter vaknar jag av att pappa knackar på min dörr. skrämd som tusan säger ja öppna, lite sömnig sådär och pappa frågar om ja var vaken, nej svarar jag.. så säger han att lampan var tänd ? hur i helvete kunde den va tänd, när jag släckte den när jag la mig ? blev lite små skraj men jag måste ha tänt den när jag sov, kanske a bad dream...?

Men så hände det iaf.. Nu ska jag fixa till mig lite sen dra till syrran för söndagskäk @ her place.. första gången hos henne !!

Mix nueva ola

Crap day.. almost..

Dagen var bra men nu mot kvällen har den blivit den mest tråkigaste lördagen under hela mitt liv, har nog aldrig haft en sån här lördag. Nästan lite deprimerad. It's true !

Jag är i princip själv hemma. Bror är ute, sis och A drog vid 8 tiden, vid den tiden gick mami o papi till sängs :O

Dom var aptrötta.. mörkt är de ute så nu är tänker man lite såhär, vad ska man göra?

Lyssnar på musik och facebookhäng... sen då?

Me today..
Hörrni jag har märkt att jag har en mini smilegrop på vänster kind, Loook ! Den har väl pluppat upp nu när man fått lite mer "kött" på kinderna.. papis har ju en..


Parteeey

Jag är så sjukt fest sugen just nu, vill gå på en blandning latino/ r'n'b fest där det är feeeet mycket folk !!

Och bara dansa loss (äga dansgolvet) !!

Men väntar till nästa helg.. lugn lördag idag .. nu ska jag på stan o köpa lite glass, cocktail fruit, kex mm...




Mama me lo contó!

Sabadito alegre mi gente!!

Dock blir det en lugn sabado (lördag)

Blev ingen quesadilla till frukost då min syster inte skulle va i Arboga så vi får den imorn.

Vi fick ännu mer besök igår , av faster o kusin + toñito, mysss! Tråkigt nog åkte en av mina favoriter ut ur idol, Minnah.. tyckte synd om henne, hon var så nervös att hon sjung lite fel vid andra omgången :( men aja hoppas man får höra av henne mer :)

Ska ta tag o fixa mig nu sen får vi se hur dagen fortsätter !

Chaoo

La singüera musical

Dagen har flytit på bra..

Pappa var o klippte sig så hängde på sen har det blivit novela häng med bror.. grymt braaaa (börjar bli lite tjatit I know ) men va ska jag göra den är ju grym !!

Nu sitter jag här och är vrålhungrig.. vi ska äta pupusas :D

Blir som en mini celebration day för mitt nya jobb jag fått hihi.. morbror o J + mille är här och mina systrar great.

Sedan blir det fredags myyyyys.


OOOOCH imorn ska jag äta något otroligt gott till frukost, Quesadilla. Det är så härligt att vakna upp av den lukten..ba upp o dricka kaffe + äta quesadilla. mmm så gott :)
Jag skriver sen vad quesadilla är för det är absolut inte den quesadilla mexicanarna äter..


Happy

Oh jisses va glad jag är nu, jag är till och med skakis haha

Jag fick jobb på kicks !!!

Eftersom jag ska åka iväg snart så ska jag ba börja jobba på helgerna men hey det är ba bra att jag får starta innan jag åker och sedan kör vidare efteråt :D :D:D

Detta kommer bli en gryyyym helg !


Aventura

15 Oktober= Fredag.Härligt.

Idag gick jag upp tidigt det var planerat att jag skulle tvätta men jag hade inte tänkt på att jag typ inte har så mycket smuts så bytte tiden till på onsdag hehe.. men det gick ju inge vidare bra att somna om sen.. speciellt så som Andrés stampar när han går upp för trapporna..

Jaa fredag var det jag och idag ska vi äta pupusas !! Yummm

Förresten nu känns resan väldigt nära, vi har fått datum för sprutorna, great !


Baby don't cry

Great evening .

Jag och bror ägnade cirkus 2 ½ timmar åt el fantasma de elena. Den är gryyym !!

Haha vi har fått oss ett skratt idag, jävlar va vi blev skraja pga la novela, sen bröt vi ut i skratt och jag fick tårar.. sen blev de lite sorgligt så jag blev tårögd. Jag och ledsna delar.. Totalt har jag fått tårögda ögon 4 gånger idag. NICE (OR NOT) !!

Jag funderar starkt på att gå o lägga mig nu så jag orkar gå upp kl 7, måste tvätta kläder .

Si que, mi gente: Buenas noches !


yellow...

här vi har datorn så är utsikten BEAUTIFUL ♥

Busken ( som "stänger" in vår trädgård ) lyser gult pga solen och trädens alla löv som ligger på marken och själva träden ser så fint iut. just as I said BEAUTIFUL.

Jag har varit hos min kusinvitaminis en stund, lekt med toñito som går lite smått, så söööt !

Nu är man hemma och har kollat på Förhäxat, damn va jag älskar den serien hihi I know, old as hell men så himla bra ! Men nu ska jag kolla på la novela med min bror.

Chaoo

It's blowing.. A lot

Jisses va det blåser.. nu faller väl alla löv ner .!

Här luktar det mat, jag dör av hunger. Typiskt mig att börja laga maten när jag känner hur magen kurrar.. och sen känner man hur mycket det luktar och då bli man ju ba mer hungrig :P

Jag ska nog över till min kusin efter maten så har satt upp håret, det som går o få upp så att man inte får all hår i ansiktet när man går..

Sedan har jag tänkt på en sak.. varför är man besatt av Facebook? Alltså jag sitter där dygnet runt nästan.. :S För det är nog inte bara jag som är så, eller?

Det är sjukt, jag kan vara inne, tex nu men finns inget så loggar ut.. efter kanske 10 min är jag inne igen ? aja kanske inte direkt så överdrivet men ja ni fattar.. Kommer jag kunna lämna fejjan när jag är på min semester? alltså bror kommer ju ha med sig datorn så han kommer bära runt den vart vi än åker, kommer man sitta där varje dag eller kommer man glömma det ?

Detta går runt i mitt huvud nu, så ni vet..


It can kill me..

Torsdag , hörrni !!

Snart helg igen , lovely !

Vaknade super tidigt idag pga sopbilen.. fy va dom ska låta ..  hatar torsdagsmornar, förr va de onsdagar.. Well dagen började inte bra och det har fortsatt så haha klumbiga jag alltså.

Jag glömde berätta att igår så cyklade jag till stan för jag behövde mjölk.. påvägen hem cyklade jag väldigt fort för jag frös så tog som vanligt samma väg som jag alltid tar, genom mini skogen.. marken är ju full med löv där så man inte kan se gropar eller grenar som ligger på marken, så jag cyklade rakt på en sån där grop och där med fastnade en gren på cykel hjulet och den ba flög, hade inte jag varit snabb o rört huvudet åt sidan så hade jag fått grenen i fejjan.. tur det iaf. Idag så händer en annan grej...

Skulle ut o hämta in en boll stod o slog mot altandörren.. eftersom de blåser så mycket, jaa knäpp som jag är så gick jag på gräset och det är ju lite blött .. när jag kommer in så ringer telefonen och jag hade glömt den på övervåningen.. tar inte av mig skorna och springer upp för trappen, hann bara springa 3 trappor när jag halkar med ena foten så jag ramlar på trappen hahah fyfarao va ont !!! Jag kommer definitivt få blåmärken på rumpan, höften och armen.. hann ändå inte svara i telefon..o jag som försökte skynda mig.. Och fram tills nu så har jag hunnit gråta till 2 underbara musikvideon ? hur lyckas jag egentligen ?

That my morning... hoppas ba inget händer på träningen ikväll haha

The Benchwarmers

Kikade precis klart på filmen som gick på 6:an, fyyyfaaan va jag har skrattat, tårarna ba rann hahah Sjukt rolig film :P är inte alls trött nu så väntar på CSI.

Sist jag skrattade såhär mycket var efter vår promenad med dom från gruppen, dom fick mig att gråta.. vid flera tillfällen. Den där promenaden var så grymt rolig och underhållande att jag praktiskt låg på marken pga all skratt och det fortsatte hemma :P

Va jag saknar dom nu och är jätteglad att jag fick några as niceiga kompisar. !!!


I want some answers

Jisses va El Fantasma de Elena är grym !!

Jag och bror satt o kolla på den tidigare idag och vi ska ju självklart se mer sen :P

Men just nu håller han på o tränar.. ni vet han spelar Güira (gurka) han börjar bli skit duktig men han har också fått en as bra förebild i just spelandet, denna person ger honom "power" för att bli bättre hihi Självklart stöjder jag min bror oerhört mycket och som jag sagt tidigare, jag har "öra" för att höra när man gör fel eller kommer in fel så på det viset hjälper jag min bror :)

Ja så under tiden har jag gjort ris.. pappa älskar hur jag gör riset, fattar inte varför? men jag råkar alltid göra liiite för mycket ris haha minns bara i somras när vi skulle grilla med gruppen och jag gjorde riset, alla åt som galningar o jag puscha i dom massa ris för som sagt de blev lite för mycket ..Älskar minnen. ♥

Ska väl kolla va mer jag gör :)


2010-10-13

Helo people !

Hörrni jag sovit skönt inatt, i princip hela veckan har jag sovit bra. !!

Nu sitter jag här o ba vill mysa ner mig för det är kallt här hos oss ..konstigt nog..

Ja finns inte så mycket att berätta så jag vill att ni kikar in denna video.

Minns ni förra året på Let's Dance, då Mattias dansade bachata ? Weell för mig va det ingen bra bachata, detta är en bra bachata. Låt mig presentera Bailando Por Un Sueño, El Salvador. Programmet är inte alls lik våran Lets' Dance utan i El Salvador så parar dom ihop en kändis med en vanlig människa vars har en dröm, tex att bygga en bro på ett ställe där folk har riktigt svårt o passera mm.. och sedan har dom en känd danslärare som lär dom alla steg  och varje söndag dansar dom för att vinna, vinna den där drömmen.


Så spana in videon på Kahory (kändis) och Mauricio (the dreamer) men tyvärr måste ni kopiera länken här nere för att se den på youtube.. det går inte o bädda in.. Hoppas ni gör det, det är värt det !


http://www.youtube.com/watch?v=jicyYOUGXXE

it feels so right!

Jag ska klippa håret såhär innan vi åker! Jag har bestämt mig nu !

Jag vill ha den här formen, vilket inte blir så svårt på mig då jag har så kort baktill bara runda av de mer framtill men ska nog ha lite mer längd längst fram.. eller kanske inte.. haha sedan hade jag ju sagt att jag skulle spara luggen men ack den känns ba i vägen o vill ha den rätt kort igen... vi får se hur de blir om några veckor när jag ska klippa mig igen !




vamos a derretir este hielo..

Jag behövde komma ut så jag tog på mig kläder och gick över till syrran. Behövdes verkligen.

Har ni aldrig haft den där känslan att allt är piss och ni känner en saknad men ni vet inte varför eller vem ni saknar ?

Jag har en sån känsla, den kröp in i mig nu på eftermiddagen, och när man har den här känslan får man även en känsla av att man vill börja gråta..

Men nu känns de bättre :)

Så ska ba sätta mig framför tv:n och kolla klart på CSI Miami , D.H Och C.T !!

That's why

Att vara hemma själv utan något att göra är bland de tråkigaste som finns.!!!

Dansade en stund men min kondition är inte alls bra nu, haha så efter en stund blev de stop o rakt in i duschen, var så jävla svettig. Ni som vet hur Punta är fattar nog hur jobbigt de kan vara :P

För första gången i mitt liv satte jag på svensk radio här på internet och hörrni dom säger att det kommer bli de kallaste vintern på flera år ! Jag minns bara förra årets kyla , kan det bli kallare? haha tur för mig då som missar den ett tag ;D

Nerå vi får inte deppa ner oss nu (säger jag som ska åka snart ) ba att sätta på sig rejält med kläder !!

Nu : Fika!


Pa que lo pases bien !

2010-10-12 , dagens datum.

Idag är jag hemma.. inte mycket jag har planerat förutom att börja träna på en koreografi som syrran vill ha.. dock är jag utan inspiration då är det svårt haha.

Ska göra mitt bästa ifall och hoppas att jag får ihop iaf en halv låt. Dock har dom inte bestämt vilken låt men rytmen är den samma !

Nurå friends have a great day !


one day

Hej gummor och gubbar !!!

Jag har haft världens trevligaste dag med dom mest underbaraste vännerna man kan ha ! vi har snackat exakt allt möjligt och skrattat. Det finns så mycket bra om mina damer så jag kan inte beskriva dom. Men tack F,L,C och V för idag, självklart fattades nån men är ju så svårt o få ihop alla.

Nu sitter jag uppe själv, (mami o papi gick o la sig innan 9 ! ) bror stack precis ner o la sig med, jag är lite små hungrig så sätter på en film och äta lite sen sova för min del med.

Vi hörs imorn !

Oh happy day!

detta inlägg går till den mest underbaraste , gladaste grabb som har världens vackraste leende.
Minns hur glad jag blev förra året när jag hörde att han föddes. lite för tidigt men underbart, fällde en tår också!
Han betyder mycket.

Feliz cumpleaño Antonio Feliciano ♥♥♥


Sömn

Hej!

Jag tackar inte nej till mera sömn, är så otroligt trött !!

Ska snart bege mig mot jobbet. Sen ska jag träffa min kusin och förhoppningsvis ikväll umgås med dom underbaraste brudarna som finns !

Där e min plan nu måste jag gå, klockan 'är mycket.

Ett gott skratt ♥

Alltså vi utlänningar är roliga. Speciellt när vi säger att vi kan ett språk fast vi inte kan.

Jag sitter nu inne på pappas facebook. Han har en men fattar typ inte riktigt hur den funkar haha, och nu när jag kollar igenom hans sida osv så ser jag att min faster hade skickat ett inlägg i somras, fy vad jag har skrattat.

Såhär blir det när man vill skriva på ett språk man inte kan, engelska alltså, självklart fatta man allting hahah

" Hola broder hauayu tudey ? aym fayn cenquio?  tudey is a beutifol dey. "

Spanglish, spanglish it is ;) vet inte om ni svenskar fattar pga uttalet på bokstäverna men vi latinos gör det !


Take care your skin

Fick en kommentar av en läsare. Du lämnade ingen mail jag kunde svara till så svarar här eftersom det kanske är kul för er andra att veta.!

 * Frågan löd så här: Hej Teresa, du har så fin hy (ser väldigt bra ut på bilder) inga finnar eller ärr. Skulle jag kunna få veta vad du använder för ansiktsprodukter?

Svar: Tack så mycket, och självklart får du veta vilka produkter jag använder. Har faktiskt aldrig haft problem med finnar men har nästan jämt problem med pigmentfläckar under vinterhalv året.

Just nu använder jag dessa produkter, som sagt har jag inga problem med finnar men använder för tillfället Neutrogena eftersom den passar mig bäst, speciellt nu på vintern då den inte torkar ut min hy och den lämnar en len och fräsch yta jämt. samtidigt är det ju bra för att inte få finnar !
Jag använder också L300 eye make-up remover då jag har väldigt känsliga ögon , Neutrogena tar även bort ögonmakeup men för mig är den lite för stark, så då passar den här andra bättre. Dessa produkter köper jag på apoteket.

Såhär står det om produkterna :


L300 Ögon make-up remover är en oljefri vätska med milda, rengörande ingredienser som inte irriterar ögat. Removern avlägsnar effektivt ögonmakeup och läppstift utan att lämna kvar en fet hinna, passar linsbärare.
Kostar ~ 60-70 kr



Neutrogena Visibly Clear är en oljefri make-up remover för ansikte och ögon. Det är en lätt, uppfriskande och fettfri rengöringskräm som fungerar på två sätt. Tar enkelt bort alla spår av smink till och med vattenfast mascara, från ansikte och ögon utan att lämna någon fet hinna eller oljig känsla. Den rengör porerna på djupet och avlägsnar alla spår av fett.
Kostar ~65 kr.


Unik rengöringstoner speciellt framtagen för att ta bort och förebygga pormaskar. Formulan går långt ner för att ta bort smuts och olja som sitter i porerna - de orenheter som kan leda till pormaskar. Huden blir märkbart lenare och fräschare. kan svida till lite. Kostar ~ 65 kr.

 

 




10.10.10

Den 10:e oktober idag !

Vi städar för fullt här hemma, vi vaknade lite sent allihopp så mamma fixade ihop den godaste frukosten någonsin. Ni vet platanitos, frijolitos , huevitos, cremita, tortillitas, chocolate salvadoreño mm så gott !!

Kommer äta det där jämt i 5 veckor snart haha nerå jag skojar :P

Ja idag händer inte så mycket, blir väl en soft hemmadag som vanligt.

Have a nice day !

he whispered in my ear

Hoy te bajo la luna
hoy te llevo a merendar
donde no existen rencores
mucho menos la maldad.
Donde la brisa te toca en mi casita frente al mar cuartos de cariño con ganas no de levantar. Y sentir tu calor en mi cama y susurrandome al oido que me amas. Asi que quedate aqui solo existimos tu y yo es una isla de amor que invento mi corazon cancion tras cancion yo te cantare a ti. Tu nombre habre de escribir para que el mar te sienta aqui. Un pajarito nos levanta es hora de desayunar.
Es el frio de la mañana que no nos deja separar.
Nos bañamos en un rio que yo prepare para ti, con muchos petalos de rosa como se yo que te gusta a ti. Y sentir su calor en mi cama y susurrandome al oido que me amas.
Asi que quedate aqui solo existimos tu y yo. Es una isla de amor que invento mi corazon.
Cancion tras cancion yo te cantare a ti. Tu nombre habre de escribir para que el mar te sienta aqui para que el mar te sienta aqui.





El destino nos unio.

EEHE

Lördag Idag !

Det blir en lugn dag idag med lite kalas, två barn ska firas så det kommer antagligen bjudas på god mat och god efterrätt , det tackar jag aldrig nej för !

Sen får vi se hur allt flyter på.

Förresten jag längtar tills Arbogas bowling hall öppnar, hade en kund som jobbar som inspektör eller nå liknande och enligt den personen så ser den super bra, fräsch ut ;) Så slipper man även åka till Köping för bowling !

Nu : fix !


23:55

Kollat på idol har jag gjort, har definitivt mina favoriter sen blev det film på 1:an, den var bra.. trodde inte SVT visade bra filmer haha

Nu ska jag försöka sova lite så jag är pigg imorgon.

One thing : Los ojos son los reflejos del alma.

Regalameeee

Tu me tienes loca envuelta
Mi corazon ya no te suelta !
-------

På med glasögonen, fram med nagelfilen, på med Tv:n och kollar vi på Idol,

Blir hemmakväll!

 

At this moment of life

Zup friends? !

Fredag, härliga fredag har snart passerat. kl är snart 18.00 och jag har haft en sjukt bra fredag hitills. Umgåts med bästa L och sedan jobbat är en aning hungrig nu så väntar på maten.. det kan bli piroger, pasteles eller tacos får se vad mamma gör..

Ikväll börjar ju Idol så får se om jag stannar kvar hemma o kikar på det är sticker ut o umgås med vänner men det verkar bli hemma kväll.

Weell önskar er en fortsatt trevlig fredag/helg!


Wanna love me..

Fy farao va skönt de va o träna idag, hoppas verkligen träningsvärken jag har försvinner i och med att jag tog i som ba den. Blev så genom blöt av svett, ibland är det härligt o svettas så där, då vet man att man kämpat.

Har blivit 2 timmar med CSI Miami nu och på tv går nu Human Target, bra program men väntar på CSI igen haha.. sen ska jag försöka sova, ska umgås lite med min vän imorn. Vi har inte träffats på över en månad, !!!

Så hoppas ni får en kanoners fredag imorn ! Blir nog ingen uppdatering förrän på kvällen.


W.Y

Tjo heeej !

Dagen fortsätter grå.. tråkigt,.

Min syster är här och även min bror så slipper passa R-C mer, skönt haha Men det gick bättre efter maten, kan ha varit det, hon äter ju inte frukost så hon kan ju ha vart väldigt hungrig redan vid 10 :P

Som tack fick jag ett par jeggings av min syster o dom satt perfekt, trodde dom skulle va för stora men nee,  jag kan fortfarande inte tro att jag har blivit större , eller större o större..höftigare eller va man kan säga. haha

Ska snart fixa ihop allt till dansträningen ikväll, lite zumba sitter inte fel !

Stockholms resan med LA MAQUINA i somras.
Här med Andy.

Rainy day

Vilken dag detta blev!

Jag har varit vaken sen fem för då gick mamma upp och sedan väckte dom mig för andres kom vid 7 tiden strax efter det kom sjuka flickan, R-C som jag skulle passa.. hon kräver mycket verkligen.. håller just nu på med lunchen o hon sitter äntligen lugn på stolen och väntar på maten haha, märker att hon är hungrig.

Vädret är ju sämst så kan inte gå ut med henne heller och hos oss finns de ju inte så mycket att göra..

Mer har jag inte att säga.

sist men inte minst så hälsar jag min kompis ett stort grattis på födelsedagen. Stolt över dig och vad du lyckats med, Jag är glad över att ha dig som vän.
Feliz cumpleaños tatar abuelo Victor Manuel F.♥


Dame un besito




Jag är lycklig !


Yummii

Ojojoj va gott det luktar här hemma.

Jag kom precis hem från jobbet och mamma håller på o gör bullar, lite sent men who cares ! jag ska få äta bullar till kvällsfika, GREAT haha

Brorsan drar över till syrran o äter hamburgare men jag tycker det är kallt och orkar inte cykla dit så jag o mamma ska äta chorizo med sallad osv. Tackar min farbror för att vi fick allt de där ! (han jobbar på scan)

Nurå musik och käääk


2010-10-06

God morgon!

Jag har lite svårt att tro att de e 2 månader kvar till december? det har gått så fort..

Förra året vid detta datum gick jag redan runt med min vinter jacka men i år har jag inte tagit fram den än.. jag har min skinnjacka o en lite tjockare tröja under och sen är det bra.. fast lika bra det så slipper man den riktiga kylan ett tag. hehe men kan ni fatta att när som helst så kommer också den första snön?

Jaja idag händer inte så mycket bara lite jobb sent på eftermiddagen sen slappa.

O vet ni? Igår tränade jag o marina in en ny koreografi dock bara början men de movet som vi ska ha med e lite "svår" för mig pga mitt knä, ni tror väl inte jag fick typ träninsvärk ? joo haha känns lite konstigt o ha träningsvärk på vänsterben o lår men inte på höger haha..måste nog ta tag den där träningen för att förstärka mitt knä..


Here u got.

Rock the pants.


mira quee

Jag har tillbringat en stund av min dag men min fina och älskade kusin marina. Den snygge tele2 försäljaren kom också. Väldigt fin haha

just nu sitter jag o lyssnar på musik o kollar på när min syster rengör akvariet, inte kul men det är hennes sköldpaddor så hennes jobb :P

Jaa no more today.. förutom att cougar town börjar idag wiiiie!


Love love love

Det finns människor som avskyr kärleken, som tycker det är något otroligt korkat, något dumt.
Hur kan man tycka det? det finns så många olika typer av kärlek, kärlek till sina föräldrar, syskon, kusiner, mor/farföräldrar, vänner och sedan pojkvän om man har osv.. Självklart kan man bli besviken och sviken men man kan inte gå runt o va bitter på att det är nåt dåligt? Jag kan inte förstå det.. jag ha så mycket kärlek att ge och blir lycklig av att visa den för mina nära o kära och att få kärleken tillbaka är det bästa.

Det funkar inte alltid men förhoppningvis så finns den rätta där ute för oss alla och då snackar jag inte om den rätta killen utan även vänner osv.. för visst har man haft problem med vänner också och dom bästa stannar alltid kvar.

Jag vill ba säga att jag älskar hela min släkt, alla mina tjej/kill kompisar och mitt liv.

Wonderful ♥

amaziiing

Tisdag idag och 9 veckor kvar, alltså är det på torsdag exakt 2 månader kvar!

I november ska jag få göra några olika tester innan avresa och sedan få några sprutor. inte kul det här, men jag är glad att mina läkare är jättesnälla och bryr sig om mig.

Jaa idag händer det inte så mycket, ska snart hoppa in i duschen o sen fixa mig, kanske ringa kusin o se om hon vill hitta på något`?

O förresten jag berättade inte om den snygga tele2 försäljaren från igår, damn va han var fin hihi.. han ska komma idag också ;) haha 


Nurå duschen.



Busco a alguien que me quiera por siempre, que me accepte en realidad como soy, ese alguien que me de su cariño, el que sea venga a mi porfavor.



long wait

Ja hej mina vänner !

Kanelbullens dag och allt i dag men inga bullar har vi hemma.. mamma är inte hemma, vilket är konstigt haha hoppas hon har köpt några eller att hon bakar när hon kommer.

Ja nu ska jag berätta vad jag gjort idag. Dock har jag ännu inte fått nå svar men hoppas på det bästa.
Jag har iaf varit på en arbets intervju i Örebro. Förhoppningsvis resulterar detta positiv eftersom hon var så otrolig snäll och positiv med mig och det berättade hon redan vid telefonsamtalet med mig. Hon ville inte ens kolla på mina diplom ! haha Sedan berättade jag även om min resa men hon verkade förstå fullt och inte brydde sig så mycket om det, vilket är bra. Nu måste jag gå runt o vänta 1 vecka för att veta om jag får eller inte får jobbet.
Det som är bra är att det kommer bli ännu en plats ledig så om jag inte får på den nya butiken så kan jag ju få på en av dom "gamla".

Nu håller ni alla gulliga läsare/vänner tummarna för att jag får nåt av de !


I have a feelin´

Hela dagen har gått och jag ska definitivt gå o lägga mig tidigt ikväll. Dagen har flytit på bra här, vi har ätit god mat som nästan varje söndag. Nu sitter jag med Fonseca i högtalarna för att lugna nerverna.

Jag ska alltid bli nervös över allt jag ska göra, sjukt faktiskt men tror allt kommer gå fint fint imorn. The big day..almost. Ni vet ännu inte vad jag ska göra men hur det än går imorn så kommer jag berätta och jag är redan nervös idag !, hur kommer jag må imorn liksom haha

Jag får väl helt enkelt låna brorsans mp3 för att lyssna på Fonseca..


Boom bang bang!

Nu så är jag snart klar. ska strax iväg o hämta all tvätt.

Alla har dragit på möte, endast jag och bror kvar så passar på o sätter på lite bra musik. Ni får även njuta med mig, denna låt är riktigt bra dock hade jag velat ha den lite fortare haha


washhh

God morgon hörrni, jag är uppe med tuppen idag!

Känns så ovanligt att gå upp såhär tidigt haha.. flera dar sen sist jag gjorde det haha.

Vaknade strax innan sju för att börja tvätta och nu sitter jag här o är hur pigg som helst.
Jag älskar att sova men så fort någon väcker mig eller jag vaknar upp så piggnar jag till fort så nu kan jag inte sova längre, kanske lika bra så jag lägger mig tidigt ikväll.


Hightzzzz


Trött

Jaa dagen har passerat väldigt fort.. Varit på 1års kalas, ätit god mat och god tårta o massa annat däremellan nu är man proppmätt och otroligt trött. Blir nog en tidig kväll idag så jag orkar mig upp imorn för att tvätta.

Jaa finns väl inge mer o säga.. chaoo

minutos

va hänt med mig? jag blir aldrig trött.. är hur pigg som helst nu :S

Sitter o kollar på prince of persia, grymt bra film !

Alla ligger redan o sover o jag sitter här o försöker bli trött går inte så bra dock..

My nails today! dålig kvalité I know...


@ the toy store i Arboga, kanske framtida halloween masken? haha, titta ba hur den trycker in min näsa haha, den var LITE stor !

Hej foxs!

Fullt upp hela dagen.. gick på stan med min kusin för att köpa lite grejer till Toñitos 1 års kalas sedan blev det hem, kika på la novela och sedan gick vi hem till syrran min för middag samtidigt tog min andra syster med mina skor dit. Love this shoes too hihi..  Jaa nu sitter vi o kollar på idol.. vet inte vad jag ska tycka av årets idol.. känns rörigt och sedan finns det ingen som är WOOOOW .. maybe talvez kanske så blir dom bättre tills idol idol börjar haha

Fiesta

Nu så är jag färdig fixad.

har även hunnit lacka naglarna, blev svart bas med en blå/grå framkant, alltså som fransk manikyr...

Det är sååå inne nu till hösten och jag tycker självklart det är supersnyggt!

Alltså det som är "inne" är att ha en färgad bas o en färgad framkant, du kan alltså ha som jag svart bas o blå/grå framkant eller tex röd bas och kanske orange framkant, eller lila bas o svart framkant.. hur snyggt låter inte det, få till kontraster? SNYGGT !

Här i Sverige har man ännu inte sett så mycket av detta men lite i taget kommer det ;).. det är snyggt men tänk på att smilen ska vara så rak som möjligt, testa inte o få den rund o fin.. omöjligt eftersom du inte kan korrigera. då är det bästa att få den rak o jämn inte och inte för bred smile, alltså att den inte får ta upp så mycket av nageln.

Dime..

Friday ny månad och slutet på en vecka.

Idag är jag ledig så ska ta vara på den här dagen, det första jag gjorde var att sova ut haha

Ska nu sätta på mig kläder, fixa håret, sminka mig lite och sedan fixa naglarna.. så längesen jag gjorde nåt fint !

sedan ska jag hjälpa Mari med förberedelserna till Toñitos 1års kalas :)

RSS 2.0