Valborg

sitter hemma hos min morbror, behövde låna internet lite eftersom vår internet hemma är helt CP!

Nationella gick bra tror jag och jobbet gick finemang :) Nu ska jag snart ta mig hemåt för lite fika och sedan fixa lite inför imorn. Vi åker nog till Norrköping rätt tidigt, it's going to be fun ;) latinofest med grupp, bättre sagt borsans grupp hihi.. aja det kommer bli dålig uppdatering så jag hoppas alla får en kanoners valborg och en bra helg :)

Hallåå

Vilken dag alltså! Jag har varit full gång angående vår riksträff och jag har nog gjort väldigt positiva saker och imorn fortsätter det antagligen. Imorn kan jag få sova ut ett tag, har inte mitt muntliga förrän kl 13.00 så hinner fixa en massa innan dess för direkt efter skolan sticker jag till jobbet. Ska faktiskt bli härligt att komma bort hemifrån och även bort från arboga så jag slipper tänka på föreningen o allt som måste göras :P

Nej hörrni nu lämnar jag er för att få sova uuuuut.


El telefono suena.. por decima vez!

Sitter och lyssnar på en låt o han sjunger om hur det är att bo i N.Y:P han säger att de ringer i telefonen, han hör ljud hela tiden, får böter och folk plingar på haha rolig låt. på spanska är den skit rolig för efter det han berättar så säger han:detta är lyckan med att bo i N.Y, jag saknar mitt land haha


Aja Gårdagens planer blev ändrade sötis Aylyne var sjuk så syrran kom över med R-C för de åkte till lasarettet med flickan, dom trodde det var blidtarmen men det blev ingen operation för tydligen är hon allergisk mot något så hon ska kollas upp.

Idag hade jag ju som sagt nationella och det gick superbra att skriva, hoppas muntliga går lika bra imorn.
Nu ska jag sortera kläderna jag ska tvätta för har tvättid kl 12. ikväll har jag dansträning och direkt efter möte med föreningen.

Have a great day guys!

Mitten av veckan.. igen.

Hej. Idag är det onsdag och det innebär att jag har prov. vet inte hur det kommer gå för jag känner att jag kan i princip allt och jag har faktiskt inte pluggat lika mycket som jag brukar göra, antingen går det bra eller så går det sådär.. har ingen motivation alls för att ta mig till skolan eller för att gå på möte idag. vi har nämligen en person som inte håller med oss andra om gruppvalet o andra grejer så han tjatar på om möten:P

Och jag är typ ansvarig att ringa runt till olika ställen och i en vecka har jag försökt ringa en kvinna som ska hjälpa oss med en grej  men hon svarar verkligen aldrig, vi fick tag på henne i måndags och hon skulle kolla upp lite grejer o höra av sig dagen efter nu är det onsdag och hon har inte ringt o svarar gör hon heller inte. onödigt o ha mobil om man aldrig svarar!

Dagarna som kommer så gäller det att ha nationella i engelska både torsdag och fredag och på fredag gäller det även jobb sen drar vi till norrköping :)

Underbart!

Jag har suttit ute och pluggat och det är så härligt ute! jag hade inte märkt hur grönt och hur många blommor vi har fått ute på trädgårn och det ser fint och så längtar man ännu mer tills det blir riktigt varm och skönt ute. Har iaf hunnit läst all text 3 gånger så jag tänker ta en paus och kolla på förhäxad ( I know, gammal serie) sen kan man köra på o läsa igen: heelt utvilad :)


En gammal bild från sommar 2008

I want to know!

Jag har fått en låt i skallen som jag inte vet vad den heter och jag vill lyssna på den. har testat o leta med flera olika namn men den kommer inte fram buhuuuu.

Aja nu är snart allt fixad inför el encuentro sen är det små grejer och program som måste göras men det visar vi inte upp för folk förrän den helgen. allt bas kommer nog ut nästa vecka I hope!

Idag gäller plugg då jag har prov imorn och nationella på torsdag och fredag, har ännu inte läst i boken för har syster o systerdotter här så ska börja så fort de åker :)  sen ikväll har alla 2:or en musikbasar så de ska sjunga för oss men vet inte riktigt om jag hinner gå dit o kolla på ungarna..

Ha det fint så hörs vi när jag hinner uppdatera!

Se me va la voz!!

Just nu är jag verkligen pissed off!!  Med mig ska man inte leka, jag HATAR fula stil, alltså personligheter och hatar dessa människor, fyfarao vad jag är arg och när jag blir arg då jävlar är jag ingen ängel. Jag säger vad jag känner o tycker och jag hoppas dom inte är ute på stan för då kommer dom få höra på ett par ord !

Men jag vet att vi klarar av allt och det vet dom med, så hoppas ni gör er redo för förlust och att ni lär er att om ni förstör för oss så kommer det gå dåligt för er ;)

Una Carta de Amor

Fin låt! fast när det är bachata så är nästan alla låtar fina.

Jag kom hem för en stund sen efter att ha varit hos min faster. Trodde Andrés skulle va kvar men han stack precis så jag är hemma ensam. Imorse när jag skrev tänkte jag faktiskt på att jag måste lägga upp lite mer bilder på bloggen och att jag måste göra om headern o sånt där så det ska fixas. När jag kom till faster så nämner kusin samma sak så ni andra har kanske tänkt på det också! Såå jag ska skärpa mig och jag ska samtidigt skärpa mig och ska lägga in tex "dagen outfit", "dagens makeup", "nagens frisyr" och tips. om ni är intresserade :)

Jag och Toñito på kusinernas dop i lördags :)

BRIST PÅ RUBRIK!

God morgon!  Natten gick skit fort och kunde inte fatta att det var väckarklockan jag vaknade till, enligt mig så ringde någon. hah

Aja nu så har jag läst en stund så ska klä på mig o ringa kusin o se om jag kan gå över dit :)


Söndag kväll.

Detta har hänt: Dopet på mina söta kusiner var fin, lite rörigt, men så kan det bli om det är 3 som ska döpas hihi efteråt var det mat och tårta som gällde. Mot kvällen så blev det fest, vi skulle fira min kusin så det blev utgång. hade riktigt kul och tackar till alla som gjorde att jag hade kul och tack även till min kusin F som stog för drickan!
<3

Idag har jag inte gjort så mycket vakna sent och drog sedan på möte. Nu är allt klart imorn informerar jag er om allt(nästan allt) ska bli sååå kul att jag längtar!!

Tomorrow it's a day off så ska träffa min kusinis o bebisen sen mot kvällen blir det plugg..

Hoppas ni haft en bra helg :)

Today

HEj hoo, idag så har det varit en lugn dag, det blev jobb sen hem med syster och nu har vi (familjen) precis kommit hem från mariekällarn där vi var o åt mat. Mysigt!

Nu väntar tv och efterrätt som är glass med jordgubbar hihi.. fredagar är härliga! 

imorn väntar en fullspäckad dag: städa, hinna till "apoteket", dop sen utgång med alla kusiner/fastrar !!

Så ni vet vad jag råar mig med ;)

Torsdag!

Jag skriver ett par rader innan det är dags för jobb.

Det som gäller idag är mode och trendkväll, alltså är det modevisning och alla butiker i arboga visar senaste nytt. skillnaden i år är att modevisningen delas in i 2 små delar och sedan har butikerna öppet till 22.00 så alla kan njuta av erbjudande o så :)

Så mitt jobb idag blir make-up och styling och det ska bli kul !

Så vi hörs:)

Miercoles

Hallooo

Vad har ni för er denna onsdag(lill lördag) ? Jag har gjort lite grejer till imorn och väntar nu på att klockan ska bli halv så jag kan ta mig till skolan. Denna lektion blir en fortsättning på nerver, hjärnan, ögat, örat mm inte så speciellt kul men ja va gör man inte för att kunna plugga vidare?

Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga och kommer nog inte ha tid ikväll att skriva igen för efter skolan drar jag på möte och imorn ja då är det modevisning o annat som gäller!

Shoes!

Jag har blivit värsta förälskad i 2 par skor, jag vill bara ha dom! funderar verkligen på att köpa dom, ville visa bild men tyvärr blev det nåt konstigt så dom kunde inte laddas upp men båda är kilklack och somriga. den ena har en klack på 16 cm och platå på typ 3cm och dom andra har en klack på 14 cm med 2 cm platå.

vill vill ha dom!!

hoppas jag kan visa bild på dom senare eller imorn.


Perfect!

Just nu känns allt väldigt bra, jag mår perfa lite träningvärk dock men är på topp exakt som min humor och allt som gör min personlighet men det är inte bara det, har fått massa erbjudanden som jag funderar på att tacka ja till och nu är skolan snart slut och allt går superduper bra där med! detta gör mig super glad. förlåt för allt glad o allt super i det lilla jag har skrivet men det är faktiskt så jag känner. Fast det finns en del saker som jag skulle vilja ha till för att göra allt mycket bättre och det är sol och värme fast ocskå materiella saker som massa pengar och prylar som behövs men det kommer väl sen ?


Presentationen idag i skolan gick skit bra, första gången jag står inför hela klassen o redovisar på engelska utan att glömma bort ord eller säga eeeh, hmm o stamma  så just därför ska jag laga jättegod middag till mig själv:D


Puss!

I wanna know!

Nu är det så att jag faktiskt inte har gjort allt som jag skulle ha gjort idag. Papi fyller ju år idag så mamita o tia M kom över och även syster så kom inte iväg. Fast lyckades nästan göra klart det jag hade här hemma.

Nu sitter jag och kollar om det finns nå extra jobb och jag har hittat ett att söka efter men det verkar lite oseriöst även om det handlar om make-up o skönhet.. ska vänta tills min syster kommer hem för att rådfråga henne om jag ska söka jobbet eller inte.. behöver nämligen ett jobb till för att få ihop så mycket pengar som möjligt ifall de nu blir så att jag måste flytta i augusti.

Och nu ändrar jag snacket. JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN, alltså den riktigta sommaren, jag vill ha massa sol, varma dagar alltså typ 30 grader, bad och massa fester och jag hoppas verkligen vi får det iår för vintern var ju verkligen kall och våren är ju inte direkt som den brukar, men det jag längtar mest till är vår Encuentro som är den 30- 31 juli. Jag hoppas hoppas verkligen på att de blir så som vi har planerat. Det kommer bli kanoners och massvis med folk hihih jag lovar att jag ska skriva allt här när jag får lov att göra det :)


Hasta Luego!

A Special Day

Idag ska jag fatta mig kort för har typ ingen tid för att sitta här egentligen. Först ska jag ta och skriva Grattis till min papi och till G som båda fyller år idag ! det finns även andra personer jag känner som också fyller idag så grattis till er med !

Nu så ska jag fixa mig för att gå lite ärenden och träna på min engelska text som jag ska presentera imorn.

vi hörs väl senare!

JA HEJ

Jag måste be om förlåtelse för er som läser min blogg, jag vet att jag varit jättedålig på att skriva om vettiga saker men har faktiskt haft annat för mig och det är inte alltid men det blir ändring på det :) i allafall så har helgen varit bra. Igår blev det jobb och bröllopsmässa sedan hem o fixa sig för att sticka hem till syster o fira papi och G efter det åkte jag och sis in till örebro för lite fest men denna gång kan jag inte riktigt säga att jag hade superskoj. Musiken sög. Men det är alltid kul o träffa kompisar. my boy åkte hem igår så han saknas...

Today ska det bli lite plugg och kanske om jag hinner så ska jag motionera!


blääää

Jag kan inget mer än säga att jag är supertrött, vaknade redan vid åtta men ville sova längre för jag var trött med det gick inte så har varit vaken sen dess, har faktiskt inte blivit en bra sömnnatt, Andrés väcker en sen åskan sen hörde man spöregnet .. Och idag känner jag ingen ork för något, jag känner mig inte alls pigg, det är en sån dag man kan bli irriterad på allt!

Men skola och jobb har man idag så hoppas jag blir piggare..

Torsdag 15 april 2010

Hooolaaaa

Today is a day off så har faktiskt bara slappat. Ska snart ta och duscha för att sedan gå till apoteket, om jag orkar och hinner innan lillkillen kommer från skolan..

Tyvärr har jag inte så mycket mer att berätta så uppdaterar när jag har nåt vettigt att säga!

Ännu en solig dag!

Man blir såååå pigg av solen och vädret är så härligt !

Blev massa saker gjort idag vilket är verkligen skönt.

Jag känner att jag inte kommer hinna med allt jag ska göra, tiden går för fort men hoppas när dagarna väl är här så går dom inte så snabbt. Jag ska ju va med på en bröllopsmässa, trend & modemässan i Arboga och massa bal!
 
Fick idag ett jätteroligt erbjudande och om datumet inte krockar med annat har jag ett roligt jobb att se fram emot, självklart är det hår o makeup styling men liite utanför ramarna:P

Nu ska jag ut i solen!


What a wonderful day

Vilken dag vi har, det är verkligen vår! I love it!

Idag har jag läst lite engelska sen har jag varit ute med Andrés, så härligt. Nu ska jag snart ut igen eftersom dom håller på o fixar i altanen, myyyys!

Fick samtal från Skåne idag, snacka om att jag fattade nada, eller jag nästan inget blev massa vaa? haha så imorn skickar jag ner några saker till de ville ha sen hoppas jag att dom nöjer sig :)

Så morgondagen blir lite full fart, fixa papper, skola, till jobbet sen hem o plugga...


Vi hörs!

Beautiful Monday

God förmiddag foxs!

Jag är hemma med sjukt " barn" Andrés är sjuk så han stannade hemma med mig. strax ska vi äta lunch och sen har jag tänkt ta ut han i denna vackra väder vi har så har får röra på sig lite.

Fast jag får inte glömma o göra min engelska läxa jag har. hela denna vecka måste massa skolarbeten göras klart..


9 April 2010

Today it's friday!

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag men just nu håller jag på att laga mat och ska försöka hinna fixa mina naglar nu när bror o bebi är ute.

Så hoppas ni alla får en superduper bra helg!:)

Hej

Skriver en liten snabbis här nu när jag är hemma ensam. Jag va till doktorn för en stund sen men behövde inte få medicin utan skulle köra på en kombination av värktabletter så kunde det försvinna:) Så ska ta o gapa stort o röra på käket så de mjuknar upp!

Nu vet ni iaf att jag lever o inte är så sjuk hihi..

On his way!

Idag hörrni är jag happy, my baby is on his way! han är väl framme i arboga runt tre nån gång :)

Så nu ska jag ta och fixa så de ser lite fint ut här o sådär..

Har även fått samtal från jobbet precis nyss och fått reda på en jätterolig grej som kommer ske i sommar och jag längtar:D:D

Men innan dess så är det ju bröllopsmässan och trend & stil mässan som väntar..

Förresten så är det läkartid imorn för har kanske fått öronspottkörtel inflammation o samtidigt ska de ta blodprov igen så de kan kolla så att blodvärdet är den samma om jag har fått inflammation..

Jag hoppas ni har en bra dag !


Check!

Nu har jag gjort alla mina rundor och är hemma igen. har även postas allt som ska iväg till skolan, skit skönt känns det :D

Nu ska jag inte göra så mycket utan bara ta de lugnt och försöka hjälpa en människa som är i knipa.
 Dios nos acompañara <3

Den 6 april 2010

Hola!

Idag så hinner jag inte skriva så mycket, ska snart börja fixa mig sen drar jag ut. Ska förbi jobbet en sväng o höra skvaller o nyheter :P Sen apoteket och sist biblioteket. Ska skriva ut lite papper sen leta efter en bok o läsa, usch! jag hatar att läsa! Denna gång måste boken va en klassisk roman skriven av tex Shakespear..BLÄÄÄÄÄ


Vilken kurva!

Helloooo

Måste först bara säga hej till alla nya läsare och jag hoppas ni stannar kvar och hoppas också ni säger till om det är något speciellt ni vill veta osv:)

Måndag idag och det känns som om det faktiskt är söndag. Vädret var inte på topp idag men vi åkte till Örebro iaf. Mayra o Andrés skulle köpa skor så jag o V följde med :)

Natten var inte så bra idag heller, magkramperna vill inte ge sig och vet faktiskt inte varför jag får ont. Jag har ätit ganska mycket ost så kan va därför, har ju blivit lite mer allergisk mot mejeriprodukter...

Magen är fortfarande känslig men väntar ivrigt på maten vi ska äta och efterätten också !!


Seeyaa!


Sunday-Sunshine

Hej och god förmiddag!

Hur har ni haft de igår kväll, fest, hemma kväll?  För min del så blev det fest och vi gick ut här i arboga. Hade riktigt kul, mycket folk MEN inte så bra musik.. Jag förstår inte varför dom alltid väljer dålig DJ när det ska bli mycket folk ute med massa olika nationaliteter men iaf orkar inte skriva mer om det.

Utgång blev det iaf och jag tackar, mina kusiner, min syster, och min "faster"(farbrors fru) för gårddagen :)

Nu ska jag sätta på musik sen drar vi ingång med grillning :D


Lördag 3 April

Hej heej!

What a beautiful day! så härligt det är ute, jag älskar!!

Nu ska vi ut o gå o bara njuta av dagen sen blir det kalas. Min söta kusin Denise fyller 5(?) år idag så vi ska fira henne. Mot kvällen vet jag än inte hur jag ska göra, ska man välja källarn med kompisar eller latinofest i västerås med sis o andra kompisar? hmmm har lite svårt med att bestämma mig..

Nej nu ska jag gå.

LaterÅ

proppmätt

Just nu har jag precis ätit klart o jag är proppmätt, fattar inte hur alla andra kan äta så mycket som dom gör? Vi äter fisk till påsk eller de är lutfisk vi äter, alltså torkat fisk som är jättesalt o den lägger man i ägg sen i en gryta med potatis och morotsbitar och sedan med ris som innehåller kikärter eller nåt liknande. Så jag tycker det är väldigt mättande men gott.

Nee nu ska jag röra på mig så jag kan få i mig lite efterrätt!

2 April= 8 månader<3

Pascua!

Hej och god morgon!

Jag har precis ätit frukost med familjen, tamales o massa annat.

Nu ska jag ta o fixa mig o bara softa av denna dag. Senare har vi lunchen som är lite mer speciell :)

Så vi hörs när vi hörs !

El Rey De Oro

Jag offrade en av mina bästa tv dagar. Idag är det ju criminal minds på tv men idag kollade vi på en sån där gammal film, med en av dom bästaste gamla artisterna i rancheras.

Antonio Aguilar- El Rey De Oro och filmen var verkligen bra men den bästa är alltid la india Maria eller Cantinflas! Love<3

Men iaf när filmen sluta satte pappa på en spansk kanal vi har o ni vet så går det vädret o så mellan filmer där också (som på TV4) o vädertjejen började gråta för hon blev glad över att våren kommit, fjantigt eller vad. Vi fick oss ett skratt iaf :)

Nu ska jag få massage av mami sen ska jag försöka sova!

Buenas noches.


Ready

Nu har jag lackat klart naglarna o de blev en svart "fransk manikyr", det gick faktiskt ganska fort med tanke på att jag har ont i nacken, 40 min var ju inte så farligt, brukar annars ta ca 20 min att göra :)

Jag ska tipsa om några superduper bra torkningslack för er som lackar naglarna snabbt o vill få de torka lika snabbt.

Jag använder just nu en som heter Quick Dry Top Coat från Nail Perfect( NP) och det är super bra eftersom den är som en olja som vårdar naglarna! Fast denna är ganska svår att få tag på eftersom det är från en Ungersk företag.

Sedan finns de en som är lika bra o dryg som denna o är också oljig o den heter Quick- e Dry Top från Essie. Denna är då lite lättare att få tag på eftersom den säljs lite här o var,tror den finns på Nelly.com?

Det finns också en som är från CND och heter Speedy. Speedy är mer som ett överlack än en olja.

Och den sista heter Dip Dry och är från O.P.I. 1-2 droppar och lacket torkar på 1 minut! vårdande för nageln då den är oljig.

Alla dessa är självklart vårdande för naglarna då innehållet inte är farliga.


Planändring..

Vilket väder alltså! Rena hösten ju!!

Vår ska ju vara soligt o fint inte en massa regn o grått..

Jaja min planering för idag har ändrats, vaknade upp av min ryggont o det har blivit värre, nu är det inte bara nedredelen utan de går upp ända till nacken så kan knappt röra mig, eller jo de går men det går långsamt :P
Så tvättningen strök jag för orkar verkligen inte gå ut i detta väder och kanske inte så smart om jag bär på tunga grejer.. så la ba in en tvätt här hemma, det mest behövande så att säga.

Jag har tänkt fixa mina naglar nu och fixa lite papper :)

Vi hörs senare bloggkompisar!



RSS 2.0