Need. To .Try.

hej ! Torsdag idag och solen skiner, kanske är det lite kallt, i don't know, har inte varit ute ännu.. vaknade med världens ont i halsen men nu är det borta, hoppas jag inte blir sjuk nu..

Igår fick jag med mig lite produkter hem, som jag kan tänka mig blir väldigt bra till sommaren, iiih va kul det kommer bli o testa allt :) och som ni ser har jag massvis med mascaror nu haha.. jag fick även lite ansiktsprodukter men dom fick inte plats på bild .. jag har även hunnit fixa mina naglar lite fint :)
Fina lila, konturpennor + lila ögonskugga . ska bli riktigt kul att testa dom nyaste mascarorna som är Lash arcitect 4D och även False Lash Effect Fusion. F.L.E.F kommer ut i butik i maj :) och så klart min fina nya gloss från Bare Minerals !



Nada es como antes

Nothing is like before, everything is changing so fast.. almost too fast.!

Jag hinner inte med allt som händer i mitt liv. jag vet inte vad jag ska börja med eller vad jag ska kolla efter. Jag söker styrka och hopp hos Gud och alla mina Helgon som jag varje natt ber till och hoppas att dom vägleder mig eller ger mig lite trav på vägen än har det inte kommit men jag vet att jag snart kommer hitta det jag har letat efter och längtat efter men jag måste våga satsa, våga lite och tänka mer på att Jag klarar det.

Hoppas ni inte blir uttråkade av att läsa mina tankar men ibland vill jag skriva av mig och läsa det på nytt, bara för att se att det jag känner inte är knas utan det är helt okej att känna så och att jag visst kan klara det.

Och sen måste jag bara säga att jag älskar otroligt mycket min släkt papi, mami, syskon, mina tios, tias , primas, primos, alla. Utan dom inget jag, utan deras hjälp juee jag skulle vara off.


Bild tagen av min sötnos Maudy, mirador vid San Vicente


Uppe vid el mirador o såg den otroligt fina utsikten o framför oss volcan de San Vicente.

2011-03-27

Hey foxs!!

Helgen är snart över men jag har haft en bra helg med massa bra grejer.
Jag har bland annat jobbat och sen umgåtts med familjen, idag åkte vi till vingåker, köpte med mig ett par lägre svarta kilklacks skor från scorett outlet vilket kändes väldigt bra. sedan en väst/topp från h&m då vi åkte förbi marieberg. Annars har inte mycket hänt här !

Ja jag ville väl mest bara säga att jag lever o har det väldigt bra :)


La verdad del juego

Torsdag idag.. jisses vad veckan har gått fort.. nästan för fort.. våren är äntligen här också. Det är inte så jättevarmt än men man känner hur solen värmer ansiktet.

Hel dag på jobbet idag men det gick fort. kändes nästan som fredag men nej det är torsdag. inte mycket till helg jag får eftersom jag jobbar men kommer nog gå fort , är ju modeveckan i örebro så på Vågen Gallerian kommer det vara 2 modevisningar, Samma visning men vid 2 tillfällen under dagen :) Så kom dit o kika !!

Sen måste jag bara få ge er ett tips på Max Factors nya läpp penna/ läppstift.. kan inte riktigt lägga ord på vad den är då den ser ut som en tuschpenna haha. Men den är grym. Färgen sitter och ju mer man har på desto kraftigare färg får man. Man ska dra den på torra läppar då den "sugs" in i läpparna som man får en matt, kladdfri yta. Vill man ha glans så är det bara att lägga på lipgloss eller endast läppbalsam som jag gjorde. Men shit hur den sitter. Jag lovar.. mina läppar är fortfarande färgade in den färgen jag körde på idag !
Det som gör att den håller så bra som den gör är för att det är en vattenbaserad produkt vilket gör att den inte "avdunstar" utan åker in på djupet.

Just nu på kicks 99kr (ord. pris. 115kr)


SÄMST

Jag är sämst på att fixa bloggar men jag ville försöka men nu har jag gjort nåt , så jag lämnar det som det är o ska fråga efter hjälp haha måste fixa till det!!

how to do it.

Alltså spåkulan och las galletas de la fortuna säger fan sanningen ibland. dom stämmer så jäkla bra just nu.. och det har dom gjort för mig den senaste veckan.

Allt känns bara verkligen helt magiskt samtidigt som det känns omöjligt, kommer detta verkligen hända ??

Jag litar verkligen inte på mig själv, tror verkligen inte jag kommer lyckas men det är bara jag som tror så !!

-"Debes aprender a confiar en ti "

-" För att få gjort det du vill måste du gå din egen väg utan rädslor"

Hmm..

Hellu

Ledig idag och har faktiskt bara gjort 2 grejer. 2 måsten o ska försöka nu efter mitt kaffepaus göra mitt 3.e måste ... städa mitt rum ! Har gått o skjutit på det allt för länge nu.

Klippte o färga håret, nu är det kort kort igen, ni får bild på det nån annan dag, färgen är jag lite besviken på eftersom det blev lite för mörk men det ska vi fixa till inom kort men det är fortfarande rött :)

Mer hade jag inte att säga.

Ni får ha en trevlig måndag !


sentimientos

Cuando una nueva ventana se abre hay que aprovecharla nunca sabes cuando se cerrará. Pero despues de que una se cierre una nueva se abrerá. Posiblemente esa es la correcta para ti .. nunca hay que dejarlas cerrar antes de ver lo que traen.


one in a life experience

Hej !

Helgen har varit riktigt bra.. lugn o bra.

Allt är upp o ner, många tankar så jag bara vill gå i ide.

Jag vill be någon annan ta några viktiga beslut åt mig men det går ju inte. för tänk om dom väljer helt fel beslut så jag kommer in i små spår som jag aldrig kan ta mig ut ur ? Usch.. det är något som går i min skalle just nu. tankar tankar tankar.. för mycket tänkande att vad jag än gör så kommer dessa tankar fram. Ska jag följa mitt hjärta, min hjärna eller ska jag vara impulsiv och göra det som låter bäst för stunden ? Vill jag göra det ? Jag själv ?


La razon para vivir..

Allt är lite off just nu. För första gången på väldigt länge så känner jag mig vilsen, vilsen , vet inte hur saker o ting kommer sluta, vet inte hur jag kommer lyckas eller hur jag lyckades. Vill bara bort. Someone by me a ticket to El Salvador ?? Där kan jag slippa tänka.


Vill till värmen, kunna bära min jumpsuit, vara brun och äta sorbete de coco, äta dom goda apelsinerna som växer på gammel farfars gård... just be there.




Bueno

Creo que al fin encontré

La razón para vivir

La paz para mi alma

Ahora si tengo el valor

Para enfrentarme al amor

Sin temor a que haga daño

Porque es tan triste el querer

Cuando todo tú lo das

Pero no es correspondido

Encontré lo que anhelaba

Yo lo amo el me ama

Está hecho para mí

Me enamore de ti

De tu mirada

Me enamore de ti

De tu ternura

Me enamore de ti

De tu dulzura

Por eso me enamore


Que tienen tus ojos

Que tiene tu boca

Que me atrapa y me hace soñar

Será lo dulce de tus besos

Sera el aroma de tu piel

Será ese rose de tu cuerpo y el mio

Que me hace enloquecer



Será tus labios que saben a miel

O tus miradas que inspiran placer

Será el vaivén que hay en tu cuerpo

Que me hace enloquecer.





Huu ?

Alltså jag vet inte varför vissa människor ska kommentera anonymt. visst om jag inte känner personen så är det kanske onödigt att ange sitt namn men hallå alltid lite kul o veta vad mina läsare heter.  tycker inte ni???

Svar till 2 anonyma kommentarer helt jäkla pshyco en var alltså !!Förlåt men jag kanske skrev det lite fel men tror nog många förstod.

Anonym 1 : Är Carlos din pojkvän ??? Grattis va sötta ni va !

Svar: Nej, det jag och Carlos har gemensamt är att vi älskar barn ! Så fort vi såg en unge turades vi om att bära bebisen eller lekte med dom tillsammans.

Anonym 2: Är din kusin "your other half" , är du kär i han elle?

Svar: Nej jag är inte kär i min kusin, hallå??!!, jag menade inte att han är min andra halva när det gäller kärleken utan han är min andra halva, alltså min bästa killkusin, han som jag kan prata med om allt och vi tänker på samma sak. Vi kan skratta åt samma sak /tänka exakt likadant. Vi är väldigt lika. Hoppas du förstår nu !



2011-03-16

Home and I'm sick. men jag mår mycket bättre nu när febern är borta.

Detta inlägg går till dom bästa av dom bästa.
Lyssnade nämligen på en låt som var så fin, så fin att jag började tänka på allt jag har och alla jag har runt omkring mig. Jag är så glad att jag har så fina vänner, fin släkt , nöjd med mig själv ja allt.!!

Jag tänker inte nämna alla jag är stolta över att ha i mitt liv men några som har kommit såhär på slutet måste jag nämna och yes I know ni har hört mycket snack om mina vänner i E.S men hey jag är så glad att ha dom som vänner. Jag glömmer inte dom jag har här i Sverige, för dom finns alltid här o har alltid funnit så dom vet att jag älskar dom och gör allt för dom. Samma sak gäller för mina kusiner ja hela släkten ♥

Mina härliga, Coola, roliga, mostrar, ärvt min starka röst av dom hihi


My lovely friend, som kommer bli El Salvadors nästa stora kvinnliga artist, I'm not kiddin. Grym röst. She will be the next Nury Flores.


Carlos.. vi har något gemensamt, vilket fick många att reta oss men hey är man en kidlover så är man.That's why we become friends..



Mi compaa for life. My best friend, my otherhalf. my cousin. El que me entiende. Skulle vilja ha honom här jämt.


El chele gruñooon jiji. Aldrig trodde jag att Vi skulle bli så bra kompisar, med en kändis liksom haha. but that's the way it is. El chele Loco !


Och den sista jag nämner nu Min kusin, mi lubi lubi. Stolt för allt hon gör.


Det finns så mycket jag skulle vilja skriva om men om jag börjar lägga bilder på alla mina kusiner, alla mina tios etc så blir det en alldeles för lång inlägg. ♥


Im sicko

Hej!

Tisdag idag och solen skiner !

Jag är då lite sjuk,ont i örat(öronen), ont i huvudet och känner mig helt off.. tänkte ändå ta mig till jobbet men ringde o varna chefen. det jag får höra är "de är lugnt , stanna hemma.. " ja så jag får vila idag.. vi får se hur jag mår imorn ..om de blir stanna hemma då med eller om det blir jobb..

Iaf så ska jag lägga mig på soffan o ba slappa äta frukt o dricka massa juice och te.

Adiö !


*CAMILA

Hej fredag härliga soliga fredag !

Efter gårdagens gråa dag och sunkiga arbetsdag så hoppas jag att denna soliga dag gör så att fler människor går på stan haha..

Igår var även Camilas konsert i el salvador och mina brudar skulle dit.. dom messade mig under natten o sa att dom tänkte på mig när dom sjöng  alejate de mi, mientes o besame.. 3 låtar jag lyssnade konstant på när jag var därborta.

Jisses va jag blev avis på dom men även glad att dom fortfarande kommer ihåg mig eller bättre sagt att dom kom att tänka på MIG när dom hade CAMILA framför sig haha..

På sms.et stod det även "Mi tere te re re refull extrañamos todas ":)

Ja på 5 veckor skaffade jag mig världens bästa tjejkompisar därborta o även om dom är lite yngre än mig så hade vi riktigt kul och jag hoppas verkligen, verkligen jag får träffa dom igen(snart)

Nej usch nu måste jag verkligen sticka . Tåget väntar adios!

Radio ranchera

Hej!

Ibland är det skönt att såhär på morgonen sätta på radio ranchera. Man minns mornarna hemma hos mamita o papita. minns tillbaka till 5-6 på morgonen då tupparna sjöng och sedan hörde man hur hästar åkte utanför och lukten av nygjort kaffe.. mmm snart ska jag få känna de där igen :) Men nu räcker det med att få drömma sig dit genom att höra radio ranchera.

Jag ska iaf snart ta mig till station o ta tåget till jobbet.. 1 lång dag väntar på mig idag och även imorn men även om jag jobbar hela helgen så är det en skön helg eftersom tågtiderna går i tid till mina arbetstider :)

Nej nu ska jag kila.

Have a great Thursday !

Såhär skulle jag se ut med ljusblåa linser och ljusbrunt hår...

Radio fiesta

Hej !!

Hur har ni det denna onsdag?

Jag försöker njuta så mycket som möjligt av min sista lediga dag.. kommer kännas tungt att jobba torsdag-söndag men hey hoppas på att de går runt mycket folk i gallerian/butiken så timmarna bara flyger förbi.

Håller på tvättar och städar o fixar lite annat så går det när man går runt o skjuter på't.. alla jobbar kläder var ju smutsiga o de kom jag på idag haha.. Nu förtiden tvättar jag nästan bara svarta kläder.. beror nog på att jag endast använder svarta kläder till jobbet och mina lediga dagar så klär jag mig i mjukis.. hehe..

Förresten så har jag använt NeuLash i 10 dagar nu och jag tycker faktiskt jag har fått lite resultat. använder det på övrefransraden och ögonbryn och jag har verkligen fått mer volym, alltså tätare fransar, har fransar där jag förr inte hade och så har jag även fått dom lite längre men tror det beror mest på att fransarna har fått en lite mer böjdare form. har ju naturliga långa o bjöda fransar men eftersom jag har fått lite tätare så ser det mer ut. ögonbrynen har också blivit mer i. förr var jag tvungen att fylla i eftersom jag hade små "hål" där det inte växte hår och tro det eller ej så har jag fått tätare ögonbrynshår. Så vi får se hur resultater ser ut i slutet av månaden :)

Kan tyvärr inte visa före och efter eftersom jag inte har nån bra kamera men ska försöka ta med mobilen även om bilderna inte blir bra.. vi får la se :)

the reason why.

Hej !

How u doin? (tänker bara på joe från vänner haha)

Jag har det bra, försöker njuta av dessa lediga dagar till max !

Festen i lördags var inte alls bra, brukar även om de inte finns mycket folk ha väldigt kul men på något sätt var det dött, trist och dålig musik. självklart dansade jag lite men nja kan inte säga att det var bra.

Fast mis vichas gjorde det kul ändå :)

För att få det roligare ville vi få några låtar spelade men dom hade inte dom haha men självklart vilka dj:s i sverige har aniceto molina ? joo bara dom B-djs som är salvadoraner hehe

Men hey Aniceto Molina äger juu för att liva upp stämning !
Även om han är från Colombia så är han den mest salvadoranska mannen någonsin, alla hans cumbias är på något sätt relaterade till El Salvador. Den bästa är Fiesta Cumbiambera !

Fiesta fiesta fiesta så fort man hör den. och eftersom jag inte vet hur man gör nu för att lägga upp video så får ni länken !

http://www.youtube.com/watch?v=CMLKIT8iQQw

Recuerdos

Ooooooh va avundsjuk jag blir på mina fina vänner i E.S , just nu njuter dom av 40 graders värme, äter sorbete de coco, chocobanano, tamarindo con jalea de fresa . Ni vet inte vad jag menar men va jag blir avundsjuk. Snackade nämligen med en av dom nyss på telefon o hon satt på la gran via o käka glass. Sen började hon även prata om att dom skulle alla dra på fest med gruppen ikväll så ja 100 % avis. Men hey hoppas jag ser dom alla snart igen och kan ha kul på el rancho. Minnen från dom dagarna.



Brunheten får jättegärna komma tillbaka !!!!


The one..

Hello bloggen ! Hur har ni det?

Jag kom hem nyligen, har precis käkat och sitter nu o dunkar lite reggaeton och försöker tagga till morgondagens maybe-fest ! Hoppas verkligen på att de blir fest !!

Jag har inte festat med mina latinovänner här i Sverige sen i oktober.. liksom 5 månader sen sist så imorn slår vi klackarna i taget. I Hope.

Kommer nog kännas lite B efter att ha festat ordentlig i E.S , grymmare partyn finns det inte.. iaf inte här.

Iaf så ska jag försöka njuta av min jobbfria helg på länge. Så därför fest.

Jag har en grej på gång men kan inget säga än men även om det inte är min allra största dröm så hoppas jag den blir av/ slår in .. för det vore så himla kul o få visa annan talang !


What you say ?

Hej Gummor och gubbar!!

Torsdag idag och jag är ledig. Äntligen ledig typ.. fast inte helt ledig eftersom jag ska åka in till Örebro för kurs. Roligt att få se vårens/sommarens nyheter från Lancôme och även från Biotherm, vilket innebär nya dofter, hudvårdsprodukter och även makeup.. undrar vad jag inte kommer förälska mig i..

Men nog med det.

Tänkte även passa på att nämna att alla Hugo Boss parfymer (förutom nya Hugo Boss- Orange ) har just nu 20% rabatt, så alla Hugo Boss Lovers, kika in i närmaste kicks butik för att köpa Din favorit parfym !! Och självklart ni andra som funderar på en ny doft !



Sedan måste jag även nämna att nu finns även John Gallianos -Parlez- Moi d'Amour doft ute i butik. Bara av att se flaskan så vill man ha parfymen.

 Flaskans design är inspirerad av ett klassiskt kärleksbrev, med frimärke och allt.

Toppnoter: Blåbär, ingefära, bergamott.

Hjärtnoter: Jasmin, lavendelolja, turkisk ros.

Basnoter: Mysk, patchouli, cypress.




----

Hej ! Long time to see..

Jag har fullt upp.. orkar inte blogga direkt men det kommer mer så fort jag fått ordning på lite grejer samt fixat bloggen ! jag är så sämst på det.

Iaf jag lever, mår bra , jobbar på bra så kommer det fortsätta ett bra tag, hoppas vi !

Nej nu måste jag kila till tåget. Have a great tuesday !




RSS 2.0