one thing to say

fifaaan va kul vi hade i lördags, mycker beröm o massa som ville att vi skulle dansa på andra festivaler osv.. mer nöjd kan man inte bli eftersom vi bara improviserade allt detta, 2 träningar var allt vi hade !. Jag var hur taggad som helst och musiken vi dansade gjorde allt bättre. Tror nog alla som var här gillade oss !! Så vem vet kanske kör vi merengue igen på något karneval ;)



Carnavalito para bailar, bailar bailaaaar

Hej foxs!!

Saknat mig ? haha

Nerå hoppas inte det.. jag har haft jätte mycket att göra inför karnevalen, dräkter fixas danssteg fixas och massa träning. Kommer bli grymt kul och vi är absolut inte ute efter en vinst utan vi gör detta för skojskull så alla håll utkik efter en massa heta/söta tjejer och härlig rytm av merengue då har ni hittat mig och min grupp :D

Ville mest bara visa att jag lever och njuter . Ha en fortsatt trevlig vecka o hoppas alla har en bra helg !!!


Lejos de ti.

Hej Kära läsare!

Sorry för den kassa super kassa uppdateringen. en vecka sen sist. mycket att göra o väldigt lite har hänt.
Vädret har även varit på topp så jag har inte velat sitta här. samtidigt har jag mått lite dåligt.

På tisdag har jag läkartid förhoppningsvis kan dom säga mig varför jag har så ofta ont i magen. ny allergi eller så måste jag utesluta helt alla mejeri produkter...

Annars har dagarna gått till att vila, umgås med familljen och dansa. nu gäller det liksom det är lite mer än 1 månad till vår första caporales uppvisning o vi e så himla taggade !!! men hard work väntas då vi just nu bara kan 7 steg av 25 till koreografin så mycket träning men som jag tror jag nämnt, gruppen, människorna är såå himla trevliga !

Många dansuppvisningar väntas. vi kör ingång redan nästa vecka till karnevalen sedan Cityfestivalen i västerås (?) o lite andra. Men dom kommande är lite latinamerikanska danser och folklore från el salvador but still it's fun =)

Hoppas ni alla får en trevlig kväll och en bra skolavslutning imorn !

Detta är min nya super snygga ring ! gjord av min granne =)

More fun

Alltså varför e svenska reklamer så tråkiga?

Det är bara att jämföra Halebops alla reklamer med en enda och det är telefonbolaget claro från El Salvador. Hur grym är inte den här reklamen, Dom borde göra halebops reklam också hahaha Fast claro är nog inte e.s bästa telefonbolag föredrar Movistar men poängen är ju själva reklamen ! Love it !


RSS 2.0