Ay Ay Aouch

Jag har jätteont i ryggen, nedredelen o de började imorse men gick bort under dagen o nu i eftermiddag när min pappa bestämde för att möblera om så fick jag ont igen och nu försvinner det inte..

Vill få lite massage men de är ju röd dag på fredag o tror inte jag får nån tid till imorn..Suck, hoppas de går bort iaf. Drog till donkan med J o L för fika o lite snackis, det var mysigt :)

Imorn ska jag bara städa lite här hemma o tvätta sen så ska jag ta det lungt om jag inte måste jobba eftermiddag sen :)

Nu ska jag kolla lite på tv sen sova !

Noches!


Today I was wearing this.

Det Gick!

Hemma från skolan och tror jag klarade provet galant!, denna gång kunde jag svara på allt så det är ju positivt :)

Nu ska jag bara slappa av några dagars ledighet :) Vill också att mami ska göra alla gottis grejer vi äter till påsk! Tex torrejas, tamales, platanos en dulce m.m det är såå gott!

Blir inte ni lite uttråkade på att påskmaten är densamma som till jul? eller ja ni som äter samma sak då.. för vi äter helt olika saker till alla tillfällen :P

Sömnproblem..

Hej hoo

Hur har ni det såhär mitt i veckan mitt på dan? Själv är jag helt slut, fattar inte vad det är men har problem att somna om nätterna sen går timmarna så fort o då ringer klockan o jag känner att jag precis blundat o så ska jag liksom upp, har nog till o med fått påsar under ögonen :S går o täcka med smink som tur är men när man väl behöver sova mycket så går det inte.. det är väl full eller nymåne(har alltid svårt att sova eller drömmer mardrömmar då)

Snart så ska jag äta lunch och kolla igenom texten o uppgifterna till provet innan det är dags för prov.

Wish me luck !


CT

Pluggat färdigt för idag har jag nog, känns rätt bra nu, kan nog allt viktigt tror jag...

Sitter nu o kollar på Cougar Town, så jäkla bra! Så fort den slutar ska jag upp o sova och jag hoppas verkligen jag får sova minst åtta timmar inatt.

God natt.

Jahej!

Nu är jag hemma igen och jag som trodde jag skulle få ha lov men nope, 2 uppgifter som är rätt stora båda två ska göra under de två kommande veckorna! Den läraren ger oss inge ledighet.. FY

Men iaf ska sätta mig o plugga på provet nu igen o invänta famljen för käk sen..

Ska passa på också att tipsa om en sida med musik som min kusin visade mig i lördags och jag älskar den för man väljer vad man vill lyssna o om man vill lyssna på enbart en artist så kommer alla artister på denna upp men tror dock att de bara är spansk musik? har inte hunnit kolla upp allt än.

Så nu ska jag lyssna på Ballader, Ricardo Arjona !

Länk: http://www.enladisco.com

Suck..

heej på er!

Blev inge jobb för mig idag för mådde pyton. Sov kanske 2 timmar i natt och när jag tog mig till vårdcentralen så kändes det som huvudet skulle sprängas sen skulle de ta ut blod trodde faktiskt jag skulle svimma denna gång men de gjorde jag inte.. hade tur för behöver inte åka dit igen o lämna mer prov idag utan de ska ringa o säga om provet var bra eller om de behövde en till. Så det är skönt.
Nu måste jag börja plugga men skulle behöva sova en stund innan tror jag annars somnar jag nog med böckerna i fejjan :P

Jag måste bara får skriva att jag saknar min Antonio muchisimoooo

...

Jag kollade precis klart på CSI Miami och programmet är ju lite speciell denna vecka eftersom dom ger en trilogi, vilket betyder att de ska visas 3 dagar i rad eftersom de 3 städerna Miami, Las Vegas och N.Y är kopplade i samma "case" så längtar till imorn kväll!

Oh morgondagen kommer bli jobbig, hade nämligen glömt bort att jag ska ta blodprov, blodtryck o sånt där imorn 2 gånger.. direkt på morgonen blir ena gången sen ta mig till jobbet o ha en enda kund (knäpp som jag är blandade jag ihop allt) sen måste jag hinna hem äta o ta mig till vårdcentralen igen o göra samma prov. Efter det blir det skola. Vet inte hur jag ska hinna plugga imorn för på onsdag har jag prov.
Varför blev jag tvungen att glömma bort vistelsen på vårdcentralen?

Jaja nu ska jag försöka sova så jag orkar med morgondagen.

Puss och god natt!

Jag bjuder på mig själv ikväll!


Om jag hade orken kvar..

Ja som ni vet så har jag prov om cirkulationen på onsdag så jag har ägnat hela förmiddag åt att plugga men behövde ta frisk luft så Linnéa följde med på en promenad, så kom hem för en halvtimma sen ungefär så nu ska jag ta tag i pluggandet igen men jag orkar inte, känner att jag inte orkar ha fler prov eller inlämningsuppgifter vill ha paus, de går fööör fort !! Men men får försöka plugga järnet nu när det är lugnt hemma för imorn kommer jag inte hinna så mycket..

Nos vemos!

helo

God morgon !

Jag har precis klivit upp men jag är fortfarande trött, vi hade lite svårt att somna igår så jag är skittrött nu!

Elsi åkte redan vid 8 så hon är väl redan framme i linkan. Har i alla fall haft en superbra helg !

Idag gäller det att plugga, plugga o plugga !

Så vi hörs senare :)

Eshii

Hej igen, nu är min kusin Elsi här och jag har bara umgåtts med henne, alltid lika mysigt.

Morgondagen ser ut såhär: Upp o jobba några timmar sedan tåget in mot Örebro, blir lite shopping med kusin, dock blir det mest hon som ska shoppa:p sen mot kvällen verkar de styra mot fest !

Så vi hörs när vi hörs

Puss!

Freeeedaaag!

Buenos Dias Amigos!

Idag är det fredag och jag är superglad idag, min kusin kommer ikväll så idag gäller det att städa lite i rummet så de ser fräscht ut när hon kommer;P Skulle ha haft skola idag men de ställdes in så ska också hinna med att göra läxan vi fick sedan så ska jag också hinna till banken. Men nu så ska jag börja städa.

Later'å.


Våffeldagen!

Efter jobbet hann jag inte ens kliva in genom dörren pga att vi skulle till min syster. hon skulle bjuda på våfflor och gott var det! Nu sitter vi här o väntar på att Criminal Minds ska börja :)

Så mer inlägg blir det inte idag så vi hörs imorn!

Puss!

Done!

Nu är jag färdig fixad och ska snart ställa mig o göra lunch, men är inte hungrig haha, fast måste ju äta annars dör jag av hunger på salongen.. Iaf nu sitter jag o lyssnar på La Noche- Es El amor och Y Volar, älskar dessa 2 låtar och det har nog bara varit dessa 2 låtar jag lyssnat på hela veckan!

Jag hoppas verkligen på att vi drar på fest nu på lördag annars blir jag knäpp haha

Förresten så ska jag nog ta cykeln för första gången i år så slipper jag gå ;D


It will be fun!

Hej och god förmiddag!

Jag hade faktiskt tänkt ta sovmorgon men det gick inte, blev väckt av en arbetskamrat och det hon vill göra fick mig att bli pigg.

Hon ska nämligen gå på mammaledighet och innan hon gör det ville hon överraska sina svärföräldrar med en behandling. Så jag ska ställa upp o göra en behandling idag o den andra på lördag om hennes svärfar nu går på hennes historia. Svärmor gick på historian idag så hon kliver in i salongen och då ska jag ta hand om henne hihi it's going to be fun !! så arbetsdagen idag kommer bli lite längre än vad jag hade trott..

Nu ska jag förbereda mig alltså sminka mig,platta håret o klä på mig innan jag ger mig iväg!


Vindruvor

Här sitter jag och smaskar på vindruvor.. kollade klart på grey's anatomy och blev helt plötsligt sugen på vindruvor:P men iaf imorn är jag ledig från skolan så det betyder att jag ska jobba, fixa lite pappersarbete och arbeta lite med frisyrer och make-up för om en månad är årliga trend och stilmässan i arboga !

Jag och mamma har även beställt lite grejer från Yves Rocher. Man måste passa på när det är 2 för 1 samt betällde jag 2 vår nyheter, den ena var en peeling som jag hoppas på är lik en jag tidigare hade därifrån sedan en lotion till ben, denna ska användas på nyrakade, vaxade ben för att hålla lenheten längre, tror de kommer passa bra till sommaren :)

nu ska jag kolla vidare på andra grejer

Puss och god natt!

Cumbia nen@!

Hej! Jag har haft lite fullt upp idag, gjort lite läxor sedan har jag haft en jäkla lång genomgång om cirkulationen osv.. så nu har jag allt till provet nästa vecka.

Sitter nu här och drömmer mig bort med musik eller ja lyssnar på cumbias och tänker mig sommar, sol, bara ben o dans! härligt ! Hur många längtar som jag?

Igår kväll så ringde Eshii mig och vi gjorde rekord, vi snackade nästan 2 timmar och det brukar aldrig hända oss, och fy va vi skrattade, minnen gör en bra !  Jag längtar tills på fredag för då kommer hon hiiit :)

Men nu hörrni kan jag inte sätta här längre, inte i lugn o ro i alla fall, brodern min är ganska dålig på matte o han ska ha prov så han frågar och frågar om sina övningsuppgifter så måste hjälpa honom innan han blir irriterad:P


Byee

Sadness

Nu är jag tillbaks från skolan och har även hunnit äta middag.

Filmen vi skulle se var Hotel Rwanda och den filmen är en sån film som får mig att gråta.Jag tänker bara på hur min släkt och självklart våra vänner hade det under inbördeskriget i El Salvador.. det får mig att inse hur starka de har varit och hur lycklig jag är som bor här o att jag slapp va med om det. Brukar inte tänka så mycket på att min familj var med under kriget men när man väl ser på sådana filmer så tänker man efter, då är det hemsk det som mina föräldrar har berättat, lika hemskt som det är på filmerna även om man inte vill tro det..

Fortsätter jag att skriva så börjar jag nog gråta för får en klump i halsen bara att tänka på detta så ska ägna tiden åt annat nu.


Chao

En gammal goding puss på kusin fonchito


And so on..

trött, ville sova siesta.
Blir inte ni trötta när ni pluggar framför datorn? jag blir sjukt trött nästan att huvudet värker..

Men kan inte sova nu för om drygt en timma ska jag till skolan och kolla på film, förmodligen kommer jag somna där haha
nej då får ta o dricka en kopp kaffe nu istället så jag blir pigg..

byee

breakfast

Goooood moooorning sunshines! dock finns de inge sol framme så de kanske låter lite fel:P

Jag har precis klivit upp och håller på att göra varma mackor..Idag så ska jag fortsätta göra klart alla mina uppgifter så jag slipper plugga under helgen, Kusinis kommer och vi ska bara umgås så vill inte behöva ta upp böckerna nån dag alls. Sen ska jag också till skolan fast inge plugg vi ska bara kolla på film så de känns skönt :)

Nu ska jag kolla till mackorna

PUSS!

time to sleep

hörrni inte mycket har hänt denna eftermiddag, var till systerssons skola där de hade öppet hus, de bjöd på fika och visade några filmer klassen hade gjort sedan fick vi testa på lite grejer, mysigt :)

Nu har jag segat framför tv:n och jag ska nog ta o sova nu för är dötrött.
Så vi hörs imorn!

Miss my booo<3

Off

Solen skiner idag men kommer antagligen inte få njuta av solen idag eftersom jag ska skriva lite arbeten som jag vill få klart sedan försvinner nog solen när jag väl är klar.
I alla fall idag när jag vaknade så var jag täpp i näsan och nu nyser jag nästan var tionde minut så de rinner tårar ur ögonen. Tecken på förkylning? I think so.. men hoppas jag inte blir värsta sjuk, en liten förkylning klarar man ju av utan att missa skola eller jobb:)

Nu så ska jag börja på mina uppgifter.


todays

Hej va gör ni alla?, om ni läser detta så sitter ni självklart framför datorn men men ställde endå frågan :P

Jag har faktiskt ägnat min tid åt att kika på min faster video från E.S, så himla vackert, vill bara åka dit nu!!
Fick se mina kusiner, mormor, morfar, mostrar etc, började nästan gråta när jag såg papita(morfar) men jag längtar till sommaren för då ska jag äntligen få se honom eftersom de kanske kommer då :) LYCKLIG or what?!

Nee ni nu ska jag göra nåt gott att äta because I'm hungry!


El Salvador: Decameron



El Salvador: Termos Del Rio

Gårdagen..

Hellu, Vilket väder vi har!!! vi som hade "vårväder" o nu snöar det som fan:S

Men i alla fall, gårdagen var helt okej, mässan va fin, hela predikan var perfekt! och prästen va ju rolig, började sjunga låtar(rancheras) så de va trevligt, blev en eller två danser sen på Iogt där chilenare hade en insamlingskväll för att få in så mycket pengar som möjligt till Chile.

Så jag hade trevligt:)  Idag ska jag försöka skriva lite på mitt personliga brev men vet inte hur mycket jag kommer hinna då släkten ska komma hit..

Så vi hörs väl.

tjooo

Nu har jag precis kommit hem efter dagens jobb! Skönt och snabbt gick de idag..
 Fick även träffa den "nya" tjejen som ska börja jobba hos oss, Welcome to the club L!

Nu ska jag duscha o fixa mig till eftermiddag då vi ska ha minnesmässa som jag nämnde igår :)

Vi hörs!

Imorgon..

..Gäller det att jobba mellan 09:00- 13:00 sedan hem och fixa sig för vid fyra tiden ska vi ha minnesmässa för Monseñor Romero, han var en präst, profet som stod för att hjälpa folket i el salvador under kriget. han dog för det han ville, hjälpa de fattiga folket. Samtidigt firar vi alla de som dog under kriget. Efter vår firande ska vi nog till Iogt- NTO för att stödja chilenska folket som ska samla in lite pengar åt de drabbade i Chile.

Och så ska jag förska ha trevligt och bara umgås med mina kusiner !

Så om de är dåligt med uppdatering imorn vet ni:)

Bildbomb Calle Ocho Part 2

Alla dessa bilder är tagna av "Paparazzin" David, finns en massa men lägger bara upp de på mig o mina vänner så ni vet:)


P.F

När jag var runt 9-13 år så hade jag mina favorit artister(spanska) och i lördags så påminde min kusin mig om en av dom och nu sitter jag och lyssnar på dom låtarna, blev lite smådeppig och gråtfärdig , dessa låtar är ju inte speciellt uppiggande men vackra.. En av dessa artister var Pedro Fernandez och vilka fina texter. Jag minns att jag hade en skiva med alla mina artister blandade o satte alltid på den i mitt rum när jag skulle städa eller i köket när jag skulle diska. En låt av varje får ni nu.
Alejandro Fernandez, Pedro Fernandez, Luis Miguel, Juan Luis Guerra, Charlie Zaa ni är bäst!!

'

Happy Friday

Nu ni så har jag äntligen tagit bort min tandställning och det känns skit konstigt :P tänderna känns super lena haha, nu kommer jag äntligen kunna tugga tuggummi, äta sega godisar och hårda saker !!

Ska vila nu ett tag innan jag måste kila till jobbet för är verkligen trött!!

Hörs sen!

Tomorrow

Ville bara önska er god natt och att vi hörs imorn, hoppas ni alla sover sött!!

Imorn ska jag iväg till tandregleringen för att äntligen få bort min tandställning(brackets), hoppas verkligen de tar ur dom nu!

Så vi hörs imorn :)


Kriminalitet

nu börjar mina bästaste serier, CSI och Criminal Minds ! så 2 timmar framför tv:n väntar mig nuu!!

Bildbomb: Calle Ocho Part 1



pic

Min nya frilla, dock orkade jag inte styla de så mycket, så de blev bara plattat!


Jueves

Hej på er! Idag försökte jag sova så mycket som möjligt men vaknade redan vid nio tiden, är jättetorr i halsen att de gör ont när jag sväljer och de svider i näsan, undrar om jag kommer bli sjuk? I hope not..

Men idag är jag ledig så ska försöka hinna göra klart en del saker och vila ska jag också så jag slipper bli sjuk.

Ja mer har jag inte att berätta så jag får skriva senare:)

I'm sorry pigies

Idag hörrni hade jag helt glömt bort att vi skulle få kolla på organ och jag hade ju satt mig på listan för att kunna skära i något, så när lektionen började så fick vi dissekera ett hjärta och en njure, skit coolt att se något som vi bär runt på inne i våran kropp! Fast luktade ju inte speciellt gott men jag klarade mig igenom det duktig som jag är ;)

Efter det så blev det jobb och eftersom de ba va E där idag(alla andra sjuka) och eftermiddagen va rätt lugn så klippte hon mitt hår!  Det blev att klippa lite rakare, jag har ju haft page och så klippte vi lite uppklippt. Jag ska ju låta de växa ut lite så detta var de lättaste sättet att få de fint på en gång så jag slipper klippa så ofta..

Bild får ni imorn när jag stylat till håret lite för just nu är det lockigt och inte alls speciellt snyggt eftersom vi ej hann styla.

Nu ska jag äta middag : Pupusas !

I want to do this



Vill jobba på en sån här visning igen, kunna känna puschet och bara låta fantasin flöda, when, tell me when can I do this again?

Middle of the week

Onsdag idag igen, veckan bara flyger känns det som men det är skönt för snart är det helg igen och då ska jag få träffa mina underbara kusiner, så jag är lycklig !

Idag har jag bara segat framför tvn så ska snart hoppa in i duschen o fixa mig innan skolan och jobbet kallar.

Mer har jag inte att berätta så tills senare!

Rosa Helikopter

Jag måste bara få skriva av mig här just nu för jag skrattar ihjäl mig ! Andrés (min systerson) ska ha nån musikdag med klassen och de får en ny låt varje vecka o denna vecka ska dom träna på i en rosa helikopter och den väckte minnen från när man var yngre men det är sjukt hur han tycker om de haha låten har gått om och om och om några gånger nu  och han sjunger inte med låten utan han skriker med :P hahaha


Tycker det är lite småkul !

Jag har också blivit klar med naturk. B uppgiften vi har till imorn. Skönt. så nu kan jag slappa!

Chao

sådär

Nu är jag tillbaka från skolan, provet gick sådär..så drygt att man inte kan plugga till det så allt är ju nytt men jag gjorde mitt bästa!  Nu så ska jag göra klart min naturkunskaps uppgift som ska lämnas in imorn.. så vi hörs later.

Bild från i lördags!

Home

Hej ! Nu har jag precis kommit hem från jobbet så nu gäller det vila för är väldigt trött.. Aylyne och jag ska nog ta en siesta så jag är pigg sen när jag ska till skolan o ha prov!

Jag vi hörs väl sen.

Rico!

Jaa ni,jag kom hem för en stund sen från en promenad med bästaste Linnéa, det var riktigt skönt och alltid lika kul att kunna få prata med dig! varje gång har vi alltid nått nytt att snacka om:P

så de fick bli min träning idag. 

När det gäller imorn så blir det o vara barnvakt, jobb och skola för ett oförberett prov i engelska b. Aylyne kommer få följa med till jobbet o va där medans jag jobbar, rätt skönt att jag jobbar på salong haha så hon har en del att kolla på sen hem snabbt o vidare mot skolan men då har hon fått någon som sällskap hemma :)

Nu ska jag ta en frukt och kolla på film sen läggdags!

God natt:)


vecka elva- Måndag

Hej. denna dag började ju bra men nu är det massa moln ute, tråkigt ju=( hoppas på en lika bra dag imorn.
Idag har jag i alla fall varit ledig så har bara varit hemma. Min äldsta syster och systerdotter var här hela förmiddag så hade sällskap:) Nu ska jag gå igenom alla uppgifter jag haft i engelska eftersom imorn har vi ett prov som inte går att plugga till men tror det kommer handla om det vi har höllt på med så ska kika igenom allt nu :) Sen ska jag bara softa ännu mer då denna vecka blir det mycket jobb. så kommer få stressa mellan jobbet o skolan...

See ya later!

Ni Chana Ni Juana

Jag har nyss kollat klart på en av La India Marias filmer, hon är allt för rolig. Gamla filmer men dom äger rejält ! Så det underhöll jag mig med denna söndagskväll och nu ska jag upp o lägga mig i sängen o läsa bok sen sovaaa.

Puss och god natt!

Just another sunday!

Halloj! Gårdagen var bara sååå bra!!  Först hjälpte vi R med flytten sedan drog vi mot stan för lite vietnamisk mat på Saigon, gotti gotti, sedan mötte jag upp vänner för lite fix för kvällen.

Blev Calle Ocho på Ivy bar o grill och denna gång var det mycket roligare än förra. Blev goda drinkar och även tequila ! Så jag hade definitivt kul så tack alla mina vänner för ni gjort en bra fest för mig !!

Och idag så mår man ju bra(blir aldrig bakis ) fast har skit ont i axlarna och höfterna, det beror nog på all reggaeton vi dansade igår haha

Nu ska jag nog sätta på nån film och bara softa.

Ha en härligt söndag :)

Friday night

tjohejsan Efter sista inlägget så åkte vi hem till min kära syster och käkade middag, hon bjöd på panerad fisk fast paneringen var majsmjöl, riktigt gott!

Sen blev det let's dance, salsa och bugg var det ikväll och Claudia äger ju fett på salsa ! hon lär vinna allt, hon är min favvo. Nu ska jag se resultatet,

Imorn lär det nog inte bli nån uppdatering, örebro hela dagen !

Så ha en trevlig lördag och fortsatt kväll!

Night


Inspiration

Som ni kanske märkt så är våren/sommarens trender mycket pastellfärger och naturfärger, alltså knall rosa, blått, grönt, orange samt biege, vitt o ja ni hajjar. Jeans kommer det också vara mycket i sommar så blanda färger och våga ! detta gäller inte bara i kläder utan också i make-up och naglar ! våga ta färgen !

Inspirations: Stell McCartney, Jil Sander & Giambattista Valli.

Spring news at the catwalk 2010!





Ahora

Hellu I'm back from school!

Har varit en väldigt lugn dag i skolan, vi var nog inte ens hälften där så de va faktiskt skönt och kan förstå dessa som inte var där, lite onödigt med en timmas skola, eller jag det är det jag har idag.

Hände något som jag tyckte var roligt. En telefon ringde/fick sms och signalen han hade var en av akons låtar. Så mitt i allt skrivande så hör alla "I wanna fuck you" och vår engelska lärare bara "Ojdå", jag tyckte de va lite roligt så jag skrattade för mig själv:P det enda killen sa va " det är en av akons låtar" ..

Y ahora så ska jag ta och städa då vi ikväll får lite besök..

Tjingeling!

ja o min rosiii(rätt gammal bild)

2010-3-12

Goddag härliga fredag!

Hur har ni det kära läsare?

Själv har jag faktiskt hunnit med en del, jobbat, fått med lite arbetsintyg som behövs till ansökningen till skolan sedan nu ska jag käka sen blir det skola i en timma sen har jag ledigt!!

Så får se vad jag gör med resten av dagen.

puss på er och vi hörs senare :)


TV

Sitter och glor på Criminal minds nu, saknat programmet ! men 21.30 ska vi kolla på dokumentären om barnen som blev mördade här i Arboga. När himmelriket rasar tror jag det hette och ska gå på svt..

Det är sjukt och jag kan fortfarande inte fatta att något så hemskt hände här i Arboga som är en så liten stad..

Now TV sen sova.

Natti

Can U Feel The Party

Jisses va jag längtar tills på lördag, Då gäller det Calle Ocho igen denna gång latin sounds med Soca, dancehall, reggaeton och självklart resten av latinamerikanska rytmer och sitter just nu o pumpar dancehall låtar och jag börjar redan bli taggat för att dansa loss !! Tagga ner Tere 2 dagar kvar..

Nu ska jag ställa mig o laga mat sedan fortsätta plugga. PUSS!

Njut!



Purple & Zebra

Ja hörrni, var på jobbet och hämtade upp mina diplom också så jag får kopior på dom and guess what?! I got 2 new rings!  jag brukar vanligtvis inte köpa eller få ringar utan har tidigare fått halsband, örhängen och armand men idag fick jag 2 ringar som var bland nyheterna tror jag ? och dom passade(har rätt så smala fingrar) Now I'm Happy !!

Och sedan så hade jag fått en kommentar om att jag ska lägga upp "dagens make" men anledningen till att jag inte gör det är för att jag vanligtvis inte sminkar mig "kraftigt" om dagarna utan gör det bara vid speciella tillfällen och fest. Men kan nog köra "dagens make" när jag sminskar mig ordentligt:)

Annars ser jag ut såhär om dagarna:


ringarna!




Adonde se fue?

Vart tog solen vägen? jag som hade värsta planerna idag haha, nerå men ska snart kila iväg till jobbet och kollat "produkter" och så.. tycker sånt är jobbigt.. men hoppades på bättre väder så man kunde känna sig jättepigg när man är ute..

Idag blir det inte så mycket mer förutom det och skriva klart ett kapitel, läsa klart boken o lämna in book report !!

Så nu ska jag gå. Vi hörs senare!

Tips & Trix

Vår och sommar är på väg in nu och för att hyn, naglar, hår och självklart hela kroppen ska må bra så finns det en del saker man kan göra. Tänkte ge er lite bra stuff som ni enkelt kan göra hemma och som inte kostar så mycket.
Massa frukter/grönsaker är inte bara nyttiga att äta utan funkar också bra att använda på kroppen så nu tänkte jag ge er ansiktsmasker som ni kan göra hemma och som är nyttigt för kroppen! Du kan välja den ansiktsmask som passar dig bäst.

Avokado & Naturlig Honungsmask

Mosa produkterna och blanda dom med varandra.
När du är färdig med det, smörjer du in ansiktet (halsen kan också göras) med blandningen och låter det sitta i en kvart. Skölj sedan med varmt vatten. Du kommer få lenare och mjukare hy. avokado är bra att använda i ansiktsmasker eftersom det innehåller stora mängder antioxidanter.

Tomatmask

En annan ansiktsmask som är bra för att minska porer och få renare hy är att pressa tomater och smörja in ansiktet med detta. Du behöver inte tvätta bort tomatresterna utan det räcker bara med att torka bort röran från ansiktet med fingrarna.

C-Vitaminmask

Denna mask passar perfekt nu till våren då man vill bli brunare i ansiktet och C-vitamin är ett sett att fånga upp mer solljus.
Gör så här: Vispa ihop 1 vispad äggvita med 1 tsk vitamin C-pulver , alltså askorbinsyra. lägg på det i ansiktet och låt verka i 5- 10 minuter, skölj sedan av.

Citronmask

Denna mask passar bäst för fet hud.
Gör så här: vispa ihop 1 äggvita tillsammans med ½ glas färskpressad citronjuice. låt verka i 3 minuter.
Citronen innehåller stora mängder C-vitamin som både mjukgör huden, avlägsnar smuts och bakterier.
Tänk på att ni som har torr hy ska absolut inte göra denna ansiktsmask då citron har uttorkande effekt.


                 Nästa tips och trix blir om naglar och hår!
                 

Black out

Nu hörrni så är jag lite orolig. Antingen så fick jag världens black out eller så tog läraren alla frågor från en annan bok, vilket är den troligaste av dessa två saker.
Det är ju så att i min naturklass så använder vi 2 olika böcker eftersom att den boken vi egentligen skulle ha slutades att producera. För jag var kanon säker på att jag kunde allt till provet idag men när jag väl sitter där fanns de vissa grejer jag aldrig hört förut, panik fick jag iaf. Kollade sedan igenom boken och hittade absolut inte de frågor som jag inte kunde, antingen fanns de på andra sidor än dom hon gav oss att läsa eller så finns dom inte alls i min bok.. jaja orkar inte engagera mig i skolan idag. Nu lägger jag ner.
Promenad ikväll så får tagga ner.

Bye.

New Stuff

Onsdag idag och idag gäller det skola och naturkunskaps prov. Lektionerna är ju så pass långa att efter provet har vi vanlig lektion, skit jobbigt tycker jag.. men slutar i alla fall runt fyra, planen efter det var antagligen en promis med L men de får vi se..

Glömde ju lägga in bilder på dom nya plaggen jag köpte så de ser jag till att fixa ikväll sedan kommer 2 shorts in i sortimentet om några veckor, som vi beställde igår, det skulle vara 3 st men sista paret fanns inte i min storlek så det sket sig men men nöjer mig med 2 par! Vill ha 2 par skor jag sett på H&M också men får se om jag beställer dom senare :)

Och en annan sak jag lovat är att lägga upp tips o dom kommer också senare ikväll, med allt plugg o inlämningar så har jag inte hunnit lägga upp det men efter ikväll har jag mindre att göra.

Nu ska jag plugga lite till !

BACK FROM SCHOOL

Hemma igen från skolan och känner världens sug på nå fettigt, det luktade gott när jag klev in i hemmet men de gjorde makaronpudding, visst de gott med känner för att äta nåt annat..så får se om jag tillagar nåt annat:P

Nu så ska jag äta för att sedan lägga blicket på mina böcker.

Om man bara orkade

Gick och la mig tidigt igår och trodde verkligen jag skulle sova skönt o bra men nope, tror jag vred mig minst en miljard gånger, jag var så medveten fast jag sov.. och när jag väl gick upp så kändes det som om jag inte hade sovit ett piss! Ont i huvudet har jag för har nämligen pluggat hela tiden sen jag vaknade och nu är jag super trött.. tror jag skulle somna om jag lägger mig o vilar men det hinner jag inte med.

Har prov imorn så måste verkligen plugga hela dagen sedan måste jag lära mig artikeln till engelska lektionen som jag har idag. Ja nu får vi hålla tummarna på att jag får ork för att göra allt.

Hasta luego.


sweet dreams

Ville bara säga att jag hoppas att ni alla sover sött i natt(vilket jag hoppas jag gör) och drömmer nåt fint! :)

Nu kallar sängen för min del.

Buenas Noches y hasta mañana !



Internationella kvinnodagen

Jag är hemkommen från min syster, blev ingen promenad dit då papi skulle till mamita(farmor) så han skjutsade mig dit vilket kanske var bäst för började helt plötsligt må illa, fast nu är det borta fast har lite ont i huvudet, börjar man bli sjuk? jaja försökte läsa lite om cellen och muskler men det går inte vidare bra ska nog äta lite mat nu o se om de blir bättre..

Jaja idag är det också internationella kvinnodagen så va ska man säga grattis? men för ett år sen hade jag mitt projektarbete(modevisning) för att samla in pengar till amnesty som är en organisation som stoppar våld mot kvinnor o andra saker. Jag minns faktiskt denna dag för det var riktigt varmt och inge snö fanns det ute men om vi ser idag så är det ju värsta skillnaden hehe..fast visst känner man hur solen värmer i ansiktet?!


new week, new start

Hallojs! Det är chockerande hur tidigt jag är vaken! gick o la mig runt midnatt och var vaken redan vid 7.30! mamma blev nog mer chockad än mig för hon kollade på mig o sa: Va du var vaken tidigt, mår du dåligt? haha

Men ska passa på att göra massa grejs!

Nu ska jag leta efter en engelsk artikel sedan hem till systeryster och skriva ut några grejer när jag väl kommer hem så blir det p.l.u.g.g.a!

Så vi hörs väl ikväll.


Pa' Lante!

Det går framåt här, jag har ju lovat att lägga upp tips och snart har jag fått ihop en del tips & trix till er, och dessa kommer passa in till våren/sommaren ( I Hope) det blir om allt möjligt, naglar, hudvård, make-up etc! så håll utkik för snart kommer de ;)


Domingo 7

Hellu.
Nu har denna helg också passerat och som ni kanske märkt så har jag varit lite upptagen så jag har inte hunnit kollat på datorn typ.. Igår spenderade jag nästan hela dagen i Örebro. Det blev äntligen lite shopping och sedan åkte vi hem för lite mat och film, mådde inte så jättebra igår kväll så stannade hemma. Idag så har jag varit i Örebro igen men denna gång träffade jag en av mina närmaste killkompisar och hans familj, Bebisen Lionel är så söt och liten hihi.. alltså de är sjukt Toñito är 4 månader(tror jag) och han ser skit stor jämtfört med denna bebis o endå är det bara fyra månaders skillnad..

Nee nu ska jag fortsätta plugga nu när alla har lämnat huset så måste passa på !

22.06

Nu sitter jag och halv glor på filmen gone baby gone, men ska snart bege mig upp till rummet för att få sova, börjar ju jobba imorn redan vid nio så måste va pigg. Det kan ju ta ett tag och fixa sig, duscha, föna håret och sedan platta håret och platta håret tar ju inte 10 min o inte föningen heller så måste minst gå upp klockan 7.. Varför jag ska fixa mig så mycket beror på att pappa vill åka till marieberg en sväng och jag o syster passar på då vi sedan ska träffa mina kompisar som nydligen blivit föräldrar så vi passar på o stannar hos dom efteråt !

Så nu ska jag önska er en fortsatt trevlig kväll och önska er god natt:)


Let's Dance

Blev en hemma kväll idag och vi sitter och kollar på let's dance, dom har dansat bollywood och bachata, ärligt så är det dom bästa/roligaste danserna som har dansats på programmet i år. Men bachatan var inte så bra, de blev inte alls så mycket snurr och steg men aja nu börjar de igen..

Solig fredag!

Idag vaknade jag väldigt tidigt att jag faktiskt kunde äta frukost med hela familjen , eller ja min syster fattades:P Men det var skönt så nu är jag faktiskt redan ombytt o fixad för denna dag ! Det är så härligt väder ute dock lite kallt, värmen vill ju inte komma direkt men när som helst kommer den !

Min kropp är väldigt öm idag, kan knappt gå så fattar inte hur det kommer att gå på jobbet idag jag får väl lida helt enkelt haha..

Just nu sitter jag och kollar på olika lägenheter nere i skåneland men detta hörrni är inte lätt, har aldrig satt min fot i Landskrona eller i andra ständer runt omkring så vet inte riktigt var jag ska leta eller hur långt det ligger från skolan. Men snart behöver jag inte leta själv, ska få hjälp så hoppas jag hittar en bra lägenhet till bra pris och helst ska den ju va nära skolan :P Man måste ju va ute i god tid för jag hoppas verkligen på att jag kommer in i år !! Annars dör jag :S

Nu så ska jag skriva eller försöka skriva klart mitt cv då min förra försvann när vår datorn kollapsa..

chao

04.03.10

Idag så har jag verkligen inte hunnit skriva. Jag vaknade vid cirkus 10 sedan väntade jag bara på att min bror skulle gå upp så jag kunde tvinga med honom på en promenad. runt 11.30 drog vi hemifrån och vi var inte hemma förrän 14.15! fast då hade vi på vägen hem stannat o köpt med oss lite mat hem men jäklar vilken promenad, han sa att vi hade gått sammanlagt ca 8 km, och det trodde jag dock inte men NU så känner jag min kropp helt sönder. Skojar inte, imorn kommer jag ha världens träningsvärk på jobbet haha men man mår ju så bra av att gå på en promenad!

Nu har jag tänkt äta mig en fruktsallad sen slänga mig på soffan :) Så jag hoppas ni får en fortsatt bra kväll så hörs vi imorn :)

PÖSS

Tireeeeed

Jag lovar estoy muerta pero en vida.. jag är så jäkla trött, all bärande och att gå fram o tillbaka har gjort att jag fått ont i mitt knä, den känns tung. Suck varför måste jag alltid lida av något? jaja jag får väl träna bort den imorgon men nu känns det skönt, allt är tvättat och rummet är fräscht igen!

Nu sitter jag och lyssnar på bachata, så avkopplande och är proppmätt också, mami gjorde lasagne:) men nu har jag tänkt slänga mig på soffan och bara ligga där resten av kvällen så jag säger härmed Hejdå!



Alumbra

Solen skiner, så skönt, det är lite kyligt men det är skönt, man blir ju så pigg när solen är framme :)

Jag började dagen med att tvätta eller jag håller ju fortfarande på , sen tog jag mig en promis så de va skönt.. ska städa mitt rum också så det är fräscht för det har varit rena kaoset där(nästan som om de har varit jordbävningen i mitt rum också) Så det ska jag ägna min dag åt.

Nu ska jag kila till tvättstugan igen

chaoo

Hmm..

Mina föräldrar ger mig en "vinst" men jag har väldigt svårt för att bestämma mig.
 Det fanns att välja handdukar(olika strl), glas, bordslampor, mugg+ assiette men jag har ju fått glas och handdukar o bordslampor har jag ju några så tänkte att jag skulle ta och välja mellan brödrost, råsaftpress och kaffebryggare med termos. Men vad är mest användbart av de?  Hjälp mig att välja !


Råsaftpress


Brödrost med 4 fack(dock ej denna modell jag får)


Kaffebrygg med termos, (kaffet hamnar direkt i termosen, ej denna modell jag får)


--

7 månader idag bebi! Massvis med pussar till dig !


Babysittning

Heeloo, hur mår ni denna vackra dag? Solen lyser och det har den gjort nästan hela dagen förutom en stund då det började snöa men annars har den varit fin.(tycker jag)

Just nu sitter jag barnvakt åt mina sötnosar R-C o Aylyne.. Syster har nån stor inlämningsuppgift så hon behövde plugga så brodern min ställde upp men han fick något i vägen så jag fick hoppa in som ersättning till "vaktandet"
R-C är jätteförkyld och när hon kom så hade hon feber men nu är den nog borta men tur att hon är pigg för hon leker så man behöver inte passa henne så mycket :)

Nu så har ni förstått varför jag inte skrev tidigare och nu säger jag hejdå !

Vi för lite mer än ett år sen !

Buhuuuu

Just nu orkar jag inte mer! vädret är ju ett suck och jobb har jag typ inget och pengar behövs verkligen, tur att jag har underbara föräldrar ! men just nu ska jag ha lov men gick precis in på rexnet och fy farao vilken eller vilka läxor jag har fått.. sen måste jag ju plugga till ett prov som jag har nästa vecka, kunde de inte nöja sig med att ge oss en läxa istället för flera saker? 

Jag ger upp.

Bjuder på en happy Teresa

Prince Royce

Ni vet hur förälskad jag är i Bachata och alla bachata låtar har underbar text men denna säger sanningen, det är exakt så här kärlek ska vara ! och eftersom många av mina läsare inte kan spanska så hittade jag en sida som översatte texten väldigt bra så lägger upp låttexten på engelska !

And they tell me
You're self-consciuos of your image
And look at the mirror
How pretty you are without makeup

And if you are fat or thin
None of these matters to me
And nor I am perfect
I only know I want you like this( this way)

And the heart has no face
And I promise you that our thing
Is never going to end

And love lives in the soul
Nor with my desire you know that nothing of you is going to change
Light a candle, pray to God
And give thanks that we have this complete heart
Light a candle, ask for forgiveness
And for believing that you're ugly I dedicate you this song..


Mars!

God förmiddag folkz!

Hur har dagen börjat för er? min är helt okej faktiskt, är själv hemma så vaknade för en timma sen!

Davis gick ju hem med morbror igår för att kika på fotboll så han sov där, mami,papi o sis jobbar så andrés drog tidigt hem till sina farföräldrar.. Jag hade tänkt ta mig en promenad idag men vädret ser inte alls lovande ut. snö storm liksom !! Är det inte nu vi brukar få se lite blommor komma fram och träden brukar väl få knoppar? jaja ska inte bli deppig för vi fortfarande har vinter.. Bjuder på lite bilder från i lördags senare:)

RSS 2.0