Sista Februari

28 februari och ska först skriva Grattis big sis !
Och vidare till gårdagen, har inte haft så här kul på källarn på väldigt länge, eller ja har ju inte varit ute här sen i typ oktober eller nåt sånt så kan va det.. eller så har man ju världens bästa kompisar som gör allt roligt ! Åkte hem tidigare igår för jag var riktigt trött så tog mig ut därifrån tidigare tillsammans med mina damer :) så slapp jag ju allt trängsel !

Idag så har jag försökt sova ut till max men kunde inte mer än till 10.30 så känner mig lite så trött nu men får försöka hålla ut tills ikväll ..nu ska jag kolla på film o vänta på att mami ska baka nåt gott(hon har lovat att göra de) så jag får fika sen innan jag ska leta vidare på filmen dance with me som jag har velat se på väldigt länge men eftersom den är rätt gammal så finns den ju inte att hyra..


Sabado 27.02.10

Idag är det lördag och den sista lördagen på denna månad sen är vi inne i mars och man känner av lite värme eller ja det är ju varmare ute nu :)

Ska kanske ut en sväng med syster o familj innan jag fixar mig för att gå till kyrkan, idag ska vi tydligen vara där redan kl 1330 för vi ska äta lunch tillsammans och fika innan mässan men vet inte riktigt om jag orkar vara där så pass länge.. men gott med pupusas iaf :D så vi får se hur jag gör.

Sen när allt det är gjort så äre hem och skynda sig för att fixa sig inför kvällen blir ju fest ikväll så hoppas att jag får en rolig utekväll i arboga! längesen man var ute här så hoppas på att det blir kul..

Ya pues ha en fin lördag allihopp :)


Crap!

Shit i did it again, jag säger att jag ska sluta grina till filmer men det verkar inte vilja ge sig, kollade nyss klart på Australia och självklart fällde jag några tårar.. måste verkligen sluta med det för tycker det är ganska pinsamt när det bara är jag som gråter? inte ens mamma eller syster gråter..jag kan till och med bli arg på dom eftersom dom inte blir ledsna haha

No slut snack om det, Imorn hoppas jag på att jag hittar på något kul under dagen men fram mot eftermiddagen så ska jag först till kyrkan sen hem o fixa mig snabbt för sen blir det p.a.r.t.y! jag hoppas verkligen på en rolig crazy kväll, det är längesen jag var ut o dansa till r'n'b, o sånt , har ju bara varit på krogar som haft salsa tema så imorn ger vi järnet eller hur tjejer?!

Nu säger jag god natt för denna fredag.

Luna!

Eddy Lover- Luna har blivit dagens låt !

Jag har inget att skriva men jag säger en sak, jag längtar så jättemycket tills jag får träffa min kompis bebis, har bara sett en massa bilder på den där söta bebisen att jag får damp snart om jag inte träffar han snart! Ni behöver inte oroa er men jag bara ÄLSKAR bebisar <3


26.02.10

alooo hur har ni det denna regniga fredag?

Ne men seriöst igår när jag gick och la mig så snöade för fullt och när man går upp idag så regnar det, konstigt tycker ja men om de hjälper till o smälta snön så varsågod säger jag, dock vill jag inte att de ska bli typ -25 för då är det världens halbanor ute och det passar inte mig till imorn eftersom det blir party och då är det ju klackar som gäller;P

Jag har nyss ätit lunch o blev proppmätt så nu är jag skit trött, kanske ska jag ta och sova min siesta?

Jaja vi hörs väl sen då, hasta luego!

Jag bjuder på en oldie..


Nails

Och nej, inga lösnaglar här!


Aloooo

dagen har flytit på som vanligt, det blev lite jobb på salongen sen kilade jag hem, åt mat och åkte vidare med papi till lasarettet, han hade tid 14.15 men de tog inte emot honom förrän 15.00! skit drygt att de alltid tar för lite tid för patienterna istället för att skriva upp en längre tid så man kanske blir inkallad tidigare än senare.. jaja en liten infektion hade han men inge allvarligt:)

Har suttit nu och gjort fransk manikyr på mig själv, och nu ska jag sluta leka för jämt när jag gör nåt med naglarna så slutar jag alltid med att jag gör nån dekoration:P så idag kör jag på klassiskt vitt och fint! (i know , jag skrev att jag skulle fixa naglarna igår men hann inte, bild får ni senare dessutom.)

Jaa har bestämt att jag ska lära min bror massa olika snurrar så man kan dansa salsa här med honom o blir han riktigt bra så lägger jag upp en klipp på hur man VERKLIGEN ska dansa salsa. För salsa o andra latinamerikanska danser de kör på let's dance är inte salsa  iaf inte för mig.. det gör typ inga steg alls o kör typ mes snurrar haha Ni borde se min "danspartner" Norbe,han vet hur man snurrar ;P

Nu käk. later.


Im in love..

Twist and Tango har fått riktigt snygga stuff! fy för att jag vill köpa massa därifrån men har ju inte råd =( de är så dyra plagg, ja eller för mig är det dyrt för tillfället.. såg en kjol för 599 kr, tycker inte ni det är dyrt?

Jaja onsdagkvällar är typ den bästa kvällen ever på TV från kl 20.00 sitter jag fast vid tv:n och kanal 9, ni kanske tycker jag är knäpp men allt jag gillar går på tv efter varandra CSI, Grand Design, Spanien runt med Gwynet o Co.. jaa det är såna program jag ser på tv !

Imorn så blir det lite jobb på förmiddagen sen kila hem snabbt för ska följa med pappa till lasarettet..


snygga grejer..

Skolan har gått bra nu så har jag "sportlov" från naturen eller jag har ju uppgifter jag ska göra hemma samt plugga inför provet jag har vecka 10 men lov är det.

Men nu har jag ägnat cirkus en 30-40 min åt att kika in lite kläder, smycken,skor ja hela köret och jag har nog fastnat mest för flera olika bustier som jag hittat på lindex, det är ett måste till sommarn alltså!

Måste få med mig pappa på en shopping runda snart eller min syster haha har ju present kort på gina och vero moda också ;) så shoppa ska jag göra.. idag kände jag äntligen lite värme från solen och fåglarna sjöng, äre dags för snön och försvinna nu ? Gör mig lycklig !!!


Nu så ska jag göra fransk manikyr på mina naglar så tillbaks om 40 min kanske !


Dags att gå..

Nu beger jag mig snart till skolan, blir väl fortsättning på cellen och tror vi ska börja med andingen och massa annat om kroppen. I like it !

Funderar sedan gå förbi hos faster eftersom lektionen slutar fyra så hinner jag stanna där ett tag innan jag måste hem och måste fortsätta plugga..

Jaja The Studio ringde mig nyss också så det ser ut som om att jag och en vän får ta oss dit i slutet av april och tar modell bilder om inget kommer i vägen ;)


Dejame entrar..

a tu vida y a tu corazón, que yo solo quiero darte amor..


Har haft den låten i skallen, fin är den men fattar inte varför jag nästan vill gråta med den?:S ja jag kan ju va konstig ibland.

Halva veckan har gått och det har varit full rulle varje dag känns det som så ska jag tagga för fest på lördag? fast allt beror ju på när jag ska träffa Victor (om de nu kan komma i helgen)

Ne nu ska jag plugga lite natur sen göra mig i ordning för att ta mig till skolan..
Chao

Estas memorias nunca moriran.

Detta inlägg är till 3 personer som ALLTID har funnits i mitt liv och som jag ALLTID kommer att älska!

Hittade en massa bilder som verkligen var bra minnen och jag minns exakt hur lyckliga vi fyra var. Vi är nog alla lika lyckliga än men jag känner att något fattas. Och jag hoppas ni också känner så, visst vi har alla blivit "vuxna" och det är lite svårt att göra samma saker igen men något kan man väl göra? För inte så längesen så var vi så tajta som på vissa av dessa bilder och jag skulle vilja ha det så.. Man säger väl att kärlek övervinner allt även hat och sorg eller ? Jag hoppas ni inte tar illa upp att jag skrivit detta här men på något sätt vill jag påverka er att ni kanske kan tänkta på dessa tider då vi mådde så himla bra tillsammans!

Jag minns att vi retade en pojke(Mustafa) när vi sjöng: "Si tubieras fé con un granito de mostaza eso dice el Señor", fast vi ändrade texten till mostaza= mustafa och han grinade och hämtade sin mamma, och minns ni den gången till karnevalen då vi blev jagade av rasisterna ? Det är roliga minnen för mig som jag aldrig kommer glömma. Samt alla nätter vi har legat vakna av spökhistorier eller "Brake my asss" Ja kan nog fortsätta med massa minnen men då skulle detta inlägg bli för lång.

Jag hoppas att denna sommar få uppleva den lyckan jag kände förra sommarn innan allt gick snett och på sätt och vis känner jag att det kanske kommer bli en kanon sommar så hoppas den blir det på grund av er. Vill verkligen att ni ska veta hur mycket jag älskar er och att jag tänker på er alltid och utan er och dessa minnen så existerar inte jag. Las quiero mucho<3

Klicka på bilden för att förstora.

Jag har fler bilder som relaterar till minnen men hoppas dessa räcker för er så att ni minns!




Tuesday

Kort inlägg. Ska göra mig iordning för att gå till sjugymnasten, behöver få lite träning och om jag stannar hemma o gör övningarna så kan det ju hända att jag latar lite:P

Sen efter det så ska jag plugga natur för imorn ska jag få göra provet som jag skulle ha gjort förra veckan.

Om jag hinner så går jag till marii en stund innan jag ska till skolan :)

Nu så ska jag gå.

Byee

Jag & Toñito i lördags


New week

Nu har vi precis gått in i vecka 8 som är Februaris sista vecka och det är kallare än någonsin, Fyfaaan när ska det bort? Vissa har sportlov andra inte men jag är ju nästan intill ledig hela veckan så jag kan nog säga att jag har sportlov 2 veckor:P

Vad händer idag? Inge alls, ska bara vara instängd här hemma för jag går inte ut i kylan + att jag är väldigt trött sov nämligen jätteoroligt sen så hade jag en jättekonstig dröm och väcktes av min syster vars tåg var inställd så pappa blev tvungen att åka o hämta henne på station. När jag gick in och sa åt min pappa så trodde jag klockan var halv nio och mamma låg fortfarande i sängen ja ba shiit ni har försovit er! fast nee klockan var bara sex haha sen somnade jag om och då vaknade jag till av att Rosita kom in i rummet o satt på sängen men tror jag somnade om en stund till för när jag väl gick upp så var hon inte här :S Jaa om dagen började såhär konstig så kommer nog den fortsätta va konstig tror jag .. Brukar bli så..

Och det värsta i min dröm var att alla mina närmaste vänner ignorera mig som om de inte kände mig och min pojkvän kände inte igen mig heller och den enda som hjälpte mig var min gudmors son Erick haha.. weird :S

Ne nu ska jag gå.


goddagens!

va händer i bloggvärlden?
Ja idag har jag varit hemma hos faster och hälsat på mina kära kusiner(självklart också faster) Sedan så var det dags för möte. Föreningen Sverige- El Salvador har ju alltid planer för sommarn och nu börjar vi lägga upp dom exakta datumen till alla aktiviteter vi ska ha men dom mest nämnda är ju karnevalen och salvadoranska riksträffen och jag tycker det ser lovande ut! Nu vill ja ha vår/sommar!!

Nee mer har jag inte att säga så slänger mig på soffan istället och glor på tv.

Chaooo


Wonderfuuuul afton!

Har haft riktigt trevligt med min kära släkt eller ja dom som va här:) Så tack till er för ni gjorde vår överraskningskalas lyckad, min kära syster hade ingen aning om att vi skulle fira henne så de klev in o helt plötsligt kliver alla fram o börjar sjunga:)

Så gracias familia linda, älskar er väldigt mycket !!!<3


"Dagens Outfit"(ursäkta min skrämda min men var på väg att säga något o jag har ju en syster som säger : bilden blev bra så tog aldrig nån ny)

Kalas!

Här fixar vi för fullt, mamma o pappa har till och med bytt gardiner :P
Smörgåstårtan är snart färdig för ikväll, quesadillan är gjord och smakar gott, chokladmuffins har vi också gjort.

Gustavo(syrrans man) klev in med champange och dricka för att göra mojitos ;P
Tårtorna kliver in snart tror jag !

Sen ska vi nog ba lägga upp alla snacks i skålar sen dekorera med ballongerna som JAG just blåste..

Nu ska jag äta kyckling med pommes , gotti sen fixa mig inför kvällen :)

Vi har musiken igång så jag känner mig riktigt danssugen.

Just nu: Ricardo Arjona- historia de taxi version salsa.

Love. Hennes makeup är så naturlig att det är fint ! look the red color on her lipzzzz, natural!

Snake on a plane..

..kollar jag på nu, jag har sett filmen tusen gånger men faktiskt så tycker jag den är as bra, får panik varje gång jag ser ormarna :P


Jaa jag kanske ska berätta att vi katoliker fastar från och med idag fram till påsk(andra religioner gör det också), man ska äta mindre än vanligt, typ skippa lunchen eller äta frukost, lunch och middag i mindre portioner sen skippar vi att äta kött eller ja så mycket det går. men just under påskveckan äter vi aldrig kött utan fisk o andra saker som vi bara äter just till den veckan. kött äter man inte eftersom Jesus plågades under dom dagarna..

Så nu vet ni det, jag förklarade inge bra men tror ni förstår :)

Nu ska jag sätta mig vid tvn igen..

härligt!

Nu har jag jobbat för idag och det hade fixat lite i salongen så det ser fräscht ut där :) mys!

Det hände en liten rolig incident haha men det ska jag inte publicera:P sen påvägen hem så gick några jättejobbiga pojkar o en tjej, den ena killen gick från där jag jobbar enda till station o sa snopp, jätteomogen!!!! fy fy fy för såna dryga grabbar alltså.

Ne nu ska jag äta fish, yummi :D

Nu har ju fastan till påsk börjat så vi försöker alltid äta så lite kött som möjligt, kan berätta mer sen varför och så :)


work dags!

Nu har jag fixat klart mig, blev inte så mycket fix men de får kunderna stå ut med:P När jag kommer tillbaks så ska jag skriva klart engelskan sen skicka in den för hinner inte göra klart nu.

Så foxs vi hörs sen!

Visst känner man våren/sommaren i denna bild?
Fantastico!



Wadzup friday!

Yee igår blev det inte så mycket uppdatering men papi hade vart hemma hos faster och när han kom hem sa han att min bästaste maripari var här så självklart ville ja se henne och tur var så mådde jag ju bättre så hängde med henne o Toñito en stund, när jag väl kom hem så satt ja ba o kolla på tv, orkade inte ens skriva klart uppsatsen så den gör jag nu. Snart klar med den också så skickar in den idag för läste att den inte behövde skickas in förrän den 22 men gör det nu så jag inte glömmer:P

Ja senare idag så har jag tänkt städa lite, vi ska ju ha kalas imorn så passar på att städa rummet ifall nån går in där hehe, och ska iväg till jobbet en stund också, orkar inte eftersom det blåser och snöar så de gör ont i ansiktet!

 

No pues ya me voy, so hörs later!

Jag och Toñito nån dag innan nyår =)


Seegt..

det går segt här, vill bli helt frisk nu nu nu.. var ute på en liten promenad för behöver få frisk luft och det hjälpte lite, känner mig inte lika snurrig i huvet längre. Ska nog skriva klart arbetet om skönhetsideal snart.

Vad har alla ni för er? Det glädjer mig att jag får fler och fler läsare för varje dag som går så här ska det skärpas, ska börja lägga ut lite mer tips och andra grejer om det jag håller på med, alltså make-up, naglar, håruppsättningar mm :)

Ni får en "dagens outfit" från måndags , tisdags? don't remember vilken dag jag bar det men här får ni!




halva veckan har gått..

För mig har halva veckan gått när halva onsdagen är över och det har den nu..  så jaa nu är mina skoldagar för denna vecka över, nu har jag bara hemstudier, skönt skönt.

Ikväll ska vi äta hemgjord pizza, Yummi! Jag är redan hungrig men ska nog ba äta nå frukt nu så jag får i mig pizzan ikväll:D

Nu ska jag slänga mig på soffan o glo en stund på tv...


Dåligt...

Sista inlägget igår skrev jag att allt går bra, tyvärr hann de ändras till idag..
Har sovit max 3 timmar inatt låg nämligen med världens kramper i magen och kallsvettades till och med. inte kul. vet inte riktigt varför jag fick det, har ju liksom inte ätit mejeriprodukter igår så de måste ha varit nåt annat=/ och idag känner jag mig snurrig och sjukt ont i halsen. Har varit duktig och läst kapitlet 2 gånger nu men orkar verkligen inte läsa mer men måste läsa texten minst en gång men de är ju så att när man är sjuk så fastnar inget..

jaja får se hur provet går.


Me va bien.

Det går bra för mig, engelskan i fredags gick skitbra tydligen och läxförhöret idag också, känner att jag kan typ allt till muntliga provet jag har imorn och jag har bara läst texten 2 gånger. Har ju typ hela förmiddagen på mig imorgon också så kan läsa texten igen minst 2 gånger så känner att de kommer gå bra där med;) efter det så ska jag sätta igång med att skriva klart min uppsats om skönhetsideal och skriva klart om kapitel 2 sen har jag inga fler uppgifter att göra denna vecka, SKÖNT!

Men jag ska faktiskt lägga all tid till detta så kommer nog inte hinna träna nå mer fast har jag tur så kan jag nog ta en promenad hem till syster och försöka gå dit på 10-15 min,annars tar det ca 20-25 min:P

Ahora me voy..



Skönhetsideal

that's what Im writning about.. har ju en written argumentation uppsats att lämna in till på fredag och jag valde skönhetsideal. Jag är självklart emot det och det är sjukt hur vissa modeller inte ser hur andra mår.. läste nyss om 2 systrar Luisel och Eliana Ramos som båda dog för de var för smala, en hade problem med hjärtat pga av sin svåra anorexia och den andra dog pga svår njursvikt också pga sin anorexia.

Man blir så ledsen att modeindustrin är så, varför kan det inte vara normala tjejer, tjock/ normal, lång/ kort.. ja de är ju en fråga när det väl kommer att hända..

Luisel & Eliana Ramos i sina "bättre" tider.. dom var ju fina som dom var!


Eliana som värst..Underkläderna ser ju inte ens fina ut på henne..


Fettisdagen & laktosintolerant?

Tisdag idag och på schemat står det plugg,skola och mer plugg.. muntligt prov i naturkunskap imorn..
Idag är det också fettisdagen så man ska äta semlor eller idag är det kanske helt okej att äta fetmat..

Synd då att jag inte kan äta semlor, vid såna här tillfällen tycker jag faktiskt att bagerier ska sälja med laktosfri grädde så man kan köpa, samma med tårtor att de ska göra vissa tårtor med laktosfri grädde för det finns ju sånt grädde.. Visst jag kan ta tabletter men just nu har jag inga och råd för att köpa har jag inte heller.. Vill faktiskt bo i en storstad för Arboga har inga variationer. Tex på somrarna så är det gott att äta glass men hur mycket glass kan jag äta?, typ piggelin och 2 andra sorter och äta strutglass ja då har dom typ citronsorbet, mango eller hallonsorbet men åker jag sedan till större städer eller semester städer så finns det typ 100 olika sorters sorbet eller laktosfri glass vilket är skit bra. Arboga borde ha mer variationer för laktosintoleranta, känns som om de finns mer variation för gluten personer än för laktosintoleranta...

Nu slutar jag med mitt tjat.

Adios.


Amor De Pobre.

Amor de pobre lyssnar jag på nu, alltså förlåt mig alla läsare som inte kan spanska men faktiskt så lyssnar jag nästan bara på spansk musik hemma, jag har ju massa engelska låtar jag tycker är bra o som jag dunkar och dansar till när det är fest men för det mesta kör jag på latinska rytmer.. så de får ni stå ut med hihi..

Jag har hunnit plugga lite engelska och har varit ute på promenad, promenera med barnvagn är lite jobbigt faktiskt haha.. va med lilla R-C :) så det fick bli min träning idag imorn kör jag träning på allvar!

Nu ska jag snart äta lite korvstroganoff med ris och en hög sallad sen efter det har jag tänkt att göra en peeling och lägga en avocado mask. Behövs verkligen, hyn min ser inte klok ut, torrfläckar här o där..
Sen ska jag nog läsa lite natur innan law and order börjar på tv, följd av CSI om inte en film som sagt börjar ju inte förrän fyra imorn så lägga sig sent går ikväll med!

Chao.

Black& White


Ricardo Arjona..

hej måndag och tröttheten.
Vaknade runt 07.00 idag efter att ha fått ett samtal från tandregleringen, skulle ju ta bort "tandställningen" idag men min tandläkare är sjuk så dom bytte tiden till nästa månad.. suck jag som ville bli av med den:P
Så jag sov några timmar till och vaknade vid 10 det var väldigt skönt eftersom jag sov typ inget natten innan..

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik just nu har jag satt om Ricardo Arjona-Historia de un taxi, jag bara älskar honom!

Har tänkt att efter lunch så ska jag plugga lite sen mot kvällen ska jag träna!

Så jaa finns inte så mycket mer att säga.. Nu ska jag kolla på lite modeeee

Besoo


Alla hjärtans dag!

hej , sunday night och ja det är alla hjärtans dag:)

Festen igår va skit bra men där på slutet blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men ett samtal o bebi som fick mig att le samt bästa killkompisarna som gjorde mig skratta. Tack för igår allihopp!!

Ja har faktiskt inte vart så jätteseg idag, blev massa film o kebab käk hemma hos syster. sedan åkte jag och bror hem med Pati men nu har hon åkt, hon åker tillbaka till Australien imorgon.. Hoppas vi träffas snart igen!

Ne nu har jag inge mer att säga så ska glo på tv:)

Saknar dig bebi<3


pusshejdå!

Saturday

Goddagens bloggisar!

Har varit vaken i snart 3 timmar och de enda jag gjort är att plocka mina ögonbryn och välja kläder till ikväll:P

Snart ska jag nog börja göra lite lunch till foxsen som vaknade tidigt..

Nu har jag äntligen fattat varför jag har haft spänt käke, mina sista tänder har ju inte kommit upp helt så på vänster sida håller dom på att pluppa upp mer.. så inget allvarligt här nej därför har jag känt mig lite snurrig också..

Ne men som sagt ikväll blir det party- Calle Ocho, kommer bli grymt kul tror jag, kusin Fredis o några vänner joinar oss sedan vanliga crazyga gänget från örebro!

Så idag satsar jag på 100% party ;)


Friday afternon

Aja nu blev jag lite hmm stavas det afternon eller afternoon ? jag tycker det ser lite dumt ut båda två..

Men dagen i skolan gick bra, engelska redovisningen gick också bra men blev väldigt nervös eftersom de skulle höra om de hörde min tes och mins 2 argument o jag fick en liten blackout över om jag hade skrivit med allt det.. fast de hade jag hihi..

När jag kom hem så var papi hemma o tur att han inte har känt nån smärta så sköt för honom, sen var jag så trött att jag tog en liten siesta vaknade runt sex och då hade mami redan gjort tacos med RIKTIGA tortillas, dom är såå goda.

Nu sitter jag här och väntar på att dom "vuxna" ska sluta se på Cantinflas för att själv kolla på film, men dessa gammaldags filmerna(svart/vitt) är så jäkla långa att dom aldrig tar slut...

Har känt mig lite snurrig och jag vet inte varför, jag har iaf bestämt att om alla andra ska ut imorn så hakar jag på, vill verkligen inte va instängd här även om jag känner mig snurrig. Nej nu så ska jag äta lite frukt och ta ut linserna orkar inte ha dom på längre..

Push.

thank good it's friday!

Nu är det äntligen fredaaaag. jag ska snart börja fixa mig lite för att äta lunch sen skola. Börjar bli lite nervös, har ju muntlig redovisning o jag har läst igenom texten ett par gånger men tycker inte ni att även om man läser en text så presenterar man den ändå inte likadant? så jag ska bara läsa mina stöd ord och ge järnet.

Just nu opereras pappa. han har haft ett extra hål i örat(alltså inne i örat) så operation var det som gällde. Jag hoppas att jag är hemma tills han kommer idag för vill inte att han ska va själv här.

Och jag funderar verkligen på att ringa doktorn för har haft ont i huvudet, eller mer sagt vid pannan o neråt mot kinderna.

Vill ju på Calle Ocho imorn men det går inte och dansa salsa med en massa snurrar när man själv blir lätt snurrig :P

Ne nu ska jag gå. Hörs sen då.


Natti natti

hela dagen har gått nu och jag ska bara kolla klart på csi miami sen blir det sängen, är sjukt trött. har ju pluggat nästan hela dagen och man blir riktigt trött av det. Hoppas att spänningen i käket försvinner helt tills imorn.

Ne nu börjar CSI igen.

buenas noches.

H.L

Pronto llegará el dia de mi suerte...lala Hector Lavoe, kungen. hans gjorde de flesta av sina bästa låtar drogad. sjukt hur vissa artister jobbar bäst när de är påverkade av narkotika.. men men jag älskar denna låt samt todo tiene si final. gammaldags salsa känns de som haha..

Jag hoppas att både jag och syrran är 100 % partysugna imorgon fredag så att vi känner tagget för latin explosion night med Calle Ocho i örebro på lördag. För ja gänget ska ju dit o vi missade förra gången calle ocho var så nu gäller det att kunna ta oss dit! vill faktiskt festa haha 
 
Nu ska jag äta. Chaito


helgen kommer snart..

Hej bloggis, torsdag idag och det innebär plugg. Måste skriva klart svaren till några kapitlar för att lämna in dom på rexnet, hatar faktiskt rexnet varför kan man inte bara lämna in det till läraren? jaja sen ska jag öva på min muntliga redovisning i engelska som är imorgon.. Oh fy va jag hatar muntliga redivisningar, hoppas verkligen vi får prata i smågrupper..dock känner jag ingen i klassen så de borde väl inte spela nån roll..

Ne nu ska jag börja plugga och jag tackar Gud att huvudvärken och snurrigheten jag kände igår har försvunnit.
Snart är det helg!!
kramizzz

Terexii goes blondiee

Ni vet den där makeover sidan Taaz.com?

Ja efter att ha pluggat en stund så slutade jag upp med det och tänkte de vore lite roligt om jag kunde se hur jag såg ut som blond så ja gick in där och la till lite make o ändrade frisyr:P funny funny vare!

Va tycks?:P


Nu ska jag ut o promenera med mami för har haft ont i huvudet hela dagen..


is..

detta är vad jag hittade utanför mitt fönster när jag drog upp persiennen, har haft dom nere hela vintern o tänkte att rummet behövde lite ljus..vacker utsikt :P
Dock inga bra bilder, tagna med mobilen haha..

day off

Yes studiedag är det i Arboga så vi på komvux har också det, väldigt skönt eftersom jag har en del att plugga. Men idag tog jag sovmorgon o när jag vaknade så hade jag ont i huvudet. Min tandställning spänner som fan om nätterna så jag vaknar o måste ta loss det så därför har jag huvudvärk.. lite ont i halsen har jag också så tänkte att jag faktiskt inte har motionerat idag så ska ta tag i lillebror o ta mig en sväng sen hem o plugga. Så det blir min dag.

Byee

Soon it is..

Alla hjärtans dag, fort har det gått .. va inne o kikade på lite olika presenter så ni ka få lite tips.

Hittade en sida som heter presenteriet.se och dom har bra grejer, eller ja jag tyckte de va bra grejer. Brukar inte tycka att man ska ge värsta presenterna, för mig räcker de typ med en ros,liten nalle eller hallonhjärtan(eftersom jag inte kan äta choklad) men till er som stressar sönder er eftersom ni inte vet vad ni ska ge er partner eller vän så har denna sida bra stuffs! finns även teer till vän och lite annat man kan ge till sina vänner också. Dessa produkter låg på ungefär 30-160 kr.

Tex:
Teet Ingen som du

Tycker om dig-åre chokladfabrik

Nalle: Me to you

Ljuslykta i betong.

ljuslykta i metall

Snöar..

när man har haft ett par dagar med strålande sol och skapligt skönt ute så vaknar man idag till att det snöar! fyfarao va jag hatar snön nu, vill inte ha mer snö vi har typ 2 veckor kvar av februari och sen är det mars då vill man ju att nästan all snö ska va borta ju..

Idag har jag pluggat lite på morgonen sen har jag inte gjort så mycket, pappa bad mig skotta snön men har inte gjort det än eftersom jag fick ont i magen men nu har det lugnat ner sig lite så ska passa på att göra det innan Adrew kommer hem.  Annars finns det nog inte så mycket mer att berätta.

Asi que vamos hacer una locura que esta enfermedad no tiene cura, solamente nos ah visto la luna cuando nos perdemos en la noche oscura tralallala

Puss!


CSI

kollar på tv just nu, efter att ha sett ett par avsnitt av Sortilegio. Vi har nästan kollar klart på novelan och när novelas går på tv så brukar dom vara flera månader långa så vi har nog kollat för mycket om dagarna:P

Förresten har ni arbogabo sett nya skylten för apoteket? jag tycker den är jättefin, lyser starkt och hjärtat passar bra där , knäpp är jag nog om bara jag tycker det ser fint ut haha..

Imorn ska jag äntligen beställa hem min favvo ansiktskräm o rengörings grejer samt ska jag nog testa oljan för vaxade ben(snart börjar det bli dag för det igen) så man har det till sommarn.
Brukar alltid använda denna ansiktskräm som funkar både dag/natt, superbra kräm,iaf på mig har tyvärr blev jag tvungen att byta nu på vintern då jag har varit extrem torr men snart kan jag börja med den igen<3

Krämen kommer från Yves rocher.


Home again!

Nu är jag hemma igen, och den lilla promisen till jobbet o tillbaka hem gjorde att jag fick ont i knät =( men satte på lite musik och har faktiskt lust att dansa haha.. hoppas på Calle Ocho på lördag!!

Nu får ni njuta av riktigt härlig musik, tänk er på nån beachparty o massa folk o dessa låtar!

 

 

 


Photos!

Nu äntligen hade Cecilia lagt upp lite bilder från födelsedagsfesten! så nu får ni dom:)












Finns fler bilder men hinner inte lägga in fler :)


Just nu.

Har jag skrivit en A4 sida, tror det bara var så mycket man behövde skriva men nu ska det rättas och känner på mig att det är mycket stavfel haha. engelska är ju faktisk lätt(tycker jag) men har skrivit utan att läsa texten så förbereder mig inför mycket konstiga meningar:p

Hade tur för tanten jag skulle ha idag kom inte upp ur sängen pga ryggproblem så slapp jobba nu till ett så kan skriva klart arbetet innan jag har min kund runt 4 .har turen på min sida ibland :)

Pluggdags!

Hej och god morgon!

Nu har jag startat upp med plugget så jag hoppas bli färdig strax innan lunch. Men får se hur det blir, jag är ju ganska petig av mig.

Så vi hörs ikväll!:)

Söndag..

Varför måste man vara seg på söndagar, även när man inte har festat dagen innan? och varför går dagen värsta sakta?

Jaa idag vaknade jag runt nio tiden och käkade salvadoransk frukost, riktigt gott fast saknade los platanos fritos..Sedan vid 12 tiden drog vi till vasahallen där Andrés och Joni hade poolspel, jätte duktigt spelat av dom ! Sen efter det hade jag tänkt att skriva klart manuskriptet till min argumentation "uppsats" men det gick inte. När man som minst anar det så kliver släkten in morbror kom, farbror o familj va redan här sen kommer även faster ja då går det inte att plugga direkt.. så jag har faktiskt kollat på 3 filmer istället.
Vet inte hur jag kommer hinna göra klart uppgiften i tid för imorn ska jag jobba...

Nej nu ska jag äta fruktsallad.

Puss & Kram.

23:32

skulle bara skriva och önska er god natt, för nu går jag och lägger mig för att kunna orka med morgondagens alla innebandy matcher:p Andrés spelar poolspel så måste för en gång skull gå o kolla :)

Så natti natti.

Tjoo lördag!

Nu ska jag snart iväg till min kusin Miltons dop efter det så blir det kanske fest hos Jen, annars hänger jag hemma med familjen :)

Ja hoppas ni får en bra lördag!


Bye byee


Kommentarer..

jag har fått lite kommentarer och tänkte jag skulle svara på frågorna här så kanske fler som hade tänkt fråga får svaret på en gång:). har aldrig haft så här många besökare eller överhuvudtaget fått frågor haha men hoppas ni fortsätter läsa min blogg!

1. Vart utbildade du dig? jag gick stil och trend på carlforsska gymnasiet i västerås, så jag har inte gått nån privat utbildning utan ett gymnasieprogram, dock fick vi inte fördjupa oss i allt vi höll på med så därför är jag bara utbildad som manikyrist/nagelteknolog och make-up stylist.

2. Vart kommer du ifrån? Jag kommer från El Salvador, vissa brukar tro att de ligger i Spanien men nej det är helt fel, El Salvador ligger i latinamerika och är latinamerikas minsta land:P

3. Hur många kusiner har du egentligen? haha jadu jag har nog inte riktigt koll hur många jag har totalt men just här i Sverige har jag 26 kusiner sen har vi ju också mina kusiner barn och sysslingar som jag även kallar för mina kusiner.. Min pappa har 6 syskon så därför är det många kusiner men i E.S har jag nog runt 30 kusiner, tror jag?

4. Va hade du för sjukdom som du skrev att du hade klarat dig undan ifrån? jag hade akut anemi.min hemoglobivärde låg på 45 vilket är väldigt låg, det "botades "av en blodtransfusion men fick hålla på med mediciner under nästan ett år. Ett flertal tester fick jag ta men vart blodet tog vägen vet jag ännu inte. Nu mår jag iaf bra fast var tredje månad måste jag kolla blodvärdet.

Hoppas det räckte och att ni fick rätt svar!

old pics!

hittade dessa bilder och jag tycker att jag har förändrats väldigt mycket..

Look at my hair, långt och fint!-07

Jag och kusin mfl, till 15 års fest..

Till karnevalen -08


Gothia-06
Karnevalen- 07

Nyår 06/07

Mi cama huele a ti!

Jupp den låten sitter jag och lyssnar på.. Idag blir det inge jobb, killen va sjuk, hatar när dom ringer samma dag ! men lika bra det så jag får plugga lite..

Ja syster o systerdöttrar kommer nog snart sen efter det så ska vi nog bara softa nu är det äntligen helg ! Så därför dunkar jag R.E.G.G.E.A.T.O.N .

nu ska jag fixa käk..

Hasta Luego.

Me today



Grattis..

..Till sonen käre vän! stolta föräldrar är Victor och Maya<3

Sedan fick jag reda på att min morbror har fått en liten flicka, så tio Gerardo Grattis till dig med och hoppas jag får träffa min lilla kusin soon:)


yummi yummi..

Under tiden jag satt och åt så kollade jag på ett program om mat, och jösses va sugen jag vart på chokladtårta, eller ja kladdkaka ! funderar på att göra en nu tror många skulle gilla de:P såja blir väl att baka lite hihi..

Jag är värsta nervös för Victors tjej Maya har fått igång värkarna nu så när som helst pluppar hon ut en liten flicka eller pojke :) Jag har längtat efter denna dag !

musik just nu: Tito el bambino:  Mi cama huele a ti.

Ni får en bild på mig o kusinvitamin halloween-08


Bachata!

God dag!

Ja jag vaknade för typ en timma sedan, skönt att få sova ut, jag behövde verkligen det hihi..

Har inte gjort ett skit trots att jag sa att jag skulle plugga men det har inte blivit något istället satte jag på bachata och börja drömma mig bort. Hittade en jättefin låt Tito el bambino- Te comence a querer, bella !

Har också drömt mig bort bland kläder haha, vill verkligen åka iväg o shoppa skor,kläder,smink ja you name it. Beige(stavas de så?) kommer ju va en färg som kommer slå hårt denna vår/sommar. Väldigt fint med tex beigea short/byxor med en oversize linne! och ett par klackar eller ja ballerinor, sandaletter, längtar tills man får klä sig så !!!!!

Men när man väl sitter och letar efter en massa saker så hittar man alltid konstigheter och skulle aldrig någonsin köpa mig såna här skor inte ens för att jag brukar tycka om "udda" skor men dessa gick för långt. Jag tänker bara på vilken smärta man kan få :S

Ingen klack?, Antonio Berardis kreation..

Ja va kan jag säga om dessa? balett dansörer skulle nog klara av att gå i dessa skor..


Killer shoes? jajamänsan det är deras namn..

Stoletto heels?


PlasticDr

Shooo, gu så skönt att jag mår bra och att jag inte blev sjuk!

Imorn har jag ledigt och på fredag har jag självstudier så ska försöka studera båda dagarna, samt jobba på fredag fast känner att jag inte orkar haha, men måste få in lite cash ju;P

Nej nu ska jag kolla på plasticdoctors 90210, vet inte varför men gillar o kolla på det hihi

Noches.

Hungeeeer

Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde innan jag åkte till skolan, SKÖNT!

Nu sitter jag och kollar igenom lite olika ämnen som jag kan tänka mig att presentera nästa vecka på engelskan, det är så att vi håller på med argumentation och måste maila läraren senast på fredag om 2 olika grejer som jag ska skriva om. det ena ska vara muntligt och den andra skrivet eller ja båda ska skrivas men den ena presenteras muntligt. Har redan planer för den skriftliga men va kan jag ta för det muntliga ? Help mee please!

Snart ska jag äta mat sen ska jag och mami glo på la novela , den är så himla bra!

Puss!


Snöstorm!

Jävla skit väder!
Idag mår jag inge bra men har tänkt ta mig till skolan iaf, vi ska nämligen labba idag och det är enda lektionen vi ska göra det på och fortsätta med nästa del av kapitlet. men som det ser ut ute så kan jag ju bara bli sjukare om jag går ut. Det blåser som fan och ont i örat har jag ju redan och ont i halsen hade jag imorse när jag vaknade..

Ja men va ska man göra det är vinter och då blir man ju ofta sjuk.. För min del får det va snö kvar hela februari men sen ska de fan i mig försvinna till mars så man får vår eller va säger ni?

Jag sitter fortfarande i pyjamas men ska nog ta en dusch så jag blir pigg, har nämligen suttit och kollat på vårkläder,skor o massa andra saker som jag vill köpa men det får vänta ett tag till, tänker ju inte köpa något förrän jag ser att snön börjar smälta o det blir lite varmare i luften.

Förresten är det någon som vet om det finns nå extra jobb i Arboga,? skulle behöva ett:P


Aouch..

Ja efter förra inlägget så började jag må väldigt konstigt.. När jag väl satt i skolan kände jag mig jättesnurrig och trött, kunde verkligen inte koncentrera mig och nu har jag jätteont i vänster öra o ont i huvudet. Så har bestämt mig för att ta en ipren och gå upp till rummet,läsa lite sen sova. För jag MÅSTE till skolan imorn! och jag har inte tid för att bli sjuk, inte till denna helg eller denna månad överhuvudtaget!

Ne usch nu stänger jag ner men innan dess ska jag visa bilder på 2 st klänningar som jag hitta på Halens.se som jag tycker är riktigt snygga:)

1:a klänningen är en paljettklänning med snygg rygg!



2:a Snygg enkel klänning, "navy" känsla!


100202

Tisdag idag och har haft en lugn dag hittills. Blev jobb imorse så drog till jobbet och det kändes skönt att komma dit idag utan att behöva stressa, sen så blev det thai mat och när jag tänkte efter så var det exakt en vecka sen vi va o åt med papi o syster:P men gott är det ju o onyttigt är det väl inte? 
 
Min engelska lektion börjar inte förrän kl 16.00 idag så har några timmar hemma..

Några tjejer ville ha lite tips så lägger upp ännu mer tips om lite allt möjligt snart, kan bli att jag har skrivit det förr men de gör väl inget :p

Idag har jag o mi bebi varit tillsammans i 6 månader, sjukt fort det har gått!
Puss till dig bebii<3

Vi hörs ikväll!


Hejsvejs!

Ett bra tag sen jag skrev och förlåt mig men har haft fullt upp.

Hela helgen har jag knappt lagt ögonen på datorn utan har festat,hälsat på syster och umgåtts med min bobo och nu när han har åkt så känns de tomt, som det alltid gör=(

Ja jag kan nog lägga upp lite bilder från i lördags när jag lägger in dom!

hörs.

RSS 2.0