Quien te quiere como yo...

http://www.youtube.com/watch?v=mME-URRbak8

time, testing, getting the stuff

Nu är det så att när man jobbar med smink går man ofta på kurser och man får ofta testa nya produkter. Men det gäller självklart inte bara inom make-up utan även hudvård, penslar, parfym .. allt !

Och nu är jag faktiskt igång med allt testande men vill inte testa allt på en o samma gång så jag började med Clinique 3 steg som jag har berättat om och den tycker jag är superbra men   jag har fått lite problem med finnar och eftersom jag har väldigt många synliga blodkärl på mina kinder så är produkterna en aning starka mot just min "känsliga" hy. Så det jag ska göra, eller det man kan göra är att köra på dessa produkter när man verkligen vill bli ren , tex om man ska sola eller göra något mer speciellt så man behöver ren hy till. För produkterna renar verkligen, man kan känna skillnaden !  Och anledningen till att finnar har ploppat upp är just för att den rengör på djupet, tar verkligen bort smuts och man måste ge det tid, hyn måste anpassa sig till dom nya produkterna och så är det alltid !

Sedan har jag även börjat testat Loreal's True Match Mineral Foundation. Detta är deras första mineral foundation och ska vara lika täckande som en vanlig foundation. Jag har bara använt den 1 vecka men jag tycker faktiskt den är bra. Speciellt när den inte kostar skjortan. Den täcker bra och man känner sig inte alls så sminkad som man kan känna sig så fort man får på vissa foundation. Jag känner att min hy andas lättare. Något jag ska köra med under sommaren ! Priset på denna produkt ligger på 185 kr på kicks.


Fick även test på Loreal's True Match Foundation. Den har jag använt tidigare och även den känns naturlig, jag kan inte säga att den är heltäckande men den kontrollerar väldigt bra dom lite "fetare" partierna i ansiktet. Färgen jag fick på denna produkt är en lite mörkare nyans och kommer nog funka väldigt bra för mig i sommar då jag får lite mer färg ! Men ska nog ta o blanda den med den andra nyansen jag har eftersom nu efter min resa har den blivit lite för ljus. så kanske, kanske får jag en bra nyans vid blandningen.
Priset på denna produkt ligger på 149 kr på kicks.



Jag ska även testa en produkt som jag tror många av er har hört talas om och det är fransförlängaren NeuLash.
Med den tänker jag börja med om ca 1-2 veckor ! Så återkommer med den :)


Freez-e

Hej god morgon !

Hellsikkkes va kallt det är ute !!!!
Ja men det får väldigt gärna få vara såhär kallt nu så att det växlar om i mars, vilket jag verkligen tror på !

Men iaf nu ska jag snart hoppa in i duschen o göra mig färdig så jag slipper stressa sen.

Btw jag kom att tänka på en grej..

När sveskar ska utomlands så väljer dom "turistområden" Och självklart ska man göra det för man känner sig säker där men tex när jag ska utomlands så vill jag alltid gå runt överallt o äta den speciella maten från det land jag besöker men jag läste på en annans blogg nu o hon hade varit i Thailand. Såg lite bilder och hon träffade i princip bara svenskar, åt på svenska restaurang, festade endast på turistområdets discotek alltså med endast turister och dom flesta var svenskar. Hur kul kan det vara ? Ska man åka till ett land bara för att få värme men göra allt man gjorde här ? Jag vill ha lite förändring jueee.. Men det är ju  jag ..

Wihoo !

Jag klarade det ! wiiihooo jag fick färdigt musikvideon och kunde även lägga upp detn på youtube o även dela den.. Nu blir många fler glada !

Ska inte fortsätta med det längre utan ska glo på tv o sedan äta har jag tänkt.

Förresten så ska jag även nämna att det antagligen kommer upp ett inlägg på produkter jag ska börja testa och produkter som jag redan testar och berätta lite kort om dom även säga vad jag tycker om dom o om det är något jag trodde skulle vara annorlunda osv..

Men nu vila !!


cansada, trött,tired

Usch o fy va jag är trött.. sov ganska dåligt i natt.. vaknade upp lite då o då o var torr som fan i halsen så var tvungen o dricka vatten jättemycket. Men idag jobbade jag i arboga så nu är jag hemma o ba tar det lugnt..
Jag har ägnat min tid till att fixa lite musikclips, tog ca 2 timmar för mig att fatta vårt program för att kunna klistra in/bort osv.. men nu så funkar det ännu inte.. vill liksom ändra format men hittar inte grejen ? Ohhh nästan så att jag börjar bli irriterad på att jag inte kan fixa det !!!

Så jag lägger den åt sidan o väntar på min bror så han kan hjälpa mig !

Jaja inge mer o säga. Chao

Cuando quiero, puedo !

Oj oj oj va jag kan va grym ibland. Lite så att man skryter om sig själv och verkligen säger "tackar, jag vet" när dom andra påpekar va duktig man har varit eller liknande haha..

Just nu är jag i ett sånt tillfälle då jag ba jublar åt mig själv för jag har tagit initiativ o gjort ett skitbra jobb. Det är dock inte på jobbet utan i mitt privatliv. Jäklar va skönt jag kommer sova i natt.. med lite bachata i hörlurarna. La mejor medicina que hay !

med det avrundar jag och säger god natt !




donde estará mi primavera..

Jag vill verkligen ha vår nu !!!
Och inte bara vår, sommar .. känns som om denna sommar kommer bli klockren !! oh om allt går som jag (vi) vill så kommer det bli världens bästa sommar med världens bästa människor och man hoppas att vädret är med oss. Mycket sol o värme hoppas jag på !!

Jag drömmer mig bort..

Nu väntar jag på att mina 2 underbara kusiner ska logga in på chatten !!

Adiö

Pero te vas arrepentir.. cuando veas que el mio era amor sincero.

Hej !

Söndag idag och som vanligt så är söndagar.. lite vilodag.

Gårdagen spenderades med familjen hos min syrra. Blev att äta tacos och kolla på film som min kusin tog med sig. Riktigt bra filmer vi kollade på ena skratta man åt och den andra grät man åt. Jag gjorde det iaf.

Idag ska jag göra lite grejer som behövs göra eller jag håller på med dom. vill bara att timmarna ska gå lite fortare till ikväll då jag ska snacka med mina kusiner Iiiih jag längtar ♥ Vi har nämligen bestämt "chatt träff" varje söndags kväll. Det känns alltid så bra o få snacka med dom även om det bara gäller via chatt men det duger så bra för mig  fast självklart så ringer jag dom då o då :)

Nej ska väl fortsätta med mina sysslor !

Bye byee

please make it real..

God kväll!

Nu är det snart dags att sova.. dock är det som vanligt, fullmåne och jag får problem med att sova.. antingen ligger jag klarvaken, drömmer konstiga drömmar eller så sover jag så djupt och vaknar upp av att jag är supersvettig. Blä varför är jag så konstig för ? haha

Iaf idag har jag hunnit med massa eller ja inte allt jag hade på schemat eftersom min syster kom imorse när jag ännu inte hade gått upp.. så kunde inte göra allt men min lediga helg ska jag försöka hinna med det som är kvar. Hann även se min kusin en pytteliten stund och även bakat lite gott. Och något jag helt har glömt bort eller ej hunnit med är mina naglar.. men äntligen ..äntligen hade jag lite tid över så jag kunde dekorera dom fint :)

Superkul att få veta att jag, lilla JAG som bor i en liten håla inspirerar folk med just matlagning, bakning o att göra saker man själv älskar! Det glädjer mig verkligen och jag ställer upp o visar vad jag kan så dom får lära sig nåt nytt :) Till andra sidan jordklotet. Gracias amiga por esas palabras!

Nej slut snack. Imorn väntar en lagom lång dag,jobbar stängning ..så have a great night and a great weekend.



Nos perdimos en medio del oceano.

Hej och godkväll !

Jag kom hem för runt 20 tiden och det kände så skönt o stänga butiken och veta att en bil stod utanför o vänta på mig hihi.. efter att ha jobbat x-antal timmar nonstop så var det verkligen skönt att komma hem lagom tidigt och slippa åka tåg. Så jag säger tack :)

Hade ju en mini genomgång på Lancôme imorse innan arbetspasset satte igång så snart ska jag även testa produkterna jag fick. så berättar jag hur det går/gick fast just nu längtar jag till den 3 mars då nästa kurs är (Lancôme här med)!!! Ivrigt väntar jag på alla nya dofter som sakta men säkert fyller våra hyllor och även all vår/sommar make-up. Så mycket snyggt. Håll utkik på kicks butiker för snart bombas dom med massvis med nyheter. ! Bland annat kommer Rihannas första parfym, Jimmy Choo med en EDT och en EDP som är väldigt fräscha och härliga sommardofter! Make-upen ska man inte snacka om har redan hittat massvis med favoriter...hihih...


Btw så glömde jag nämna att jag har börjat testa Clinique 3 steg. Berättar mer om hur det går en annan dag !

Clinique 3steg : Ett system som består av 3 steg – rengöring, exfoliering och återfuktning. 3 steg som kan skräddarsys till både en torr, fet eller kombinerad hud. Och 3-Stegs Systemet kan få varje hud att se vackrare ut. Det är helt enkelt: Facial Soap eller Liquid Facial Soap som rengör, Clarifying Lotion som exfolierar och Dramatically Different Moisturizing Lotion eller Gel som återfuktar. Bara 3 produkter, 3 minuter, två gånger om dagen. Den perfekta basen för alla hudtyper. finns då i typ 1( very dry/dry), 2(normal/dry), 3(normal/combination), 4(oily/combination). finns även en serie som heter anti blemish som funkar bra för dom med rodnader/acne men självklart kan även dom som har acne använda 1, 2,3 och fyra som bas eftersom dom är väldigt milda !


2011-02-15

Hej !

Vill bara önska er en trevlig dag !

Ska göra mig färdig för jobb nu.. blir en lagom lång dag idag så hoppas verkligen den går fort så man kan komma hem snabbt o vila för imorn väntar en alldeles för lång dag !!


Valentine´s day

God morgon !

Idag är en speciell dag för många.. dock inte för mig.. eller jodå den är väl alltid speciell då man kan tänka på sina nära o kära och inte bara på romantiken..

Igår kunde jag äntligen chatta med mina 2 loquillas och det ska vi göra varje söndag.. jag saknar dom. blev jätteglad när jag såg att dom var inne hihi

Önskar jag hade dom här !!

Men iaf åter till idag.. jobb står på schemat men börjar inte ännu så sitter faktiskt fortfarande i pyjamas men ska snart fixa mig. Denna vecka består av massa jobb, långa dagar för det mesta sena arbetstider och det är dom som tar energi. Eller hela den här månaden består av sena arbetstider och långa jobbiga dagar. Förhoppningsvis går veckan lika fort som förra...hoppas dom kommande veckorna går fort så att våren kan börja krypa fram men denna gång på riktigt !

Nej nu så ska jag ta tag i fixandet .

Chao


Pensamientos..

Aveces hay pensamientos y sentimientos que uno no puede comprender. Sentimientos que aveces te hacen loquecer.Pero tambien te pueden llenar de alegria y felicidad pero poca la casualidad.

Hay personas en quien crées y en quien confias pero en realidad no son a ellos ah quien tienes que querer. Busca al ser que con todo corazón te quiere y al que piensa en ti sin esforsarse, ese ser es el que contigo es si mismo y no otra persona, es el ser que contigo siempre estará.

Amar es dificil y hay diferentes tipos de amar, no te dejes engañar por lo falso o lo facil.. dejalo trabajar. Hay amores que son equivocados pero nos roban el corazón y el que contigo es amoroso y poemas dedico es el que menos le pones atencion. Porque ?

Aveces quiero llorar.. llorar..llorar. La vida es injusta pero yo sé que mi dia pronto llegará, Mi Amor llegará, Mi Felicidad esta por reventar. La gente que amo y me ama ..siempre me amará . Lucharé porque soy una luchadora y cuando ese dia llegue me miran brillar. !


en torsdag morgon..

Hej nu sitter jag här en aning stressad. Kollar om tåget åkte i rätt tid och äter frukost samtidigt.Ibland måste man verkligen göra flera grejer samtidigt hehe..

känner mig trött som ett as men måste sätta på mitt fake ansiktet o köra på en pigg/glad/kry Teresa..vilket jag inte alls är..But work is work!

vi får se hur hela dagen slutar men är inte hemma förrän ikväll så vi håller tummarna att tröttheten försvinner under dagen !

have a great day !


wonder..ful dream

Jag hade en riktigt rolig/underbar dröm inatt.. Att mina bästa tjejer var här i Sverige. :( Kanske blir min dröm sann vem vet.. jag kanske får besök i sommar av nån/några av dom , jag håller tummarna men jag får inte som i min dröm. Jag vaknade till under drömmen med världens leende haha tycker det är lite småkul när man vaknar ur drömmen o man skrattar eller ja ler. Fin dröm iaf. Vi var på fest med världens bästa grupp o dansade loss som vi alltid gjorde men sedan var vi helt plötsligt vid strandvillan och hade lerkrig med grabbarna haha minns drömmen perfekt. wonderful dream

Rubi, Maudy, Gracia, Karen, Nathaly, Andrea - Las full extraño ♥

Saknar även Manchas...

2011-02-06

Hej !

söndag, lugna söndag är här och jag känner mig piggare än vad jag känt mig på flera dagar. skönt att man börja komma till sitt "vanliga jag"

Helgen har varit fullbokad med jobb, kalas o lite annat men blev inge parranda för mig igår, var alldeles för trött för det så jag stannade hemma såg på film och la mig tidigt. Så idag vaknade jag super pigg och glad och dagen har spenderats åt tv-tittande så det har varit skönt :)

Sitter just nu o lyssnar på radio fiesta som idag fyller 27 år av existens och det firar dom stort. Dom är på ett ställe som heter Termos del Rio, vilket är som Skara sommarland och dom sänder direkt alla gruppers framträdande och just nu börjar mina vänner från gruppen La Maquina sin presentation. Synd bara att vi inte kan se eller vara där för att vara med på en sån stor event utan vi får nöja oss med att lyssna.. Men så är det helt enkelt..

LA GENTE QUIERE SABOOOORRR- MUEVE LA MAQUINA

030211

Hej Svejs!
Torsdag idag och jag mår mycket mycket bättre.. magen känns nu också bättre..tur det för imorgon börjar allvaret igen med jobb o massa så då får man inte bli sjuk igen.

Kursen igår var skitbra. Genomgång av deras produkter samt visade även lite nyheter. som sagt jag har lärt mig lite själv på jobbet men behövde verkligen vet ALLT om deras produkter och nu känner jag mig mer säker och vet vad jag ska välja till varje kund som frågar :) Ska även själv börja testa deras produkter och det första blir 3-steg rengöringen som vi fick igår.

Så när jag väl börjat med den så gör vi en liten check för att se vad jag tycker om den, o om något är bra eller dåligt samt rekommendationer :) Måste ju ta tag i det här igen !!!

Nu väntar jag bara på att få gå på Clarins, Lancôme, Estée Lauder och Bare Minerals som är dom som jag kan minst om .. får se hur långt tid det tar för att komma in på en kurs..

Nu blir det fix här hemma. Adiö


020211

Hej !

Andra februari och det är onsdag, veckan har verkligen gått fort. Jag är hemma idag med men endast för att jag var ledig idag.. så nu taggar jag tills ikväll då jag ska åka in till Örebro för en mini kurs med märket Clinique.
Ska gå lite ärenden snart , måste verkligen komma ut o få frisk luft, har nämligen bara varit hemma.. ganska tråkigt men har inte haft orken till nåt.. så nu när jag är feberfri måste jag röra på mig igen !!

Och idag är det heller ingen vanlig dag ! Min vän fyller år :) Så grattis till henne, dock läser inte hon min blogg för hon bor i E.S men ändå !

Feliz Cumpleaño Gracia ! ( Vitt linne, mörka jeans)

when I need you

Oh vid just detta stund saknar jag oerhört mycket mina små bebisar, mina gudbarn i E.S.. Att mitt farväl blev när dom låg o sov.  att jag sista dagen försökte umgås så mycket som möjligt med dom ! Dom är så underbara, måste verkligen försöka ringa dom under veckan.  Den äldste av dom som är 3 år kom springandes dagen innan vi skulle åka hem med en påse caña till mig, det kommer jag aldrig glömma och den minsta lekte tittut leken med mig hela morgonen .. måste verkligen verkligen träffa dom snart !!

Miguelito ( nano)


Jag och Justin ( Tuti)



Med båda mina gossar till dopet ♥

2011-02-01

Hej!  Jag är hemma och är sjuk.. hosta o feber.. BLÄÄÄ

Klarade verkligen inte av o gå upp i morse o skulle absolut inte orka o stå i våran belysning på jobbet.. så jag stannade hemma today och försöker friska upp mig idag och imorn så jag åtminstone är lagom pigg imornkväll till kursen.. Får se hur allt går men den missar jag aldrig !!

Och som ni fattat så kan jag fortfarande inte lägga upp videon , någon snäll människa som kan berätta varför ?
Men iaf länken är en gammal men sjukt grym låt som spelades i E. S av världens bästa discomovil( DJ) "Super Activa" - this is the song of all parties, people get locooos !!

http://www.youtube.com/watch?v=Qca4cWRhDkU

RSS 2.0