2011-04-27

Gårdagen blev en konstig dag men nu börjar man om igen. Så idag har jag rensat allt och massa fattas att packa ner i lådor. Jag är verkligen en samlare men har nog aldrig fattat hur mycket grejer jag har som jag egentligen inte behöver. Ska slänga massa smycken också som har blivit fula eller som jag aldrig använder.. vissa har jag haft sen jag var 13 haha ..
Det måste vara svårt o packa ALLA sina grejer, jag håller liksom ba på o  packa för att göra om mitt rum men dom som flyttpackar måste va extremt jobbigt.

Men jag tror allt kommer bli riktigt bra sen förhoppningsvis blir jag klar till helgen då vi får lite besök :)

Garderoben tar jag tag i sen när jag har fått hem min skogrej som jag beställt och även min stång så jag kan hänga upp alla kläder. Ska bli så kul att ha endast en garderob med hängda kläder och en sån där skohållare längst ner, mina skor som inte har kartong slipper lida då :P


Får väl fortsätta nu.

Adios !!!


Lloré

Ibland är livet verkligen inte lätt. Livet var verkligen inte lätt för den unga själen som igår tog sitt liv. Jag fällde tårar.. en tjej jag en gång lärde dansa cumbia. en tjej som var tuff men mjuknade till under alla danslektioner och jag kände mig stolt. Tack vare henne och resten av tjejerna vann vi vår titel.

R.I.P Hoppas du nu har funnit frid.

i need to say goodbye

Mi corazón esta cansado de tanto llorar después de haber amado tanto, tengo que olvidar.
Me he dado cuenta que el amor no es suficiente ya.
Aunque mis mas grandes sueños se me van, Te digo adiós sin ganas de hablar.
Aunque me muera de dolor te tengo que olvidar.
Te digo adiós, pues no aguanto mas y aunque me duela i have to say goodbye...


five days ago

hej !

fem dagar sen sist jag skrev. långledigt så härligt man ville verkligen inte go back to reality. men vi verkar ha tur med vädret. hela helgen har det varit jättefint väder och idag när det är jobbdag igen så är det mulet. just great isn't it ;)

Iaf jag har stora projekt på gång (igen ) men tror jag kommer bli klar med detta denna vecka. Eller jaa det som ska synas iaf hehe.. småsaker går ju in efteråt. Detta projekt är mitt rum.

Mitt andra projekt som jag egentligen vill bli klar med så jag slipper tänka så mycket vill aldrig bli klar. det kanske inte är mi destino, iaf det enda som jag väntar på är ett möte och få ett : självklart vi hjälper dig och efter det ett Ja . Håll tummarna för mig nu :) Men först den där jäkla samtalet till mötet..

Nej nu ska jag väl fortsätta med det jag ska göra innan jag ska iväg. Adios !!!


2011-04-21

Dagarna går fort och vi har faktiskt bara en vecka kvar av april.. Sen är det fan "sommar". Tiden rinner iväg. jag vet inte om jag kommer hinna göra det jag måste göra.. det är 4 månader sen jag kom hem från E.S  och det känns som om jag nyss kommit hem. Och det har hänt massa positiva saker därborta, när jag väl återvänder dit så kommer det finnas nya familjemedlemmar och ett vackert hus !!
Vägen upp till mamita o papita kommer inte alls vara läskig och man kommer kunna åka upp o ner från berget till stan hehe..

Iaf idag är det torsdag och vädret är hur bra som helst, man känner sig så lycklig, molnigt men det är riktigt varmt.  Så på schemat idag är att bränna några dvd från E.S sånt som vi inte har hunnit bränna och sen börja fixa lite påskmat, som tex tamales pisques och torrejas , yumii ! Och något jag tyckte var lite roligt som hände igår. En kvinna som är fotograf frågade mig om jag någonsin ställt upp som modell, självklart har jag inte det, bara till skolprojekt o så men det roliga var att hon trodde hon hade fotat mig till nån underklädsreklam till nån tidning haha.. No way i told her.. men hon skulle väldigt gärna vilja fota mig. så hon fick mitt mail så hon kunde maila om kommande "uppdrag" hon skulle ha.. Skulle vara roligt om lilla Jag, kommer med i nån annons eller modetidning :P


Toby Love- Casi Casi

Njuter av en superduperfin bachata..
Vill ni höra så är detta namnet : Toby Love- Casi Casi

Gracias por la linda cancion K.

Por poco yo me entrego a ti,
amiga mía yo estuve cerca de amarte,
por poco yo te robo un beso y hoy te confieso:

Que casi me entrego,
casi respiro,
todo sea aliento,
casi te miro tan cerquitica
que casi siento mil cosquillitas dentro muy dentro,
casi te digo cuanto me gustas,
yo casi miento,
casi preguntas que si yo siento amor por ti,
yo casi digo sí, yo casi digo sí.

Por poco ves lo que siento por ti,
amiga mía yo estuve cerca de hablarte,
por poco amor yo te confieso que solo por un beso:

Que casi me entrego,
casi respiro,
todo sea aliento,
casi te miro tan cerquitica
que casi siento mil cosquillitas dentro muy dentro,
casi te digo cuanto me gustas,
yo casi miento,
casi preguntas que si yo siento amor por ti,
yo casi digo sí, yo casi digo sí.

Yo casi me acerco a tus labios,
casi por amor me entrego,
yo casi te hago mi amiga mía
y te confieso, yo te confieso:

Que casi me entrego,
casi respiro,
todo sea aliento,
casi te miro tan cerquitica
que casi siento mil cosquillitas dentro muy dentro,
casi te digo cuanto me gustas,
yo casi miento,
casi preguntas que si yo siento amor por ti,
yo casi digo sí, yo casi digo sí. 

19 april

Hej !!

Några dagar sen sist jag skrev men har inte haft tid eller ork att skriva..

Lördag och söndag spenderades i Norrköping med släkten o vänner, hade väldigt, väldigt trevligt. Gårdagen spenderades med kusiner o syskonbarn och så har även denna dag varit. Man tror att sitta barnvakt åt 6-9 åriga barn är lätt men nej, dom har sämst fantasi o man måste hitta  på massa att göra åt dom så de inte blir uttråkade så jag är väldigt trött. och inte nog med det, huset blir fullt av ungdomar så massa mat har man även fått gjort så att alla också får :P

Och mina planer har jag inte börjat med, skulle börja gå morgonpromenader denna vecka men varken igår eller idag har jag kunnat gå o imorn blir det tidig arbetspass så förhoppningsvis kan jag börja på torsdag. Men vi får se hur det blir.. Nej nu ska jag försöka vila en stund o passa barnen ! Bye bye

Ha en trevlig påskvecka !

Btw Grattis till min käre far och systers man G. som båda fyller år idag :) !!!

Jag o mina kusiner i lördags !

2011-04-15

Yee, äntligen har jag bytt mobil, and i love it ! Snygga HTC samt fick den en rosa fodral hihi.. och köpte även en skitsnygg lila klocka som jag länge har varit ute efter o nu är den min :)

Men nu till anledningen till jag skrev. Alla mina nr är borta så alla som har mitt nr skicka sms så jag kan spara alla nr igen :)

una vaina loca

Jag kommer ihåg una vaina loca.. haha .. minnet går till min kära frelungoo som jag kallade honom, alltså  min kusin (frelin) alla drives vi gjorde,lyssnade på musik i vår pickup.. o alla dom kvällarna vi drack , eller han drack lite för mycket o började prata engelska. Ches i spik inglés. do you ? haha loco mi primo chuloo ♥

Låten kunde man inte bädda in så ni får länken :
http://www.youtube.com/watch?v=Ayh4r9Dp9AA&feature=related


2011-04-14

No quiero ser mejor, soy diferente nada mas.

Y como dice Chino & Nacho : El que puede hace y el que no critica !


Jag idag, njuter av solen på vår altan.. första dagen på länge som jag har klätt på mig, sminkat o plattat håret. Btw blekte slingor igår och la i en rödfärg i håret men syns inte så mycket på bilden.. skulle ha skippat färgen men tyckte det blev föör skarpa slingor, i have to try again.


2011-04-13

hey fox.. sjuklingen skriver några rader.. jaa va ska man säga super förkyld , så här förkyld har jag aldrig varit ! trodde jag hade fått den värsta förkylningen när jag var i E.S men nope detta är !!

Har tagit massvis med tabletter för att bli bättre för får definitivt inte vara såhär förkyld på lördag.
Ska nog leta upp Viro-Grip (från el salvador) med den blir jag verkligen bättre !!

Iaf så har jag nu på morgonen fixat mina naglar och ska snart äta lunch o efter lunch fixa håret. Yey. ska nog oxå hinna ut på en liten- ta in frisk luft- promenad. men under tiden ska jag fortsätta slappa åt Camila.

There songs are just soooo beautiful !

Enjoy

2011-04-12

God kväll

Asså kan ni fatta att det är typ 2 veckor kvar av april sedan är vi i maj o då är det nästan sommar.. sjukt hur fort tiden går. mina beslut har tagits o det känns som om tiden jag bara ville njuta av kommer passera förbi lite för fort o så börjar allvaret..

Iaf back to now. Förkyld som ba den och ont i halsen börjar av ta lite men börjar istället få hosta. kommer bara snuvan försvinner till fredag eftersom vi åker till norrköping på lördag och man vill ju va fit for party då hehe

Jag håller iaf på med den där grejen vi ska göra som jag tror hela släkten kommer digga :D 

Iaf så försöker jag "njuta" av mina dagar. imorn ska jag nog förändra mitt hår.. hoppas bara jag hinner !

Nu sova. Natti


Hur skööön


bläää

Hej ! förlåt för tidigare inlägget men behövde få ut de där ..

Jag har knappt kunnat njuta av denna fina vårväder vi hade idag pga av förkylning så fort jag gick så började det rinna ur ögonen och nysa.. jag kände av den igår men imorse aj aj aj min hals o det bara rinner ur näsan nu mot kvällen börjar jag även känna mig lite svullen o röd, mina halsmandlar börjar även se en aning stora ut. Hoppas verkligen inte det blir värre, I don't want to..

Jag har iaf fixat lite med en lek vi ska göra på lördag, hoppas förkylningen är borta tills lördag då vi ska fira min faster :)

Nej ska väl dricka chocolate med en bit quesadilla(salvadoransk) och kolla på Chuck !

Adios!

Mentiras

Jag blir så arg när man har en vän och att dennes tjej/kille ska förstöra ens vänskap !! why ?!!

Speciellt när man bara är vänner och har en väldigt bra vänrelation.. att de "avslutar" vänskapen utan att säga något är bland det värsta jag vet. Speciellt när dom gör det för sin partners skull. hallå skärp er, man har rätt att ha tjej/kill kompisar och man ska ju faktiskt lita på sin partner speciellt om man älskar varandra..
Oooooh va irriterad jag blir !!!

Problemet är just att få reda på det av en 3.e person som skickar "meddelandet" vidare... hahah jag skrattar åt allt. Trodde definitivt inte detta om denna person fast jag kände att allt blev annorlunda ju djupare relation dom fick men hey inte kommer jag finnas här när "min kompis" vill prata igen.. Tyvärr jag är inte en sån vän man kan lämna helt enkelt. Oh boy vilken grym vän du lämna !!!


i want this man. badly



Skulle inte vi bli ett grymt bra par ;) hahaha

----

Måste avsluta allt. Börja om. Från start. Allt ska startas om. För att bli lycklig.


what am i doin?

Här kommer några pics. fick några enstaka som är bra men min mobils kamera är inte längre lika bra o tar inte lika bra skarpa bilder som den gjorde när den var ny, alltså för 4 år sen haha men here u go !


Bry er inte om mina ögonbryn , dom är inte alls fixade hahah


purple, pink, black, silver



Blue, green, purple,silver


Den blåa makeupen var det väldigt svår att få rätt färg och att bilderna blev rätt då jag blev tvungen att hålla mobilen med vänster hand.. men hey hoppas ni är nödja med bilderna :)

Ni ser ju att hudnyansen blev annorlunda.. blev inte alls lätt att få rätt vinklar hehe..

porque será que borrachos todos bailan ?

Hey !

Torsdag, veckan har verkligen smygit sig förbi, inte känt av den alls !! Fint väder har vi idag fast lite blåsigt men jag hittar kreativitet idag ! Ni får se sen om jag får bra bilder. Dock mobilkamera bilder.. trodde jag hade andra kameran hemma men tyvärr inte så mobilbilder blir det om det ens blir några bilder på det jag gör :)

Yeye ha en fin dag .. tillsvidare !


...

det är verkligen skit svårt att försöka visa en stark och glad sida när man vissa dagar verkligen saknar vissa personer och det går inte att förhindra eller försöka umgås med andra för att dom är inte dessa människor. hur nära dom en står en också..

Varje söndag har jag en "date" med mina 2 lokiis (kusiner) från el salvador men igår kunde dom inte ta sig till cybern och jag får sån längtan att snacka med dom att jag sitter fastklistrad framför datorn varje söndag vid samma tidpunkt men igår blev de inge snack och då blev längtan ännu större. Ibland skulle jag vilja att alla mina släktingar bodde i samma land :(


Jag saknar mina kusiner och mitt hemland väldigt mycket !!!


saturday

hellu !!

Idag är det lördag och vår förening ska stå o sälja mat på en annans förenings fest. hoppas de blir lagom med folk så man slipper stå där i onödan !

Jag har iaf redan fixat mig för vi ska snart till lokalen o lämna alla grejer o sen får man väl gå hem igen o ba byta om till lite mer festkläder.

Här får ni iaf en bild på hur maken(jag) blev idag.. samt en bild på mina naglar, piffade upp dom lite med dekoration .



Ögonmakeup i brun, lila o svart :) (dålig bild pga mobil kamera)




Fredag första april

Hej idag är det fredag och även första april, någon som fått många skämt? eller skämtat mycket ? Jag har inte fått något/några än..

Jag har iaf haft fin besök idag vid lunch tid och det uppskattades, har inte träffat mina närmaste vänner på väldigt länge. Tror jag har träffat dom 1 gång sen jag kom från El Salvador och det är väldigt dåligt !!! Så idag snackade vi väldigt mycket och jag bjöd på lunch. Och efter vår träff kan jag nästan säga att jag har bestämt mig med det jag länge har gått o grubblat på. Så nu känner jag mig mycket mer säker på att jag vill göra det här. Och som sagt jag kan inte berätta något än men det kommer väl och jag hoppas allt blir bra o att jag blir lycklig pero siempre siento miedo ! .

Nej nu ska jag invänta min syrra och dela hennes glädje och även mitt beslut som också glädjer så ska väl fixa fika :)
 Här får ni några riktigt bra låtar ! njut av dessa denna fredag !

RSS 2.0