My new babes!

kass bild I know, tar med kameran imorn ! Men mina nya älsklingar måste jag få visa !!!



Förresten..

Jag glömde berätta en sak.

Igår på idol sjöng ju en tjej som hette Malin, från Falun? Jag hade helt glömt bort att jag träffade henne förra året haha

Ni vet på den där modevisningen som jag var o makeade modellerna i västerås (Paul Mitchell visning), hon var iaf där för att underhålla publiken med sång och hon fick nöjet att bli sminkad av mig ;)

Home

Nu är jag hemma efter att ha varit i Västerås o shoppat lite.

Blev exakt de jag ville ha, inte mer eller mindre. hade tänkt köpa ett par skor och det blev ett par skiiit snygga boots! Ni ska få se bild på det jag köpt, och imorn får jag ännu ett par skor ! dom där fina från skopunkten, they are purpule hihi

Imorn är jag ledig och då ska jag ta tag o fixa mina naglar.

Nej nu blire idol.

Thursday , last september

Sista september idag, Wihoo några dagar närmare! Nästa vecka, exakt den 7 är det 2 månader kvar !!!

Kan ni fatta det, 2 månader !!! Kommer gå så fort, jag är lite rädd att det kommer gå lika fort därborta..

Nu ska jag snart hoppa in i duschen o fixa mig snabbt för att dra till jobbet. Efter jobbet åker jag till Västerås, ska shoppa lite behövliga plagg till en grej jag ska göra. Skulle åka imorn då jag är ledig från jobb men systern min ringde o sa att de är kvällsöppet och det kommer va cirkus 20% rabatt på alla butiker? Så jag sticker idag haha

Så min syster möter upp mig i vässan sen kommer vi gå runt på stan, hoppas nu bara jag hittar de jag ska ha !

Nurå duschen !


glases!

Jag är så sugen på nya brillor, har sagt att jag ska köpa ett par nya  när vi är därborta men sitter just nu o kikar på glasögon på lensway. Där kan man lägga in bilder på sig själv o klicka på olika stilar av glasögon. Jag har blivit kär i en viss form. Ni vet dom markerade bågarna, fast inte för stora o inte för små och lite sisådär rektangulära. Nice ! På bilden ser dom riktigt snygga på men vet inte om dom kommer passa i verkligheten ?
Sen så är dom svarta, men dom jag har gått o blivit kär i är lila?, varför faller jag för lila ? har ju liksom lila nu..

Köper jag inga online får jag väl vänta till dec..

Será será la luna

Blev en liten kort sväng på stan med mari, frisk luft är alltid bra.

Blev lite chockad att Elin inte gick vidare igår, hoppas verkligen hon är en wildcard ! Och idag så måste Minnah gå vidare sen står det mellan Daniel och Simon. Annars blir jag sur haha

Nu blir de chattis. bye

Oldies day

Idag har det varit en sån där intensiv dag, då allt har gått för fort på jobbet och jag har inte hunnit sätta mig och därför allmänt trött o ont i bena.

Speciellt när man måste va så noga.. gamla kunder är så känsliga att man måste va försiktig o hjälpa till. Min äldstaste kund någonsin har jag haft idag hela 88 år, han har alltså 12 år kvar för att fira 100 !

Jag blev så chockad när de sa att han va de, han såg ut o va en 68 åring man haha, så frisk, men det var även hans fru och den andra damen också, väldigt unga såg de ut :) men dom är dom trevligaste människorna man kan behandla.

Äntligen kunde jag äta mat utan att må illa och eftersom jag var såå hungrig åt jag as snabbt o har även fått i mig kakor o kaffe, haha

nu är jag mätt o belåten. skulle vilja göra nåt men ack så trött jag är !


2010-09-29

Ondag och näst sista dagen på september månad.. känns bra haha

Idag är jag inte på topp, blir så otroligt trött... vaknade nyss o sitter just nu o äter min frukost, jag brukar ha lätt att äta men efter magkatarr så mår jag alltid illa (har inte gått över riktigt än) men kommer klara av jobbdagen och på det kanske även träffa kompisar.


Nice stuff

Jag har checkat in lite fin fina saker. Verkligen saker jag behöver.

Kanske ska jag inskaffa mig nåt av de..


Nu tillbaks till vilandet.. börjar få ont o magen igen..

Äntligen

Äntligen börjar smärtan försvinna lite.. jag är jätteöm i magen, trycker jag så gör de ont.. men ska försöka dricka lite te nu.. man mår ju lite illa och inte alls hungrig .. så ska försöka få i mig lite mat också även om jag mår illa..

Bläää...


Crap...

Hej, tisdag idag.. snart har halva veckan gått igen, skönt med andra ord.

Idag är det exakt 10 veckor kvar!! kanske lite långt kvar men när man räknar om så är det ca 2 månader. inte alls långt kvar.

Igår var jag så glad när jag gick o la mig, jag är fortfarande superglad, dock vaknade jag med magkatarr :( jävla känsliga mage, hatar det !!
Blev lite jobb på morgonen men ni som har magkatarr vet att de inte alls är skönt.. så eftermiddagen blir väl o va hemma.. Och nu mer än nånsin är jag supertaggad till en grej och jag hoppas de går som jag vill, världens lyckligaste då. Lite mer fart på livet kommer jag få.. hoppas ba inte de blir nån problem med resan.. 

Berättar mer sen, som min mormor sa till mig en gång: "vill du att någonting ska slå in, berätta det inte för någon förrän du gjort det ".. Låter mycket bättre på spanska :P

Nu ska jag vila med sjuklingen !

Make me shine!

Jag blir så glad.!

Just nu ler jag och känner mig allmänt glad. Tack för att du finns även om du är långt bort men du finns alltid nära !

På så kort tid har jag funnit ännu en vän.

Happy happy happy

Nobody

Kikade nyss på Idol.. fanns ingen som var riktigt WOW.

Chris och Linda var definitivt bäst idag men resten söög. Ibland är det faktiskt lite jobbigt o va medlem i en musikalisk familj, även om jag inte kan sjunga så hör jag även allt, när man sjunger falskt osv.. så här hörde vi exakt alla fel haha..pappa, jag o bror satt o sa något om alla och vi hade samma åsikter som juryn så vi kan det här :P

Nej nu lite mer tv innan jag intar sängläge för ikväll !


Natti

F.W

Forest Whitaker besökte nyligen El Salvador. Han var mer än chockad hur vackert det är och att den ännu inte har funnits av turister. Visst det finns massvis med turister i El Salvador men inte från andra världsdelar, alltså dom som besöker är väl folk som känner folk som bor där, eller känner några därifrån.
Hollywood stjärnan och oscarvinnare besökte flera olika städer som Santiago de Maria, Usulútan, Apaneca, Ataco och Ahuachapan. Samt vid en guidad tur besökte han även den gamla delen av San Salvador.
Han är med och inleder ett projekt tillsammans med Americare foundation.


Quiero amanecer contigo

Quiero amanecer contigo
y llenarte de mi amor
quiero conocer tu cuerpo.
despertar en ti pasión
y cuando llegue la mañana
sentir tu respiración
abrir mis ojos al mundo
escuchar tu corazón.
Quiero amanecer contigo corazón y luego mojar tu cuerpo de roció para calentarnos juntos frente al sol para darle rienda suelta a la pasión. quiero contarte de mis desvelos cuanto e sufrido por darte un beso quiero que sepas que yo te amo que siempre has sido lo que eh soñado


Måndag 27-09-10

Måndag igen och med det ännu en vecka närmre mitt avresedatum.

Jag längtar oerhört mycket, speciellt efter att ha spenderat några timmar pratandes med mina vänner och släkt<3

Det är sååååå mycket vi ska göra.

tillbaks tills skrivandet.. jag är hemma med "sjukt barn" , stackarn blev väl sjuk i lördags efter den kalla dagen o vi som var ute i skogen flera timmar... Så snälla moster ställde upp :)

Så idag ska jag väl ta hand om sjuklingen och göra lite annat här hemma..

Sedan har jag börjat med att dricka välling... idag blev den inte så god så imorn testar jag att göra den på ett nytt sätt. De är ju nyttigt och mättande :)

I'm home sunday

Full rulle hela dagen.

Vid 12 tiden åkte vi, familjen till Surahammar där min bror skulle ha sin sista match i fotboll och dom vann matchen 3-2, så nu är grabbarna från kungsör p 15 redo att köra division 1 nästa säsong.

Efter det så har vi hängt hos syster, blev beställa pizza, hyra film o ba haft de trevligt. Nu är jag hemma igen för lite mer movies och bara känna hur tröttheten ska komma in i kroppen.. Imorn väntas det iaf jobb och det känns spännande !!! Why? mina kunder är i en ålderskrets jag aldrig har behandlat, alltså 80+ !!!!

Btw nu känner man hur hösten är här, svinkallt om nätterna o mornarna och väldigt svalt under dagarna !!

Jag kan knappt tro att de har gått så fort !

Sueñooo

Nu är filmen slut och jag är megatrött.

Fick samtalet vi väntade på och snabbt som susan fick jag även grejerna till hotmailn. När jag läste mailet blev jag genast skit sugen på att dra nu. Vara där !!

Så skönt att ha "kända" människor därborta dom vet hur man ska njuta, jag behöver en riktigt bra kamera för att få med allt. Jag vill ba berätta men får ju inte av mina föräldrar, det kan hända vad som helst därborta om folk vet exakt vad vi ska göra..

Nej nu ropar sängen på mig.

Noches


Transformers

Nu börjar filmen, transformers, är det nån mer än mig som tycker killen i filmen är liiite söt ?? höhööö

Vet ni en läbbig grej.. En person sa till mig för flera år sen att jag kommer få en dröm slagen, alltså att det jag önskar mig kommer gå i uppfyllelse, och i somras så sa en man till mig att jag skulle få en grej, en sak som jag har önskat mig, och jag hade aldrig nämnt detta för honom...och nu på facebook så klickade jag på en quiz och där kom det fram exakt samma sak som dom andra sagt. Kommer jag verkligen få det här jag önskat mig ??

Visst man kanske inte kan lita på quiz man gör på facebook men egentligen hur kunde just jag som fått höra detta 2 gånger innan o få det på facebook idag ?

Lite creepydeepy...

I can't wait

Det känns så roligt att veckorna närmar sig så jävla snabbt!!!

Om cirkus 2 timmar får vi ett samtal, då har vi en grej fixat så det är bara att längta ännu mer, och fyfarao vad jag ska njuta !!!

När väl veckorna är närmare avresedagen ska jag berätta lite om det vi har inplanerat, för självklart har vi redan planerat in vissa grejer.

Nu mer soffhäng!


Presumida

Sitter ensam hemma, mami o papi är i kyrkan, min syster har dragit iväg med sin son..
Jag skulle också ha gått till kyrkan men jag följde med min syster till skogen.. det är fan för kallt ute just nu haha, frös som fan , så när jag väl kom hem var det för sent.. Nu sitter jag här o lyssnar på musik, finns ju inget bättre.


Lördag!

Idag är det lördag och min första "lugna" lördag på flera månader känns det som, jag kanske inte har festat varje lördag men har gjort massa annat..

På planeringen nu så finns det inte så mycket, säkert dra en sväng på stan (efter att jag har fixat mig), sedan ska vi på mässa och efter det blir det nog filmmys med syster. Vi får helt enkelt se hur dagen leder till.

Btw jag har förälskat mig i dom maxi klänningar!, jag kanske skulle ha köpt mig en i somras men gjorde aldrig det, kanske blir det o fånga tag i en nu eller köpa mig en därborta, will see...





This was me today!





För en gångs skull får ni en bild på ögonmake-up, Tänk på att allt är taget med en mobilkamera, ska köpa mig en kamera som är bra !! I promise you !



Lika som bär

Är det någon mer än mig som tycker att Jamilla är skitlik Rihanna?

Jag tycker defintivt dom är stenlika !

Tycker även hon sjunger jättebra och hoppas på att svenska folket ser mer på rösten är "sötheten" för det är det vi letar efter, en bra sångare!!

Jag är dock inte så nöjd med alla andra som har gått vidare.. finns vissa jag hade velat ha kvar o vissa hade jag velat ha ute men men som jag sagt tidigare juryn är den som bestämmer.

Nu blir det Criminal Minds !

Guldfynd by Kenza

Jag tror att många har hittat en eller flera favoritsmycken i Kenzas nya smyckeskollektion för Guldfynd. Jag är definitivt en av dom men tyvärr lite dyra priser för min del..

Hade dom varit lite billigare så hade jag verkligen köpt en eller flera ringar men med min ekonomi just nu och att jag måste spara nästan allt så går det tyvärr inte :(..

Båda ringarna kostar 598 kr




I don't like it

Jag gillar verkligen inte vitt. Jag skojar inte, jag äger kanske 5 vita plagg totalt, och ljusa byxor bara ett par. ! Jag vet inte om det är för att jag är så noga och petig att jämt när jag har mina vita linnen eller dom ljusa byxorna så ska dom skita ner sig så snabbt. Visst idag får jag tacka dom där småflugorna som siktar sig rakt mot en när man cyklar.

Jag är iaf klar med alla mina sysslor idag och just därför fick vi njuta av thaimat !!!
Och vet ni, jag har köpt godis !!! Ni som känner mig väl vet att det är lite chockerande, jag köpa godis liksom?, Jaa vi får se hur mycke jag kommer äta av det..

Chaoo

One Day Off

Härliga Fredag är här och lite ledighet också (från arbete)

Har precis ätit min frukost, Arroz con leche (gott! ) men mina planer idag ger mig inte så mycket ledighet.

Nu ska jag röja bort all skräp från mitt rum och verkligen städa så att man kan se allt blänka haha
Sedan vidare till jobbet o städa lite där. Ska försöka få upp min bror nu så han städar lite här hemma, det behövs.. och försöka få med mig honom på stan. Kanske om alla vi har tur så käkar vi thaimat idag igen hihi

Nej nu drar jag igång !

PUSSS

Happy

Gud va glad jag blev idag. Tänk att orden från en kund kan få en att lysa, att få höra att man är jättebra på det man älskar att göra får en att må så himla bra ! Jag vet att jag är duktig men att få lite feedback från kunder är det bästa jag vet, när dom är nöjda är jag nöjd.

Nu är jag hungrig och helt slut i kroppen, så ska äta och kolla på tv. Och imorn är jag LEDIG :D

Tjockis

Jag kommer snart bli tjock! Jag skojar inte, ni ska se vår kyl haha..

Folk som besöker oss tycker vi har för mycket grejer men så är det när man är många och alla tycker om olika grejer o man äter mycket. Nu till att jag kommer bli tjock, vi har inte bara chokladrutor kvar utan mamma gjorde igår äppelpaj, farmor tog med bullar, nu har man massa fikabröd haha.. och vem är det som äter mest av det? Joo jag, för jag älskar sötsaker !!

----
Nu till något annat, Ni vet att mina favorit färger är Svart, Grått, Lila, Rosa, i vissa fall Rött.
Peggy Sage har tagit fram en Autumn/ Winter collection inom make-up och naglar och dessa färger är prioriterade!

Har bara lust o beställa massa grejer !!
Vem vet jag kanske beställer lite till jobbet..





Kolla på läppstiftets färg! Cerise, Live it !


Torsdag 23-09-10

Hej !

Torsdag idag och en dag närmare min lugna helg !

Har ännu mer ont i halsen idag än igår det är sjukt jobbigt att svälja :(

Idag har jag min syster, pappa och farmor här så jag är inte själv vilket är skönt men ska snart dra mig till jobbet.. Imorn blir det en vääääldigt kort dag vilket är jätteskönt eftersom jag inte vill bli sjuk!

Hoppas bara det inte blir en dunderförkylning o att jag bara håller mig till ont i halsen, fast jag nyser stup i kvarten..

Tidigare har jag nämnt att jag inte ska svara på anonyma kommentarer men jag gör ett undantag denna gång!

Svar till en anonym kommentar:

Jag vet inte så jättemycket om deras konsert i Barcelona men kan berätta det lilla jag vet! Dom ska vara i Barcelona den 14 Oktober, konserten hålls på Palau Sant Jordi.
Beräknad tid till att konserten ska börja är runt 20.30. Dom kommer presentera en show med titeln "The Last" som kommer från deras sista skiva, fast självklart kan man hoppas att dom kör lite gamla låtar. Tyvärr vet jag inte priserna till konserten. Det kan du nog söka på ticket, eller på nån spansk sida, det är bara att googla !. Hoppas du fått svar.

S.W.A.T

Sitter o sne kollar på swat som nyss började.

Kikade på idol idag igen, det är nu jag gillart. Synd bara att enda personen man kände igen åkte ut idag, lite buhu för det.. tyckte han var mycket bättre än den andra som gick vidare, Jag tyckte att det var på grund av han som stannade som den andre tabbade sig ? Jaja juryn vet bäst. Jag fick iaf höra honom sjunga i lördags och tror inte det blir sista gången heller :P

Sedan är det en grej till som jag gillar och jag säger så här: Bellas Indomables " atrevete a domarnos" !, Los Hermanos Flores !, La Maquina !, The King Flyp ! mlf ;)


The king flyp- esto es salsa !

Återigen ska jag nämna el salvadors nya stjärna ! Han förbättras bara !

Detta är den bästa versionen på hans första låt, den bästa jag vet !!

Här sjunger han tillsammans med en ny salsagrupp i E.S som heter Salsalvador Allstars


en tanke-Big family!

Igår när jag gick o la mig så var jag så trött att jag hade lite svårt att somna, helt plötsligt kom jag o tänka på alla mina kusiner.. satt där o grubbla hur många jag hade totalt.. men det blev lite svårt att få ihop alla för sedan kom jag på att jag har flera kusiner jag inte träffat. Då började jag istället tänka på alla dom jag inte träffat coh det blev en del. Ska fråga mamma ikväll o se om jag räknat rätt eller om det finns fler :P

dom jag inte träffat i E. S är mellan 0-7 år tror jag, sedan har jag ju några i USA som jag heller inte träffat, totalt det jag räknade ihop var 7 st i USA och i E. S har jag 5 jag inte träffat. Fast kan ju va fler, som ja sa, kan va några jag inte räknat med men när jag tänker på hur många dom är , alltså 12 st så är det nästan så många kusiner vissa svenskar har totalt...Och nu har jag bara räknat med dom "nyaste" kusinerna och ni vet vi latinos räknar våra sysslingar som våra kusiner så där har jag några till.

24 horas

Go day !

Miercoles hoy!

Va händer nu? Halva veckan gått och solen lyser, härligt.
Ska snart börja fixa mig, jaa ni hörde rätt jag sitter i pyjamas, vaknade för en timma sedan..mår inte så bra. Ont i halsen osv..Nu tror jag faktiskt att jag kommer bli sjuk, hoppas inte men eftersom jag runt med ont i halsen flera dagar så kommer det bli nån förkylning snart..

Har min syster här just nu, så det har blivit lite snackis o så.

Ska ta o fixa mig nu så jag ser åtminstone frisk ut när jag jobbar :)

----


Nyheter!

Ville kolla på film men mamma sitter o kollar på nyheterna, allt man hör är om SD, och vet ni? i USA har en man gått emot Obama,pga detta som händer i Sverige, kommer fler länder få problem bara för att ett "rasistiskt" parti har vunnit? Han i USA har gått emot mörka !


Ska nu dricka lite varm choklad för tycker det är väldigt kallt här inne !!!

Music

Jag minns inte riktigt om jag har nämnt den här artisten förut. Jag försökte leta upp om jag skrev om honom men hittade inget så jag hoppas det är nytt hehe.

Från ingenstans har El Salvador fått en ny stjärna, hans artist namn är the king flyp.
Han la en dag upp en låt på youtube och helt plötsligt blev han känd. Han sjöng absolut inte bra och hade spelat in med en karaoke musik. Nu hör man hans låtar överallt, han kommer snart börja sin turné runt om i latinamerika, just nu har han bara åkt runt i El Salvador. han har gjort massvis med saker för dom fattiga och han lyssnar inte på alla taskiga saker som massa människor säger om honom. Han har även alla kända artister på sin sida och då snacka jag inte bara om El Salvadors kända artister utan andra. Nu finns en ny,förbättrad version av hans första låt som gjorde honom känd. Finns flera olika versioner som har kommit fram på senaste tiden och bland annat är den nyaste versionen i salsaton bäst !

Här får ni hans första försök när han gjorde allt själv hemma samt den nya med sin nya producenter !




Tisdag

Snart har den här veckan också passerats. Visst det är bara tisdag idag men dagarna går så fort, imorn är det liksom onsdag och då är det bara 2 dagar kvar till helg!

Idag jobbar jag en kort dag men börjar väldigt sent så får se vad jag hittar på idag...Ska nog göra lite vettiga saker här hemma..



chao


grey

Precis druckit upp mitt glas mjölk o ätit mig en banan, nu hoppas jag att jag kommer sova gott.
Brukar alltid bli så hungrig annars..
Umgicks med min kusin ett tag, jag älskar att vi aldrig behöver hitta på något, utan vi kan bara vara. Det är inte så många jag har den relationen med. därför älskar jag min kusin ♥

Har även gjort lite planer med mamma, jag hoppas verkligen att båda grejerna blir av, för det kommer bli så härligt, typ som en semester under tiden man är på en semester. Ni kommer hajja sen när jag berättar.

Men just nu så sitter jag o kollar på lite bilder från helgen, jag bara älskar min hårfärg. precis som den är nu. Vill alltid ha det så (säger jag nu, fråga mig om några månader haha ) Fast så länge ska jag ha den såhär!

Love the redness!


pics





Restaurangen hade roliga tavlor, en av tavlorna på denna bild står det: Jag är fet, du är ful. Jag kan banta!
Sedan fanns en anna där det sotd: I have PMS and a handgun. Any questions?



Yo me enteré..

Efter gårdagens hårfön explotion har jag nu köpt en ny, schwarzkopf resefön ! Billigt o bra blev det o kommer passa perfa på semestern !

Den ser ut såhär( dock inte detta märke)


Kom nyligen från jobbet också. Har sagt till min kusin att jag ska till henne så ska ba dricka lite kaffe sen sticker jag till henne en stund.




Un paso atras

Sverige tog precis ett stort steg bakåt.

Vi kommer ha alliansen i regeringen 4 år till och inte nog med det så har vi även Sverige demokraterna ! Hur tänkte skånes befolkning när dom röstade på dom ??  TACK FÖR DET !!!

Det känns så konstigt...

Nu ska jag fixa mig o sedan göra lite ärenden sen iväg o jobba !!

I can not understand..

Sitter med tv:n på o snappar mellan kanaler, valvakan liksom.. och angående det.. det känns så helt otroligt att det finns folk, MYCKET folk som röstar på SD ?! Jag kan liksom inte fatta att man tillät det partiet. Sverige är ett land som tar in massvis med utlänningar och sedan finns ett sånt parti?

Jag kan inte fatta det.. hur kan man va så korkad !!!

Ja ja ska inte bli sur nu.


Boom pang boomb

Vet ni vad som hände mig för en stund sen? Min hårfön exploderade, JAAA precis som det står, blixtrade till o smällde som fan, luktar till och med bränt i mitt rum !! proppen till hallen i övervåningen gick också.. så imorn blir det väl o köpa en ny fön.. fast tror jag inte ska köpa mig en dyr och stor utan en liten, resefön.. kommer ju behövas på resan. Så sitter just nu här o försöker få håret torrt men kommer ta ett tag, mitt hår är ju rätt så tjockt yey är mina ord nu !!

Ska ta o äta lite mat sen ska jag nog ta mig en tablett så jag får smaka den där tårtan- Mil hojas , som alla säger är sååå god !

Cada minuto es otro mundo.

Hej!

Hur går det för alla ? har ni röstat nu? GLÖM INTE BORT, DET ÄR FÖR SVERIGES FRAMTID!
Jag tycker det är oerhört viktigt att få sin röst hörd, så att man inte står där o säger att dom inte hjälper en för då får man skylla sig själv om de parti man velat vinna inte vinner...

Yeee Well jag är hemma från Norrköping. Jag hade jättetrevligt, Kusiner o alla mina närmaste var där och jag tycker defintivt att vi ska göra såna här grejer ofta ! 
Middagen var fin, god mat, dricka etc sedan festen.. Vi dansade ju men det hade velat ha mer varierade rytmer som salsa, merengue o lite annat, det blir så långtråkigt med bara samma rytm.

Jag hade väldigt trevligt iaf !!

Nu sitter jag här o lyssnar på musik, ska snart även lägga in de bilder som togs igår. kanske dyker de upp här snart.

Tack tia A. För vi fick fira din dag med dig igår ! ♥

Jag måste bara...

..Få säga att jag verkligen vill att dagarna ska gå lite fortare, Dom har gått fort fram tills nu, veckorna rusar men nu efter att ha setat o kollat på bilder från senast jag var i El Salvador (första gången alltså) så känner jag att jag vill dit nu !

Jag vill träffa mina gosiga hundar, Tiara & Tyson, kommer sakna Terri, han är nu min lilla hund ängel men kan känna på mig att jag kommer trivas bra med den nya vovven China dock inte med katten, tycker inte alls om katter..Jag kommer defintivt fota dessa djur ! och om jag har turen även träffa Tiara & Tysons bebisar, dock är dom väl stora nu dom också, 3 år sen dom fick sina ungar och dom lever nog med andra familjer men jag kan ju hoppas på att de får en kull till snart hihi :P
Jag kan inte säga vad det är för ras på dom två men det är en liknande ras till pitbull...

Dom är dom finaste hundarna som existerar, nästan iaf.. Och så mina hästar hihi, fast va jag vet så kommer vi inte spendera så mycket tid ute på landet men den tiden jag är där så ska jag njuta av dom !


C.M

Sitter o kollar på Criminal Minds, just nu är det paus så skriver dessa rader.

Blev massa gott idag, kött med potatisgratäng sedan efterätt !! Gott med andra ord.
Hann inte kolla på idol så mycket eftersom barnen kollade på Camp Rock 2..

Imorn ska jag som sagt förtidsrösta, vi skulle göra det idag men det blev aldrig av så imorn innan vi åker så ska vi göra det.. Sedan åker vi ju som sagt till Norrköping och firar min faster och sedan fortsätter vi med fest ! Tror det kommer bli kanon kul !

Nu börjar programmet igen.

Vi hörs på söndag foxs!!

Tabbe!!

Vilken tabbe jag gjorde.. chokladrutor var ju det jag ville baka och har bakat och jag glömde strö plåten men tur var så gick det att lossna kakan :), nu väntar jag på att mamma ska komma med kokos så jag kan lägga på glasyren mmm vill redan äta haha :P

Nu blir det soffhäng !!

It's friday!

Helluuuuuu

Jag är hemma nu och nyss ätit lunch, funderar just nu på om jag kanske ska ta o baka något gott.. är riktigt sugen på en god fika!

Jag har blivit klippt! känns så skönt, blev inte så värts kort men det är såhär jag gillar't, att det är lite i luften längst bak och att de inte nuddar vid axlarna. innan jag åker iväg ska jag klippa det lite kortare i think..

Her U got a picture, ni som sett mig idag får se att jag bytt kläder nu, kändes inte som fredagskläder det jag bar, mer myskläder haha o nej, håret är inte klippt snett, blir så eftersom jag lutade ansiktet lite..



want to be me

Jag är helt slut !

efter att ha först tvättat o sprungit sådär och sedan gå till jobbet o jobba, gav en behandling som är väldigt lugn, jag blev ju helt klart slut , trött som fan och hungrig också.. jag kan inte leva utan min mellis.
Någon mer som är som jag ? Äter frukost, mellis, lunch, mellis,middag och sedan kvällsfika ? Det är sjukt att jag inte är tjock, nerå men jag äter väl med måtta :)
Jag hade tänkt fixa mina naglar idag men jag orkar inte..Och nu mer än nånsin är jag sugen på en piercing på tragus eller en industrial, ni vet som en stav som går tvärs över längst upp ??

S-N-Y-G-G-T !


Romantik!

Just nu så ringer massa människor in till radio fiesta. Det mest romantiska jag har hört på radio, hörde jag nu.

En man ringer in och berättar att han o hans tjej/fru har idag varit tillsammans 28 år sedan ber han radioprataren (primo chomo) sätta på Marito Rivera y su grupo bravo- Basta y sobra.

Inte en dålig låt ska jag säga, texten är helt underbar och refrängen "contigo mujer basta y sobra" = "kvinna med dig är det mer än nog" Alltså han behöver ingen annan . Såå romantisk att säga det på radion, om jag hade varit hon, så hade jag defintivt börjar gråta. Tänk er vara på jobbet och sedan höra detta???

Här får ni låten iaf !

I would die..

Jag är aphungrig !!! jäklar.. alltså..

Snart färdig med all tvättning bara en vända till sen är nog allt färdigt. skönt.
Idag ska jag äta fiskpinnar, ris, sås och grönsaker. Längesen jag åt fiskpinnar, jag föredrar hel fisk haha

Har även gjort en annan grej, hoppas nån nappar :P

Lyssnar nu på den bästaste radion som finns i E.S (för mig då) Radio Fiesta !

Primo chomo är ju den bästa underhållaren som finns i radiobranschen.. inga tråkmånsar här nej. !

with or without me...

Torsdag !

Jag har redan börjat tvätta.. började lite senare pga att min syster kom en liten stund.. men va skönt o få vila ut sig en stund o inte börja på en gång.. ska snart lägga mig en stund på soffan o vila medans nästa runda till tvättstugan måste göras!

Jag hoppas verkligen jag hinner tvätta allt nu innan jag jobbar.. hatar att lämna kvar smutsiga kläder..

Nu ska jag sätta på lite bachata o försöka vila !


Come one, show me what U got.

Snart läggdags.. Jobb blev de en stund sedan hängt hemma, blev en sväng med kusin hem till syrran..kikade lite kläder tills på lördag, inte jag då, min kusin.

Som jag skrev på fb : I can feel it, we are going to have fun ;)

Jag har alltid kul men mina kusiner, det går inte o förklara hur jävla nice gäng vi är, tillsammans med vår faster !!

Såå nu i 2 dagar ska jag gå o tagga tills på lördag haha

Imorn ska jag iaf tvätta på morgonen sedan väntas jobb.. ingen zumba träning imorn pga många som inte kan närvara.. så ska väl fixa mina naglar för en gångs skull imorn :)

Nurå lite bloggläsning sen sova !

Do you believe in life after love?

Nu ska jag snart dra iväg, jag hinner äta lunch nu dock är jag inte hungrig än men något måste ätas!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aveces me quedo pensando en mi ventana, quisiera que mi sombra pintara tu cara.
Si te pudiera explicar, te diria como el sol del medio dia, intentame amar...







Onsdag!

Okej hörrni, det är redan onsdag och det är den 15 september alltså är det El Salvadors Nationaldag !!

Såå alla salvadoreños, ha en kanon bra dag !!! Om man ändå kunde fira som i El Salvador, alla skolor går parad, cachiporras dansar, folklore grupper dansar till skolorkesternas musik. Det är så fint ! Dock har jag aldrig sett de in real life, ba typ inspelningar, nån gång ska jag åka vid detta datum så jag får se det själv :)

Jag ska snart dra mot jobbet men ärligt talat så orkar jag inte, sovit skitdåligt.. Gick o la mig as trött men när jag väl låg i sängen kunde jag inte sova..somnade till slut men iaf..Sedan har jag vaknat med ont i halsen, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk för på lördag så måste jag på topp!!

Nej nu måste jag nästan skynda mig.

Kolla på videon allesammans !
Dock är detta inte inspelat i E.S men skolbander kommer därifrån!


Pa q gozar sin poder disfrutarlo..

Jag är trött.
Finns inga ord för o förklara hur trött jag är.. Vädret är dock anledningen typ..
Jag har iaf jobbat och sedan ba varit hemma.
Nu ska jag nog byta om o kolla på tv, om de nu finns nå vettigt o kolla på..

Bye byee!

Freedom

Japp som jag sa tidigare..det började regna.. tror det är lite uppehåll just nu så hoppas det inte börjar regna när jag väl drar.. Men det skulle inte förvåna mig..

Igår så tvättade jag min halsduk, mössa,scarfs o fingervantarna. En av dom värsta sakerna jag vet är att ta på klädesplagg osv som legat i en påse eller i en karton took för länge.. usch jag ryser varje gång jag tar på sånt haha och jag kan inte ha på mig det förrän det är tvättat och jag kanske tvättade det innan jag la undan dom, jag vet I'm crazy.

Sitter just nu och försöker fördriva timman som är kvar med skitgrejer.. tror jag läst alla bloggar, kollade facebook, hotmail och andra konton jag har mer än en gång för jag har tråkigt.. har till och med tagit massvis med kort med mobilen men raderade bort dom för ingen var tillräckligt bra för att spara.. BLÄÄÄ jag har tråkigt haha...


2010-09-14

god dag !

Idag händer inte så mycket.. ska låta timmarna passera förbi ett tag samtidigt som jag fixar mig sen drar jag till jobbet. Ikväll ska jag endast på en promenad mer finns inte tid till eftersom jag kommer sluta 6 o vid 7 kommer vi ta promenaden... om vädret tillåter.. ser ut som om det kommer regna när som..

Men iaf jag har haft de bra och vet ni, jag tror jag har hittat outfiten tills på lördag :D

Byee


What a life!

Nu så har jag o syrran vaxat bena.. fick skratta lite när jag vaxade hennes ben då det var första gången för henne :P Jag har ju gjort det minst 5 gånger så känner inte så mycket smärta som förut.. Nu så har vi fina ben till helgen också ;) Mycket parranda väntar då hihi..

Nu ska jag mysa framför CSI N.Y o kanske varm choklad :)

H-A-H-A

Det finns riktigt korkade människor, jag dööör av skratt.. riktiga inbillare alltså!!!

Men vad vi vet så är dom så för dom är antingen rädda, omedvetna över vad som egentligen händer och vill inte inse sanningen eller helt enkelt förvirrade över sitt liv !

Vi har det bra.. ni förlänger våra liv. Vi skrattar, vi har det bra ;)

You can't knock us down !!

Much better

Oh va skönt de var !, nu kan jag röra på nacken iaf .. blir bättre till imorn hoppas jag :)

min bror har för tillfället praktik på pappas jobb och dom kom nyligen hem, haha min bror är DÖD :P
Det är bra, annars gör han inte så mycket här hemma..haha


Well satt o kollade på en grym makeup artist, fashion designer mm han är ALLT. Han gör så fantastiska arbeten. Jag snackar om salvadoranska fashion designern Willie Williams. Han är så otrolig skicklig i allt han gör! Han är den man ska ringa i E.S om man vill vara extra extra fin. Dock bara kändisaar som har råd o betala honom. Han är inte bara stor i El Salvador utan världen över. Uff jag skulle vara den överlyckligaste(ja överlyckligaste) i denna värld om han fick designa min bröllopsklänning, fixa mitt hår o make-up , men haha de e en dröm!!

Han har arbetat med miss universe, på olika galor, latin grammys osv.. Från världens minsta land kommer denna superduper duktiga designern som mäts upp till andra stora designer som vi alla vet vilka dom är!



gooosch

shit alltså, jag har vaknat med värsta nackspärren! kan inte röra huvudet knappt!

Så jag har bokat tid för lite massage hos naprapat eller va de heter så dom ska massera/knäcka tror jag..

Min kort korta dag ändras till imorn då istället de blir en lååång dag .. Nu ska jag fixa mig så jag kan dra iväg..

Before bed

Som jag sa i tidigare inlägget allt kan ändras.. Vi kunde inte göra de där hos sis så vi gör det imorn här hos mig istället. Jag o marina var o hälsade på en kompis som vi inte hade träffa på länge. Roligt att träffa henne o så fick vi skratta lite som vi alltid gör med henne :)

Imorn ska jag jobba förmiddag men dagen går nog fort sen så kör jag o marina vår promenad igen, om vädret tillåter :)

Chao o god natt !!


webcam

Min bror har ju fått en macbook dator från apple, den är super bra o har masssvis med bra funktioner.. själv vill jag också ha en..

Satt nyligen vid den då han satt vid den stationära..testade cameran på den och jättebra bilder tog den. Här kommer liite pics jag tog.. För att sitta i vardagsrummet utan nån lampa tänd så är den grym !




Och så självklart en crazy face bild!


Give me brightness

Godday!

Idag är jag utvilad till max! Gick o la mig vid 00.00 och vaknade kl 11.00 idag, nästan 12 timmar dä. Har aldrig sovit så länge men det behövdes väl eftersom jag knappt sov något i fredags..

Well planerna för idag ser lite röriga ut.. kommer säkert bli lite ändring men vi får se hur det blir. Ska iaf ut med Mari o göra en grej fast väntar fortfarande på svar när.. sedan ska jag o sis vaxa bena. Det måste liksom göras nu för till helgen måste vi va fina haha

Sedan finns väl inte så mycket mer.. ska väl kanske kolla på la novela snart och kära ner mig i Mauricio Henao ♥

Hasta luego !!


Lördag afternoon

Hej kompisar!
Hur har ni det??
Jag har det bra.. är mega trött men så går det när man lägger sig sent och vaknar tidigt o håller igång och på det så äter man sopa de rez.. usch va man blir trött haha.
Jag följde med min syster till köping som skulle köpa massa grejer men nu sitter vi här i vardagsrummet hela familjen.. jag sitter med min brors dator i knät o farmor sitter vid stationära datorn...
Jag väntar nu på att min syster ska göra empanadas de platanos, super gott!!
Senare ikväll ska vi över till min syster o vaxa bena sedan ska vi kolla på film.. det är iaf planerna nu vi får se hur dom ändras med kvällens gång.
Nu ska jag fortsätta kolla på TV. Chaoo

skrattar

Jisses jag har skrattat as mycket. Min brors kompisar har varit här o nu är bara en kvar.. vi kollar på film , nydligen kollade vi på Tekken (?) o nu så kollar vi ännu en gång på karate kid. Dom är bra..

Dom här killarna är roliga haha fått mig o skratta as mycket !

Nu mer film. Chaooo

Soo fine

Jag har nämnt tidigare att spanska aktörer, som är med på "las novelas" är vackra människor allihopp (dom flesta iaf) Och den såpan vi kollar på nu El Fantasma de Elena har haft fina killar men nu WOOOOW vilken heting, Mauricio Henao heter han och kommer från Colombia.. han har tagit såporna med storm och under bara ett år har han blivit en stor hit !!

HOOOT Skulle inte tacka nej till en date med honom ;)



My lucky day

Nyss druckit kaffe och har även precis kommit hem. Jag hade världens tur idag haha

-hittade mig 200 kr på en bänk, och vad gjorde jag ? Joo jag gick in o köpte ett par nya tröjor och ett par leggings på Titt-in, dom har ju fortfarande erbjudande så jag shoppade lite hihi.. alltså jag behövde verkligen nya leggings och sedan nya tröjor, så slösade endast 150 kr på det så 50 kr kvar. Jag hade ju sagt att jag inte skulle slösa pengar på kläder o att jag skulle spara till resan för att köpa därborta men det var ju ändå inte mina pengar så då kunde jag köpa nytt och slänga lite gammal skit :P

Här kommer 3 grymma låtar ! En har ni nog hört förut men den här versionen är mycket bättre :)




Pics

Jag har ju glömt o visa er min nya skinnjacka(imitation) Så här får ni nu en bild på hur den sitter. Den kommer från Bikbok o kostade vid mitt köp 299(nyhet).
Och sedan måste jag få lägga upp en annan bild som jag tog idag och som jag sedan skickade till en kompis som skulle visa sina skills.. fy va fin bilden vart !!! Ser ut dom om den är datagjord men nej han gjorde den på nån lektion som han hade i skolan idag. Den vill jag ha inramad !






Jag satt o snacka med honom på msn, han bor inte i Sverige.. o han hade precis börjat sin design lektion och han hade ingen inspiration så han frågade om jag kunde skicka nån bild, från början kändes det lite konstigt för han bad mig ta bilder som den här.. fundersam osv.. för tydligen så är bilder man kollar åt sidan finare vid skissning eller va de heter pga skuggorna som bildas. Alltså den är fiin för han har fått med allt ! Alltså skulle jag ha gjort en sån här så hade den verkligen INTE blivit bra !!

Never gone


Jaha nu är jag fixad.. tog väääldigt lång tid o fixa sig. sega som f*n . Lika bra o köra lugnt, har ju inte precis bråttom. Och idag så sminkade jag mig fint, eller inte sådär fint som när jag ska på fest men sminkat mig iaf:P
Jag blir så lycklig med Latin Fresh- Ella se arrebata, lägger upp den på annan inlägg. Ni ska få lite bilder på today !

Ursäkta röran behind & suddiga fejjan men det är med mobilkameran!



Mina Argentinare-Earrringssss, Äkta sten kommen från vulkan. (fick dom när jag var 15 )




We most go on

Jag har sovit så fruktansvärt konstigt i natt att jag är skit trött. Har varit vaken ciruks 1 timma o jag kan garantera att om jag går o lägger mig så somnar jag!

Iaf så drömde jag en skit konstig dröm (som nu är glömd) vaknade upp as svettig, alltså va den verkligen konstig eller läskig. Har aldrig någonsin vaknat upp sådär.. fy fick byta pyjamas..

Idag är det fredag och jag har inte alls mycket att göra så ska väl fixa mig o göra mig "höstsnygg" o dra mot stan o fixa det jag ska fixa sen får jag väl ringa kusinvitamin om hón vill hänga lite? eller nå..

Det enda på schemat är ikväll då jag o syster ska vaxa bena, för första gången för henne så lär bli kul haha, vi har sagt att vi ska vaxa bena minst 2 gånger innan vi åker iväg så vi slipper gå runt o raka bena där borta :P

Herrråååå

CSI

Nu börjar CSI Miami, Så ska skynda mig. Zumban gick bra svett kom definitivt fram så det var ju bra, dock tog vi bara 20 min passet för det krånglade till sig lite.

Nu ska jag vila framför tv. Vi hörs säkert sen :)

R.A♥


Cuando fue la ultima vez que viste las estrellas
Con los ojos cerrados
Y te aferraste como un naufrago a la orilla
De la espalda de alguien.

Cuando fue la ultima vez
Que se te fue el amor
Por no dejarlo libre.

Cuando fue la ultima vez
Que te besaron tanto
Que dijiste mi nombre.

Cuando te gana el orgullo
Y escogiste el llanto
Por no perdonarme.

Cuando fue la ultima vez
Que un simple deja vu
Me lleva hasta tus brazos.

Cuando,
Cuando fue la ultima vez
Que te quisieron tanto

Cuando,
Cuando te gana el orgullo
Y escogiste el llanto.

Cuando,
Cuando volveras a ser
Lo que no fuiste nunca

Cuando fue la ultima vez
Que te sentiste sola
Y llegaste a odiarme

Cuando llega a convencerte
El maldito despecho
Que un clavo saca a otro.

Cuando te olvidaste que el caso,
No es entenderse sino que aceptarse.

Cuando,
Cuando fue la ultima vez
Que te quisieron tanto

Cuando,
Cuando te gana el orgullo
Y escogiste el llanto.

Cuando,
Cuando volveras a ser
Lo que no fuiste nunca

Si se sana tu herida
Borra tambian la cicatriz
Y si un di nos vemos
Haz el favor de contestar.

Cuando,
Cuando fue la ultima vez
Que te quisieron tanto

Cuando,
Cuando te gana el orgullo
Y escogiste el llanto.

Cuando,
Cuando volveras a ser
Lo que no fuiste nunca


Visste ni att..

...Jag alltid försöker se det positiva o inte det negativa i alla möjliga saker.
...Jag som person är väldigt glad.
...Jag är en perfektionist.
...Jag är känslig av mig och för det mesta döljer jag mina tankar/känslor.
...Jag hatar att spy, se någon spy eller höra om saker som har med spyer att göra. Det värsta jag vet !
...Jag hellre umgås med killar än med tjejer. Självklart har jag mina underbara brudar och dom byter jag aldrig ut.
...Jag hatar falskhet.
...Jag är en drömmare.
...Jag älskar att träffa nya människor.
...Jag är en papegoja, håller aldrig tyst.
...Jag älskar allt med mode och skönhet att göra men att jag själv inte bryr mig så mycket att följa den, Jag kör med det jag känner mig bekväm i.'
...Jag älskar min familj, min släkt & mina vänner !

Toy cansaaa

Hellu !

Usch va jag är trött. Timmarna går så fort nu. Jag o marina har snart varit ute på promenad en vecka och jag som inte är van vid att röra på mig känner av det varje morgon. Är så trött när jag vaknar, alltså jag har inte träningvärk eller nåt sånt men jag känner mig gladare men på mornarna riktigt trött..

Idag blir det ingen promenad utan vi ska ha zumba/dansträning, vilket ger bättre träning !!

Snart klipper jag håret så här kort, jajamän, vill ha det riktigt kort, kanske inte så mycket kortare än detta men kort ska det bli :D

A Ti

Usch va jag helt plötsligt blev trött..
Ska nog gå o lägga mig redan nu. Går det inte o sova kan jag ju alltid gå upp igen :)

Promenaden gick fint, hoppas det hjälper lite med konditionen.. ni vet ju att jag inte kan gå super fort eller springa för mitt knä så jag har tur att hon vill gå promenaden i den takt vi går dom hihi fast så sakta går vi ju inte :)

Imorn kör vi iaf zumba och det gillas !!

Såg att Skånefruar har börjat och den lilla stunden jag såg på det så började jag skratta.  Dom första orden som kom fram var : Que bruta!  jag vet inte om alla var som denna kvinna, men vem faan kan inte tanka en bil ??? haha B.R.U.T.A

Well no por to say. Adios

Aleee

Såhär jaaa!!

Nu sitter jag åter igen här och solen kom fram , fint !

Jag o marina ska åter igen gå en promenad, härligt att vi faktiskt gör det och inte säger "jag orkar inte".. jag måste få upp min kondition så som jag hade den förut. Samt bli fit for fight beach 2010/2011 hahah And you know why ;)

Och som sagt imorn börjar allvaret igen med dansen, vi har varit lite inaktiva, alltså vi har dansträning med det vi kämpar inte.. så imorn kör vi hårt o väljer förträning med zumba !!

Great ;)

Nu ska jag slappna av lite med Alejandro Fernandez.

Bata bata bata

Ella se arrebata bata bata bata..lalala

Lyssnar på den skit mycket i flera dagar. Känner att jag skulle vilja göra en koreografi åt den haha

Guess what jag har en skit bra pappa !!! Alla säger nog det men jag har också det hihi.. varje gång han jobbar eftermiddagspasset så brukar vi alltid äta thai mat och det gjorde vi idag..så mumsigt gott och han tog de som jag tyckte om hihi.. tro inte att vi äter det varannan vecka men det brukar bli en gång i månaden typ :)

Magen värker lite idag också buhuuu för det :(

chaoo

Over

Filmen är slut och funderar starkt på att kolla på något annat, är inte alls trött..

Och vet ni, jag grät inte :D, Filmen är jättebra och jag ska inte ljuga o säga att jag inte kände den där klumpen i halsen...som gör att jag börjar gråta men idag klarade jag mig fin hihi

Ska se om det finns nå bra på tv, annars går jag o vilar..

chaoo

i wish i had you here

Ätit pupusas !!

Gott.. väntar på att mami ska göra den där banankakan så den blir klar lagom i tid till att kolla på film.. jag är nog lite seg men bättre sent än aldrig, Jag ska kolla på Eclipse.. min kusin säger att jag kommer gråta.. vi hoppas verkligen inte för orkar inte med tårögda ögon haha men det får bli som det blir..

Sen ska jag försöka lägga mig tidigt idag !!


Såå typiskt!

Jag ahr gjort mycket idag trots att jag mår lite halv bra.. ont i magen..

Har äntligen sytt upp mina byxor som jag har gått o vikt men orkar inte med det längre så nu sitter dom bra, sedan ska jag fixa 2 klänningar som jag fått men aldrig använt för jag tycker dom är för långa,..så dom ska jag också fixa, hoppas bara att jag inte förstör dom haha..Nerå jag är en bra sömmerska ;)

Och till det typiska, Jag har alltid drömt om att få se några av mina favvoartister/band, Aventura är en av dom och dom ska va i Barcelona i Oktober men eftersom jag ska utomlands i december så kan jag inte åka dit.. men sen kommer det andra. Dom ska också dit jag ska fast 1 och ½ månad innan jag ska dit!! Kunde dom inte ha varit där när jag är där ??? såå typiskt att sånt händer.. och biljetten in till dom i E.S är mycket billigare än iinträdesbiljetten i barcelona.. så jag hade ju verkligen velat gått !!

Jaja kommer väl ha tur nån gång :)


By night I can see you

Nu ska jag faktiskt sova, och jag gissar på att jag kommer sova hur skönt som helst, jag döör av trötthet!!

Blev en promenix med bästaste kusinis M, är så glad att jag har henne här igen <3

skönt var det och vi har bestämt att vi ska gå ut på promenad ofta, så hoppas vi håller våra ord och på torsdag börjar dansen på allvar , skönt det med måste verkligen få upp konditionen!!

Nej inge mer att säga.

Bilder från lördagen får ni här !





Och kvällens underhålling, the amazonas girl hahah And I got her on picture  ;)

What a surprise

Usch va jag är trött, ni anar inte ! jag skulle vilja sova ett tag men jag blir alltid så hängig efter att jag vaknat så ska skippa det. Jobbet gick väl bra, dock gäspade jag mycket haha precis som jag gör nu..sov väldigt dåligt i natt o så gick jag o la mig rätt så sent för att gå upp då jag gick upp..

Min bror är sjuk, min syster är typ sjuk" och min andra syster har ont i ryggen, värst va alla blev sjuka!  jag är den enda som har klarat mig bra, har dock vaknat med ont i halsen 2 dagar nu..

Sen jag kom hem så har jag o bror kollat på novela.. vi kikar på en ny då det inte finns nya kapitel på den andra, men dom kommer väl upp ikväll eller imorn. Den här är också bra !!

Igår blev det en sen kväll då jag satt o snacka med massvis med folk speciellt med en kille som gav mig en kärleksförklaring, såå söt, blev lite små röd om kinderna då jag för det första tyckte han sa massa fina grejer men han är lite ung.. men gulligt av honom, blev faktiskt chockad.. väntar på att en annan kille ska säga såna fina grejer till mig !! Så att man kan bli käääääär :P

respiro profundo por ti..

el deseo de tenerte se me hace mas grande, el deseo de besarte no lo aguanto, nesecito escuchar tus palabras que me digan te extraño porque yo a ti te extraño...


Today

Gårdagen var grym! det var inte alls mycket folk men mina vänner gör det så grymt roligt så man kan inte ana. Skrattade så mycket att jag var lite hes när jag kom hem sedan fick man ju dansa av sig lite..

Idag har vi bara slappat, haft familjedag ungefär.. sedan har jag umgåtts med min kusin M-Arely, jag hade verkligen saknat henne..

Imorn ska jag jobba 9-15 sen ska jag nog umgås med henne lite mer..

Nu kolla på tv o slappa ännu mer :)


Saturday 4.sept

Ja hörrni, bruden blev väldigt vacker. Hon var ju lite extravagant men det klädde henne. den där vita hatten var så snygg också !

Efter det så tog jag mig till vasahallen, min bror har innebandy cup och matchen jag såg så vann dom, nu är vi hemma en stund o väntar på finalerna sedan hem o fixa sig lite inför kvällens fest men innan det äta lite mat också !

Synd att det var så mycket som skulle göras idag annars hade vi redan nu varit i Örebro och firat en kompis men vi ser henne ikväll.

Så S GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG :D

Let's shake our bodyyy tonight ;)

I'm happy

Ibland kan jag bli så glad, vissa människor vet hur dom kan få en att le.
Självklart har jag mina goingar här i Sverige som dagligen får mig att le och som alltid finns i mina hjärtan, där finns mina vänner och min släkt.

Men idag så ägnar jag denna åt min kusin som bor i USA. Jag träffade henne i El Salvador för 10 år sen. då bodde hon fortfarande kvar i E.S nu är hon i natten som aldrig sover, New York.. jag o hon var som ett då när jag var därborta och idag fick hon mig att le, samtidigt känner jag mig så ledsen över att 10 år har gått sen jag träffade henne. Hur svårt är det liksom att åka till henne ?? 

Och nu har jag bestämt mig. Om mina planer håller sig som jag har planerat så åker jag till henne under nästa sommar eller till nästa höst!

Saknar henne massor och jag är glad att ha henne som kusin <3

Fagersta

Nu är jag hemma efter att ha spenderat hela, eller nästan hela dagen i Fagersta. Åkte först in till Västerås och gick runt i butikerna o väntade på att mina systrar skulle sluta. Jag köpte lite grejer för mina presentkort, bla smink, leggings, tröja och sedan av mina egna pengar så köpte jag en ny skinnjacka (imitation) för 299 kr då min gamla är för liten, jag har ju blivit lite rundare nu än då jag köpte den.. Lägger väl upp bilder sen.

Sedan så åkte vi till Fagersta.. det var lite kallt, vi fick nämligen dansa ute.. men det gick bra! sedan ville mina systrar åka dit vi bodde när vi bodde där:), allt var förändrat men de kände igen sig, minnen fick de väl tillbaka, jag var så pass liten att jag inte minns nåt alls :P

Imorn ska jag jobba, har den extravaganta bruden så får se hur det går. sedan ska vi väl kika på markanden och förhoppningsvis åker vi in till festen i Örebro, samt firar S :D

Nu ska jag fortsätta snacka med folk !

Time to go

Nu så känner jag mig stressad!!

sitter o äter lite frukost samtidigt som jag sitter vid datorn. Behövde fixa lite grejer så jag vinner lite tid genom att äta också dock känner jag mig mer stressad, har absolut inte sovit något inatt och det är pga att min hand domnar bort ibland, jag är så spänd vid axlarna att när jag lägger mig så kan jag höra hur det knakar..måste verkligen gå o få massage snart !!

Nej nu skynda mig o vidare till Vässan.

ready to sleep or to go

Jahaa då var väl allt färdigt till imorn. satan va kallt det är ute och jag har hört att det kommer bli kallare dagarna som kommer.. Imorn jag in till västerås för käk med mina systrar sen åker vi vidare till Fagersta o har dansuppvisning.. men fick även reda på att vi ska få dansa ute !!! ja tänkte what?? det är ju svin kallt? haha yeyee vi får väl stå där o huttra puttra o skaka o hoppas på att bli varma under tiden vi dansar :)

Nu ska jag kolla lite mer på tv sen ska jag sova.

Chao!


te ame en mis sueños

Antes de tenerte
poco tiempo antes de verte
ya yo soñaba contigo
en el nombre de cupido
ya yo te ame..
dibuje amor donde no hay en mis sueños

Si amar asi es pecado peque
y rio porque te tengo en mis sueños
y ese momento que tus labios bese
yo me enamore y esto que siento
me hace bien contigo yo la paso bien en mis sueños
me dormi tempranito pa' tenerte en mis sueños

Tengo todo de ti tengo grabado tu nombre
lo tengo pegadito en el pecho y tengo todo
tengo sueños por ti hay cuando el sol se esconde
tengo mi corazon latiendo por ti..

Yo te ame y yo te tuve en mis sueños
pegadito te tuve en mis sueños
hace tiempo soñe ser tu dueña
y ya lo tengo cuando duermo yo te tengo..

Hoy quize tenerte hoy que me moria por verte
desidi soñar contigo..

Tengo la noche y todo, la luna llena
porque te tengo enhora buena
lo tengo todo solo porque tu me llenas
ya no conozco soledad tampoco pena
todos los dias muy temprano me acuesto
Ahora sueño volver a vivir lo nuestro
me desespero si te busco y no te encuentro
pero en mis sueños yo te llevo por dentro..

porque desde el primer dia en que vi tus ojos
supe que eras para mi y le doy gracias a Dios por haberte puesto en mi camino <3



I will...

Soon flytta röven hemifrån till min syster. haha roligt det lät!

Ska joina henne med käk sedan har vi dansträning, förhoppningsvis tränar vi även zumba idag..

jag o min bror har även kollat på El fantasma de Elena och nu är den fan föör bra !! vill att nästa kapitel ska upp så vi kan se fortsättningen! massa grejer kommer hända !

sedan satte jag på radio fiesta igen och gissa vilken grupp går på radion, La Noche, det är så att i El Salvador så är den sorten cumbia inte så modern.. där hör dom på cumbia med mer tempo.. iaf så vart jag chockad men musiken är ju så bra hihi !!

Nej ska ringa syrran nu o se om hon e hemma.


Listo

Jag har lyssnat på Radio Fiesta El Salvador. Primo Chomo hoooy är så rolig,, haha han piggar upp en rejält :) mycket mycket bra musik också !!

Ibland vill man kunna ringa in o fråga vad vissa låtar heter men det går ju inte haha..

Iaf så har jag suttit och skrivit lite om vår dansgrupp samt om vad låtarna handlar om, alltså dom vi ska dansa imorgon. Ni förstår det är inte bara gå dit o dansa folklore, vi måste säga vad låtarna handlar om och var i El Salvador man dansar dom.. så jag har fått lite historia.. jag vet ju vad dom handlar om men inte var i E.S man dansar dom :P

Nu har jag lite ont i huvudet.. jag o mami fick våra ansiktskrämer igår och vi fick en parfym och jag lúktade på den men jag ville testa den så tog lite på ena handleden och gnuggade sedan mot den andre.. fyfarao va starkt det luktar så jag känner mig snurrig, har redan tvättat händerna med massvis med tvål men lukten sitter kvar. BLÄÄÄ

I will continue with my duties!


Sunshine!

Helluuu sunshine !

härligt väder vi verkar ha, Soligt och fint :) Me like!

Jag har nyss käkat frukost..I know jag vaknade sent idag hihi, det får man göra när man är ledig ;)
Ska nu ta tag i städandet, hoppas allt funkar nurå så att det bara flyter på hihi.. Musiken är iaf på nu så ska väl ba byta till träningskläder sen kör vi !


And Happy Birthday cuzz, hoppas du får en fin dag älskade pajas !<3


Cold

Man börjar känna hur kylan kryper in genom fönstren och att elementerna inte är på hela tiden..
Jag fryser helt enkelt.. händerna, fötterna o näsan är kallast, och jag har massvis med kläder på mig haha

Det är väl dags o ta fram tjocktröjorna o alla mysplagg?

Well ska fortsätta kolla på Speed 2- cruise control !

What I want and don't want

Jag har underhållt mig med lite bloggar, tv, kaffe och jag är nu uttråkad! Ska nog ringa min syster så hon kan hämta mig så följer jag med till A's träning..Orkar inte va här längre.

Iaf så har jag även tänkt på en grej. Nu när jag ska åka utomlands så ska jag bada rätt så mycket och vissa dagar kommer vi vakna tidigt för att åka till olika städer osv.. Jag har ju inte rakt eller lockigt hår utan det är lite vågigt men eftersom jag har rätt så kort hår så blir mina "lockar" inte lockar utan dom blir halvlockar och svänger åt olika håll och jag har väldigt tjockt hår så det tar tid att platta håret, speciellt efter att man har fönat det..

Då kom jag på en grej. Varför inte rakpermanenta det? eller permanenta det lockigt?

Usch när jag får idéer så är det inte bra för jag går runt o tänker på det..

Med rakpermanent så slipper jag ju platta håret så ofta och när jag duschar så kommer det ju va rätt så rakt, och om jag permanentar det lockigt så kan jag ju variera, lockigt och sedan platta när jag vill ha platt.. det sliter ju på håret vilketsom.. Ska väl snacka med tjejerna på jobbet om vad dom tycker är bäst..

Ska snart klippa håret kortare  sen får vi se hur jag gör.

Btw, Rihannas frisyr är såå snygg ! Ska antagligen klippa mig ganska kort strax innan jag åker, dock inte såhär kort.

Rakt..



Eller ...Lockigt?

Estoy Soñando..

Mina planer ändras alltid, skulle ju städa idag men dammsugaren suger inte, påsen är full o det finns inte fler påsar.. suck !! Så det gick inte.. så har hittills inte gjort ett piss förutom fixat mig o ätit haha

Jag har funderat på en del grejer.. men tänker inte ta upp det här .. Iaf har även snackat med min kusin och hon har fått mig att bli taggad på att följa med till Skara nästa helg.. Det ska vara en ungdomsträff med ungdomarna från kyrkan. Brukar bli skitkul på såna "läger" så jag vill följa med men ska snacka med mami o se vad hon tycker.

Jag är även jättesugen på att äta empanadas de platano. Så gott men platanos är så dyrt här i Sverige, Vore det billigt skulle jag äta varje dag.. O tror inte jag har nämnt det förut men platanos för oss salvadoraner så är det kokbanan som man friterar men för andra som tex chilenare så är platanos -banan. :)


Greaaat

God morgon!

Onsdag idag, shit var veckan går fort !! Och idag är vi inne i en ny månad. En månad närmre :D

Innan jag fortsätter inlägget ska jag önska min bästaste L grattis på sin 20-års dag!!!! Grattis grattis gumman, jag hoppas verkligen du får en fantastisk dag idag :) Puss och kram !!

Idag är jag som sagt ledig och ska ta o försöka städa  mitt rum, det ser inte trevligt ut att gå in där... Men jag är fortfarande trött.. Jag är ju så konstig, jag måste alltid sova på mage eller på sidan men så fort jag "råkar" lägga mig på rygg så drömmer jag skit konstiga grejer :S, I know.. fullmåne o nu detta.. jag är konstig !!

Nerå ska väl ta o göra det jag ska. Chao


RSS 2.0