It's Friday!

Äntligen kom helgen som jag har längtat efter!

Ska snart äta lunch för att sedan ta mig till skolan, efter skolan ska jag hjälpa Linnéa med håret sedan ja då ska jag hem o fixa lite för ikväll kommer bebi! mamma o pappa har planerat att vi ska äta pupusas o lite fika som en liten finmiddag eftersom ja o syster har fyllt år men det är nästa helg som vi ska bli firade av släkten :)

Ne nu ska jag gå o göra nåt att äta.

PÖSS!

städning!

God morgon bloggen och mina läsare!

Har redan börjat tvätta o trycker just nu i mig en apelsin innan jag börjar städa så passar på att önska er en bra torsdag =)

Och så säger jag grattis till min kära syster som fyller år idag!!!

 byeeeeeeee

Orka..

..mer snööööö, seriöst vi har skottat uppfarten mer än 3 gånger på typ 5 timmar, de är fööör mycket. Hoppas de inte snöar imorgon!

Har nydligen kikat flera avsnitt av Sortilegio och den är bara så bra just nu! Mamma o jag väntar ivrigt till imorn..

Bye.

S.N.Ö!

Jag är trött på snön nu, vill ha vår/sommar! Fy farao va mycket snö det har kommit det är ju skitsvårt att gå när vägarna är fulla med snö man drar sig fram typ..

Och imorn har jag en sån ledig dag då jag har planerat in städning,tvättning och massa annat, får se hur bra de går o tvätta(tvättstugan ligger en bit bort) visst vi har tvättrum här hos oss också men vi har bara en maskin så då går det lite segt..Jag o Mayra ska ju iväg o handla lite grejer till helgen också så full fart hela dagen.

Nu ska jag faktiskt ta o lacka naglarna med en av 2 lacker jag har fått :)

Puss.


Onsdag 27 januari 2010

God dag! Idag har jag inge vettigt att berätta. Vaknade tidigt för att plugga åt provet jag har idag och känner att jag kan det mesta.. hoppas vi får periodiska systemet för annars går det skit:P
ja så om nån timma tar jag mig till skolan och efter det går jag till jobbet för att städa lite, om vädret tillåter, det skulle ju va snöoväder men det snöar bara lite lätt, men vem vet de kanske börjar snöa ännu mer när jag sitter på lektionen..

Nu ska jag äta.

Såå..

..trött på att plugga, alltså detta är första gången på mer än 6 månader sen jag pluggade till prov och eftersom de är min födelsedag så har jag faktiskt inte pluggat så mycket som jag trodde jag skulle göra. När jag kom från skolan så ringde de lite folk och några hade jag på besök så har inte läst så mycket.. tänkte ta o lägga mig vid 22.00 när NCIS L.A slutar så jag läser egenom kapitlet en gång till innan jag somnar och fortsätter imorn bitti. Jag måste få bra, jag är sån som inte nöjer sig med ett G..:P

No hoy si me voy..

I'm so tired..

sjukt hur trött jag blev när jag kom hem efter att ha varit ute o käkat mat med pappa, satte mig o läste inför provet imorn men de går inge bra.. ska nog lägga mig o sova en stund innan jag ska till skolan, vi ska nämligen kolla på film o kan ju inte somna där :P blir o plugga järnet när jag kommer hem o hela förmiddagen imorn..

Mickey T- Porque llorá la tarde går på repeat..

Saknar min bb jättemycket =(<3


Bjuder på en sommarbild!

20!

Jahaa nu fyller man år igen, de blir inte så mycket firande idag eftersom jag har massa plugg till imorn men pappa har iaf bestämt att vi ska snart ut o äta thaimat :) gott som fan!

Nej nu går jag och läser en stund innan vi går.

puss.

Promenerat..

Dagen blev inte riktigt som jag planerade den. Men gjorde bra grejer ändå, blev att gå till syster på dagen,pluggat och har även varit på en promenad..det var skönt trots kylan.

Nu sitter jag o kollar på outsider, tycker tjejen med dockorna är en riktig freak alltså..dom andra har väl en hobby men att ta hand om 2 dockor sådär och skaffa pojkvän till dom? inte okej.

Nej nu ska jag sätta mig framför tvn och softa och tagga för min födelsedag imorn(plugg+ skola)..

Puss.

1 Dag kvar!

Yes då är det bara en dag kvar till man fyller år. 20 bast liksom..

Idag ska jag plugga hela dagen har jag tänkt.
Måste göra både engelskan och naturen men ska prioritera naturen eftersom har prov i det på onsdag...

Vill att dagarna ska gå fort så jag får fredag, då kommer my boy och jag har saknat honom! Sen blir det självklart fest i örebro !

Nej nu lägger jag datorn åt sidan så jag kan plugga.

Hörs sen.

Bachata festival-10

Min syster berättade för ett tag sen om bachata festivalen som ska va i Stockholm den 13-14 februari. Jag blev riktigt sugen på att åka dit!

2 dansgolv, en med bachata tema och en med latinmix tema och klädkod är black/red! Hur coolt är inte det..
går man i par ska man matcha och går man som singel så ska man klä sig vågat, alltså sexigt.. Artister och kända par ska uppträda. Så ja vi är rätt på att åka dit. Men om de går får vi se!

Nu blir det att se på kalenderflickorna sen sova för är riktigt trött.

Och på tisdag fyller jag år!!!!

Natti.


lugn o ro..

Har inte haft tid att plugga då R-C har nästan bara velat med mig och pigg har jag faktiskt inte varit direkt. Syster tog med sig dom till Mcdonald´s eftersom det var lovat, ville hänga på men just nu kan jag inte spendera pengar på sånt som är onödigt, som det här att äta ute när de finns mat hemma.. så försöker ta de lite lugnt nu när alla barnen är ute..

Pusspuss.


Konstig natt..

hejsvejs och god morgon. Det är söndag idag och denna dag ses väl som en vilodag eller? Inte för mig ialla fall, ska nämligen plugga. Igår spenderade jag dagen hemma hos min faster vilket var jättetrevligt och orsaken till att jag inte kunde uppdatera..

Natten däremot va inge kul, gick o la mig runt 01.00 och en timma senare vaknade jag till och efter det låg jag och vände på mig fram till 04.00 och jag vaknade redan vid 09.00.. Jag borde ligga och sova men syster kom med flickorna så det blir att kombinera plugg och ta hand om dom, om de går att göra båda sakerna samtidigt..

Chaito.

Nu är det helg!

Jag är helt slut om bena och är jättehungrig, ryggen värker också kanske för att jag hade en icke så bra hållning på jobbet idag :P  Syrran berättade att en kompis skulle hit för att lära ut salsa och ville ha mig som danspartner men tur att han aldrig ringde mig för hade inte hunnit hem o ätit emellan och med denna hungriga mage skulle jag aldrig ha klarat av att dansa i över 1 timma hehe..

Nu ska jag snart äta sen ska jag nog över till faster och träffa mari och bebis :)

Bjuder på denna mindre seriösa bild på mig och D.

school

nu är jag fixad för att ta mi till Vasa för lite info om rexnet på engelska lektionen.

Hörs sen då!
Me Today!

Puss på er!


Viernes!

Hej ! Igår blev det inge skrivandet här, spenderade dagen med min kusin och Toñito så hann aldrig skriva något.

Men nu är det äntligen fredag men innan jag har helg så ska jag först till skolan (1 tim) och sedan jobba till 18.00 efter det kan jag softa ner lite fast måste ju läsa min bok + plugga till naturen.. Men har planerat in att va med min kusin idag igen:)

Om några få dagar fyller jag år :D

Nu så ska jag göra mig fredagsfin!

Beso.


R.I.P

Idag hände något hemskt, En kille dog i en bilolycka, en kille som under flera år serverat mig och säkert en massa andra pizza på pizzeria viking. Det är hemskt att veta att en ung kille har dött.. mår alltid så dåligt när jag får reda på sånt, kände honom inte privat men kände för att gråta när jag fick reda på det.=(

Så R.I.P Crille..

hejhå

Skola gick bra och kapitlet är slut så prov på det nästa onsdag..
Något kul som hände va att jag knäckte nacken på lektionen så smärtan på nackspärren är inte lika som igår.

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket mer..

Strax ska jag kolla på la novela ! yey jag saknat den eftersom jag inte såg den igår :P

Nu så ska jag njuta av kvällen med mami och Sortilegio och imorn ser jag fram emot att sova längre än idag och sedan städa rummet + att jag definitivt måste fixa mina naglar:P

Bye.

L.M

Luis Miguel har nog en av dom finaste rösterna för att sjunga ballader på spanska och han har sjukt fina låtar.
Ja orkar inte laga mat idag så de snabbaste som finns är att göra nudlar så de ska jag äta idag. Ska snabbt kleta på lite smink också innan jag tar mig till skolan..

Dormir contigo es el camino mas directo al paraiso, sentir que sueñas mientras te beso y las manos te acaricio, dormir contigo es navegar en una estrella hasta el espacio, es embriagarme con el susurro de tu hablar tierno y despacio..

fue algo hermoso amor, dormir contigo
<3


Onsdag..

Veckan har gått fort, det är ju redan onsdag och dagen är snart slut också.. snart är det liksom helg igen och nästa vecka kommer nog gå lika fort fast vill att nästa helg ska gå saktare, att timmarna ska gå långsamt..

Har fortfarande ont i nacken men inte lika mycket som igår vilket är jätteskönt men hade lite svårt att sova så sitter fortfarande i pyjamas hehe.. Blir att fixa mig snart.

Ja har inte så mycket mer att säga nu så hoppas jag har lite mer att berätta ikväll!.

Ha det fint !


En bebis på väg!

Ja nu är det faktiskt så att min bästa kompis kommer bli papi när som helst, yes mayapaya har åkt in nu och jag väntar på att de ska ringa mig inatt o säger om de blev pojke eller flicka! Hon hade beräknat till den 10 feb men lillen ville inte stanna i magen längre hihi..

Nej nu ska jag kika på film , får så jäkla ont i nacken av att sitta här.

Så vi hörs imorn!

Seven days left

Yesbox, det är bara 7 dagar kvar tills jag fyller!!

Känner faktiskt inte för att gå till skolan har så ont i nacken och blir yr när jag rör mig för mycket.. men ska nog klara av denna lektion :)

Nej nu ska jag och Andrés äta mellis.

Salú.

[Istapparna jag hittade när jag och Davis var på promenad hem till syster igår]


dagens..


NACKSPÄRR!!

Goddagens!

Idag blir det engelska lektion på eftermiddagen..dock har jag inte min engelska bok här, skulle ha fått den igår men dom skickade fel bok! typiskt men hoppas iaf ha den imorn så jag kan jobba hemma med det. Hoppas också jag hinner få naturkunskaps boken till imorn också.

Ja igår hade jag ju ont i huvudet typ hela dagen fast den försvann sen när jag prata med min älskling, de va kanske de som behövdes hihi men idag vaknade jag med nackspärr och kan varken kolla upp, ner eller åt sidorna, jättejobbigt men måste se till o fixa mig snart för kan inte se ut som ja ett troll, för det är så håret ser ut just nu affro nästan :P Det händer alltid något när man har värsta planerna..

Nu ska jag sätta på musik och börja styla till mig lite sedan fixa lunch. Bjuder kanske på bild på hur jag ser ut idag :)

Ses.

huvudvärk!

Ja jag nämnde ju tidigare att det inte skulle bli nå jobb idag så ägnade tiden åt att söka efter naturkunskaps boken, mailade läraren o hon gav mig ett annat namn på en annan bok för alla i klassen hade haft samma problem, så nu har jag beställt den boken men känner inte för att göra något nu, har världens huvudvärk och skulle behöva sova, så ska nog upp o lägga mig en stund men nackdelen med det är att om jag skulle råka somna så kommer jag bli jätteseg sen när jag vaknar, blir aldrig piggare :P

Ne nu ska jag hämta posten så jag får lite frisk luft o sen vila ögonen en stund.

Kolla in denna video, dom dansar så hett!!, tyvärr går det inte ladda upp videon men ni får länken så ni kan kolla!

http://www.youtube.com/watch?v=2cehkSxOLNA


Ändrade planer.

God morgon! Det blev ändrade planer för mig, skulle ha jobbat nu i 3 timmar men kunden jag skulle ha blev sjuk så fick återbud, trist för kunde ha sovit lite längre om jag hade vetat det tidigare men har varit vaken nån timma och ska snart äta frukost.. Ska försöka göra en massa annat idag så det är väl bra:)

Nu ska jag kila !


Pics




Själv har jag inte så många bilder så ni får nöja er med dessa tills jag får resten :)

Cansada

Hej kära läsare!

gårdagen va helt okej, blev lite dans, skratt och fick ju träffa "gänget" ingen men bra musik var det dock inte.. de var låtar jag aldrig hade hört förut, kanske en del men i annan rytm så tummen ner för frimis och salsan annars va allt annat bra! Idag däremot känner jag mig jättetrött, sov inte så bra, ont i ryggen o lite allt möjligt:P Så jag hoppas på att sova gott  i natt!

Ni får nog lite bilder från gårdagens fest senare:)

Im home alone

Just nu är jag hemma själv, gick hem tidigare från faster eftersom jag måste börja fixa mig, så har musik på högsta volym och shit va taggad jag känner mig !!

Vi åker till Örebro strax innan 18.00 så vi inte blir sist som vi vanligtvist är :P

Kameran följer med så jag hoppas jag tar kort hehe.

Förresten så va jag o kollade på brottningen idag, Edwin vann några matcher men tog sig ut pga att han hade ont i axeln och ögat såg inte så fint ut heller efter slaget han fick ..




10 dar kvar

16 januari idag och det är bara 10 dagar kvar tills jag fyller, längtar längtar! Kommer ju få träffa lite folk och som kommer min bebi också, saknar honom jättemycket..

Igår blev det inte som jag hade tänkt, skulle ju till Jennifer men sen så blev jag jättetrött och hängig och behövde äta så jag stannade hemma vilket kanske va bra för jag va för seg för att umgås med. Så spenderade nästan hela kvällen med att prata med eshii först sedan med my boy:)

Men ikväll drar jag ut, behöver komma på andra tankar än böcker, jobb och stress så ikväll kör vi på Frimis, som ska ha salsa på lougen och R'n'b, dancehall,reggaeton,hip hop på stora dansgolvet;) Så ses där !

Bye.

NU

Är jag hemkommen och trött som satan, ryggen värker, knäna samt armarna.. fick bära lite grejer hem så det är därför,inte pga jobbet :P

Jag ska snart äta lax samt yuca frita , yummi, love fish ! och är jätte jätte hungrig.

Ja ikväll är planerna att dra hem till Jennifer för lite myspys så jag joinar, inte vill jag va hemma på en fredag och jag har alltid kul med mina damer :)

Nu så drar jag.
Adiooos


En riktig vinter bild detta!

jobbelijobb

Nu känner jag mig STRESSAD, Väntar på att en människa ska komma innan jag kan gå till jobbet. Så bäst jag klär på mig så jag hinner dit i tid hörs ikväll då!

Dagens låt är : Chris Brown ft Lupe Fiasco- Girlfriend!
Me Today




Chao!

15 januari

Goddag!

Jag har nu varit hos tandis och fick på pluppen igen och ska ha dom en månad till sen ska dom av, ska kännas skit skönt och få ta bort tandställningen. Känner mig lite snurrig idag så ska lägga mig o vila en stund innan jag måste göra lunch och sedan gå till jobbet, kanske kommer jag bli sjuk?=/

Känner mig jävligt irriterat eftersom jag beställde engelska boken igår och ni gissar inte vad jag hittade idag. När jag var i köping så tog jag med mig metro hem och där fanns det en annons om en sida som säljer böcker billigt och just den boken jag köpte var mycket mycket billigare på denna sida än på adlibris!! förbannad! Det ska alltid bli så när man beställer saker, man hittar alltid samma sak billigare efteråt ...

Apropå böcker, är det någon som har en bok som heter Naturkunskap AB, förlag: natur och kultur, författare: Gotborn med flera.?

Jag hittar inte boken någonstans och måste få tag på en bok så fort som möjligt !

Nu ska jag sluta skriva.
Hejdå.

21:23

Efte att syster och R-C drog så blev jag jättetrött och har bara degat på soffan men nu har jag ju gjort allt jag skulle göra. Köpte äntligen en almanacka så jag kan skriva ner allt, behövdes för har varit flera månader utan att ha en så jag har skrivit allt på olika lappar:P

Engelska boken är köpt nu fattas bara att jag ska hitta den där jäkla naturkunskaps boken som jag inte hittar nånstans...

Imorgon är det fredag och ingen lugn fredag får jag. Det blir tandrelgeringen redan kl 09.00 sedan full rulle hela dagen. Bibblan får ett besök samt plugget och jobbet. Hemma igen runt 18.00 och hoppas på god käk och lugn kväll. Ja nu har jag förklarat hur morgondagen blir, om jag orkar så håller schemat annars får vi se haha

Puss och säger redan nu god natt.


R-C

Har min sötnos R-C hos mig, jag lovar med den här flickan kan jag roa mig, hon är nog lika knäppis som jag hihi

Kom precis hem från jobbet och gissa vad vi ska äta idag, våfflor som bror håller på att fixa, yummi yummi!


Min tjockis<3

En dag närmare helg..

Torsdag idag och idag blir det inge skola utan jobb men känner inte för att jobba vill faktiskt bara ligga och sova, känner mig så jäkla trött vet inte varför..

Har i alla fall pratat med min kusin som kom hem från E. S för nån dag sen och jag är väldigt avis över att hon nyss varit där. Det är exakt 11 år sen jag var där, nästa resa ska bli dit!
Nu måste jag se till att fixa mig för har faktiskt inte gjort något med håret eller sminkat mig på hela veckan men när det gäller att gå till salongen så måste jag fixa till mig lite.. Så bäst jag sätter fart för lunch måste också göras.

chaito.

13/1-10

Onsdagen är snart över, och snart är det helg igen. SKÖNT!
Skolan gick bra idag också förutom att vi redan vecka 4 ska ha prov :S men det är lätta grejer vi har nu så tror de kommer gå fint fint. Har faktiskt inte gjort så mycket mer idag än att kolla på novelan med mami, Har varit riktigt hungrig idag också fast det beror nog på testerna dom tog imorse. Sjävklart har jag ätit varje gång jag känt suget för något gott så imorn får jag tagga ner på ätandet haha
Nu ska jag ringa till lite fox o se om de kanske har naturkunskapsboken jag behöver, så slipper jag köpa och sen ska jag diskaaa(boring) ..

Later. 


hiho

märkte faktiskt att jag hade skrivit OCH fel på förra inlägget, de blev med K på slutet haha så kan de gå:P

Jag känner mig jätteseg idag och inte konstigt för inatt blev det verkligen inte mycket sömn.
När jag väl hade somnat började hemtelefonen ringa och ingen gick upp o svara, sista samtalet gick 04.48 för då ringde de istället till systers mobil men vi vet ännu inte vem det var förutom att de va från E.S. så hoppas de inte är nå allvarligt.

Sen var jag ju tvungen att gå upp tidigt för skulle ju till vårdcentralen på morgonen o lämna lite prover. Allt var typ bra, dessa tester blir dom avgörande på om jag är helt frisk eller om jag måste fortsätta lämna prover varje månad under ett år till, jag är rätt trött på alla prov jag måste lämna in..

Nu ska jag fixa mig och sedan göra lunch för idag börjar ju lektionen tidigare än igår.

Bye


Music!

Jag får inte nog av lite party låtar och just nu är jag taggad för fest men har inget planerat förrän om några veckor! Eller kom precis på att jag kan övertyga syster att boka danssal så vi får lite movimiento nu under veckan, det skulle sitta fint ;) nu ska jag ba få henne på bra humör när hon kommer hem så jag kan få som jag vill.

Jag har hittat en sak jag vill ha i birthday present eller så får jag köpa det själv så jag kan ha det på mig till fiestan..hm nej nu ska jag shakea ass med systerdotter som står faktiskt och dansar till Daddy Yankee- Temblor just nu hihi..

Ock till mina läsare som önskat mig god kväll, God kväll till er också  och hoppas ni alla sover gott i natt !


Klar

Har haft min engelska lektion nu och det kommer bli mycket att göra. Hemma ska vi få jobba med boken och på
lektionstid ska vi jobba med annat men jag tror det kommer bli kul :)
Nu måste jag bara köpa boken vi behöver så jag kan starta.

Imorn ser jag fram emot att gå på introduktionen av naturkunskap B och se vilka som ska läsa den med mig.

Nu ska jag hjälpa med maten för R-C är ivrig, vilket betyder att hon är lika vrålhungrig som mig.


ses.

Tembloooooor

Känner mig j*vligt fest sugen just nu !
Det är bara några få veckor kvar och jag längtaaaar !!!

Denna låt får mig att gunga fram o tillbaka...

helluuu

Tisdag idag och jag vaknade super tidigt, fast känner hur jag börjar bli seg, kanske måste jag vila en stund efter maten så jag orkar med min lektion i engelska B som håller på i typ 2,5 timmar..

Sitter och lyssnar på musik och ska snart ställa mig och göra mat, det får bli köttfärssås med spaghetti(stavade jag rätt?)

Funderar även på att kolla vidare på Sortilegio nu utan mamma men kan ju lämna den färdig för henne så hon bara kan sätta på o  kolla eftersom jag kommer hem sent idag..
Eh vi får se hur allt leder sen.

Vi hörs ikväll.


tjohej!

Im back at home. Linnéa och jag tog oss hem till hennes syster för lite fika. fick även se lilla tjejen som har så himla fina ögon, det är sjukt !

Sen tog vi oss till solariumet för att få lite färg. När jag låg där under tänkte jag på hur skönt de hade varit om jag hade legat på stranden och solat och att de var solen som brände o inte en apparat.

Men vi får nog vänta några månader till det med tanke på hur kallt det är nu, tror ju liksom inte att de kommer ändra från en dag till den andra:P

Har precis duschat och väntar nu på att maten ska bli klar för är vrålhungrig!!
Samt hoppas jag på en eller två kapitlar av sortielgio med mamma efter maten...

byee


Con un beso

Hay muchas cosas que te quiero decir. Cosas que no dejo de sentir. solo por ti, solo por ti...
que solo pienso en estar junto a ti y esperar la oportunidad de poderte besar y abrazar cuando estes junto a mi.
Poderte decir que te quiero y te amo, poderte dar todo mi amor, poderte expresar es lo que siento pero poder decirlo con un beso.
<3


Avklarat!

Hej och god morgon !

Jag kom precis hem från uppropet och allt gick jättebra. lite tråkigt att alla mina lektioner är på eftermiddagarna, vilket gör det lite svårt med mina kunder eftersom jag brukar jobba mest på eftermiddagar men eh det går nog att lösa. Annars får jag väl söka extrajobb någon annanstans:P

Så idag ska jag ta det lite lugnt och köpa lite block och sånt som behövs :)

Det blev ju inge presentation av klass och sånt så vet ännu inte vilka jag ska gå med men ska kolla på deras hemsida om man kan kika in klasserna och sådär..annars får jag väl vänta tills imorn...




Fonseca

Jag har hittat en ny låt som jag sätter på hela tiden. Det är ju för det mesta lugn musik jag tycker om att lyssna på och denna var riktigt lugn med jättefin text.

Fonseca-Con Un Beso<3

16 dar kvar

har ju glömt att uppdatera med hur många dar det är kvar till min födelsedag, och det är 16 dagar kvar ! kommer bli kanonkul !! jag längtar :)

Håller på att ladda inför la novela snart men måste vänta tills pappa kollar klart på film så jag o mami kan kika på ett par kapitlar, Och imorgon är det dags för skola igen hihi, undrar verkligen om jag känner någon som kommer gå på samma kurser som jag :)


facts facts

Namn: Teresa Cruz S.

Kallas för: Terre, Tere,Tessan, Terexi, Teresita,gumman(av pappa).

Stjärntecken: Vattuman

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: i öronen bara, 3 i höger öra och 2 i vänster.

Tatueringar: Inte än

Längd: 1.58,5

Skostorlek: 36

Hårfärg: mörkbrunt

Fräknar: No no no

Motto: jadu ?

Önskar du att du bodde någon annanstans?  självklart! i ett varmt land.
Är Du kär? Det kan man säga.

Tycker du att du är attraktiv? Ja de tror jag, fast inte alltid

Dricker du? Ja

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? just nu använder jag Paul Mitchell, för färgat hår

Vilken parfym använder du? anväder flera, men mest från mexx.

Vad är du rädd för? vet inte riktigt, mycket som skrämmer mig men inget jag är rädd för.

Gillar du att tvätta? vem gör det?

Gillar du berg- och dalbanor? Nej usch, åker aldrig karusseller.

 

Senaste…

Filmen du hyrde? killarna hyrde: Sex Drive

Filmen du köpte? -

Låten du hörde: Reik- Inolvidable

Låten du laddade ner? -

Personen du ringde? syster

Personen som ringde dig? syster

TV-program du såg? my boys

Person du tänkte på? på bebi

 

Favorit…

Låt: oh jag har så många, men just nu så är det nog Aventura- Dile al amor

Sak att göra: umgås med familj & vänner,dansa, ta't lungt.

Sport: Dans

Dryck: Fanta

Kläder: vanligt vis går jag klädd i något skönt, inget jag tänker på direkt, men till fest ska de va klännig/kjol, high heels.

Film: har många

Bil: Vet inte, är sämst på bilar

Serie: CSI, Criminal minds, ja nästan alla kriminalserier.

 

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Hm.. no

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Ja men inte jag som slagits 

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Ja

 

Antal…

Gånger du varit kär? eh kanske 2-3 gånger

Gånger ditt hjärta brustit? 2

Hjärtan brustet på grund av dig? Ja tror det hänt 1 gång

Tjejer du kysst? ingen på riktigt, kanske på skoj med tjejkompisar

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? det är väldigt många

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ett antal gånger.

 

Senaste…

Boken du läste? tycker ej om och läsa böcker

Personen du fick e-mail av? Alberto R.

Personen du fick brev av? Vet inte

Personen du fick sms av? bebi

Gången hela din familj åt middag tillsammans? igår kväll

Saken du köpte? Ett par jeans leggings, tröja,och underkläder.

Vad har du gjort idag?
Nyvaken typ, så inget än.

Brukar du svära mycket? inte lika mycket som förr men ja lite

När stiger du upp på morgonen? brukar nästan alltid vakna samma tid vid runt 8-9 vid fest runt 10

Vad har du på dig? Pyjamas och brors kofta:P

Vad ska du göra ikväll? kolla på la novela?

Vad är du allergisk mot? Mejeriprodukter

Var har du ont? ont i vänstra axel,

Använder du hårspray? Bara när jag ska göra nå speciell frisyr.

Kan du stå på händer? Nope

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen av dom

Salt eller socker? Saft

Gillar du ketchup?  Nej, har aldrig tyckt om de!

Är du glad nu? Ja är nog alltid glad

Var du glad igår? Jajamän

Vad dansar du till? typ till allt, men mest latinamerikansk musik

Stockholm är… ? Stressigt, hatar Stockholm

Göteborg är… ? Min sommarstad, fint och lungt! älskar!

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Land du vill besöka? El Salvador(Igen), USA,Spanien(igen),Italien, ja väldigt många fler..


Ay Ay Ay!

Gårdagen ute hos Frida va jätte mysigt. Jennifer joina oss också vilket va kul eftersom de va ett bra tag man såg henne också. Det blev mycket skratt till en skräckfilm som var skit äcklig. Tror folk skulle ha skrattat åt oss om dom såg hur vi satt/låg på soffan och att vi blanda skrik och skratt:P Men så är det med mina damer, va jättetrevligt och jag hade verkligen saknat dom <3

Min torreksem har blivit sämre=(, Nästan varje vinter då det är riktigt kallt ute kan jag få eksem pga att jag alltid blir så torr och jag fick salva för det och det blev bra under 1 dag men idag så har jag blivit röd på de ställen jag har som värst och det svider så den salvan va inge bra för mig. Suck.
Och det kliar men jag kan inte direkt göra något eftersom det svider. Men farmor sa åt mig att göra ett bad med nåt som jag inte riktigt vet vad de är så kanske testar det sen efter frukosten och se hur det blir.  

Nu ska jag göra i ordning min frulle.

Hasta luego!

100109

sjukt konstigt det känns att skriva datum med 10 :P tänk dom som är födda detta år, få börja födelsedatumet med 10..raro..

Jag har både kollat på la novela med mor min och sovit eller ja vilat för sova kunde jag inte..
Fick ett sms av min Fridolfina och det kanske blir myskväll med 2 av mina bästa damer :)

Skönt så slipper jag va rastlös och sitta och glo på jaa INGENTING..

Vill att veckorna går fort så jag får se min bebi igen!!

Chaiito


Saknar..

..min bebi redan och han åkte för typ 40 min sen. det är sjukt alltså!

Igår var vi i Örebro och bowla och det gick åt pipan för min del, som vanligt haha

Idag finns inte mycket att göra trots att det är lördag. Jag och mami kanske sätter på ett par kapitlar av la novela mer gör jag nog inte idag.. trött är jag så ska lägga mig på soffan och kanske sova ett tag?

bye bye

snabbis!

hej och god morgon! Jag har haft bättre saker(som jag nämnt) därför den dåliga uppdateringen men passar på nu när både min bror och bebi sover:P

Har inte gjort något speciellt mer än att vara hemma och haft det bra men idag så ska vi nog åka skridskor (om de vaknar tidig )och på kvällen så åker vi nog och bowlar:) Mer har jag inte planerat för dessa dagar..

Jag hoppas ni har det fint!

Pusselipusss!

heladisimooooo

kallt kallt kallt är det överallt! -23 grader ute o minst 0 grader inne.. våra element värmer inte.. kan de ha frusit till is under natten? nej usch nu vill jag faktiskt ha sommar !!!

Idag ska vi på min systerdotters 2 års kalas, min sötis har blivit stor :)

kommer nog inte uppdatera så mycket för kommer ha bättre saker för mig idag hihi..

puss så länge y hasta la proxima!

Brrrrr...

..va kallt det är, tror det är -23 här ute hos mig! jag vill ha lite värme. Som pappa sa idag: jag hoppas på att värmen kommer tillbaks på torsdag när jobbet börjar igen haha, vore skönt eller hur?

jag har hunnit med allt jag skulle göra idag. Betalt lite grejer, städat, tvättat, gått och gjort undersökning för linser och även köpt med mig dom! så känns bra, nu behöver jag inte oroa mig för att behöva undersöka ögonen igen på ett tag.

Vår internet/telefon hade slutat funka ett tag men nu är den bra igen så ni som försökte ringa hem till oss så  funkar det igen:P

Något roligt som hände idag var att jag blev tvungen att äta ris som smakade bränt pga att mamma lämnade kvar den på plattan igår och glömde bort att den stod där eftersom vi satt o kolla på la novela:P nästan samma sak hände idag med fisken haha.. inte ens jag gör sånt för att se en serie ..

Nu ska jag ha myspys med familjen med mat, efterrätt och fiiiilm.

Förresten min bror kom bara till åttondelsfinalen =(..

Puss!

Hungrig!

Min mage skriker efter mat just nu och mami har precis börjat gjort den. Idag ska jag äta fisk, äntligen säger jag nu, för det var ett tag sen vi åt annat än kött:p And i like fish..

Idag har jag städat rummet(precis klar) och så håller jag på att tvätta. Det däremot blir inte klar än, torkskåpen torkar inte snabbt så tror den håller på att gå sönder eller nåt.. efter käket tar jag mig mot stan för att köpa nya linser och linsvätska, som jag hade glömt att köpa! känner mig lite stressad eftersom typ alla butiker stänger kl 15.00? Sen ska jag köpa värmeljus för det ser tråkigt ut att bara tända typ 2 st när jag har hela rummet full med ljushållare :)

Nu ska jag kika på ett kapitel av Sortilegio.

Puss<3

Ska inte glömma bort att gratta min kusin som fyller 9 år idag , grattis Mauri. Och imorn fyller min lilla tjockis 2 år :)

heeet

alltså jag och mamma har suttit fastklistrade på två stolar framför datorn sen jag skrev sist. Jag kan fortsätta se fler avsnitt men nu ska mamma lägga sig och har "förbjudit" mig att fortsätta se:P

Och Alejandro(William Levy) är bara så snygg.skulle göra va som helst för att träffa honom, han har den där ursnygga kroppen och skitfin smile.. jag döööör hahah

Älskar novelas, man kan drömma sig bort i romantiken och när det handlar om bråk så kan man verkligen gå in och hata dom "dumma" människorna:P

Nu så ska jag kolla på tv annars kommer jag inte kunna hålla mig ...

bye och go natt


Saknar ungen och mina kusiner<3

wah' zuo yaaooo

haha sjukt längesen man sa så:P minns när några killkompisar alltid svarade "shuuee", :P

Ja nu är jag hemkommen från köping. Jag nämnde aldrig att jag tappa min plupp som sitter fast på tanden. Glömmer alltid bort va dom egentligen heter..men nu sitter den på plats igen. Mami skulle köpa lite grejs på Willys så jag passade på att köpa lite underkläder som jag verkligen behövde ! Och nu har jag lite nytt för inte alls så mycket pengar :)

Nu ska jag snart kolla på la novela igen fast funderar på att fråga min morbror om han kan köpa hela boxen i USA :P så jag håller tummarna !!


Nej nu drar ja .

Sortilegio

Nu är jag fast !.
Såg på en spansk kanal att de hade börjat en ny serie och den verkade skit bra så satte mig vid youtube och sökte på serien. Fyfan nu ska jag börja se på hela. Skitbra och det bästa med spanska "novelas" är att skådisarna är jättesnygga !! huvudpersonen är lätt snyggast hittills:P

Novelas är som en serie men den pågår väldigt länge och brukar alltid handla om ett par. Antingen är tjejen eller killen fattig och den andra rik och det är alltid någon som vill sära på dom men till slut blir det alltid de 2. Men alla novelas är jätteolika och därför är de så bra. Denna novela började lite konstig men både jag och mami är fast. Sortilegio heter den om ni vill se(dock måste ni kunna spanska )

Är han inte snygg ? William Levy


Skit!

Jag är arg arg arg !!!
Känns inte kul när man går upp och går till jobbet kommer dit och så behöver man inte ens jobba..har också ringt till CSN men kommer inte kunna få nå bidrag eftersom jag inte pluggar heltid och på komvux hade dom informerat fel till mig!! nu måste jag ju se till att jobba skit mycket för att kunna plugga och så.. Nu blev jag mer stressad för jag måste träffa yrkesvägledaren igen nästa måndag och kolla hur jag kan göra ...

Nej nu ska jag slänga i mig nåt att äta så jag kan städa rummet för det ser ut som om en bomb har slagit ner där:P

chaooo


trött..

blogg.se är hur seg som helst just nu..
Nu har mina kusiner åkt och det känns jätte tomt här hemma.. kommer sakna den där lilla bebisen som är så himla gullig.. Jag hoppas jag får se dom igen väldigt snart :)
Nu sitter vi och snackar och ska snart kolla på film.
Glömde säga att min lilla tjockis har lärt sig att säga mitt namnt tia teresa eller ja hon har fortkortat precis som mina andra syskonbarn till Tita:P men det är väl gulligt!

Nej usch va jag känner mig trött och känner verkligen inte för att jobba imorgon eftersom jag har jobbat väldigt lite.. Tvätta behöver jag också göra för har inge kläder alls haha..

nu blir det movetime (om jag inte somnar)


Dans sugen...

..är  jag just nu. Längesen jag festade riktigt ordentligt och kommer nog få vänta några veckor till nästa fest :P Sitter och lyssnar på Sean Paul ft. Pachanga- Como estas och blir väldigt sugen på att ställa mig upp och dansa här i vardagsrummet men har lite folk här så gör inte det haha..

Min käre bror åkte till Gbg för Gothia cup imorse och jag väntar på att få höra hur det går för dom men han har ännu inte ringt.. Jag önskar honom samt min papito lycka till då båda är där för att spela.
Elsi åkte nyss hem så det känns tomt nu =( men ska snart ställa mig o baka nåt gott eftersom jag lovade mari och beto att jag skulle ha fika när de kom idag.

Mer finns det inte o säga så slänger upp lite bilder från nyår :)

Några av släkten

Småkusiner

Jag & Toñito

Kusin & Jag

Leken: La Papa Caliente

Pappa fick dansa reggaeton :P

Vi 3 <3

nytt år!

hej de va ett tag sen sist men försöker njuta av "lovet" med släkten så har inte varit hemma. Nyår var riktigt bra hade aldrig skrattat så mycket på länge och gårdagen spenderade vi hemma hos kusin och gjorde typ nada. Det går alltid när man är med sina bästa kusiner =) släkten var ju där hela högen eller ja de som kom för att fira nyår.. Idag har jag inget planerat mer än att fortsätta umgås med familjen och jag ska försöka lägga in alla bilder som är tagna nu också :)

PÖSS

RSS 2.0