Welcome

Halloj!

Snart läggdags för mig, imorgon väntar en rätt så händelserik dag men långdragen.. Ska jobba en snabbis imorgon, hade sett fram emot en helledig dag men icke sa nicke..

Har idag hunnit varit hemma hos syster, hon hade besök av några Indier, riktigt trevliga människor dock kunde de inte så svenska så det blev engelska. Dom har så speciell dialekt när de pratar engelska, iaf så bjöd dom oss till Malaysia, nu vet jag inte om jag stavade rätt.. Dom bodde nämligen där. Så vem vet, kanske åker vi dit nån gång:P


jaja, nu blir det sängen.

Good night!

Music in my heart

Vad skulle mitt liv vore utan musik och dans!! Jag lever med musik och dans, det går inte en dag då vi inte har musik här hemma och det går typ inte ens en dag utan att jag dansar. ÄLSKAR!!

Sitter o lyssnar på en asgrym låt just nu: Iyaz- Solo, hörde den på radion igår, vill ha varmt varje dag, alltså SOMMAR!

Ge mig det NU !


MÅLA

För ett tag sen kom pappa hem med sandpapper och målafärg. Så började på en gång med slipningen på byrån och har även hunnit måla den en gång. lådorna ska slipas och målas och om jag hinner ska jag måla byrån sista gången. Den kommer bli grymt snygg!


It makes me happy

Shakiras låt till VM är sjukt bra, man blir så lycklig, jag vill bara ställa mig upp o dansa när jag hör den. Jag vet att det kommer bli en stor hit nu under sommaren !!


31 may

Goood morgon!

Vad händer idag ? Jag ska iaf träna dans, allt måste vara färdigt tills på torsdag, då vi ska lära resten av gruppen. måste också hitta låtarna som vi ska sätta ihop.

Sedan ska jag nog bara softa. Är ledig 3 dagar innan jag ska jobba 3 dagar så ska passa på att njuta :)

Give me some water......PLEASE

Jag har varit flitig idag. varit ute och gått och nydligen slutade jag och min bror dansa. Vi övande på alla snurr o alla steg till vår nya cumbia dans, det kommer bli kul på dom kommande dansträningarna när vi tränar/lär ut  till resten av gruppen hihi och det kommer bli asgrymt när alla andra får se dansen :D

Här kommer en bild på oss som dansade i lördags :), jag är såå stolt över tjuren(andrés)!!


Im home

Så nu är jag hemma från några jättetrevliga dagar i Stockholm!

Danspresentationen igår gick super bra, jag är stolt över min systerson som dansade fint och självklart mina systrar :)

Allt var bra och jag fick umgås med mina nära och kära som jag sällan ser så det var bara skönt! Synd att helgen gick så fort :(

Nu ska jag ta och äta nåt för är vrååålhungrig

Tjingeling!

Saturday and Estocolmo

Lördag idag. vädret är inte alls på topp, det suger verkligen..

Idag vart jag väckt av min lillebror som satte på musik, och det var verkligen högt så jag var inte så pigg, gick upp och gnällde på allt men när jag fick i mig frukost så blev det bättre hihi

Nu ska jag ta och fixa mig, fixa dräkterna och allt annat jag ska ha med mig.

Så hoppas ni har en bra helg så hörs vi imorgon när jag kommer hem :)

Film film film

Ja eftersom jag inte åkte till Stockholm idag så gjorde jag annat. Bla hjälpte jag L med håret och nöjd vart hon så det är bra, sedan åkte vi till Köping med familjen för att äta men eftersom det började regna så åkte vi hem rätt så snabbt ..

Nu sitter vi och kollar på en fransk rysare, baserad på verklighet, scaryyy, ska bara kolla klart sen sova, imorgon åker vi ju till Stockholm och eftersom vi ska dansa därborta måste jag vara pigg!!

Buenas noches y Feliz fin de semana !


Calienteeee

Heyy

Nu är skolan färdiiig!!

Lov lov lov har jag nuuuu, jag skulle faktiskt åka till Stockholm idag men som det ser ut nu så kommer jag inte åka idag längre utan vi åker imorgon.. jag som ville till kusinvitamin, saknat henne super mycket. Ville se hennes nya lya o så men får träffa henne imorgon istället och bara vara med henne :)

Aja nu ska jag ta och göra något eller sätta mig ute i solen.

Här kommer dagens!



Finish

Heluu

Dansträningen gick superbra och nu sitter danserna som dom ska, El torito var också jätteduktig hihi, vi ska nämligen uppträda på lördag i Stockholm på en morsdag evenemang :) massa mys säkert

Jag sitter iaf här, supermätt. Vi åt kyckling med klyftpotatis, sallad och café de Paris sås yummi och sedan drack vi kaffe och rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt,

Nu ska jag hoppa in i duschen sen kolla på TV.. Imorgon är det avslutning med skolan, härligt !!


Viktigt!

Ojoj oj jag höll på att göra värsta tabben, pengarna som jag typ nyss fått höll jag på bli av med !!

Det är väldigt viktigt att skriva ner alla ordernummer och sånt när man grejar på internet.
Vet inte hur många av er läsare som tankar på mobilen, eller som har comviq. Jag brukar iaf tanka på via internetbank genom deras hemsida. Vanligtvis sparar jag ALDRIG ordernr och sånt där utan kör på, men idag gjorde jag det av någon konstig anledning och tur det för blev nå fel med sidan så jag fick göra om men sedan märkte jag att pengarna redan hade dragits från mitt konto2 ggr. All fixade sig till slut men utan det jättelånga nr så hade jag kanske inte fått tillbaka mina pengar..

Aja ska kolla om jag kan väcka den här damen så jag får börja tvättaaaa

Trötter

Jag är super trött.
Rosa-Cristina ligger redan och sover.. vill också men kan ju inte göra det..

Ni skulle ha sett henne äta, antingen var hon super hungrig eller så älskar hon spaghetti(stavas det så?), hon bara slurkade i sig dom haha

Jag skulle ju även börja tvätta 12.00 men hon som tvättade före mig hade en tvätt i så jag gick hem men gissa när jag går tillbaka hade hon lagt in ännu en!! förbannad, och nu är den väl klar men kan ju inte gå dit för R-C sover.. vågar inte lämna henne ensam direkt..Nu är jag efter med tvätten..

Uppe med tuppen!

Goooood morgon mina kära läsare!!

Jag är pigg idag. Vädret är fint och jag har redan gått min promenad med R-C.
Svetti svetti men nu ska vi ta nå frukt o äta sen ska vi ut igen.. efter det ska jag börja tvätta :)

Hoppas ni har en fin dag idag !!

Bla bla blaaaaa

Inte mycket som har hänt idag. Är inne i en period då jag alltid tänker mycket och har lätt för att gråta.. fast ni som känner mig väl, vet att jag har lätt för att gråta ändå haha

Men imorgon ska jag försöka vara duktig. Mina planer var att tvätta, städa samt gå ut på en promenad tidigt på morgonen men eftersom min kära syster behöver barnvakt så ska jag passa R-C. Så när hon kommer vid 07.00 tar jag henne och vagnen ut på promenad, bra motion eftersom jag går o puttar på något sedan hem och börja småstäda mitt rum samt tvätta.. får se hur mycket jag hinner städa och tvätta, måste ju hinna leka med henne också :)

Nu ska jag inte babbla mer utan ska gå och lägga mig.

Puss och sov gott allihopp!!


Jag och min kusin<3


Talvez..

Ja nu är jag färdig med skolan, jag är super nöjd med mina betyg och det känns skönt :)

Nu vill jag bara ha massa jobb så jag kan tjäna pengar hihi.. men samtidigt så känner jag, som jag har skrivit tidigare, så vill jag dra någonstans, göra något annat.. Kommer jag inte in på utbilningen jag sökt så söker jag antagligen 3 kurser som börjar till våren.. men ska först ska jag ta tag i mig själv och vad jag vill göra.

Nu ska jag äta middag med mami och papi..

Bye :)

God day

God morgon!

Idag äntligen har vi fått lite sol igen, hoppas den håller sig så hela dagen..

Mina planer för idag är att plugga lite sen gå till skolan för min sista lektion. Diskussion och betygsnack. Sen har jag lov, avslutning på Fredag :)

Får se hur bra det går att gå.. haltar ju fortfarande. Inte för att foten är svullen o så men eftersom jag bara har gått på hälen varje dag så är det väldigt öm så nu går jag på tå så att jag kan börja stöjda hela foten.

Aja finns inte så mycket mer att säga.

hörs senare :)


Bedtime

Snart måste jag sova. Känner mig riktigt trött men först ska jag kolla klart på Christine..

Så hoppas ni sover sött :)

Si tu supieras

Idag ska vi antagligen ringa mita så vi får beställa lite vad vi vill få av dom hit. Självklart får vi säkert massa saker av mina mostrar men vore roligt att få saker man vill ha. Min lista kunde bli väldigt lång så jag skrev ner det viktigaste och så fick dom välja , tyckte det var väldigt bra hihi..

Det jag speciellt ville ha är: Gladiator sandaler, sandaletter med kilklack, vill ha dom med massa rämmar osv, helst hög klack med platå men går bra med låg klack :P Kjolar, blusar, shorts, tunikor, fina ringar och halsband !

Ni vet dom är ju mer uppdaterade med modet än här i sverige. Kläder från China, USA kommer dit nästan 3- 6 månader tidigare än till Sverige.. så förhoppningsvis får jag saker som ingen annan har här i Sverige hihi

Längtar det är knappt 2 veckor kvar tills dom kommer :D:D

I wanna go back to the past..

Jag sitter och bläddrar på kort, fina,sorliga värdefulla bilder och jag glömmer aldrig dom ögonblicken. Hittade även en videoclip på HVCST från när vi visade upp vår dans för våra föräldrar. Jag skojar inte när jag säger att jag fick tårar.. Jag hade så himla kul med klassen och speciellt förra året när dagarna fram till studenten var som roligast. Jag skulle vilja dra tillbaka tiden till förra året, jag var nämligen sjuk på studentdagen så jag missade en hel del men det lilla jag var med om fick duga och jag var lycklig.

Just nu får jag en känsla av att jag vill göra något bra med mitt liv. Jag vill dra från Arboga, vart spelar ingen roll bara åka långt härifrån, helst ett annat land där man kan börja från nytt. Jag är nöjd med mitt liv fram tills nu, då jag känner att jag vill plugga nåt viktigt eller få ett viktigt jobb, ha massa pengar och göra en massa med det. Bli något bra. Jag vill självklart bli stor inom make-up, styling osv.. Jag jobbar redan som det här i Arboga men jag är inte nöjd...Jag vill våga, ta chanser, göra något nytt and I will!


Rainy Day

God morgon foxs!


How U doin'?, jag mår definitivt bättre, eller foten gör det.. kan snart gå helt på foten igen, tänk va mycket allergitabletterna har gjort. nu är det bara rött/lila som ett blåmärke typ och lite svullet runt bettet..

Planer för idag ? hmm jag ska nog ta tag och städa mitt rum idag sedan läsa lite natur, imorgon är sista lektionen då ska vi bara diskutera så det är skönt , sen är det "sommarlov" hihi.

Aja nu ska jag börja städningen då.



Det här med allergier..

Jag fick 14 tabletter att svälja på en gång!! så allvarligt var det..oups!

Fick även medicin med mig hem men nu är det så att dom innehåller laktos och som ni vet är jag laktosintolerant också så väntar på samtal från läkaren för att hämta ut nya tabletter.. Suck , vad mer ska jag vara allergisk mot?

dags och dra!!

Väntar på mitt skjuts så jag kan gå till läkaren, får se vad jag får för nåt, hoppas på salva, orkar verkligen inte ta massa tabletter.. En person ville se hur foten såg ut så slänger upp en bild även om jag inte vill. it looks äckligt haha Aja måste kämpa för att sätta på mig skon.

Så här ser de ut när man är allergisk. Inge vackert..



Un Nuevo Dia.

Hej, hur mår ni idag?

Vädret är ju fint, solen lyser och jag ser inga moln (än) så det är nog rätt skönt ute fast det blåser..

Jag vaknade för en timma sedan, blev inte så mycket sömn eftersom jag alltid nuddade foten på något och det kliar hela tiden. Idag ser den inte så speciellt fin ut, svullen som bara den och rött osv.. fast jag ska va glad att jag inte har fått andra utslag som vi allergiska kan få..

Planerna blev ju ändrade. Ingen städning idag, kan ju inte stå på foten.. men ska passa R-C, och förhoppningsvis åker papi förbi apoteket för att köpa det jag behöver för att foten ska bli bättre..

Jag har ju sagt att jag ska visa bilder på smink osv när jag går på fester så här kommer dom första.Och ni får ursäkta men bilderna är tagna av mobilen så inga bra bilder direkt..



Today

Idag har jag faktiskt inte gjort något alls. Legat på soffan med foten i luften för foten är inte alls bra.  Kommer antagligen få gå till doktorn imorn. är man känslig så är man, skit jobbigt faktiskt..

Kom nyss in från stan, vi ska nu äta kola och chokladtrippel glass (laktosfri) jippiii och sedan kolla på avatar :)


Igår.

Jag åkte som sagt till örebro och dansa loss lite. Hade riktigt kul med mina vänner men tyvärr var det inte så mycket folk som vanligt, men vi dansa ändå, det funkade faktiskt även om jag hade lite ont i foten men idag, ni ska se min fot ! Röd, och svullen och det gör ont om jag går med hela foten ..kliar gör det också.

Jävla humlor!!

Idag har jag inget planerat, skulle ha städat men kan inte stöjda mig så mycket på foten så jag gör det imorgon istället :)

Ha en bra söndag!

AOUCH

Vi har haft en superduper dag, blev lite fika, för vissa ute på kvarnfallet.
Efter mycket snack om humlor och bin, guess what?! Jag kommer hem och blir bränd/stucken av en humla, det gjorde sååå ont att jag började gråta, skojar inte det gör verkligen ont! speciellt när man är lite känslig för mygg,bin,humlor osv.. foten är lite svullen så vet inte hur jag gör ikväll. Vill verkligen åka till Örebro, träffa gänget och dansa loss på calle ocho, så får se vinet kanske bedöver :P

Nu ska vi grilla :)


La Caliente F.M

Buenas Tardes !!

Härligt väder vi har idag. man blir såå lycklig.

Sitter just nu och lyssnar på en av E.S radio, La Caliente F. M och musik just nu är superbra !

Har legat ute o solat fram till nu och ska nog snart ut igen.

Eftersom planerna till denna helg ändrades så ska vi nog åka till västerås med familjen och bara gå runt och mot kvällen väntas antagligen fest i Örebro eller så blir det mys med kompisar.. får se vad kvällen leder.

Chaooo


Por tiiii

Jag har nämnt tidigare hur mycket jag älskar spansk musik, speciellt mina favorit artister: Charlie Zaa, Luis Fonsi, Juan Luis Guerra, Alejandro Fernando, Reik osv.. Nu har jag fastnat för Luis Fonsis låt Llueve por dentro, fast versionen då han sjunger live är bäst. Den liksom får mig att smälta och viljan att gråta kommer fram. Love him, jag skulle göra ALLT för att träffa nån av dessa artister.

Aja kom hem för ca 40 min sen, varit i köping och fixat lite grejer åt föreningen och ska snart ut igen och fixa mer grejer.

Nu drar jag igen.


Fredag.

Today it's Friday.

Det är runt 21 grader ute, vad jag såg iaf när jag vaknade men inge sol så kanske regnar det senare?

Idag är det ju min lediga dag men nope, inte mycket ledigt. Måste nämligen kolla upp vissa grejer åt föreningen osv.. så det tar nog en halv dag. Suck men bra att solen inte är framme annars hade jag sagt nej :P

Finns nog inte så mycket mer att säga.

Vi hörs senare :)

Criminal Minds

Sitter och kollar på C.M super bra, älskar den serien okej och CSI!

Men har haft en bra dag imorgon blir det nog en lika bra dag, eftersom jag är ledig. Planerna för helgen har ändrat 2 gånger men den blir nog bra iaf ;)

Im going..

Jag är på farten!

Provet gick bra tror jag, svarade på allt iallafall så tror inte jag har så många fel:P

efter skolan åkte jag och pappa iväg och köpte ny spegel samt beställde vi hem en ny parasol, ska bli så fint här hemma hos oss ska ni se ;) inne som ute, allt ska renoveras (typ)
Sedan tog vi med thaimat hem ich åt ute i altanen, syster kom också förbi med fika så vi har fikat också. Ikväll ska jag äta jordgubbar med glass som jag köpte idag :)

Nu ska jag till jobbet igen och sedan taggar jag för min lediga(första) fredag. Är ledig helt och hållet imorgon !!

Aja nu ska jag gå,

Adios

Genetik

God morgon!

Nu drar jag till skolan och skriver provet. I hope it goes well.

Wish me luck!


Vi hörs sen.:)


Llueve por dentro

Lovely song! 5 stjärnor får han/den av mig !, jag skojar inte, Luis Fonsi är en av dom få artisterna som får mig att gråta när jag hör hans låtar. Underbara sånger och underbar röst. I would do everything to see him live!


-Kultur, Culture, Cultura?

Ibland undrar jag vad som skulle hända med världen och de olika kulturer om ingen skulle föra vidare den? Hur tråkigt skulle inte länderna vara när man är på semester och man hittar exakt samma sak överallt och inge kultur alls, bara byggnader och stränder? för mat är kultur, dans är kultur, musik är kultur och även språk är kultur men byggnader och stränder är något som finns överallt och det är samma sak överallt.

Jag vill föra vidare min kultur i både mat, dans och språk och även historia och det gör jag genom att verkligen lära mig saker om El Salvador tex genom att lära mig laga salvadoransk mat och dansa folkdans därifrån. Självklart vill jag också lära mig andra länders kulturer iaf dom som lockar mig men ibland undrar jag, speciellt när folk säger " fan va skämmigt och dansa sån dans, det ser fult ut" osv. Varför ska man skämmas? det är ju kulturen från ens land? Jag skriver detta för att jag har märkt att vissa människor eller rättare sagt ungdomar skäms eller tycker något är fult när det gäller kulturen från det land man kommer ifrån men egentligen ska det ju inte vara så. Eftersom de saker som är "fula" respresenterar landet man är ifrån. Visst vissa länder har coolare outfits när dom dansar folkdans än andra men det är nog inte det dom tänker på när dom uppträder. Det gör iaf inte jag, jag tänker på att jag för vidare min kultur till dom som inte vet hur den är eller vet vad det är.

Kanske ser det "töntigt" ut också men när man väl lär sig så förstår man hur kul det är. 
Det är ju VI ungdomar som måste föra vidare vår kultur till nästa generation för annars dör den ut.

Jag ska ge förslag, men ta inte åt er ni som läser jag ger bara förslag på det jag ser.

Tex svensk folkdans, hur många ungdomar ser man dansa sånt? Jag har iaf nästan aldrig sett några och jag hör att dom säger "det är dans för gamla" men då menar jag inte bugg utan folkdans..

Salvadoransk folkdans? Mer och mer ungdomar börjar lära sig men tyvärr är det killar som absolut inte vill lära sig eftersom dom tycker det är fjantigt..

Sedan har vi ett land som verkligen för vidare sin kultur och det är Bolivia. Självklart har Bolivia olika slags danser och vissa är mer populära än andra men ungdomarna för vidare sin kultur som säkert kommer lära sina barn när de väl har fått dom.

Och det är så det ska vara, vi ungdomar borde lära oss dansa vår nationaldans (folkdans) bara för att kunna lära det till våra barn som sedan kan lära det till våra barnbarn, annars kommer vi sedan inse att vår kultur har dött ut och ingen kommer minnas vad som gjorde landet speciellt.
 För jag tycker det är kulturen som gör landet speciellt.

Hoppas jag inte tråkade ut er utan inspirerade er att föra vidare er kultur!


O happy day!

Vädret är inte lika fint idag men det är ändå varmt, så jag har faktiskt setat ute o pluggat på instuderingsfrågorna till provet imorn. Genetik är inte det roligaste med så svårt är det faktiskt inte .. Så ska ta fram boken närsomhelst och börja läsa texterna.  Ja inge roligt händer idag så får se om jag hittar nå vettigt att skriva senare..

La noche esta pa un phillie

Great song, kommer verkligen spelas i sommar ! Den är inte speciellt ny men jag har fått den i skalen och älskar den !


The hair

Eftersom jag inte orkar fixa mig idag, dans o allt så får ni en bild på håret bara.. Inte speciellt stylat heller, lät det vara som det var igår men ni får nöja er med det så länge :)


Mina lila slingor fick jag med, fast det syns mycket bättre ute i solen !

Good Breakfast

Buenos Dias!

Idag vaknade jag rätt så pigg. Så till frukost åt jag nyttigt, typ så som man kan äta på vissa hotell och så som rika människor äter på las novelas:P alltså massa frukt och jag tog även en macka. GOTT!

Idag vet ni vad jag skulle göra: Plugg, fast har ännu inte börjat eftersom jag hjälper pappa att måla ute i altanen men kan hålla på rätt länge iaf och direkt efter skolan så drar jag iväg o dansar(träning), tyvärr har varken jag eller syrran fixat danspartner så jag får vara hennes "man" :P eh det blir nog kul, bara jag får dansa så är jag nöjd :D


Later då!


Otur i turen

Pluggat har jag gjort nu, hunnit få lite färg i fejjan också och har även hunnit ut på stan o handlat samt hämtat ut våra nyautemöbler, nu längtar jag tills vi börjar bygga uteplatsen där grill och solstolar ska stå. Och jag längtar tills jag börja använda våra nya solstolar :D

Hände massa grejer under denna tid som har gjort oss att skratta, otur i turen helt enkelt :P

Nu ska jag kolla på tv med en kopp choklad från el salvador mums.


Noches!


Monday, New look and some good stuff

Helloo jaa nu har jag faktiskt läst och hört alla texter igen. denna gång skrev jag faktiskt ner vad dom handla om så jag skulle slippa höra dom/läsa dom igen.. de är så extremt långa. Varje kapitel har minst 5 olika texter om olika saker och har prov imorn på 4 kapitlar så ni vet vad jag roar mig med imorn bitti också. Imorse fick jag håret fixat, klippt o färgat, blev några ljusa slingor och även 2 st i lila som syns mest i solen, tar bild snart så ni får se :) Vädret är ju härligt så idag äter vi nog ute. Ska snart ut med mami och kolla på några utemöbler vi kanske köper :)

Förresten så söker jag 2 manliga dansare !!! Måste få tag på 2 killar som skulle kunna tänka sig dansa med mig och min syster till karnevalen? Självklart måste jag känna er eftersom vi kommer dansa med några från Sthlm så dansträning 2 helger i rad gäller det därborta. Är det några intresserad SKRIV !!!

Byeee

Sleepy

Nu är jag riktigt trött så ska snart sova.

Blir nog inge uppdatering imorn eftersom jag verkligen måste plugga.. blev inte så mycket sånt idag, besök osv..

Andrés match slutade dåligt, stackarna förlorade..

Aja sov gott allihopp så hörs vi förhoppningsvis imorn !

Söndag!

Idag är det inte direkt vacker väder men det är väldigt skönt ute.

Om någon timma ska vi kolla på Andrés fotbolls match men idag är det en sån där "pluggar dag" så ska börja läsa engelska och natur lite efter varandra.. Finns inte så mycket mer att säga.

PS. Jag vill hälsa grattis till några vänner som fyllde igår och några som fyller idag , grattis! Och grattis till en vis person som jag hoppas har det bra. Tänker på dig väldigt ofta även om vi har tappat kontakten lite.


Bye!

Honey I'm Hoooome

Nej ingen honey här men jag är hemma!, vädret har varit på topp, sååå härligt. Nu är nog sommaren här !!

Meningen var att jag skulle försöka tagga ner men fick lite work därborta haha och ville också glömma allt med föreningen med det gick inte så bra.. så har arbete över öronen som ska fixa nu också.. suck..


Aja ska njuta av härliga vädret o senare kanske kolla på film.

Ha en fortsatt trevlig lördag :)


Linköping here I come!

Strax åker vi till Linköping, ska bli härligt o komma bort från Arboga. Faktiskt så gör jag inte så mycket här, om det inte är skola eller jobb så är jag bara hemma, fast har ju börjat dansa igen så det underhåller mig mycket. Jag ska skärpa mig och umgås mer med mina vänner och inte träffa dom bara när det är fest.. fast har ju inte vart med på deeras fester på väääldigt länge.

Aja väntar på att pappa ska äta o fixa klart sig sen åker viiii!!

Old pic, tenchi o tula.!

Funderingar

Funderingar kan få en att tappa kontroll och få en helt okoncentrerad.
Allt kommer in men på något sätt så upptas bara 5 % av det du hört/ sett för resten har ditt tänkande tagit.

Just nu känner jag så, jag vill göra sååå mycket så jag tänker på hur jag ska lägga upp tiden men jag vet att allt inte kommer gå som jag vill. Lika bra att ta allt som det kommer och göra det som är viktigast men vad är viktigast? om jag tänker på allt det här och har kanske lagt minst en tanke på varje grej då är det väl lika viktigt?

Ska väl försöka sova bort allt tänkande.. men kan ju bli så att jag drömmer om allt istället eller har svårt att somna.

Crap I'm stuck..


Night!

Regn öser ner..

Det har regnat, eller öst ner hela dagen, nu verkar det bättre.. hoppas verkligen på bättre väder imorn o lördag.

Anledningen till att jag skriver nu är för att jag fick en anonym kommentar angående ett inlägg jag gjorde, där jag skrev att El Salvador är farligt osv.. men jag tror Du som skrev förstod det jag skrev fel, Det jag tänkte på när jag skrev det jag skrev är inte hur el salvador är som land, det är vackert, det har allt, men just nu är det mycket mord i El Salvador och man kan inte göra något härifrån.. Som dom kallar det därborta så är det en massaker för dom dödar i grupp och det händer i olika städer, just nu är det inte gäng som är problemet, eller jo dom kommer alltid vara ett problem till landet så länge dom finns kvar men just nu måste regeringen eller ja alla som kan, stoppa dessa människor som mördar andra.. Det måste finnas mer kontroll, polisen måste sätta ut mer kontroller osv.. jag som person och bosatt här i Sverige har lite svårt att få min röst hörd. Jag gör det jag kan när jag är med föreningen eftersom vi arbetar för solidaritet. Hoppas jag förklarade rätt.

Annars varsågod och skriv igen, helst inte anonym :)

Ändrade Planer..

Ja dagens planer blev ändrade. Meningen idag var att vi skulle måla o greja ute i trädgårn o sådär men så som det regnar så blir det inget av det, och jag tror även jag har nämnt att min pappa är den bästa på att ändra planer. Imorse planerade vi att åka till örebro, gå runt i affärer o så skulle ungarna få käka på MAX men nee nu är dom planerna också ändrade, han ska ba ta med dom till McDonalds.. så jag säger va händer idag? haha

Ajaa får se va jag hittar på.. Men imorn åker vi till Linköping!

Äntligen!

Äntligen hörrni är det spikat, mamita o papita kommer den 10 juni :D, Snacka om glädje !!

mi viejito lindo viene para Suecia <3


Med det säger jag god natt för mig!

Sleep tight and sweet dreams !


Bjuder på denna sommar bild på mig o en av dom bästa !

Hair changes..

Glömde berätta att på måndag ska jag ändra lite på håret. Jag har bestämt att inte låta det växa ut utan vill fortsätta ha det kort, så därför ska det klippas lite, jag ska inte bli så kort hårig som jag vart tidigare.. sedan ska jag göra något åt färgen.. Hur ska man göra, färga hel håret i en färg, färg+ slingor eller bara slingor, ska man köra vågat eller diskret?




"lov"

Nu har jag lov, skönt som satan faktiskt, Imorn ska jag ta o göra lite nytta här hemma sen drar jag mot linkan ! Nice , det var ett tag sen jag var där, för att vara exakt så var det i augusti förra året jag var där sist med kusin Brian :P  Ska verkligen ta o tagga ner o när jag kommer hem sen då tar jag tag i plugget igen.

Nu så är jag supertrött, skulle kunna sova faktiskt men väntar till ikväll istället. Sis o bror åker till sthlm idag , båda åt varsitt håll därborta jag stannar här med mami o papi sen drar vi mot linkan istället, så om de är dåligt med uppdatering dom kommande dagarna så vet ni :)

Ikväll käkar vi pupusas !

Sista skoldagen innan "lov"

Ja sista dagen på skolan denna vecka, skönt sen är man ledig, förhoppningsvis åker vi i familjen bort, måste kolla upp det där idag.. Iaf så ska jag ta o fixa mig o läsa lite natur så jag är lite inne i vad vi ska gå igenom idag.

Have a great day!

Nytt på G

Redovisningen gick okej, kändes bra och så farlig var den inte. Märkte också att vi bara har nästa veckas prov i engelska sen är den slut för min del, eftersom jag lämnat in o gjort alla uppgifter i tid så det är super skönt! Naturen är nog klar nästa vecka också. Sen har jag "lov" haha

Det som händer nu är att göra en uppgift jag glömde göra förra veckan eftersom jag var sjuk sen efter det så tar jag o börjar på skissen till vår uteplats vi ska bygga för att ha solstolar och grillen på :) Den ska jag och pappa nämligen göra ihop, så ska kolla vad vi ska använda för brädor osv..jag älskar inredning och bygga saker :P

Ps. Nån frågade va det var för grejer jag skulle testa. Så jag slipper frågan igen berättar jag nu.det är en lasergrej som tar bort hår, så jag ska testa den och se resultat, det är så att den kanske inte funkar på lite mörkare hudtyper så jag ska få testa :) och den andra är en träningsmaskin, det ska tydligen räcka med 3 min på den varje dag o så ser man snabbt resultat av en fastare kropp, jag vill ju inte gå ner i vikt utan få fastare och speciellt magmuskler :) och sist men inte minst så får vi även zumba fitness på det, så zumba ska tränas hårt nu ;)

Nu ska jag göra läxan!


Done

Nu är jag färdig med läxan och fyfarao va skönt, nu ska jag njuta av solen o sitta ute i altanen :)

Här kommer låten som jag spelar på 24/7 !


Hola Camaron Sin Cola

God morgon! 

När vädret är på topp så vaknar man också på topp!  Sitter just nu och lyssnar på en låt jag lyssnat på nonstop sen igår kväll. lägger upp den senare, självklart är den på spanska.

Iaf så vet ni vad som gäller för mig idag : Plugg, men jag ska berätta att min syster väckte mig idag. Jag ska nämligen testa 3 olika grejer så hon ringde för att säga att sakerna kommer nästa vecka.


Hasta Luego.

Sleep time.

Vet ni, jag har varit riktigt lat, skulle skriva klart min engelska uppgift som ska lämnas in imorn men den är inte riktigt färdig, orkade helt enkelt inte. Har i alla fall tur att jag har hela förmiddagen på mig , lektionen börjar ju inte förrän 16.00.

Och en annan sak jag vill säga är att jag längtar såå mycket efter min andra mamita(mormor)  och min papita(morfar), jag känner redan nu att jag kommer gråta när jag ser papita, har inte sett honom på 10 år, och jag älskar verkligen honom sååå mycket, har verkligen saknat min morfar, jag har aldrig lyckats kunna prata med honom i telefon, blir tårögd o så fort jag ser/hör honom på videona vi har , så jag läntar till jag får ha honom här hos mig :D  

Nu ska jag ta och sova så jag är pigg o hinner med allt imorn ! 


Sleep tight everyone :)

 


Stolta

Föreningen är väldigt stolt över mig just nu och det ska dom faktiskt vara, tack vare en massa saker som jag och även mina 2 systrar har gjort så har vi fått en massa saker som egentligen kostar på mycket pengar. Nu känner man att det närmar sig ännu mer.

Jag har fortfarande svårt att förstå hur farligt det är just nu i E.S hemskt vad som händer där..Men finns inget jag kan göra =(

Aja vidare från något sorligt till något lyckat, min pappa har nog världens bästa tur, kan ba säga att vi har firat lite idag, han har nämligen vunnit på harry boy och det var inte lite ;) hihi jag funderar på att börja spela på sånt ibland, kan ju vinna rätt mycket haha

Aja måste plugga vidare..


Måndag och Ny vecka

Hej på er! Nu kommer jag fatta mig kort. Idag gäller det att skriva klart engelskan om det går för är inte på humör på detta. Det är så att igår fick jag reda på en hemsk grej och jag har inte fått in det riktigt och vet inte heller hur det kunde hända men sovit dåligt har jag, mardrömmar usch..

R.I.P  A.

This is my day

Idag är det söndag och på söndagar brukar vi ha möte med föreningen så det är faktiskt vad som händer idag samt engelska läxan som ska göras klar :)

Igår hade jag trevligt, först kalas med massa gotti sen gick vi vidare upp till folkets park där det va nå fest men vi drog hem redan vid 22.00 istället satt vi hemma o hade trevligt med syster,bror, systerson o en kompis från Vbg :)

Nu ska jag fixa mig så jag kan ta en cykelrunda med syster och hennes son (han fick en cykel i födelsedagspresent av henne ) så den ska testas!

This Friday Night.

Hellu, är super trött. Västerås gick fort vi handlade det vi skulle sen åkte vi hem, det blåste för mycket för att gå runt på stan tyckte jag. Just nu sitter vi och kollar på videon som papi har spelat in när han varit i E.S så fint, jag älskar mitt hemland!

Just nu är jag lite avis på A som är på väg till Spanien för själv vill jag också va någonstans där det verkligen är varmt och är även avis på dom som ska till Collage, Lady Gaga ska ju vara gästartist och jag har ju gratis inträde där varje fredag.. Synd att man inte bor i Sthlm och om jag hade varit frisk hade jag nog åkt dit och gått ut med Mari, får ju bjuda med mig en vän ;) Nästa gång missar jag det Absolut inte!

!

Idag välkomnar jag helgen! Dock är jag ju fortfarande förkyld men ska inte vara hemma så länge till. Imorse gjorde man engelska nationella, gick ju bra I think. Om några timmar bär det av mot Västerås där jag ska möta upp syster och handla lite inför helgen samt lite födelsedagspresenter.

Så nu har jag tänkt fixa till mig lite och sätta upp håret i tofs( det som går o få upp) för det blåser ju som faan ute.

Hörs Later :)


I don't know what to say.

Hohoho, En person skrev till mig på facebook och sa: Du vet väl att du är väldigt lik Keri Hilson?
Det var någon som ville lägga till mig som vän och skrev detta hihi, själv tycker jag inte det men har faktiskt hört det förr , vad tycker ni ?


Jueves 6 de mayo

Idag är det torsdag och hela denna vecka så har jag inte gjort ett piss pga förkylningen ! Känns som om den bara blir värre och värre för varje dag istället för bättre.. Fast idag är jag inte febrig så ska passa på att skriva min uppsats och sedan gå ut en liten runda så jag får frisk luft.

Annars så händer det inte så mycket idag.


Have a nice day!

Orkar inte mer!

Fy farao vilken förkylning jag har fått, nyser hela tiden värre än igår är jag nu. Hade till och med feber i natt o nu har jag jätteont i ögonen speciellt när jag kolla upp.. Stannar nog hemma från skolan idag, orkar inte göra något alls!

Ha en fin dag allihopp :)

Con Un Beso <3

Que cancion, expresa lo que siento y pienso.


BLÄÄÄÄ

Jag mår verkligen pyton just nu! Jag ringde till jobbet och avbokade min kund, inte så kul att få ögonen fixade när jag nyser o snorar:P Sitter istället här o lyssnar på musik medans Aylyne kollar på barnprogram :)

Våran riksträff kommer bli sjukt bra för nu är vi 95 % säkra på att vi får besök av 2 andra kända artister förutom musikgruppen som kommer från El Salvador, säger inte vilka dom är än men det kommer locka mycket mer folk ;) Källarn får konkurrens i år haha, varför jag säger att dom kommer få konkurrens är för att stadkällaren alltid har sin "sommarfest" eller va det heter samma helg som vi har vår fest uppe på folkets park.

Om inte dom fixar en artist som är mer känd en dom 2 vi ska ha så har dom nog rätt dött på dansgolvet den lördagen! Nej nu känner jag mig dum :P

Nu ska jag fortsätta lyssna på deras låtar :)


Förjävligt!

Idag är jag inte på topp, mår inge bra och känner mig inte alls på humör för att jobba. Halsen kliar,näsan svider ( har snytit mig för mycket i natt) och ögonen är röda och lite svullna, funderar verkligen på om jag börjar reagera på pollen, har aldrig gjort det förr men det kan väl börja närsomhelst eller?

Har Aylyne här som gör mig sällskap tills jag ska börja jobba så det är skönt. Planerna var att läsa på min engelska bok nu på förmiddan och även göra några samtal men är rätt hes o ögonen är inte riktigt som dom ska vara så det kanske inte är så bra idé... Aja ska göra gummsi sällskap :)

Como duele llorar.

Jättefin salsa låt. Just nu skulle jag verkligen vilja dansa(träna) med en kille som är GRYM på salsa och på att föra, skulle göra allt för att få dansa och uppträda med en sån duktig dansare, sjukt vad jag älskar dansa latinamerikanska danser!! 


3 de mayo

Hej !

Jag kom hem för en liten stund sen, blev lite jobb. Idag är man inte på topp, ont i halsen, täpp i näsan, ja det är början till förkylning. Idag har jag tänkt läsa lite om mina ögon och min hjärna hänger med sen ska jag ta och ringa några samtal angående vår riksträff..Nu ska jag göra lunch och sätta på lite bachata :)

Vi till Glendas birthday partyy!

2 de mayo

Hur har ni det? och hur har eran helg varit?

Min var super nice, hade verkligen trevligt, tråkigt nog åkte vi hem igår efter festen vilket förstörde dagens humör. Är jättetrött och varm + att det svider lite i näsan och ont i halsen, blir nog en förkylning =/
Så dagen har varit lite seg, vaknade rätt sent sedan drog vi ut till parken med ungarna och fikade sen har det inte hänt så mycket mer idag. Imorn är det tänkt att jobba, läsa ut min engelska bok och fixa lite grejer till föreningen.

Alltså jag längtar tills jag får nämna allt som händer till vår riksträff och speciellt vilka som kommer besöka vår fest ;)

Nu blir det film :)

RSS 2.0