pics

Lovade någon att jag skulle visa hur mitt hår ser ut nu

Klädsel i lördags!


Mina söta kusiner Elina o Leo=)

Tjena bloggen!

jag ber om ursäkt för min dåliga update..
Har haft mycket att göra. I lördags så drog jag till kyrkan och efter det gick jag hem till farbror för att hämta Andrés och då fick jag träffa mina söta underbara kusiner, gud va fort bebisar växer lilla Leo är jättestor nu..
Sedan blev det film o massa snack med Frida & Linnéa, jättekul att träffa er mina vackra damer!
Efter att de dragit hem satt jag o prata i telefon med bebis och jag säger så här, hur rädda skulle ni bli om ni tittar ut genom fönstret(mot eran trädgård) och ser att någon lyser in? jag och min kusin blev iaf jätterädda och visste inte va vi skulle göra, skit rädd att någon skulle ta sig in..vi vågade liksom inte ens gå mot fönstret..men skönt att det inte var något speciellt!

Igår var jag tvungen att jobba de va ju skyltsöndag så blev arbete mellan 11-16.00 det gick fort sedan drog vi hem till morbror för att kolla på El Clasico! Barca vann med 1-0 , trodde matchen skulle va bättre eller den kanske va bra för alla som tycker om o kolla på fotboll ? jag tycker ju liksom inte om sport :P

Men morbrors son Milton har ju också blivit så jäkla stor, kan gå själv och hans hårfärg har förändrats typ svart har han nu..
Måste nog börja hälsa på familjen oftare:P

Idag har jag ledigt på förmiddagen det känns skönt så sitter fortfarande med pyjamas på men ska snart börja fixa mig. Kusinvitaminis messade och sa att hon kommer imorgon! Hur glad som helst är jag nu :D

Blev lite mycket att läsa men ska försöka att skriva oftare så de inte blir såna här långa inlägg:)
Bilder lägger jag i ett nytt inlägg!


Saturday

Goddagens! dagen började med att vinka hejdå till mami o papi som åkte iväg till London. Ikväll har jag lovat sitta barnvakt åt systerson men Linnéa o Frida joinar mig så vi ska ha en liten myskväll hemma :) längtar eftersom de va längesen jag såg dom! mycket snack blir det som vanligt hoho..

Nu ska jag hjälpa syrran med hennes styling så hörs sen

XoxO

Semester!

Jag sitter här och har nyss kollat klart på idol, tyckte att rätt personer gick vidare.
Samtidigt har jag njutit av mamis och papis sällskap då de åker på lite semester imorgon. De ska nämligen åka till London Lör-Mån fast de åker ju med de flesta från pappas jobb..mysigt att han bjöd med henne=)Själv skulle jag vilja åka utomlands fast någonstans där det är varmt!
 Vi firade även mami lite i förväg idag eftersom hon fyller år på tisdag så god mat fick vi idag dock fick jag ingen fest. Får väl ta igen nästa helg i Jönköping ;P

Nu ska jag se på film. hörs imorn!
Besotes y buenas noches!


Nu...

Blev jag äntligen klar med arbetet jag höll på med så nu ska jag fixa mig och invänta papi som ska skjutsa mig mot stan så jag får upp dom där jäkla grejerna som tagit en massa av min tid!

Här kommer bilder på det enda som jag är nöjd med på plakaten :P
 
Denna rosett sitter på högra kanten längst ner.

Denna sitter på vänstra kanten längst upp

SKIT

Jag säger bara såhär gårdagen var ju stressig och glömde faktiskt nämna att det bor en vit hund inte så långt ifrån mig, den hunden skäller på allt som rör sig,ägarna har till och med en liten skylt där det står att man ska ligga lågt om hunden attackerar. Har aldrig hänt mig något men igår när jag cyklade till jobbet så hade de tagit bort grinden och tror ni inte hunden kommer springandes mot mig så jag blev tvungen att bromsa. livrädd stod jag där och trodde hunden skulle hoppa på mig under tiden blev jag tvungen och skrika på ägarna för de var ju ingen där och när kärringen väl kommer ut så skriker hon in hunden som aldrig gör som dom säger!! hon kom inte ens ut och tog in den utan stod vid dörren och skrek in den.. Fy för såna personer som inte kan ta hand om sina djur på rätt sätt!! de borde träffa nån hund coach..

Jag nämnde igår att jag hade gjort lite arbete hemma och var så nöjd men nej när jag väl läser igenom texten så hade jag glömt lite bokstäver här o där så nu ska jag tillbringa ca 2 timmar åt att göra nya så bring me luck plz!

Hoppas på party tonight, För då blir det Frimis för lite salsa och det är inte bara salsa, utan stora dansgolvet kör som vanligt med R'n'B,hip hop, house mm.

Hörs sen !

brist på namn på rukbriker..

Har mina kära läsare haft en bra dag? det hoppas jag för min har varit väldigt stressig och mycket spring hit o dit.. fick till och med ta med arbete hem, låter lite som om jag jobbar på ett kontor:P men det är skyltsöndag i helgen så massa måste bli färdigt till imorn så jag blev helt enkelt tvungen att ta hem de och blev nyss klar. Det värsta jag vet är att skriva med stora bokstäver, blir aldrig likadant men är nöjd med bilderna jag ritade dit=)

Händerna känns väldigt darriga..

Kanske lägger upp bild imorn ! 
Men nu hörrni ska jag kolla vidare på criminal minds


Puss

grand design

sitter och kollar på grand design, brukar kolla på det ibland för tycker om inredning och sånt och i detta program gör det verkligen fina hus.

Idag har vi haft en familjedag ungefär.. färgade och slingade systers hår men de vart inte så stor skillnad så under helgen ska hon köpa en ljusare färg till slingor.. själv tog jag också i några slingor i håret, mest vid luggen så nu har jag typ röda slingor längst fram och resten av håret som jag nämnde är ju också röd/lila fast mörkare nyans..Så min lediga dag har varit bra, dock inte så som jag hade planerat.

Hoppas på en inte så tuff dag på jobbet imorn och bättre väder tack!

Nu ska jag kika på tv.

Natti

ANGÅENDE GALAFESTEN

Nu har jag mer information angående galan jag nämnde!

Galan kommer att äga rum den 19 december i Märsta, Stockholm i en lokal som heter Forum cabinen.
Själva galan är indelat i 2 delar. 1:a som är en kulturafton då artister,dansare och komiker kommer finnas på plats och det är mellan ca 14.00- 19.00 och 2:a delen börjar 21.00-03.00 och då är det avslutningsfesten med musikgruppen Herencia Guanaca som spelar olika latinamerikanska rytmer! 

Under hela dagen kommer försäljning av typiska salvadoranska maträtter att finnas på plats. 

Självklart kostar galan en slant men inte alls dyrt. 
Priset för 1:a delen ligger på 20 kr och kvällen på 120 kr (15+)
140 kr totalt om man då ska gå på allt.

Kommer lägga upp affischen när jag har fått den och när jag väl får programmet på hela galan kommer den också komma upp :)

Hoppas allt stämmer, står det sedan något annat på affischen så är det det som gäller och jag skrivit fel :P


22:40

Igår skulle jag ladda upp bild på en mössa som min bror har gjort men efter dansandet igår så glömde jag bort de så lägger upp bilden nu och passar på att lägga upp bild på hur jag såg ut idag :) Sedan säger jag nog natti natti !

Härliga färger eller hur?:P men varför göra en mössa man aldrig ska använda?



Rolig dansträning!

Kom hem från träningen för ca 30 minuter sedan ..

Mycket svett blev det under träningen vilket betyder att vi tränade hårt. Som sagt vissa hade lite svårt med stegen till el xuc men nästa vecka ska de sitta som ett smäck eftersom vi ska dansa hela låten och träna så o inte steg för steg. Mycket skratt blev det då min syster ramlade ner under en snurr, den andre hoppade så benen såg roliga osv, borde ha spelat in de men får göra det next time. 

Nu ska jag vila mig framför tv och tagga för min lediga dag imorn :)

See U

 

Mi Todo

Länge har jag letat efter en låt och igår när jag kom hem visade min bror en låt som de ska börja spela( han spelar i en musikgrupp) Och det va den låten jag letat efter. Alltså jag hittade låten på youtube men de hade gjort om texten till kristen musik så kom inte på hur den gick men nu vet jag att den heter Mi todo. Jättefin låt men är det verkligen aventura som sjönger den?

Idag har jag känt mig snurrig, Tänderna flyttar på sig ordentligt känner jag. Men klarar inte av att ha dom små gummisnoddarna så får köra med de andra som är lite större.. vill skippa tandställningen nu!!

Om några timmar har vi dansträning och då ska tjejerna få svetta till EL XUC haha!!!

Hörs sen!

tjoo

Äntligen är jag hemma, skönt som faan. julpyntningen blev inte riktigt klart men det fixas under de närmaste dagarna. Anna som har praktik på måndagar fick färga mitt hår idag, det skulle bli rött typ men blev mer åt de lila hållet.. men känns bra det med eftersom det var så jag färgade sist :)

idag fick jag även en nyhet, kanske får ett extra jobb under några dagar, känns bra faktiskt då jag inte jobbat så mycket på salongen.. Men nu hörrni ska jag byta kläder och ställa mig i nedersta plan o dansa.. måste ju få ihop något till imorn ...

Hörs sen XoXo


Dans & Musik

Haft fullt upp sen sist jag skrev fast har varit riktigt trött. Men vi har ju galan och andra aktiviteter som vi ska dansa på och vi måste få till nya danser så musik har jag lyssnat på och försökt få inspiration för just nu har jag zero inspiration.. hoppas morgondagen ger mig mycket för måste ha något tills på tisdag.. Fräsch hår kommer jag få (färgning)och julpyntning på jobbet kanske får en på bättre humör i denna mörka land..

Nej nu ska jag se på tv. hörs imorn!


PS: Letar efter 2 st tjejer och typ 4 killar som kan dansa cumbia,ska helst ska bo i arboga och ha lätt för att komma ihåg dans koreografier/steg. Vill gärna att ni skriver en liten kommentar för vi söker fler dansare till dansgruppen:)

<3

Helgen har varit jättebra. Igår var jag i Stockholm. Vi åkte jättetidigt för vi skulle på möte, såklart åkte vi lite fel men kom till rätt plats till slut. mötet var liiite för lång för min del men mycket blev sagt fast kan ännu inte ge nå svar här. Blir nog i slutet på veckan.. Sedan på eftermiddagen åkte vi till min kusin som jag saknat jättemycket och fick träffa Toñito<3

Så underbart fin han är. hade honom för mig själv nästan (sorry alla andra som var där). Hoppas de kommer hit under veckan för jag vill se dom igen:) Puss till er !



idol..

jag måste få säga att jag tyckte alla var bra på idol ikväll, blev tårögd när Erik sjöng för sin papi men började grina när Reza fick se sin mami.. fast jag är ju som jag är(överkänslig)

Men idag har jag varit i Örebro med familj, Brorsan fick med sig fina kläder till sin nobelmiddag:) och jag har också fått äta pupusas. Imorgon åker vi till Stockholm för möte, vi planerar galan som jag nämnt tidigare, hoppas vi bestämmer en massor så jag kan lägga upp all info här sen! och om allt går min väg så kommer jag äntligen får träffa Mari och bebis Toñito :D<3

Nu så ska jag fortsätta se på tv.

Puss

Zup!

Jag känner mig mindre irriterad nu när min söta systerdotter mms:ade bilder som hon hade tagit på mig tidigare idag ska ta o lägga upp några sedan. Imorgon ska vi iväg och shoppa lite med mami o papi för bror ska på nobelmiddag och behöver fina kläder och sen på kvällen ska mami göra pupusas!!! fy va gott.. och på lördag blir det stockholm och ska äntligen träffa mari o bebis :D , om inget annat händer men nu ska jag njuta av underbar bachata och känna doften av lillbrors chokladmuffins. Just det lägger också upp bild på tårtan vi åt i tisdags:)

Que mi corazon esta colgando en tus manos<3



Inga dåliga bilder en 6-årig flicka tar.


Fler bilder finns men dessa 2 får duga :)

XoXO

Latinos unidos jamas seran vencidos?

Idag, just nu undrar jag verkligen om den texten är sann?, för tillfället känns det inte som det..
Visst man håller ihop och så men just nu när vi alla måste  sammarbeta till något som är bra finns det alltid 1-3 st som vill göra sina grejer för att dom ska hamna i rampljuset, usch va jag hatar såna personer, det är ju inte det man ska va ute efter jämt!.. Om jag skulle träffa dessa personer skulle jag säga rakt ut i fejan på dom va jag tycker om dom och hur de agerar. Vi försöker få ihop alla för att göra något bra och så kommer dessa efter att ha läst det vi vill göra och försöker göra något liknande ohhh suck!!! Vi jobbar väl alla för solidaritet?


Jag kan skriva en massa skit och skriva exakt det dom gör men orkar inte bli mer irriterad ... Om vi andra håller ihop klarar vi av dessa tre!

091119

hello på er.. jag vaknade riktigt tidigt idag, tog och tränade , vilket var riktigt skönt sedan drog jag vidare till min syster. Så nu sitter jag här hos syrran och ska snart äta lunch =) sedan ska jag göra lite grejer som behövs göra! ikväll blir det nog kina eller  thaimat , yummi, vad är skillnaden på kina och thaimat överhuvudtaget? jaja nu ska jag umgås med systerdotter och Calypso(kaninen).


hasta luego !

tjabba tjena

hur har dagen varit för er? Min dag började med lite work sedan blev det köping för ett besök hos tandregleringen, tappade ju en av dom där plupparna så nu sitter den på plats igen. Sedan blev det work igen.. Kom hem för inte så längesen och idag fick jag gå i regnet igen ! varför kunde det inte ha varit soligt hela dagen? piss väder Sverige har. På jobbet har vi börjat julpyntat (mysigt), tyckte det var lite tidigt för det men det är faktiskt 1 advent nästa helg sedan går tiden fort som satan.

Dagens låtar som går upprepade är:
Laura Pausini- En cambio no
Luis Fonsi- No me doy por vencido
Joan Sebastian ft. Luz Rios- Aire


Texten på dessa låtar är superfina, typiskt mig att fastna för texten..

Nu ska jag byta kläder för att träna! Puss puss:)

Bra dag med massa pussar

Ja idag är en jättefin dag, kusin V. Fyller år så har precis ätit den godaste choklad och maräng tårtan och dagen har varit helt perfekt med mina 2 små änglar. R-C skulle massera mina händer och varje gång hon rörde vid händerna pussade hon dom. sötis hon är ! Vaknade med världens ont i kroppen och det har regnat hela dagen men det fick inte förstöra :)

Bild på tårtan får ni senare vid ett annat inlägg för nu ska jag lägga upp bilder på kläder, accessoarer & skor som jag skulle vilja ha från H&M samt Lindex. De rosa skorna skulle passa mig perfekt då jag tycker om rosa och skulle passa bland mina skor, har nog skor i massa färger men ej rosa :p



Klänning med kedjor från lindex, Pris: 149 kr

Depp

Hello kära läsare, kom hem från jobbet för ca en timma sedan och jag säger bara vilken intensiv eftermiddag jag fick.. fick springa hit o dit och när jag väl skulle börja städa och plocka undan kommer det in 2 killar som äger ett företag som trycker kuponghäften och ja de ville ha med salongen jag jobbar på och mig eller ja mitt företag. De hade stått på stan i 4 timmar och frågat folk vilken salong som de ville skulle stå med för det är bara en salong som står med i häftet resten är restauranger och butiker. ja kortfattat så ska jag va med i det häftet som börjar gälla i april eller nåt sånt.. Sedan bokade dom tid för en behandling vilket är bra men fick jobba övertid och när jag väl va på väg hem börjar det spöregna och hur kom jag hem? jo jag gick hela vägen hem så kom in med en droppande jacka..Deppigt väder vill hellre ha snö än regn men mest av allt att de ska bli sommar !

Just nu är jag vrålhungrig men väntar på att maten ska bli klar(jag vet, vi äter sent) och för att inte höra min mage kurra har jag Luis Fonsi-No me doy por vencido på högsta volym. Jag skulle smälta om en kille sjöng den här låten för mig hihi..

Nej nu ska jag se om maten är klar.  byee!




Gala Fest !

Som ni kanske har hört/sett på nyheterna har El Salvador drabbats av orkanen Ida. Den har förstört massa hem, folk har inga kläder,hus, vägar och massa annat är förstört. Föreningen Sverige- El Salvador som finns i Arboga,Norrköping och Stockholm har nu tillsammans med andra föreningar och individer samt med salvadoranska ambassaden i Sverige anordna en Gala för insamling av pengar som ska skänkas till de drabbade ställena i E.S. Galan ska hållas i Stockholm, under dagen kommer det finnas musik,dans, mat, lotterier och mycket mer och Galan avslutas med en stor latinofest med de 2 grupperna Herencia Guanaca och Impacto Tropical. Just nu kan jag bara nämna detta men kommer under veckan lägga upp mer information om när,vart och vilken tid allt börjar samt nämna vilka grupper som ska uppträda med musik och dans,vilka maträtter och dryck som kommer finnas på plats.=)

Orkanen Ida

Ilopango

La Paz

La Paz


Lagrimas de escarcha..

Den låten har jag i skallen just nu, den är inte bra direkt men på nå sett lyssnar jag på den hela tiden idag..

Snart ska jag och syrran kanske dra iväg och gå runt i affärer sedan ikväll blir det träna zumba.

Zumba är skitbra, ett sätt att träna fast man dansar, jag lovar det funkar, både för er som bara vill få till muskler och er som vill gå ner i vikt samtidigt som du rör dig till latinamerikanska rytmer som salsa, merengue cumbia o massa andra danser!

http://www.zumbafitness.se/ 

<3

Helloo här, hur har dagen varit? min har varit mysig hela tiden =) familjen börjar bli friska och jag är frisk men vi höll de mysigt här en sista dag sådär innan vi börjar med massa musik i hemmet igen!

Kollade nys klart på filmen Dumpa Honom, jag tyckte filmen var bra, handlar om kärlek typ..

Har länge funderat på om jag ska spara ut håret till långt igen.. Vissa tycker ja ska göra det andra skriker nej, att de ser bättre ut med kort, själv trivs jag jättebra i båda.. Men vi ska börja dansa igen och då känns det bäst med att ha långt hår eftersom vi brukar göra lite frisyrer,..men vi får se hur jag gör.
Här avrundar jag då med att jag lyssnar på Aventuras låt Mi Corazoncito och kommer nog somna med den låten på i MP3n. Jag bara ÄLSKAR den låten<3

Vad tycker ni, kort eller långt?




(Hitta igen bättre bild men den får duga:P)

Hello night

Hej´på dig! , dålig update av mig här men har verkligen inget att berätta. Massa sjuka människor här hemma hos mig bara och själv är jag inte riktigt frisk men idag orkade jag i alla fall fixa mina naglar, det behövdes!
Helg imorgon , veckan har gått fort och planerna har förändrats.. det skulle bli dop men den är inställd, hoppas att kusin kommer för då får man umgås med henne annars blir helgen väl lugn.. Aja nu ska jag fixa något att äta för känner mig små hungrig.
Byebye

My nails right now! 


Tips & Trix

Buenas tardes idag finns det inte mycket o säga så ska ge er lite hudvårdstips. kan bli lite lång men kommer göra rubrikerna lite fetare och stora bokstäver så ser ni exakt det ni vill läsa. kommer ge lite tips på hur ni behandlar eran hy, om du har fet, blandad, normal hy osv,nog känna som om de e precis samma sak som skrivs på alla men om du läser nog så finns det vissa skillnader!

NORMAL HY
1 Tvätta ansiktet morgon& kväll med rengöring för normal hy eller för alla hudtyper.
2. Avsluta alltid med fuktighetskräm för just denna hudtyp.
3.Använd gärna skrubb(peeling) 1-2 gånger i veckan. peeling hjälper huden att se fräschare ut.
4.Använd ansiktsmask lite då ock då. en ansiktsmask kan du variera mellan, om du vill tex ha en återfuktande, en djuprengörande eller en mask som är uppfriskande.

TORR HY
1. Tvätta ansiktet morgon och kväll med rengöringsprodukter, gärna en rengöringsmjölk som passar bra för torr hy.
2. Avsluta alltid med en fuktighetskräm. Använd gärna en extra fet fuktighetskräm på natten (sk nattkräm).
3. Använd gärna en skrubkräm 1-2 gånger per vecka. Detta hjälper huden att se fräschare ut, och gör den mer mottaglig för de vårdande ingredienserna i ansiktskrämen.
4. Använd gärna en ögonkräm för att jämna ut och förebygga rynkor. Denna smörjs försiktigt in kring området vid ögonen. Den har en uppstramande effekt, rätar ut linjerna och dämpar svullnader kring ögonen.
5. Använd en återfuktande ansiktsmask en eller ett par gånger i veckan. Denna återfuktar huden, tillför näring och tar bort smuts på djupet.

FET HY
1.Tvätta ansiktet morgon och kväll med rengöringsprodukter för fet hy,tänk på att tvätta dig med en mild gel eller rengöringstvål som rengör men inte är uttårkande.Undvik att skrubba för hårt eftersom det stimulerar sebumproduktionen*.
2. Använd sedan ansiktsvatten(Toner) speciellt på T-zonen. detta är bra för att avlägsna smuts,fett och är bra att sluta porer.
3. Avsluta alltid med fuktighetskräm för fet hy.
4.För att yttligare dämpa glansen i T-zonen kan man använda en anti shine produkt.
5. Sedan använd pelling 1-2 gånger i veckan och använd en djuprengörande ansiktsmask speciellt anpassad för fet hy en gång i veckan denna rengör på djuper och förebygger pormaskar. 

*SEBUM= Talg, huden producerar talg, sebumet finns till för att skydda huden men när den producerar för mycket täpper den igen porerna så att pormaskar uppstår. blir en por sedan inflammerad uppstår en finne.
Acnebakterien lever av sebum så när en por täpps kan de föröka sig eftersom det finns mycket "mat".


KÄNSLIG HY
1. Tvätta ansiktet morgon och kväll med rengöringsprodukter för känslig hy.
2. Avsluta alltid med en fuktighetskräm för känslig hy. det mjuknar upp huden och dämpar rodnader.
3. Använd gärna en ansiktsmask för känslig hy en gång i veckan. Denna återfuktar och lindrar huden.
4. Använd alltid hög solskyddsfaktor när du vistas i solen. Använd gärna solstift på speciellt utsatta områden i ansiktet.

ACNE
Om du har problem med acne kan du använda ett antibakteriella krämer för att behandla dem. Undvik att använda skrubbkräm på de områden där du har acne, eftersom det kan förvärra problemen. Har du stora problem bör du vända dig till en hudläkare. Tänk på att det kan ta tid innan man ser en förbättring eftersom huden måste anpassa sig vid nya hudkrämer så ge nya produkter lite tid och tänk på att ibland kan det bli värre innan det blir bättre. Jag vet inte om det funkar men jag var på en mässa där det nämndes att vitamin B5 lär minska produktionen av sebum, så har du detta problem testa vitamin B5! Har vid Fet hy förklarat vad sebum är om du ej läst all text.

Så jag hoppas det var till nytta och hoppas jag skrev upp allt annars får jag göra ännu ett inlägg med något nytt:)
          


Farsdag!

Hej hur mås det ute i världen? Själv är jag fortfarande sjuk, ser ingen förbättring här nej, igår åkte jag in till akuten i köping mådde väldigt dåligt och hade jätteont i lungorna så de ville ta in mig, tog lite tester eftersom jag för ett år sen var väldigt sjuk.. men allt var bra. läkarna sa att det bara var en virus infektion som går bort av sig själv men måste vila och inte överanstränga mig för då kan det bli sämre..så nu vilar jag förfullt.

Men idag är det farsdag och jag vill gratta alla pappor som finns men speciellt min pappa som är den bästa (säger nog alla om sina föräldrar) men min papi har varit vid min sida vid de svåraste situationerna i mitt liv. som tex igår när jag skulle åka in till akuten så mådde han dåligt eftersom han inte kunde följa med, han är den som alltid tar mig till alla läkarbesök (har haft ganska många under den senaste tiden), den som går in i mitt rum på nätterna för att se att jag sover/andas, den som verkligen kan se om jag inte mår bra och verkligen försöker få mig på bättre humör.
Jag kan faktiskt börja gråta nu när jag tänker efter på allt han gjort för mig, känslig som jag är..

Kan bara säga att jag älskar min pappa<3


Singing baby

Mi gorda ringde nyss och skulle sjunga en låt. Först trodde jag det var kalle anka satt på en planka osv.. men nej hon har lärt sig aventuras låt mi corazoncito. visst hon sjönger bara mio mio mio mio men man hör ju va det är för låt =)
Min sötis har blivit stor, fyller 2 år i januari! bara för det blir det en bild på henne <3

                   
                   [Dagisfotot]
                  
  [ Mi Gorda traviesa <3]


Julmusik

hej på er ! här sitter jag en fredag och inte gör ett piss medans papi städar hela huset och vet ni vad?,Han satte på en skiva med julmusik på spanska! Visst vi brukar börja ganska tidigt med julstämningen men aldrig såhär tidigt. Vissa låtar hade jag aldrig hört förr de va i salsa,merengue och lite andra latinamerikanska rytmer så de är ju inte sorliga =) för jag tycker att ganska många jullåtar kan vara lite sorliga.. 
Idag vaknade jag jättepigg eftersom jag fick sova precis hela natten. Träningvärken jag hade i magen har gått över till ryggen och idag har jag hostat exakt hela tiden..

Ja nu har jag nog inge mer att säga så ska kolla på film! kanske hörs vi sen!

           
                                              [Bild från i maj]

nätter utan sömn

Det är riktigt hemskt att ligga vaken hela natten.
Har aldrig varit med om det men i förrgår sov jag nästan inget och natten som gick, ja då låg jag vaken exakt hela natten. Mådde verkligen inte bra, hes som bara den, hostan som aldrig vill försvinna och eftersom jag legat vaken hela natten så snurrar huvet väldigt mycket..har försökt sova så lite som möjligt under dagen så jag hoppas på lite sömn inatt. Nu vill jag bara bli frisk så jag slipper medicinen som gör mig illamående och jag missade tjejkvällen på stan!=(

Nej hörrni finns inge mer att säga så ni får ha det bäst !


091104

onsdag idag och jag mår verkligen inte bra.. känner mig febrig men har inge feber..Det snöar i lilla arboga och solen lyser lite. Kommer nog inte jobba imorgon, vilket jag verkligen hade behövt göra imorgon=(
Fick en kommentar om att min tandställning inte syns och det är så att jag inte har vanlig tandställning, utan den sitter på dom bakre tänderna så de finns en gummisnodd på varje sida som sitter mellan övre o nedre tänderna. Svårt att förklara:P
Gummor o gubbar nu ska jag ta min medicin o försöka bli pigg because I have to!!

Puss!


Tisdag 3 november

tisdag idag och jag vaknade inte alls bra. Hostan har blivit värre och jag har fått snuva. Fick hostmedicin också så det är bra. Fotograferingen på jobbet gick nog bra, hon tog 100 bilder och endast 1 ska publiceras! Tur för oss tjejer att smink existerar för utan de hade jag aldrig blivit bra på fotot haha eller ja killar kan sminka sig också!

Kollade precis klart på my fake fiance som gick på tv1000, fin film som gjorde mig fälla en tår där på slutet =)

just nu lyssnar på gamla låtar av Monica Naranjo, minnen från när jag var liten. Speciellt Oyeme, så nu ska jag lägga mig o vila och lyssna på massa av hennes låtar. See ya!


Hosta..

Hostar nästan halsen av mig, hatar verkligen detta, känner mig så sjuk fast jag inte har haft feber eller något annat som är allvarligt men jag undrar verkligen hur pigg jag kommer vara på jobbet imorgon, vi ska ju bli fotograferade.. Föresten nämnde jag tidigare att vi fått jättemånga kanaler?, massa filmkanaler och Andres har fått massa barnkanaler, han kommer verkligen sitta där hela kvällar om tv:n står ledig haha

Nu ska jag äta o sedan vila, lägger upp lite bilder från i lördags=)
Glad djävul?

J'  bordet skakar..

Bästa brudar<3


<3


En månad till..

En månad till ska jag få ha "tandställningen" har fått mindre gummisnoddar för att spänna tänderna mer, kommer inte bli skönt eftersom jag redan får jätteont av dem jag har och ligga och sova med de nya kommer nog inte vara skönt..
Idag hörrni känner jag mig inte pigg. Har inte kunnat sova något eftersom jag legat o hostat. Jag är blek som ett spöke, ont i hela kroppen, huden svider, får ont i bröstet när jag hostar men endå ska jag jobba. får se hur jag är senare när jag kommer hem!

Nu ska jag få i mig lite mat och kolla på tv sedan blir det jobb som gäller.
Puss på er!

 


cupen..

Vasahallen var trevligt, gott med grillad hamburgare och se systerson och kusin spela innebandy. De är så söta när de spelar dock förlorade de båda matcherna, kan de ha vart för att jag följde med? brukar alltid gå dåligt när jag följer med och kollar på matcherna..
just nu sitter vi och kollar på videon från lite olika fester som morbror var på när han va i E.S, så härligt att gå på fester med riktigt bra liveband!

Vill också säga att jag börjar bli sjuk igen, hostar hela tiden , vet i allafall vem som smitta mig hihi..

Pusspuss! 


1 November.

Första november idag..och ska snart gå till Vasahallen och se på Andrés och Jonatans innebandy cup, ska bli trevligt o se småttingarna spela!

Gårdagens krogen runda var helt enkelt SÄMST! Hade hellre stannat hemma hos J och fortsatt festen där:P
Men imorse så fick man äta jättegod frukost, mami hade gjort äkta salvadoransk frukost, platanitos,tortillitas,crema mm.. ni som är salvadoreños vet vad jag menar=)

Lägger kanske upp bilder från igår senare. Nu ska jag göra något vettigt !

Puss


RSS 2.0