2011.05.31

Hellu.. long time to seeeeee

Hur har ni det?

Sist jag skrev blev det en massa konstigt snack haha.. men jag mår bra !

Jag har lite ont i axeln sen förra veckan då jag sträckte sidmuskeln vid nacken o axeln har också fått lite problem av det.. är man frusen ska man inte försöka göra saker med vriden arm..
Nåja snart långhelg.. imorn sista dagen sen tar vi fan helg och vädret verkar ju bli kanon tills dess och det har ju redan börjat.  Jag har gjort mina sysslor idag så nu ska jag nog ut o sola lite.. Förhoppningsvis åker vi inte till Västerås och tränar med alla andra Qantu medlemmar.. känns som det är superlängesen vi tränade ihop .. fast det är ba lite mer än en vecka sen hehe ..

BTW. Lite annons här nu !

Föreningen Sverige- El Salvador söker tjejer som skulle vilja spela fotboll till vår riksträff den 30 juli. Man behöver absolut inte vara proffs utan bara kunna spela. Det är alltså inge stor grej förutom ett gäng tjejer som spelar en cup. Så om det finns några tjejer som vill joina föreningens lag (föreningen betalar anmälningsavgiften) eller vill anmäla en egen grupp så skriv gärna en kommentar så ni får mer information. Ni kommer möta andra tjejlag från olika delar av Sverige/norge :)


Everything have a reason..

Hej Blogg !

Redan onsdag... lite ofattbart att det redan är onsdag. idag ska jag försöka göra något med mig själv.. så längesen jag gjorde en ansiktsbehandling, lackade mina naglar o ja hela min kropp behöver skrubbas.. jag har blivit så lat att lägga ut tid på mig själv. I don't understand.. Behöver ta energi från någon så plz give me energyyy !!

Igår när jag gick o la mig fick jag en konstig känsla, en känsla av att jag saknar något eller att en del av mig saknas ? Jag vet vad jag saknar, något jag i flera år har velat ha men hittar inte och jag beslutade att sluta leta men så igår då bestämde jag att jag måste ta tag i det. Jag kan inte fortsätta sakna såhär och behöver det jag saknar så jag slipper sakna något annat.. Ni hajjar nog inte men ibland behöver jag skriva av mig i gåtor.

Samtidigt känner jag att jag vill bort från allt, hitta ett nytt ställe att börja leva på  men har inte det modet, känner mig ibland fortfarande som en liten flicka som inte vill lämna sin familj .. Nej usch nu slutar jag detta snack innan jag blir deppig o allt det som medföljer.


ricardo arjona ♥

Jag bara älskar Ricardo Arjona, kan han inte ba komma hit till sverige o ge mig /oss en konsert. Och på tal om konserter så förstår jag mig inte på de 2 företag som ska ta hit alla dessa latinamerikanska artister, liksom under 2 månader ska ca 12 st artister komma o alla har kostnaden på 500 kr. Självklart vill jag verkligen gå på alla men hey jag lägger inte ut så mycket pengar på konserter. Dom kunde ha delat ut det lite mer, kanske 3 konserter i år o några nästa osv.. inte alla på en gång ! Det är liksom stora artister vi snackar om som tex, Don Omar, Tito El Bambino, Jerry Rivera, La Noche, Aventura, Monchy y Alexandra, Amerio och sen är det massa fler jag inte nämner.. va har hänt Sverige ?!!! haha

Men till nu då.. jag sitter o lyssnar lite på R.A och hans låtar är verkligen poesi, love them !

Höll på träna lite dans men man blir trött ..så sparar energi till på torsdag och fredag istället.

funderar på om jag ska joina syrran till A:s träning.. men vem vill sitta ute när det blåser som det gör ? ah vi får se..

Bild från idag, min fina träningskjol, jag bara längtar tills våra dräkter ankommer :)

Radio Fiesta

Hej !

Igår var jag och hämta mina nya glasögon, dom känns bra men samma sak med dom. måste anpassa mig med dom för så fort man byter styrka på glasögon så känns det som om marken går neråt eller ja ni som har glasögon vet nog vad jag menar.. men annars så känns dom väldigt bra :)

Idag har jag massa pappersarbete att göra så har höllt på med det och gjort några samtal.. hoppas en sak blir klar iaf..  Nu har jag tagit lunchpaus och ska göra salvadoranska sandwich. jättelätt att göra och gott.. det är även mättande..

Det enda man behöver är en grillad kyckling( strimlad), riven kål och morötter. sist majonnäs.
Allt blandas ihop, det är godast med mycket majonnäs annars kan det kännas lite torrt. Om det behövs kan man även salta det lite. Ta sedan 2 st brödskivor o lägg på lite av kycklingröran o lägg andra brödet över. Gottis !!!


Ungefär så här blir dom, dock är detta inte samma kycklingröra !

Just let me be me..



Cuando el aire se agota
Y te aprietan las botas de tanto andar
Cuando la cuenta es injusta
Y lo que mas te gusta te sabe mal
De repente el disfraz de un soldado valiente
Te queda pintado das un paso al frente,
Por que son urgente las cosas que siempre has callado

Y gritar y gritar y gritar
Y cederle al coraje un lugar
Y ponerle nombre al miedo
Y arrancarle un rayo al cielo
Ser feliz aunque pueda fallar
Por que un nudo en la garganta no se suelta
Si se aguanta las espinas no se deben tragar
Las palabras tienen filo
Y a mi nadie me a prohibido gritar

Como un perro austado
Que nunca a ha ladrado te sentiras,
Como un disco olvido que nadie a tocado resonaras
Por que nadie firmo con su sangre
Una ley que te quite el derecho
De pasar al frente y mostrar
Los dientes soltando la voz de tu pecho

Y gritar y gritar y gritar
Y cederle al coraje un lugar
Y ponerle nombre al miedo
Y arrancarle un rayo al cielo
Ser feliz aunque pueda fallar
Por que un nudo en la garganta no se suelta
Si se aguanta las espinas no se deben tragar
Las palabras tienen filo
Y a mi nadie me a prohibido gritar


2011-05-22

Hej !

Några dagar sen sist men har haft annat att göra och inte så mycket att berätta.

Dagarna har bestått av jobb, dans och dansuppvisning. Igår hade vi även en liten avskedsmiddag åt min bror som i natt åkte till Frankrike. Hoppas han njuter av resan :)

Det blev en ganska intensiv dag igår. Jobbade med 2 baltjejer igår, kul att den ena blev balensdrottning :D. Efter det blev det dans och som sagt mot kvällen middag jag var så himla trött redan vid 9 att jag höll på somna men höll ut nån timma till. Och idag består dagen av möte. Ska snart börja fixa mig och förbereda allt inför mötet.. såna här möten kan ta en heldag !!

All I Need Is Some True Love

Hej !

Onsdag idag !!

Dagarna går för fort men ja ju fortare det går desto närmre är jag det jag vill lyckas med !

Om ett tag bänkar jag mig framför tv, har gjort alldeles för många saker idag ! och trött är jag. Vill även få mina nya glasögon, tycker om o skifta lite mellan linser o glasögon speciellt mot kvällen o på morgonen då ögonen är trötta men just nu är ju det lite skillnad på mina nya linser o mina "gamla" glasögon så går runt med linserna hela tiden..Nästa vecka är dom nog klara (hoppas jag på )

Dom kommande dagarna kommer bestå av dansträningar, dansuppvisning, umgänge och jobb, baltjejer.. ska bli kul :)

Dessa 2 kommer hamna i mitt portfolio som måste bli klar så är det någon som vill ställla upp som modell så hör av er, måste dock bo i arboga eller ha nära till arboga !! Killar och Tjejer söker jag :)


cuanto siento defraudarte

Måndag !

Jag har fortfarande mycket på g men har iaf en sak avklarad från min avprickningslista.  så jag kan andas ut liiite.

Har iaf haft en bra helg, Fredan som sagt caporales träning, lördag blev det stockholm för lite "karneval" umgicks med min släkt o några vänner, hela dagen var väl bra där, tur med vädret också :) Och igår blev det segdag med familjen. Kollade på Andrés fotbollsmatch och sedan grillade vi. Helt okej alltså !

Oh jag tjatar fortfarande om min bloggdesign. VILL ÄNDRA men jag kan inte det här ??

Någon måste hjälpa mig snart innan jag lägger ner hela bloggen o det vill ja inte, inte nu när massa är på gång !!


it was..

Awsome !!

I'm not kiddin.

Alla var supertrevliga och ja stegen börjar ju komma in i huvet. det är absolut inte lätt.. koordinera höfter, ben armar och ändå se feminin och sexig ut hahah men det kommer.

Jag fick ta med mig min mini falda(kjol) hem så jag kan öva på höfterna that wasn't easy..

Men Caporales är bara sååå kul och det roligaste blir när vi börjar med tobas och när vi lär dom våra danser från el salvador :)


hey friday thirteeen

Hej !

Hur har ni det denna fredag ?

Jag har haft det bra hitills.. just nu lite huvudvärk men det har jag börjat få nästan varje dag efter kl.1400 blir så trött vid den tiden men jag kan inte sova siesta.. blir allt för seg och svårt o somna om nätterna ..Men tror även det är lite pga min syn men satte precis in dom nya linserna som kom precis och jisses va klart det ser ut.

Vad lite synfel kan göra hehe.. det vara skitlite det som dom ökade på styrkan men jag ser superklart haha.. vänjer mig nog snart.

Nu ska jag iaf fixa klart mig för att åka till västerås. Ska träffa dansgruppen och få reda på vilka danser vi ska dansa osv. kommer bli kul, hoppas huvudvärken försvinner tills dess :)


Hay Guanakita !

Hej !

Idag mår man lite sådär. Pga allt stress o spring så låg jag halva natten med ont i magen. Trodde först det var något jag ätit men nej, det är magkatarr.. så fort man äter nåt så får jag ont i magen så ska snart ta mig tabletten, det måste bara lugna ner sig lite.

Allt jag skulle göra nu på förmiddagen kommer inte kunnas göra då jag inte orkar och hoppas verkligen magontet  försvinner snart för ska åka till Örebro o få nya glasögon och nya linser. Hoppas jag får med mig mitt stöd så jag får ett par skitsnygga brills :P

Nej ska väl vila nu !


2011-05-11

Hej !

Månaderna passerar allt för fort. Jag hinner knappt med mina dagar !!!

Men det kan få gå såhär fort tills det är sommar och sedan sakta ner några månader.

Jag har haft massa att göra, massa spring hit o dit men tror att det allt fixar sig snart.

Men back to now. Jag har precis klivit innanför dörren efter min morgonpromenad och idag gick jag fortare än vanligt så är svettig men ni som känner mig vet att jag typ aldrig svettas :P Så jag känner mig duktig att jag kämpade så jag fick svettas.

Nu så ska jag hoppa in i duschen och fortsätta fixa en massa och sedan på eftermiddagen ska vår förening fotas av sparbanken hehe..


my boys



Oh what I miss my boys. Jag har nog världens bästa Gudbarn.
Sitter och pratar med min kusin och hon berättade att Miguelito ville köpa sig en mobil bara för att kunna ringa sin Gudmor, alltså mig. Hur söt är man inte !!! Jag blev alldeles rörd av det att ögonen fylldes med tårar.

Saknar dom såååå mycket :( ♥

Carnavalito para bailar

I musikbranschen så finns det alltid revalitet, folk ska alltid härmas men man vet ju alltid vem som är först med grejerna ;)

Iaf idag är det lördag och solen och värmen är tillbaka , så himla skönt !!

Idag ska vi även ha kalas, så vi fixar för fullt här så det är fint när gästerna kommer !!!

Ni får ha en mycket bra lördag och så passar jag på att häsla alla mammor ute i världen grattis på morsdag ! ( I Latinamerika firar vi morsdag den 10.e maj )

It feels great behind the wheel, going with the wind.

Återigen är det fredag. Papi och jag har hunnit långt, hunnit mycket idag. Snart drar han o jobbar och jag ska ta tag i städandet för imorn har vi kalas här hemma sedan ska jag hämta syrran också. Och för första gången ska vi besöka djurkliniken. lilla sköldpaddan mår inge bra..

Men innan det måste jag äta lunch !

Ni får ha en kanon bra helg !!!!



...



Yo caminare
Hacia una salida
Se que encontrare
Otro que en mi vida sepa valorarme
Lo lamento pero este es el final

...


2011-05-04

Hej !

Mycket på g och jag bara hoppas allt löser sig snart.

Det värsta som finns är att gå runt o vänta och vänta och vänta...på att  man ska få svar !

Vädret ger ju inte heller energi och positivitet. I'm all alone.

Men samtidigt har jag massvis med tid till att göra det jag vill göra. Har en grej som jag sagt vill klara av snart och tror jag kan hålla mig inom tiden men måste bara orka göra det varje dag. Mina morgonpromenader har jag kunnat göra men känner att det är på väg att ändras.. lata jag. Men dom kanske jag ändrar mot dans.

Ja juste dans, ska börja dansa i Västerås. Tror gänget blir härligt och danserna likaså. Hoppas bara min kodition fortfarande håller heheh..

what is this

Jag har för flera år sen (känns det som) nämnt att flera personer tycker jag är lik artisten Keri Hilson. Har inte hört nå mer om de förrän i söndags då en släkting nämner det igen. Och inte nog med det får jag höra det av en tjej hos optikern? ! hahaha är jag verkligen sååå lik henne???

Min "kusin" kom inte på namnet men hey jag visste ju vem hon tänkte säga ..

Kanske ska jag satsa på att åka till Hollywood och börja jobba som hennes stand in ?

Något att fundera över...


2011-05-02

Hej !

Nu är vi inne i maj och snart måste sommaren börja.
Helgen har passerat och jag hade en jättetrevlig helg. festen blev väl lyckad och sedan massa umgänge med släkten.

Känner mig riktigt avis på dom 2 personerna som vann resan , jag skulle göra va som helst för den resan !!!

Ibland önskar jag att jag var miljonär så jag bara kunde åka när jag vill o vart jag vill.. men nooo hard work for a travel hehehe


RSS 2.0