Sicky me

Ja mår piss !! Har legat med feber typ halva natten och vaknade sedan med feber, så det blev inge jobb idag :(

 Fast kanske lika bra o stanna hemma, skulle bara bli 3 timmars jobb idag så vila vila vila idag och så kör vi imorn o Clinique kurs på onsdag.. har tagit världens bäste medicin (Viro-Grip) så kan nog va 99,9 % säker på att jag mår bättre imorn. I can always hope !

Ska snart se vad jag ska äta till lunch..magen kurrar men innan dess ska jag ba säga att jag är sjukt sugen på massa shopping !! Sitter nämligen o kikar lite på kläder,skor mm och finns massa fint jag vill ha !! Och jag ska ha det, verkligen den stilen jag gillar hihi sedan får man väl köpa lite i taget så man inte blir av med alla sina pengar och så är det ju inte heller dags att använda kläderna än så när det väl är dags då jävlar kan man njuta av dom snygga kläderna o lägga undan det man nu använder !!!


Nej nu ska jag väl fixa käk..



La vida es asi..

He recibido una llamada Me dijeron que te vieron
No quiero peros tampoco celos
Guarda tu escena no me des excusas 
No voy a escuchar así que cálmala

Ya lo se todo me dijeron de ella
Me dijeron su vida y en verdad me dan pena
Si tu te crees que con mis brazos
Cruzados yo me quedare

Me miro al espejo
Me peino y me maquillo
Un vestido corto sabes lo que te digo
Me montare en mi carro por que se su dirección
Que aguante presión de este mujeron!

Hola! atrevida yo te traigo una noticia
Y por eso es mi sonrisa Te la daré sin prisa
El hombre con quien sales es mío y tú lo sabes!
Pero aquí esta el detalle en la cama no vale...

Por eso vine a felicitarte
De lo que me libraste
Y tengo que confesarte
Mientras toman su tiempo
Yo a alguien estoy viendo
Un hombre de verdad y no la basura que yo tengo

La vida es así
Si la sobras de otra te hace a ti feliz
Aquí esta el detalle
Yo te lo regalo por todo el sufrimiento
Y el daño que a causado

La vida es así
Ahora grito a viva voz que con alguien soy feliz
Alguien que me consiente
Me trata diferente me lleva de su mano
Me dice lo que siente

Para tus escusas que yo tengo otra
Te callare la boca y coge lo que te toca
Lo que aqui se hace se tiene que pagar
No me distes mi lugar no tienes que regresar...




spanska rockballader

Morning !!

Idag är det söndag, en helt vanlig söndag.. vaknade lite seg idag.. ont i halsen o nackspärr.. måste ha sovit grymt bra i natt , rört mig som fan alltså !!

Men iaf idag blir det som vanliga söndagar, slappa se på film.. äta gott osv..

Just nu lyssnar jag på lite musik, rockballader är väl det jag mest tycker om sen bachata o lite andra stilar men personerna som känner mig grymt bra vet att jag innerst inne är lite rockig.. lite svag för spanska rockballader !

Men det är inte helt svårt att inte gilla det, texterna är grymma, rytmena är grymma , allt.. även om man inte fattar texten kan man nog digga dom !

Nej nu ska jag röra på mig.. börjar få ont i nacken. Bye bye.

LOS TRES LOCOS ?



saturday- jimmy choo

Hellu!!

Inte många dar kvar på den här månaden och nästa som kommer försvinner nog lika fort som den kom.
Jag är iaf färdig för att dra till syrran och umgås lite, god mat, efterätt och bra umgänge blir det men det blir även en lugn lördag vilket jag gillar då jag har slitit och det känns i min kropp och även i min hals. Den kliar som f*n tror nog jag kommer få hosta eller nåt liknande om inte min superbraiga immunförsvar inte agerar snart !!

Sedan måste jag även säga att jag längtar mer än nånsin till våren/sommaren, kommer så mycket nyheter till butiken och goda dofter också !!! har redan fått mina favoriter som jag måste införskaffa och även doftat på dom kommande och har även där hittat några favoriter hihi bland annat  Jimmy Choo EDT som kommer komma in i butiker i mars nån gång !!

Nej nu får jag sätta fart på familjen , Adiö


Happy Birthday

Idag är det ingen vanlig dag nej idag är det min syster födelsedag !!

Happy birthday sis, hoppas alla dina önskningar slår till (vilket jag tror )


ACTIVA

I have no idea why.. men varför kan jag inte lägga upp video längre??? jag har försökt flera gånger men ingen funkar..  :S

El Salvador har världens bästa discomovil, går inte o jämföra med sveriges fjuttiga dj:s, visst det finns dom som är bra men när det gäller fest för mig med dj då måste det vara blandad musik inte bara house/techno eller bara rock utan allt blandat och därför är el salvadors fester grymmast, they give you everything !!!

La Activa är den som jag tyckte var bäst o sen kommer Terremoto. Men helt klart la Activa.

http://www.youtube.com/watch?v=nTSQOkNGA6U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=6Wy7aVsmNOY&feature=related


Alma bella

TODAYS LOOK- KANDOR MORADO.




POP LOVE- CHOCOLATE.



last day..

jag hade en trevlans dag igår, åt god mat och god efterrätt mer begär jag inte :)
Idag är sista dagen som jag har ledigt och ska fortsätta med saker jag inte hann igår sedan ska jag också träffa min vän ♥

Mer finns det väl inte o säga! Hoppas ni får en skitbra torsdag !!!

velvet ....lovely

Jag känner mig verkligen älskad av alla runt om mig. Jag skojar inte. Just idag har jag fått känna mig speciell och även lite lyckligare än vad jag har varit dom senaste dagarna. Och inte bara av mina nära o kära här i Sverige utan i mitt hemland, att mina vänner därborta kommer ihåg mig är nästan för mycket. Hade bara förväntat mig en "grattis på födelsedagen " på facebook men nej dom ringde istället, hur gulligt som helst oooh vad jag saknar dom !!!

Men jag har haft en bra dag, har bara tagit det lungt och haft mysigt :)

idag har jag även bestämt mig för att göra lite mer förändringar med mig själv och det ska jag hihi.. ska börja lagom till våren har jag bestämt.. Ni kommer nog märka när förändringen är gjord. :)

Jag kommer satsa hårt på allt jag vill göra och vill ha och inte bry mig alls vad människor tycker. Inte för att jag har brytt mig om vad andra tycker men lite bryr man sig ju alltid men nu ska jag skita i allas opinioner !!

Folk tycker jag har förändrats under min resa och det tror jag faktiskt att jag har gjort men inte med flit och inget jag har planerat heller men allt är så annorlunda därborta, det är även svårt att förstå men kanske .. kanske blir jag "normal" igen ..


My birthday!

Lilla jag fyller år idag och tur som jag har är jag ledig idag !! Så dagen ska användas flitig har jag tänk men känner mig ändå lite lat o känner att jag inte borde göra något alls idag men man måste faktiskt passa på när man är ledig :)

Så här ska tiden användas ordentligt så nu ska jag börja sortera tvätten, sdan ska jag ha lite tid åt mig själv, lägga ansiktsmask, peeling, byta lack på naglarna, hårinpackning :) Sen om jag orkar idag så ska jag även baka lite gott :) hihi

One night, dancing all night loooong

24 januari

God morgon världen!

Ny vecka nya möjligheter och endast 2 dagar till min födelsedag.

Jag har väl sovit lite sådär halvtbra.. sov kanon dom timmarna jag fick sova o dom timmarna jag väcktes var jag väl lite jobbig kan jag tänka mig haha men men sånt händer väl när folk ringer för sent :P

Nej nu ska jag fixa o hålla på lite här innan det är dags att ta tåget och börja jobba.

Här kommer ett klipp på mina vänner, så gulliga dom är laddade dom upp mix enreddo som jag älskar haha fast det är inte hela mixen. tyvärr fick den bli såhär för jag har försökt lägga upp från youtube men det verkar inte vilja..

http://www.youtube.com/watch?v=BXtIqEntZEg&feature=autofb

2011-01-23

Hörrni dagarna bara flyger förbi!!!

Om 3 dagar blir jag ett år äldre, jisses va fort tiden går !!
Igår blev en sån "kolla på film o mysa dag" vilket var skönt eftersom jag jobbade under dagen..

Idag är jag iaf ledig och har städat mitt rum för får lite besök om en stund.. har liksom inte städat mitt rum sen vi kom hem o det var väldigt stökigt hahaha men nu är det väl lagom fint där :)


Jag måste även tala om att jag börjar vänja mig mer o mer här i Sverige igen o livet känns inte lika deppigt hihi.. men saknar oerhört mycket mina kusiner som verkligen fick mig att må prima därborta och även mina underbara vänner som jag skaffade mig. ♥






Dejame vivir, no me soques la respiracion

Guu så trött jag är. Var så pigg på jobbet och så fort jag klev in på station så började sömnen sakta men säkert smyga sig in i mina ögon. Nu är jag iaf mätt och belåten och kan söka efter sängen och det ska jag !

Men ska vara kvar vid datorn ett tag till. Sitter nämligen o chattar med en kompis å ja vi har lite minnen vi skriver om.. så roligt vi hade det :( hoppas verkligen på att få ses igen !!

Förresten så är jag sjukt sugen på några klockor jag såg på affären Watch i Örebro. Grymt snygga/coola men vi får se hur det blir med det.. en kanske jag kan få med mig hem snart men min största prioritet är en ny mobil, den behövs verkligen... Sedan har jag checkat in lite kläder, det finns så mycket fint i just min smak så det ska köpas och nu när vi snackar kläder så ska jag även visa lite bilder på det jag köpte därborta. Jag fick äntligen tag på en lång kjol som passa mig !!! Allt får ni se sen på bilder. Nu sova för att orka med ännu en arbetsdag !

Noches

Last saturday in E.S- Santa Maria, Usulutan , Here with Carlos

Besame

Det är så mycket som händer i mitt liv just nu.. lite för många saker som gör mig deppig/besviken men inte på mig själv utan på dom som är inblandade. Mer säger jag inte eftersom jag försöker eller jag vill glömma allt , lämna det bakom och försöka bli den positiva superduper glada Teresa. Visst jag kanske är det när ni ser mig men innerst inne känner jag mig ledsen vilket jag egentligen inte borde vara ..

Men nu lämnar vi det snacket o går vidare till idag !

Fredag och med det innebär att helgen har börjat fast denna helg och som dom flesta kommande helgerna så jobbar jag vilket verkligen suger men heey det ger mig pengar :D Men på söndag är jag ledig och ska umgås med min vän ♥

nu ska jag fixa mig. Chaoo

My nails today Green



Och en trött Teresa på väg ut igår


Mi pais

När vi var i E.S besökte vi flera ställen. En dag gjorde vi en roadtrip och besökte El Boqueron, Lago de Coatepeque, Las ruinas del Tazumal och även Puerto La Libertad. Så dom plockade upp oss hemma o sedan åkte vi först till Santa Ana eller bättre sagt Chalchuapa där vi hittar en liten del av vad mayabefolkningen lämnade.

Las Ruinas del Tazumal

Den






Sedan bar det av till Lago de Coatepeque

Denna Sjö blev till vid ett utbrott som vulkanen hade, alltså var detta en vulkan förr i tiden. Här kan man paddla kanot, testa på vattenskoter o massa annat skoj. längs sjön finns det små "ranchitos", villor/bungalows som ligger ovanför vattnet.. tyvärr tog vi oss aldrig enda ner.






Dom andra 2 ställena skirver jag om i ett annat inlägg.

2011-01-20

Hej !

Förlåt för den kassa uppdateringen men nu när jag har börjat jobba igen så får jag knappt nån tid över..

Dom lediga dagarna jag får brukar gå till att städa eller tvätta o ba ta´t lugnt.

Jag ska försöka att lägga upp ett nytt inlägg med bilder från E.S men tror det blir senare ikväll.

Jag har bestämt mig för lite ändringar, ändringar som förhoppningsvis får mig på bättre dar, alltså som ska göra att jag kommer börja blogga mer. Lägga upp mer bilder på make-up, hårstyling samt göra inlägg relaterade till produkter jag testar dvs ögonskuggor, krämer, parfymer osv..

Sedan med hjälp av nån duktig ängel ändra hela min blogg, den är så himla tråkig haha

Nej nu måste jag lämna er. Bye



Paraíso

Jag tänkte börja från början. Bilder + berätta vart det är , kostnader osv.

Dessa bilder är från dom första dagarna då vi besökte Decameron All inclusive resort.
Här hittar ni allt, havsvattenpool, sötvattenpool, mat, underhållning, fest, SPA avdelning och självklart det vackra, tropiska El Salvador.

Vi var här fredag-lördag och pris/person är 68$ i dubbelrum.











El problema

Hej !

Jag har snart varit hemma i Sverige 1 vecka, tiden går ju så fort här. Alltså dagarna går mycket fortare här än därborta, vet inte riktigt vad det beror på men man hinner med mycket mer i E.S än här.

Idag är jag ledig så har passat på att fixa klart allt här hemma, hade nämligen inte fixat med all packning.

Sitter just nu o lyssnar på musik, skivor som jag hade med mig därifrån och jisses en låt riktade direkt mot mig.

Jag kan inte riktigt förstå varför jag är så deppig ? vill hela tiden gråta o tycker allt känns så tungt.. måste verkligen spara massa pengar så jag kan åka snart, väldigt snart igen !!!

Men nu finns det säkert många som vill se bilder osv så jag har tänkt göra några inlägg med lite bilder o förklara vart det är osv :)


Nosé como hacer..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. har liksom tappat detta, att uppdatera och just nu känner jag mig deppig, ledsen o allt man kan känna...

Imorgon börjar jag mitt vanliga liv, med jobb o umgänge igen, vilket jag inte alls har lust med men vad ska man göra ?
Har iaf varit på salongen o fräschat upp mig, håret hade växt som bara den men nu känns det skönt hihi feg som jag är vågade jag inte klippa det i El Salvador.


Men tillbaks till idag. Känner en klump i halsen, vill gråta.. Ohhh va jag saknar min familj, mina vänner, våra fester o alla våra trips med gruppen.. :'( speciellt nu när brorn min repar just dom låtarna gruppen spelade o som jag älskade som mest !!!

Minnen för livet ♥


2011

Hej gott folk!

Jag är nu hemma i Sverige igen... ville verkligen inte åka hem igen. Saknar redan alla mina underbara vänner, min fina släkt och självklart mitt vackra land ! Ska definitivt åka snart igen. Det känns så konstigt o vara här igen, ni anar inte, jag känner för att gråta och det kommer jag göra så fort jag ser alla bilder o videoinspelningar.

Men jag ville bara säga hej o att jag lever.. ska försöka sova lite till för är så himla trött sen ska allt packas upp.

Btw känns konstigt att skriva/prata på svenska hahah

RSS 2.0