OOHHH

Det är så typiskt. Idag när jag ändå håller mig uppe för jag är ledig imorn så har dom ändrat tiden för CSI. På femman så ska dom ge inte vet jag o nu är det inte längre CSI NY utan Criminal Minds, vilket jag älskar! och istället för att ge CSI Miami på 9.an vid den tiden den har gått på så ska the office istället gå..Så både C.M o CSI Miami börjar 23.45.. istället för att båda programmen ska gå på 9:an efter varandra( alltså 22.50 o den andra 23.55).. finns ju inget att göra fram tills dess så funderar starkt på gå o lägga mig i stället.. men kommer ju inte kunna sova o det är 1 timma tills det börjar.. Oh vilket dilemma hahah

Lucky

I have good luck. Fick god mat hos syrran vilket var tur det för maten här hemma var jag inte så sugen på sen hade jag även tur med regnet. Fick även snacka med en viss kompis (lycklig jag är nu)och nu sitter jag o lyssnar på LA MAQUINAS nya hit. Den kommer bli stor, fin är den.. kan bli en sån där låt som man kan gå o nynna till typ haha
Tur var att jag nu när jag satte på salvadoranska radion så börjar den låten som för första gången skulle gå på radion idag :)

Lycke mee.. Jag ska nog ta o göra nåt gott o smaska till film sen.. chao

Cashew

Jag sitter här på jobbet och helt plötsligt började jag snacka med en kund om olika frukter o grönsaker som finns i el salvador. När jag berättade för henne att det finns massa frukter som aldrig kommer till Sverige o att dom är jättegoda och att det finns massvis med cashewnötters träd så kunde hon inte tro mig, för enligt henne så kommer dom från Asien? Då ska jag nämna er att det är helt fel. Finns i Latinamerika med, inte allt kommer från Thailand o Kina.

På spanska heter det Marañon och själva cashewnöten är kärnan som växer utanpå frukten. Dom växer helt vilt därborta. Min pappas bästa kompis har flera träd av såna, jag minns hur man plockade dom o lät dom torka för att äta, vi saltade dom o doppa dom i citron :P

Marañon träd


En mogen marañon frukt.


Tuesday31

Hej !

Sista Augusti idag och snart är jag en månad närmre hihi.. Tror att dom kommande tre månaderna kommer gå väldigt fort och jag vill det!

Idag är det exakt 1 år sen jag slutade ta min medicin. Otroligt hur fort det har gått...jag är iaf glad att jag inte fick ett återfall som läkarna trodde jag kunde få.. fast jag måste ändå vara försiktig, kan ju få den senare eller om några år. Glömde ju säga att igår morse så va jag o lämna blodprov men allt var perfa så nu måste jag själv ta tag o ringa o fixa blodprovs tider när jag känner fört men det får inte gå 6 månader mellan varje, så nästa tar jag väl strax innan jag åker...

Sen en annan grej, jag var glad över att min mormor mådde bra men tydligen så mår hon fortfarande dåligt? blir så orolig över henne :(

Nu ska jag iaf ta o fixa mig o sen jobba sen är jag ledig till helgen då det blir jobb :D

It's soo empty

Ni vet ju att min syster har flyttat nu?
Och huset känns så tomt utan henne.. visst hon är typ här varje dag för hon har varken fått internet eller bra tv kanaler så hon har inget att roa sig med hos sig. Men såhär på kvällarna så känner man av tomheten..

Finns inte mycket bra på tv idag heller så jag ska nog sova nu så jag vaknar upp pigg imorn..

Chao y buenas noches !


Morir de amor

Jag är i stort behov av att förnya min garderob!!! Behöver nya tjocktröjor, ny "höst"jacka, nya jeans och underkläder.. Men jag har bestämt att inte köpa något nu, jag får helt enkelt stå ut med de jag har även om de sitter lite tajt men jag VET att jag kommer hitta bättre och billigare saker därborta ! Några månader kan man ju stå ut :P

Jag har alltid velat ha ett par converse men tycker dom är lite dyra så köper aldrig skorna då jag tänker att för den summan så kan jag köpa fler saker, fick höra att därborta så är dom sviiiin billiga, dom är inte så moderna längre som här i Sverige så om man har tur så kan man få dom för va vare 6,00-10,00$ ?!, det som man betalar som minst!! Billigt JAAAA så vi får hoppas jag har den turen o att jag hittar så pass biliiga converse ;)

Neew week

Ny vecka nya möjligheter nya minnen allt !

Denna vecka består av arbete, hårda dansträningar och dansuppvisning.
Jag har ju glömt säga att på fredag åker dansgruppen till Fagersta för dansuppvisning :) Hoppas det blir skoj, vilket det brukar bli när man åker iväg sådär och dansar..
På lördag har jag även en brudmake-up att göra, den är lite speciell..Kvinnan som gifter sig är lite extravagant, alltså speciell, hatt o grejer så lär bli grymt spännande att se resultatet. Förhoppningsvis blir det Örebro igen på lördag.. sista gången dock för sen måste jag tagga ner med festandet, måste liksom spara pengar !!!

Och en annan grej, på mitt horoskop står det något om en ny kärlek, men inte bara där får jag såna grejer utan även på facebook: Un nuevo amor llegará a tu vida.

Kom nu snälla ?? hahah


Movies

Alltså jag minns söndagar som bästa tv dagen, alltid söndagsfilmer och det brukade alltid vara en bra på någon kanal, men fan har hänt nu? Sämre filmer kan inte gå på tv idag !

Jag som inte ens är trött.. har massa filmer på datorn men vill inte sitta o kolla film genom datorn, kunde lägga in den på ett usb men vet inte var jag har dom.. usch va jag klagar nu :P

Jag borde egentligen sova men är inge trött så får väl vänta till CSI börjar snart..


Yummii stuff

haha märkte nu att jag hade skrivit korvar haha det heter ju majskolvar.. ja så kan det gå.. jag skriver så fort att jag inte märker när jag skriver fel.. och jag kontrollerar ju liksom inte efteråt. Trycker bara Spara & Publicera.

Well jag har ätit massa goda grejer idag, typiska salvadoranska grejer. som tex atol de elote, tortitas de elote och även elotes locos. Sååå jäkla gott, kan äta det jämnt haha.

Ah just det. Ni gissade rätt bilderna ÄR El Salvador. Hur vacker är inte det??? VACKERT !

jag längtar !!!

Domingo

Hej!

Söndag och jag har äntligen kunnat sova natten ut. skönt !

Nackspärren är bättre men fortfarande stel som en pinne..Vädret suger ju lite, regn..men vad ska man förvänta sig av hösten ? Dock är det uppehåll just nu. Min syster sov i sin lägenhet i natt så jag är ensam här.. för mamma o pappa o bror har dragit till vår jordbruksdel haha, de skulle hämta majskorv som vi nog ska äta ikväll:D

ska väl fixa till mig lite innan alla kommer.

Chao

I Can't keep it anymore

Vet ni jag kan inte hålla tyst längre.. Det känns så oftabart o det känns verkligen inte som om jag ska göra detta men om ett par månader så är jag lyckligast!

Ni får ett par ledtrådar i bilder !

Jag tror ni kommer fatta och jag hoppas ni fattar var också ;)

Jag ska hit...


Och hit..


Och hit...


Och hit..


Har ni hajat ??

2010-08-28

Lördag idag !

Finns inga ord för att beskriva gårdagen..den var en blandning mellan galen/rolig men ändå konstig haha

Jag hade väl roligt kan man säga. Fick en del komplimanger och även blev jag kallad " den vackraste tjejen" av en lesbisk kvinna hahah Fy va vi skratta efteråt :P

Idag mår jag toppen kan ju bero på det vackra vädret vi har fått men skulle må primaballerina om jag inte hade fått nackspärr igår natt!!

jaa vi får se hur flytet blir idag.

Chaooo

Såhär en fredag, fullt össs

Heej !

Idag är det fredag, den efterlängtade fredag.

Idag ser det ut såhär:

Snart lunch, jobb,systemet, banken, hem o fixa sig för sedan åker jag och min syster till Örebro, där vi först ska ut o käka med brudarna sen blir det party. Ska för första gången in på Ritz, där det kommer vara club noche latina ! Ruuuulit !

Så ni får ha det så bra o vi hörs när vi hörs ;)

Njuter

Jag njuter av salvadoransk choklad.. gott gott gott !!

Min mamma sitter just nu o snackar med min moster och vi fått veta att hon nu mår mycket bättre än igår, tack o lov! Vi började nästan få lite panik..

Nu mer CSI o C.M

Jag hinner inte meeeed

Dansa dansa dansaaaa

Imorn får jag danssaaa o den andra dagen efter imorn ocksåååå haha

Nu hörrni ska jag över till syrran för att hjälpa henne med lite grejer.. hon flyttar ju ut.. tråkigt nog, men har henne nära :)

Nu känns en grej verkligen verkligt och ni kommer få turen att veta sen :) hihi


Folkhäng

Torsdag folket, sen är det helg !! Fy va jag kommer ha kul i helgen.. känns inte så värsta bra dock att festa när man vet att mita är sjuk.. men jag är säker på att hon mår bättre idag, hon är en riktig kämpe och vi från Sverige ringde till dom bästa läkarna därborta och proverna skulle tas idag också, så rätt medicin får hon nog nu :)

Imorse duscha jag med iskallt vatten, jotack ingen berättade att varmvattnet skulle vara off i några timmar.. men jag duscha ändå.. haha sedan drog jag med min syster på stan och kikade in dom nya butikerna.. Tittin och Adea skor.. mycket folk inne på butikerna, kan väl berå på alla billiga plagg, själv fick jag av min syster ett linne och en topp :) mycket fint och tack syster !

Nu ska jag ta o dra över till min andra syrrans lägenhet för att fixa en grej sen drar jag till jobbet.

Chao


It's bad..

Förlåt mig men jag för att jag ännu en gång inte hållt det jag lovat. Del 2 kommer upp när den kommer upp. har tankarna på annat, något har hänt och det är inte så bra..och jag hoppas bara att när jag vaknar imorgon får vi bättre nyheter.


Quee lindoo

Un beso de tu boca Dos caricias te daria, Tres abrazos que demuestran Cuatro veces mi alegria y en la Quinta symfonia de mi Sexto pensamiento Siete veces te diría las Ocho letras de un "Te Quiero", porque Nueve veces por ti vivo y Diez veces por ti yo muero.

<3<3<3


redhead.

Nu är jag hemma igen, trött som faan. ögonen svider lite.. kanske dags o ta ut linserna o ta på glasögonen? vi får se..

Men nu hörrni håll i er för jag har färgat håret, jag är rödhårig hihi, I like it ;) Okeej tro inte det är VÄRSTA röd men det är rött.. Jag är iaf nöjd !

Nu så taggar jag bara på dom två kommande dagarna sen är det helg och med det menas party !!!

Ni får bild sen på håret !


wednesday

hej hoo..

dåligt väder här.. det är verkligen höst nu.. jag har jobbat ett tag nu, men sitter just nu hemma hos min syster och ska äta lunch. :)

ni får ha det.. har inte så mycket mer att säga. NI får nagelproblem del 2 senare. Chao!!

the moon is on fire

Jag har haft en bra eftermiddag. Jag och min bror kollade nyss på dagens kapitlar av spanska såpan och den e grym, väntar på morgondagens haha, jag höll nästan på att äta upp en HEL melon, sjukt va god den var men var tvungen o spara en del tills imorn hihi..men bättre att det var frukt o inte massa annat :)

Har som sagt haft en kanon trevlig kväll och som jag sa igår så är det pga sköna människor som faktiskt får mig att le när jag läser det dom skriver till mig. Jag sitter alltså här o ler så fort jag får upp deras konversationsida.. det är inte bara en person utan dom e flera men det är en speciell person som jag älskar o prata med och har haft turen att snacka med dom 3 dagar i rad och inte för en liten stund utan flera timmar.

Men imorn väntas jobb och massa fix , pappersarbeten, banken osv..

Och ni får del 2 av nagelproblem imorn efter jobbet :)

Puss och god natt !!

they have did it again

en av mina favorit grupper har gjort sitt jobb igen, skit bra !!


Alltså seriöst..

så måste Latinamerika ha dom snyggaste skådisarna ever. Inte för att skryta men latinamerika har nog dom snyggaste männen och kvinnorna!! Kanske är dom inte med i filmer men i spanska såpor så är dom kända.. självklart är dom kända i latinamerika och världen över. Mannen som har fått utmärkelse till den snyggaste latino är William Levy och jag håller med vilken snygging !!

Här kommer några snyggingar från spanska såpor!

William Levy


Snyggingarna :Mario Cimarro, Juan Alfonso Bautista & Michael Brown.


Gaby Espino



Paola Rey, Danna Garcia & Natasha Klauss.

Behåll dina naglar fina !

Här kommer enkla steg på hur man kan förhindra olika slags "sjukdomar" eller problem(irritation) på naglarna.

* Om man klipper i levande vävnad eller skär i eponychium(nagelbandet) så kommer det hud som växer fram sedan vara tjockare och hårdare.

Att tänka på:
Att klippa i levande vävnad skapar en gynnsam miljö för vårtvirus och bakterier som älskar "trasig" hud. Börjar det blöda när du klipper/biter på nagelbandet så är det levande hud, död hud är vit. Ta då en nagelsax och klipp bort det vita istället för att dra bort det.

* Cystor och vårtor : cystor är lika vanligt som vårtor på naglar. cystor ligger dock längst upp vid nageln och det pressar mot matrix vilket orsakar ojämnheter och kan förstöra nagelplattan. Vårtor är ett virus som uppkommer om huden runt nageln är irriterad, alltså skadad.

Att tänka på: Vårtor är smittsamma och ska behandlas av hudläkare eller någon liknande, Cystor ska också behandlas, inte ignoreras.

* Leukonychia Spots är vita fläckar på naglarna som uppkommer när en grupp nagelceller inte genomgår den normala cellutvecklingen. Fläckarna är ofta lite mjuka eftersom cellerna inte är tillplattade.
Man brukar höra att det beror på kalciumbrist..men den riktiga orsaken till Leukonychia Spots är slag eller annan skada mot matrix. Tex att man har använt sina naglar som verktyg.

Att tänka på: Detta är jättelätt att behandla, vårda naglarna med nagelolja dagligen och dom vita fläckarna reduceras.


*Missfärgningar på nagelplattan orsakas av bla: Nikotin,Kemikalier eller Nagellack som appliceras utan skyddande underlack.
Nikotin tränger sig sakta ner i nagelplattans "oljekanaler" .När nikotinet med tiden lagras kommer missfärgningen att öka, naglarna kan då bli mörk bruna.
använder man mycket desinfektionsmedel så kan naglarna också missfärgas, eftersom det torkar ut nageln.
Nagellack har också effekt att missfärga nageln om man inte har en skyddande underlack, färger som lämnar missfärgning: rött, svart och andra starka färger.

Att tänkta på: Att försiktigt ta bort glansen på nageln brukar ta bort en del utav missfärgningen.

*Spoon nails (sked nagel) är en udda form på nageln. De här naglarna har inte samma uppbyggnad som en normal nagelplatta och skillnaden gör dom extremt flexibla. Vanligsvis växer denna nagel ut mycket tunn, vilket gör att den växer uppåt. Psoriasis och järnbrist kan vara andra orsaker till att nageln får denna form, men det kan även ärvas.

Att tänka på: Om nagelplattan är extremt tunn bör inte konstmatrial appliceras och försök hålla nageln kort annars är det lätt att nageln fastnar i något o hela nageln kan ramla av.


* Flisade Naglar är tecken på en svag fri kant. Häftigt tryck mot fria kanten ger vanligtvis det här mönstret på sprickor. Personer som skriver maskin/data eller använder sina naglar som verktyg har ofta flisade naglar.

* Skivade Naglar är en vanlig syn om naglarna ofta exponeras av vatten/lösningsmedel. Vatten är ett kraftfull lösningsmedel. Om man har händerna ofta i vatten så torkar detta ut nageln.
Skivade naglar är ett vanligt problem hos älder personer då deras naturliga nagel växer saktare och nagelplattan utsätts då under längre tid för lösningsmedel.

Att tänkta på: Sköra/torra naglar ska inte vara i varmt vatten mer än max 1 minut. Använd nagelolja dagligen för att behålla balansen mellan fukt och olja i nagelplattan.
Försegla nagelns övre lager med nagellack (byt inte lack så ofta)
Fila inte för hårt på nageln vilket kan skada den ännu mer, och var säker på att du använder rätt grit på filen.
(120 grit på naturlig nagel).

*Splinter Hemorrhage är en fysisk skada på nageln som oftast är orsaken till brustna kapillärer, en blödning i nagelbädden, alltså under nagelplattan.
Orsaker till detta: För hård filning, tagit bort konstmaterial fel, använt för trånga skor( man kan få på tånaglar också) eller så kan man få det om man reagerat på olika droger, har en hjärt-och lungsjukdom, psoriasis, reumatisk artit, eksem, högt blodtryck, sår och även stress.

Att tänka på: Om man har det på fler än 1 nagel bör en läkare konsulteras.



*Onycholysis är en typ av separation mellan nagelplattan och naglbädden. Detta orsakas oftast av att man har petat med vassa föremål under nageln eller hårdhänt filning..


Jag lägger ikväll upp del 2 av nagelproblem :) Annars kommer inlägget bli FÖR lång!

Hoppas ni gillar't!

heej!

Som ni ser så har jag haft fullt upp nu på morgonen.. blev inte riktigt som jag tänkt mig men nu som sagt ska jag få upp nagelproblem delen( den kommer upp på ny inlägg)

Imorse när jag duscha så blev vattnet brunt. BLÄÄ jag stod med balsam o intvålad kropp när jag plötsligt ser hur vattnet blev äckligt brun, jag fattade inte va som hände men tydligen håller dom på o fixar eller ska fixa några rör och inge förvarning har man fått.. så ja har inte kunnat få ur balsamet ordentligt från håret ..känner mig äcklig men ska få duscha av mig i syrrans lägenhet när hon kommer hem sen..

Nu till naglarna !

I'm sorry I did lie

Ni får förlåta mig. Tipsen kom inte upp.. fy på mig !!

Men jag gjorde en annan grej som gjorde mig lite pirrig i magen o lycklig, samt fick mig på andra tankar. Tänk att det finns andra sysselsättningar som lyckas med det?

Men jag lovar imorn bitti så får ni dom, har ju tid på morgonen så då får ni upp det :)

Förresten, hur många av er tycker att horoskopet brukar stämma in med er? Min har stämt föör bra dom senaste månaderna och det fortsätter stämma, borde jag bli skraj över en grej som står ska hända? jag o min syster har ju samma horoskop men den stämmer inte på henne alls.. konstigt nog haha jag får väl hålla tummarna, och eftersom den stämmer ska jag köpa mig en lott :P

Nu film sen sova.

Buenas noches !


Inspiration

Jag känner mig väldigt inspirerad så senare ikväll får ni lite tips angående nagelproblem och hygien :), det är något jag aldrig gett er. När man jobbar som nagelteknolog och som stylist får man ofta människor som har olika slags problem, anledningen till att jag kom på detta var för att jag idag fick ta emot en person med nagelproblem och tänkte att de vore något roligt och intressant att läsa om och kunna förhindra för andra :)

Efter nagelproblem biten så tänkte jag lägga upp en annan om kroppstyper och vad som passar de olika kroppstyperna, alltså klädstyling och även om ansiktsformer, vad som passar som tex hårfrisyr,makeup och vad som framhäver/nedsätter för bäst karaktär :)

Hoppas ni gillar't då !!


Baby I Like it !

Ska snart dra mig till jobbet.. men nu såhär efter lunch blev jag så trött.. sova siesta hade suttit fint men får väl vänta tills ikväll för att få sova lite..

Förresten idag såg jag en esperanza, insekten alltså.. vet inte vad den heter på svenska men om man ser en eller den kommer till dig så får du tur. Den insekten för tur med sig .. jag stod o väntade på pappa vid systers trapp helt plötsligt så kommer den flygande o landar mitt framför ögonen på mig, fast på en vägg då.. Antingen får syrran tur med sin lägenhet eller så är det jag ?




A week closer

Hej !

Nu så är jag klar eller nästan klar med mina "sysslor" som jag skulle göra imorse fattas bara att göra ett samtal men den gör jag imorn..

Är vrålhungrig redan men pappa o jag ska äta efter tolv, får se om jag orkar vänta mer haha

Börjar ju jobba ett så ska snart dra mig dit också..
Idag är det jättefint väder men man känner att hösten är här.. vindarna är svala o det känns så skönt :) det är mysigt med hösten fast då ska de va en fin höst o inte bar regn o grått..

yeye ska väl göra nytta nu. hörs!

Me hipnotizas

Goosh va tiden går fort. ska snart sovaaa!!

Sitter o lyssnar på bästaste låten just nu Don Omar- Danza Kuduro. På lördag tjejer då dansar vi till den ;)

Sitter även o tjuvlyssnar på en annan låt, en annan grupp som jag förhoppningsvis får se. Kommer ju snart berätta för er vad som kommer hända i mitt liv :D

Jaa imorn ska jag iaf fixa lite grejer med papi sen är det jobb som väntar all day looong.

Nu film dags !

Sunday here I am

God daag !

Hur mår ni idag, bakis? :P

Jag gick o la mig rätt så tidigt fast det var sen ( 02.30) ungefär.. hade riktigt roliga konversationer haha
Idag skulle jag ju åka iväg med med syster o kika på lite grejer till hennes lägenhet men jag "försov" mig så åkte aldrig med.. ska istället följa med o kolla på fotbollsmatchen senare idag.  Jag sover ju inte så bra när det är full/ny måne så har knappt sovit något igår.. mami berätta att de var fullmåne så I know why..

Vi får se om jag hinner uppdatera ikväll men imorn ska jag fixa lite grejer sen jobba dagen ut.. om ni undrar vad jag har för mig :)


I might be crazy..No I'm just natural

Ja sagt och gjort. Fettis mat och massa film!

Vi  kollade först på en familjekomedi-shorts, den var jätterolig men lite konstig men yee A ville se den, sedan såg vi även på Allt för min syster. jag kanske är knäpp men seriöst den filmen kan man verkligen inte va utan att gråta. Grät under hela filmen, så sorlig och underbar!!

Jag är jätteröd om ögonen, min tröjärmar är blöta och sminket är borta, jaa ni kan fatta hur tårarna bara rann .. jag kan inte fatta hur jag har blivit så känslig ? Well nu ska jag joina folket igen o se mer film som jag kanske slipper  gråta till :p

Yo nosé mañana

Yee hellu lördag !!

Halva dagen har gått och jag har spenderat den på en fotbollscup. fotboll och regn passar inte ihop.. blöt o lerig , blää

Men grabbarna gjorde bra ifrån sig dock ingen vinst.
Resten av eftermiddagen/kvällen ska väl bara tas lugnt, käka fettis mat, snackas o se på film ? låter som en mysig lördag :)


Adios !

Manos Arriba

Da media vuelta, Danza Kuduro ! Fyfasiken va jag har fastnat för den låten haha

Jaa eftermiddagen har bara flytit på, haft väldigt trevligt :) Massa snackis med familjen om det som komma skall hihi

Imorn har A, match så vi åker till Västerås o hejar  ! Sedan ska jag väl bara slappa antar jag.

Och förresten ,det jag skulle kolla på tidigare idag gick inte. programmet hade hackat upp sig o visade något annat :( jättetråkigt för jag var så taggad.. well well nothing else to say.

Adios.


Angående en sak..

Det är så att jag tycker jättemycket om alla ni som läser min blogg och självklart svarar jag på era kommentarer men det är väldigt svårt att svara på någon som är anonym.. så snälla rara läsare om ni kommenterar säg åtminstone ert namn även om ni inte har blogg annars svarar jag inte på kommentaren eller godkänner den:)

Och så var det en annan sak. Det jag är överlycklig över är en grej som jag än inte kan berätta än men några av er har undrat om jag är gravid, och svaret är NEJ !!! haha i mitt liv finns inte den lycklige än som ska bli fader till mina barn haha, det är en annan sak och ni kommer få reda på det men ha lite tålamod , please :)
Samt att jag för tillfället är singel så det går inte o va gravid ..

Nu ska vi grilla :)



I'm trying, but it doesn't work!

Jag har nu snart suttit här o försökt kolla på en grej men det vill inte. Jag vet att jag kommit rätt o att det är rätt grej jag kollar på men det jag ska kolla på går inte just nu fast det är det som ska gå på den sidan ? helt weird alltså.. Iaf ska ha sidan uppe nu o kolla om jag hör lite musik från den..


Tiezaaaaa

I'm traped!

Denna låt kommer bli en favvis på alla partyn som väntar!! Härlig rytm, härlig text everything, Tack Radio Cool de El Salvador som uppdaterar med dom nyaste låtarna, fattar inte hur vi kan vara så efter med musiken?

Here it is and enjoy


SKA

Jag lyssnar på musik o ska snart iväg. Jag lyssnar denna gång på lite mer tempo alltså SKA, här i Sverige är det inte så populärt men i E.S så finns det massvis med SKA-grupper och den nyaste gruppen är Frigüey, annan stavning för freeway, ni vet dom där stora vägarna i USA ?

Här får ni en av deras grymma låtar !


Goood morning it's Friday!

Härligt med fredag. Jag blir inte långvarig här, ska snart bege mig ut o göra några ärenden och jag har varit väldigt seg på morgonen så ska väl peppa upp mig med musik !

Vi hörs väl ikväll!

Give it to me sooon

Maten och tårtan smakade himmelskt! Gott som tusan, fast jag var ju väldigt hungrig men gott var det ändå. R-C älskade tårtan hon o Aylyne åt massa haha så det var positivt :)

Imorn hoppas jag vi gör en grej som jag längtar till men att konfirmera det känns bättre och verkligare :)
Allt bara flyter på och beslut måste jag ta snart.. jag håller iaf tummarna på att allt kommer gå fint !

Ska kolla på tv en stund nu innan jag ska sova.

Puss natti natti


Lowder please !

Jag har nu tvättat färdigt, gjort klart tårtan och hunnit fixat mig lite..blir ju bara vi i hemmet + syster som kom som ska äta lite lyxmiddag och tårta idag. Vi har bestämt o inte göra värsta födelsedagspartyt åt honom och han vet varför ;) Tårtan hoppas jag smakar gott för god ser den ut att vara men det gick inte riktigt hur jag hade tänkt mig men den får duga, I made it with love !

Jarå ska väl gå o puscha dom i köket för är vrålhungrig :)

Ha den äran..

Min lillebror börjar bli stor, eller ja han är ju längre än mig men ni fattar. Grattis på din 15 års dag !!!!

Nu ska jag börja tvätta o börja baka :)

Musiken är på ;)


22:50

Finns inte så mycket att säga, dagen har väl rullat på rätt så bra. Imorn är ju jag som sagt ledig så ska börja dagen med att träna lite, måste mjukstarta innan dansen börjar på allvar igen.. sedan tvätta och baka tårtan. Det kommer bli så gott, älskar bakverk så imorn blir det dags !

Sist jag gjorde en tårta så hade jag väldigt trevligt sällskap så allting blev så mycket roligare men imorn kör jag solo..musiken får vara min kompanjon :)

Ska ta lite yogourt (stavas?) innan läggdags för är lite småhungrig..


Noches


quiero soñar contigo y con una bachata en fukuoka

Ska börja hjälpa mamma laga mat, jag är supersugen på det vi ska äta. Jag tror vi kommer få lite lyxmat imorn också, min bror fyller 15 ! Och jag är ju ledig så ska passa på o göra något riktigt gott som efterrätt. Jag älskar bakning speciellt när det gäller tårtor, hoppas han inte läser detta , meningen är att han ska få en surprise när han kommer hem från skolan men han kommer se allt jag ska köpa sen så han kommer fatta :P

Kommer nog göra en chokladmaräng tårta med tropiska frukter i!! Yummiii

Nee back to the kitchen

change of plans

mamma hade tydligen glömt bort att vi skulle tvätta eftermiddag.. blää så hon får tvätta ikväll o jag tar o tvättar imorn på morgonen istället :)

Istället har jag faktiskt skrivit ihop en liten text. Jag har ju sagt till er att jag skulle börja tipsa eller bättre sagt säga vad jag tycker är snyggt, o då menar jag med allt, tex inredning, kläder, smycket osv..

Nu är jag ju inne i det här med inredning så jag tänkte ge lite tips/berätta vad jag tycker om !

Det första man ska göra är att se vilka färger man gillar, i mitt läge är jag förtjust i grått,svart, benvitt, lila men när det gäller inredning så kan jag faktiskt tänka mig lite biege o limefärgade grejer !
Sedan kan man gå in o tänka på inredningen..
jag är dock mycket intresserad i gammaldags/antika grejer. Så när jag väl flyttar hemifrån så ska jag definitivt ha statyetter, då kan det vara siluetterna av en kvinna, eller en indian eller andra grejer. Jag tycker också det ska vara mycket stilrent, inte för många grejer utan det ska flyta in i varandra. Jag är en typ av perfektionist så jag kommer definitivt ha svårt att inreda mitt hus/lägenhet..

jaja om jag skulle ha svartgråa soffor skulle jag matcha med ett par mörklila, eller turkosa kuddar/filtar, det lyfter verkligen fram soffan och ger lite glöd i det mörka soffan.



 När det gäller tavlor, klockor, ljuslyktor så är det självklart lite antika föremål jag gillar också. tavlor gillar jag bäst när en tavla är indelat i 3 till flera delar, vilket gör en tavla mycket snyggare (tycker jag då)  men det beror ju också på vart man hänger upp dom eller var man ska ha dom.. Något som är snyggt är att få sitt ansikte eller något man gillar målat på en sån tavla, då blir den mer personlig. snyggt som tusan är det !



Klockor och lampor kan man alltid ha lite stilrena. jag tycker att klockor och lampor ska synas men de ska inte ta upp hela blickfånget för då missar man allt annat, därför är det rätt så smart att ha små dekorationslampor som kan synas upp mer, det är då smartast att ha dom vid fönster eller bredvid något man vill visa upp.



That's all for today !

Porque

Hej Lill lördag !

Onsdag och många kör nog på fest, eller tjaa kanske i lite större städer där det Är öppet på onsdagar :P

Well jobbat i några timmar, skönt att sluta tidigare än igår och imorn är jag ledig , hade heller jobbat imorn o ledig på fredag men aja så är det inte.. Imorn ska jag göra lite roliga grejer som smakar gott haha berätta mer ikväll om det.

Nu ska jag byta om till "slappar" kläder och börja sortera tvätten, har tvättid nu :)

Samtidigt vill jag bara nämna att jag känner mig lycklig, lyckligare har jag nog aldrig känt mig, drömmen inatt var den mest perfekta drömmen och jag mådde så bra, men kan jag vara såhär glad pga drömmen eller är det dom där fina orden jag fått höra ? ska inte grubbla, jag är lycklig!



When I need You the most

Hej bloggisar! Hur har denna trista dag varit? Min har varit helt okej. Blev en liten prommis med L sedan fortsatte vi hemma hos henne, skvaller skvaller haha

När jag väl kom hem såg vi återigen inspelningarna från riksträffen. denna gång del 2, festen var grym o jag blev bara så lycklig o danssugen igen när jag såg videon. Roligt också att se vissa människor dansa, speciellt en full kvinna som jag tror dom flesta såg på festen, iaf i videon gick hennes klänning sönder vid ryggen, lite småkul för hon brydde sig inte :P

Well thats all. Imorn ska jag jobba sen tvätta all day out. måste också hinna se på såpan !!

yee ska gå nu, blir snacka lite med min undebara väään !!

Puuusss


It sucks

Dåligt väder idag, det spöregnade imorse, blev genomblöt !
Det regnar nu igen säger dom, hoppas det inte regnar när jag drar hem, nån timma kvar nu..När det är sånt här väder så vill man ju bara ligga o mysa med sin älskade (om man har en), med varm choklad, filt och massa film, tycker inte ni det?

Well planer efter jobbet var att gå ut o gå med L men om det regnar så får vi se hur det blir..det verkar som om vi aldrig kommer få vår prommenad :P

okej, keep working now.

Novelita

Hej !

Sitter här lite små trött men ska vänta i ca 30 min till ifall en kompis loggar in på msn, var ett tag sen man snacka pga tidsskillnader men jag hoppas det går idag.

Jag och min bror har iaf kollat på den spanska såpan som är skit bra! Tack Mari för att du visade den för oss <3

El Fantasma de Elena är spännande, synd att den inte är textad :P Ni skulle fastna för den, I promise U that!

Imon gäller det jobb som vanligt men dagen kommer gå fort :)


What a man

Herrejisses jag har idag träffat/haft världens snyggaste kund! Jag skojar inte, han hade världens snyggaste kropp, hår fri rygg o bröst, och jättelen haha, finaste ögonen dock var han gift :P

Men man blir alltid lite små chockad o ha så snygga kunder ;) några enstaka timmar kvar sen bär det av till min syster för käk.

Hoppas ni har haft en bra dag och fortsätter ha en bra dag :)

Ghostyyyy

Pannkakorna var goooda!

Jag och min bror bestämde oss för att kolla på en novela som min kära kusin rekommenderade. Vi har suttit fram tills nu :P alltså nästan 2 timmar..haha Imorn fortsätter vi med tittandet, vi måste liksom komma nå vart med såpan :)

Nu är det väl dags för sängen, börjar ju tidigt imorn och nästan hela veckan tror jag..

Så sov gott kära läsare.

Buenas noches !

Miel

Hörrni jag är hungrig!!

Vi sitter hos min syster och har tills nu monterat upp soffbordet o två köksstolar.. Vi ska väl packa upp o städa all skräp innan vi åker hem, då väntar pannkakorna. Vi köpte honung på marknaden så det ska vi också få i oss. Älskar pannkakor med honung, om ni inte ätit, smaka för det är as gott! Självklart ska man inte ha i värsta mycket utan det räcker med att man drar på lite över hela :)

smakade även honung med whisky, det var jättegott faktiskt haha men köpte inte med mig en burk..

yeye ska väl hjälpa syster med städningen :)

Maná


Jag kan inte få noooog

Alltså jag kan inte få nog av ballader, rock ballader,bachatas, boleros etc !

Dom är så sjukt bra !

Iaf idag var tanken att vi skulle till min systers lägenhet o montera upp lite grejer och självklart vill dom att jag ska med för (jag ska inte skryta) men jag är rätt duktig på läsa av instruktioner osv.. brukar bli rätt bossig av mig när det gäller sånt hahah men min syster är jätteförkyld så vet inte om det kommer gå..

Jag har ännu en sak att berätta men det kan jag inte göra nu, vill inte släppa nyheten eftersom den kan ställas in. men jag vill att dom kommande månaderna ska gå fort fort fort !! Jag vill ha den exakta momenten här så jag kan gråta av lycka, för det vet jag att jag kommer göra..


Adios.

La gente quiere sabooooor

Shoooo

Vet ni, tydligen så är det fest hos oss idag haha, kusin,farbror och min systers man har precis kommit o det ska va förfest här. Fast just nu är det bara jag här, alla andra är på stan, de kommer få en chock haha så de har bett mig sätta på lite fart musik, för jag satt faktiskt med ballader :P

Kusin vill att jag ska med ut men jag har faktiskt bestämt mig för att inte gå ut, vill bli helt frisk innan jag börjar festa.. Fast vi får se hur väl jag lyckas övertala honom om det..

Chaooo

Tired

Hej!

Nu har man jobbat o gjort lite annat. kvinnorna var jättenöjda o vackra, jag blir alltid lite tårögd när någon gifter sig, speciellt när dom ser lyckliga ut :).

Tyvärr glömde jag kameran hemma, blev lite stressigt där på slutet så vi får vänta på att jag får dom andras bilder. Efter att ha avslutat arbetet så följde jag med min kära syster o hämtade lite möbler, fint fint kommer det bli i hennes lägenhet. Sen har jag bara sovit, vaknade nydligen av att telefonen ringde, jag skulle kunna somna om igen men då kanske jag riskerar att ligga vaken hela natten..

Nu ska jag sätta på musik så jag blir pígg!!


the Ddddday

god morgon. Pigg o alert sitter jag här, nee inte alls, sitter med frukosten o försöker bli pigg..om jag lägger mig nu så somnar jag om haha vädret hoppas jag bli bättre..mulet o dimmigt är det så förhoppningsvis kommer solen fram lagom till att brudarna ska va färdiga.
Ska fortsätta äta  tjaråå!!!!

Jag saknar dom här människorna !!!


Tomorrow is the wedding day

Nu ska jag snart sova, imorn ska man upp tidigt för att börja med båda brudarna. Den stora dagen närmar sig så fort för dom !!

Kameran kommer följa med så jag hoppas jag hinner ta kort så ni får se hur allt, frisyr+ makeup+ kläderna blir :)

Jag kommer stå för make-up medan tjejerna på salongen fixar håret.

Det brukar gå rätt fort o nöjda blir dom alltid, stressigt blir det dock i år då det är 2 brudar men det kommer nog gå bra :)

Ya pues säger väl godnatt.

I want you babe

A noche soñe contigo..
Soñe que me besabas y me decias lindas cosas al oido.
Me decias que me extrañabas, que no alcanzo el tiempo que tuvimos juntos para decirnos todo..
Si pudiera detener el tiempo lo hubieras hecho.

Ese sueño me hizo sonreir, te vi y todo lo senti tan real, yo tambien te extraño
..
<3


Juanes-Yerbatero

Har den låten i skallen, yerbatero, god rytm!

Jag kom på att fundera på en grej, igår kollade jag på ett skitbra program, wife swap.. vet inte hur många av er som kollar på det men det handlar iaf att 2 fruar sombyter plats under 2 veckor.

Gårdagens program var mycket bättre än tidigare för kvinnan i den ena familjen var verkligen puckad.
Hon ansåg att man ska ha barnen på "träning" inför vuxenlivet, visst det klart att man ska lära dom saker o hur dom ska klara sig när dom väl bor själva.. men dom gick för långt. Den här familjen hade sina barn som slavar, under tiden barnen städade, diskade, lagade mat så stod hon där o sa åt dom att göra grejerna ! dom fick inte leka med andra barn förrän alla sysslor var gjorde och dom fick tjäna sina egna pengar för att köpa saker som dom ville ha. Vilket betyder att de gick o panta burkar osv.. När den andra kvinnan var där fick dom roa sig och man såg verkligen att dom ville ha lite frihet och även pappan sa att han skulle lyssna o ta hänsyn till deras barns lycka men när väl dom 2 veckorna var slut så blev det precis som det var, o barnen sa att de hade det bättre så än med frihet, hur hjärntvättade hade deras mamma inte dom ? usch fy vilken hemsk mor.. jag tyckte iaf hon var jättekorkad som inte ville lyssna o ta hänsyn till deras barn önskan, den andra kvinnan tog åtminstone åt sig o ändrade vissa regler angående hennes barn..

Jag tycker att barn ska få vara barn men ska alltid lyssna på sina föräldrar. För man ska alltid lära sina barn att kunna klara sig själva men allt kommer med sin tid..

Friday

Hej !

äntligen kommer helgen, dock får man inte lugn o ro precis, imorn börjar jag ju jobba redan vid 7..

Idag mår jag lite bättre än igår, febern har försvunnit o jag hoppas att den inte kommer tillbaka under dagen..Kompisar vill att jag ska följa med ut imorn men ärligt talat har jag ingen lust och känns inte värsta bra heller att gå ut när man har känslig öra.. kan ju bli värre annars eller ?

Jag ska ta o fixa mig nu för att gå mot jobbet o ta min enda kund som jag egentligen inte ville ha pga att jag ville vila idag men detta går snabbt.

Chao


Ya no aparecen

Sitter o lyssnar på lite soft musik.
Jag känner mig bättre lite då o då men det återkommer att jag får feber.. imorn ska jag bara jobba en stund, inget krävande kunder så det orkar jag med, hoppas jag..
Jag är sjukt sugen på en feting burgare med pommer o fanta! Jag vet inte om ni har märkt det men när jag är sjuk eller mår dåligt så äter jag massor o blir sugen på sjukt konstiga grejer.. man brukar ju inte ha värsta aptiten när man mår dåligt men jag är tvärtom :P

Juanes- Yerbateroooo

Cuando me enamoro..

Si pudiera bajarte una estrella del cielo
lo haria sin pensarlo dos veces
porque te quiero, ay
y hasta un lucero

Y si tuviera el naufragio de un sentimiento
seria un velero en la isla
de tus deseos, de tus deseos

Pero por dentro entiende que no puedo
y aveces me piedro...

Cuando me enamoro aveces desespero,
cuando me enamoro,
cuando menos me lo espero, me enamoro
se detiene el tiempo, me viene el alma
al cuerpo, sonrio, cuando me enamoro

Si la luna seria tu premio,
yo juraria hacer cualquier cosa,
por ser su dueño, ay, por ser tu dueño

Si en tus sueños escuchas el llanto
de mis lamentos,
en tus sueños no sigas dormida,
que es verdadero, ay,
no es un sueño, no

Y me alegro que aveces al final
no encuentres un momento, ooh no...

Cuando me enamoro aveces desespero,
cuando me enamoro,
cuando menos me lo espero, me enamoro
se detiene el tiempo, me viene el alma
al cuerpo, sonrio, cuando me enamoro

Cuando me enamoro aveces desespero,
cuando me enamoro,
cuando menos me lo espero, me enamoro
se detiene el tiempo, me viene el alma
al cuerpo, al cuerpo, sonrio,
sonrïo, cuando me enamoro.


Sickooo

Idag har jag faktiskt inte orken till att skriva. Jag är småsjuk, ont i örat o febrig.. så har bara varit hemma o vilat mig ..

Ni får ha en bra torsdag !

jag bara äter o äter o äter o äteeeeer

Nu är jag äntligen hemma, så skönt!

Som sagt så började medeltidsveckan i Arboga idag.  Idag intar Nordman scenen men jag ska skippa det har jag precis bestämt mig, är super trött. Jag lovar att om jag går o lägger mig nu så vaknar jag inte förrän imorn bitti.

Satte på lite bra låtar(på spanska så klart ) så jag kanske blir lite pigg, sitter även med en skål ostbågar o ett glas vatten, jag driver inte nu när jag säger att jag har ätit som en gris dom senaste veckorna!

Det är inte klokt att jag inte har blivit fet haha

Ne nu ska jag byta kläder till nåt mysigt :)


I'm feeling mucho love

hemma på lunch, jag mår definitivt inte bra, Medeltisdagarna började idag vilket betyder fest för dom flesta. Nordman kommer stå på scen ikväll men i år är jag inte taggad. Förra året satt jag i pyjamas på vår altan o hörde musiken o va så jäkla sugen på att dra dit, i år var jag också taggad o tänkte gå dit även om jag skulle jobba dagen efter men just nu, så som jag mår så orkar jag inte..

Förhoppningsvis kommer jag ut på lördag om jag inte blir riktigt sjuk tills dess...

käk vare ja..


solen skiner

Idag verkar det bli en skön dag.
Solen skiner o det verkar vara varmt.
Jag ska snabbt fixa mig så jag kan dra mot jobbet, känner mig inte så värst pigg..har inte kunnat sova bra o sen så är ju hälften av familjen sjuk så man kanske håller på att bli förkyld ?

Önskar er en bra onsdag!


Reik

sitter o lyssnar på reik. precis lackat naglarna och nu sitter jag o kliar mig med ena foten under andra foten hahah, lär roligt haha

har fått nå utslag under foten eller så har något djur stuckit mig, hade ett liknande utslag för några dagar sen fast på andra foten. Jaja jag har så tråkigt, ska bli skönt att jobba imorn och dagarna fram, då kan jag förhoppningsvis få tankarna på annat.

ska väl dricka kaffe nu..

Förresten alla ni spansktalande människor som läser min blogg som aldrig hört Reik, lyssna på dom, dom är skitbra! lite rockiga ballader !



la mitad que me faltaba

idag är jag inte på topp. Jag tror jag håller på att bli sjuk eller så beror det allt på att mormor o morfar har lämnat oss nu :(

Jag har ont i magen och huvudet fast ont i huvudet hade jag igår också.. jag har nog gått runt o spänt mig..

BLÄ just nu vill jag åka bort långt bort där det är varmt !



Con amor los despido..

Vi har haft fullt hus här idag.
Gick en snabbis till jobbet för att lära känna medeltid brudarna, snackade ihop oss lite angående make-upen.
På lördag börjar jag redan kl 7.00 suck !! men det brukar alltid gå så fort o det blir alltid roligt att se resultatet :)

Vi sitter än vakna men ska nog gå o lägga mig snart, orkar inte ha ögonen öppna men vill inte missa en enda sekund av dom sista timmarna mina morföräldrar är här. Snart åker dom ju :( fy va sorgsen jag är ! att vi var tvungna att bo så här långt bort !

Aja ska joina folket istället än att sitta här. Chao


El rubio loco

God dag. Måndag är det och en hård vecka väntar.

Idag är sista dagen med mina morföräldrar vilket , som jag har nämnt tidigare så känns det väldigt tufft..

Men heey jag får tänkta på dom 2 månaderna som dom varit här och som har varit fantastiska!

Idag känner jag mig inte alls på topp, snurrig o ont i huvudet tur att det inte är en jobb dag idag utan ska bara till salongen o möta dom blivade brudparen.

Imorn är jag också ledig men sedan är det jobb från onsdag-lördag !

Medeltidveckan börjar och massa förberedelser är det inför detta och massa festdagar, fast vi får se om jag orkar mig ut i helgen. Ville från början ut även på onsdag men som det känns nu så är jag inte alls taggad ?

Jaja ska hjälpa mamma i köket , vi hörs ikväll!!

Vuelve..

Herrejösses va tiden går fort.

Jag är inne i en depp period, kanske kan det bero på att alla lämnar oss just nu ?

Imorn är sista dagen med min mormor o morfar och dagen kommer säkert gå till att packa.. usch fy va jag hatar såna dagar.. Speciellt när man börjar jobba tidigt och kommer inte kunna vara med dom förrän efter 18.00 och de åker på kvällen :(

Jag håller verkligen tummarna på att våra planer går an, jag ber för det !

Jag saknar inte bara redan mina morföräldrar utan även andra vänner och släktningar som har åkt..

Ska försöka sova nu men är inte så trött just nu men eftersom det blir jobb imorn så måste jag försöka sova..

Natti natti

00:33

Klockan är mycket, vissa är säkert ute o festar, vissa ligger hemma o myser med sin partner. Jag då sitter uttråkad framför datorn o hoppas få snacka med lite roliga människor men icke.. trött är jag inte heller för att sova o bra filmer på tv finns det inte..

Om 2 dar åker mormor o morfar, vilket kommer kännas tråkigt o sorligt :(,  sedan börjar livet igen på allvar !

Känner att jag behöver kraft för att börja om från början. Börja om från start o då menar jag i allt.


Bjuder på denna bild från Stockholms tripen i tisdags.

Saturday 2010-08-07

Hellluuuu!

Lördag idag och jag har haft en väldigt lugn start på dagen och förmodligen kommer den fortsätta vara så här lugn..

Igår kväll satte vi på lite filmer och dom var riktigt bra bla karate kid, den nyaste. Mycket bra film sedan så vi en som jag inte riktigt vet va den heter på svenska eller engelska eftersom en films titel kan förändra från spräk till språk.

Idag har vi varit hemma hos farmor o nu ska vi nog grilla korv o senare kolla på mer film och förhoppningsvis får jag nöjet att snacka med några roliga människor :)


Son de Amores

Sitter o lyssnar på en av mina favorit låtar, Son de Amores men denna gång salsa version. Riktigt bra var den så.

Ska ta o beställa hem en kebabtallrik nu.. men har lite beslut ångest från vilken pizzeria jag ska ta :P

i förrgår, sista dagen gruppen var här så beställde vi hem 2 st så de skulle få smaka o det tog slut väldigt fort och det gillade det jättemycket så sen dess har jag varit sugen på det haha


Sola

igår och idag har jag spansk rubrik och jag ska inte sola, utan det betyder att jag är ensam.. nu när jag tänkter efter så finns det massa ord på spanska som betyder annat på svenska o utalas annorlunda..

Aja är iaf ensam hemma med min broder, fast han ligger o sover, ska äta frukost nu o försöka städa mitt rum. Familjen är i Stockholm med mormor o morfar, denna  gång orkade jag inte åka med så fick stanna hemma :)

Nu så ska jag äta, have a nice day!


C.M

Jag lade märke till att jag inte lagt upp en enda bild sedan jag var på bröllop.. Bad Bad Teresa..

Så här kommer lite bilder på dom senaste veckorna!


Ya era hora!

Okej först innan jag börjar så ska jag säga att hora= tid, så ni inte tänkter att det står ett annat ord.

Det var ett bra tag sen jag skrev och jag vill bara säga att jag har haft as bra dagar.

Gruppen var så jäkla härliga killar, har nog inte skrattat så här mycket på länge och dom har verkligen tagit plats i mitt hjärta. Jag trodde faktiskt att dom skulle vara värsta snobbarna typ eftersom de är jättekända i El Salvador men dom var hur schyssta som helst!

Dom åkte i natt så det kändes jättekonstigt att vakna upp o tänka att de inte kommer gå upp längre.. men jag har definitivt fått mina minnen. Jag ska också nämna att festen var helt klart bäst ! har nog inte haft så jäkla roligt på länge och showen gruppen levererade går inte att jämföra med annat!

Men nu är det slut på det roliga och återgå till vardagslivet vilket innebär jobb. Ska ta o fixa lite käk och sedan fixa mig lite för att jobba några timmar.. kommer kännas tungt men lika bra o göra det..

Chao ! och bilder får ni se sen :D

RSS 2.0