Juanes-Yerbatero

Har den låten i skallen, yerbatero, god rytm!

Jag kom på att fundera på en grej, igår kollade jag på ett skitbra program, wife swap.. vet inte hur många av er som kollar på det men det handlar iaf att 2 fruar sombyter plats under 2 veckor.

Gårdagens program var mycket bättre än tidigare för kvinnan i den ena familjen var verkligen puckad.
Hon ansåg att man ska ha barnen på "träning" inför vuxenlivet, visst det klart att man ska lära dom saker o hur dom ska klara sig när dom väl bor själva.. men dom gick för långt. Den här familjen hade sina barn som slavar, under tiden barnen städade, diskade, lagade mat så stod hon där o sa åt dom att göra grejerna ! dom fick inte leka med andra barn förrän alla sysslor var gjorde och dom fick tjäna sina egna pengar för att köpa saker som dom ville ha. Vilket betyder att de gick o panta burkar osv.. När den andra kvinnan var där fick dom roa sig och man såg verkligen att dom ville ha lite frihet och även pappan sa att han skulle lyssna o ta hänsyn till deras barns lycka men när väl dom 2 veckorna var slut så blev det precis som det var, o barnen sa att de hade det bättre så än med frihet, hur hjärntvättade hade deras mamma inte dom ? usch fy vilken hemsk mor.. jag tyckte iaf hon var jättekorkad som inte ville lyssna o ta hänsyn till deras barn önskan, den andra kvinnan tog åtminstone åt sig o ändrade vissa regler angående hennes barn..

Jag tycker att barn ska få vara barn men ska alltid lyssna på sina föräldrar. För man ska alltid lära sina barn att kunna klara sig själva men allt kommer med sin tid..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0