Bad Update

Förlåt alla kära läsare för min dåliga uppdatering men har haft annat för mig som är viktigare än bloggen.
Har haft en JÄTTEBRA vecka kan jag bara säga, idag åkte mi papito chulo som jag redan saknar =(

Snart börjar fixandet inför kvällens party i Örebro men först ska jag käka lite tamales hihi.. Och imorgon är det ännu mer party!!!

Ne men gummor och gubbar jag har inge mer att säga så ha de bäst !

love to ya


[Bild från i somras !]


Helgen!

Helgen var skitbra. har inte skrattat så mycket på länge.<3

Men idag känner man sig väldigt seg, fast det brukar man ju göra nästan varje söndag..

Aja nu ska jag äta något o se på tv..

Hörs!

Friday =)

Nu är det äntligen helg!!!

Har längtat efter helgen väldigt mycket och nu är den äntligen här=)
Dagen gick väldigt fort fast jag är väldigt seg idag.. Om bara några timmar kommer niña Tula yeeee :D

Och imorgon blir det latinofest i Västerås med mina bästaste.<3
Vill ni dit så är det på St. Ilian skolan, kan skriva lite mer sen om pris och så för just nu vet jag inget alls hehe..

jaa nu ska jag sätta på lite musik och känna att helgen är här.

Ps. Kommer alla ihåg att på söndag tar sommartiden slut? ville påminna er om det.
Chao


Fy för denna dag!

Jaa torsdag helvetet är över. Det var verkligen inte min dag idag.. berättar kort: cykel fick punktering, hittar inte hem nyckeln, dragkedja på min nya jacka går sönder, blir tvungen att byta kläder så jag nästan kommer för sent till jobbet, väl på jobbet tar värmeljusen slut så får springa o köpa fler och stackars kund får sitta o vänta.. allt gick så dåligt men Eshii ringde och säger att hon kommer imorgon så jag blev riktig glad !! Vissa veckor på jobbet är det jättelugnt och har typ inga kunder alls men dom närmaste veckorna har jag fullt upp, med tjejkväll,färgkurs och massa annat, roligt men tufft..

Nu vill jag faktiskt ha helg !!!

Nu ska lilla T äta och sedan vaxa sina ben som jag har längtat efter att få göra haha


Grey's..

Im Happy happy happy happy :D

Blev så glad idag när jag var på jobbet och har varit det hela kvällen, fick för mig att jag skulle börja testa lite make-uper för tjejkvällen som jag känner mig redo för fast det är inte första tjejkvällen jag har arbetat på..
Syster gillade verkligen de 2 kreationer jag gjorde idag så vi får se om någon av modellerna får något sånt=)

Snart är det helg och jag taggar som f*n för känner att helgen kommer bli kanon !!

Nu ska jag kika lite på Grey's anatomy och sedan bär det av mot sängen.

Buenas Noches a todos =)

Tvättonsdag!

Jag och kusin är duktiga idag, vi tvättar och är snart klara faktiskt så de är skönt. Hon drar snart till skolan och jag kommer nog snart fixa mig för att dra till jobbet..Där får vi se vad som händer =)

Fick en kommentar idag av en person som jag kanske känner? men personen skrev anonym, jag skulle vilja veta vem du är så jag kan skriva mer om inlägget du kommenterade :)

Nu äntligen kunde jag ladda upp en bild på mina naglar! den röda pricken ska bli svart och sedan är det tre streck som är i guld/glitter färg neråt .


Fotboll

Fotboll kollas på tv just nu men jag är verkligen inte den personen som kollar på sport på tv. tycker om att se men inte genom tv-rutan så satte mig här och såg att jag redan har fått 2 modeller till tjejkvällen nu måste jag bara hitta på vad jag ska göra för något. kommer kanske behöva ännu en modell som kanske vill offra sig och sitta där på en stol, vill nämligen visa hur man lätt kan ändra vardagsmake till kvälls make vidare till fest :) så yttligare en modell sökes !!

Har haft en ganska tråkig kväll idag så passade på att fixa mina naglar, höll på att testa en massa, till slut blev den en annorlunda fransk manikyr, men just nu känner jag att jag vill ha en svart prick iställer för röd.. men men kanske ändra det :)

det går inte att ladda upp bild (cp dator) men lägger upp så fort de går!
Nu blir det tv!:)

Modell sökes!

Någon som håller med mig när jag säger att Aventura är en av dom bästa grupperna som spelar bachata?

Texterna är underbara och just bachata rytmen älskar jag, ibland önskar jag att jag får dansa bachata med en danslärare eller likande som kan föra och göra massa snurr , men då får jag drömma länge för i Sverige finns det tyvärr inte många som kan..

Nu till detta, jag söker 2 modeller till tjejkvällen i Arboga som är den 7 november?(måste kolla upp) för lite make-up , personerna måste dock bo i Arboga för jag behöver kika och kanske testa vad jag ska göra. Man måste tåla smink och lim ifall att jag använder lösögonfransar och andra grejer :)
Skriv någon kommentar men namn,tlfn och ev mail så jag kan höra av mig :)

Ska också berätta att jag köpt mig ett par snygga skor som jag blev kär i, mami vet inte om att jag köpt fler skor för då hon skulle skrika på mig haha men jag hoppas jag hittar någon snygg outfit som passar skorna så jag får att ta på mig skorna på lördag!!:D

Nu ska jag ta och baka något gott :)

Pusshej!


Que tengo que hacer

Que tengo que hacer-Daddy Yankee har jag lyssnat ganska länge på nu, blir tokig när man går runt och sjunger en låt hela tiden! men den är ju bra, värre vore om låten var dålig om man gick runt o sjöng den..

Idag har jag varit at work sedan drog jag till västerås, fick med mig en grej åt bebisen Antonio. kan bara säga att det tog ett tag innan jag köpte något, hade verkligen svårt att välja. Vill träffa honom nu för att ge M-Arely den o se den på honom=)

Denna vecka blir det faktiskt ganska mycket arbete, ska jobba med mycket make-up inför en tjejkväll så de blir roligt och jag vill att veckan ska gå fort så det blir helg igen. Blir fiesta och så kommer nog kusin från Lkpg hit :D

Jaa nu ska jag hjälpa mami beställa some clothes på nätet .

Beshooo

My heart is broken..

Jag kan inte beskriva hur ledsen jag känner mig just nu..
För en vecka sedan föddes Antonio och vi är glada över att allt är fint med honom men idag får jag reda på något tragiskt. Ännu en pojke skulle vara född nu men nej, Gud tog honom med sig=( ibland kan det vara orättvist varför måste döden existera, kan vi inte få leva för alltid?!

Känner mig så chockad,uppriven och en bit av mitt hjärta försvann kan inte säga hur det känns..

Que Dios lo tenga en su gloria R.I.P Hector Enrique
.


Söndag den 18 oktober..

hej på er hoppas alla haft en bra helg, för det har faktiskt jag haft.. just nu sitter jag här och skriker på bror och systerson som "bråkar" och man orkar inte med det, för man vet att någon kommer bli riktigt arg och slå den andre så hårt att den börjar gråta men nu orkar jag inte säga till längre så de får skylla sig själva.

Idag har jag inte så mycket att säga så drar lite makeup tips =)


1. Rynkiga ögon: Investera i ett återfuktande ögonkräm som innehåller c-vitamin. När huden runt ögonen är torr bildas lätt mörka ringar och ögonen blir rynkiga.

2. Hitta rätt foundation: För att hitta rätt foundation(vilket kan va ganska svårt) testa på haka eller hals. Färgen ska gå ton i ton med din hudfärg men hellre ljusare än för mörk. Du kan alltid fixera med ett lite mörkare puder. Undvik gråa och rosa toner, de ser bara konstiga ut. Beige eller gula toner känns mer naturligare och gult neutraliserar även röda partier.

3. Ögonpenna: Brukar du använda en mörk ögonpenna eller eyeliner för att markera ögonen? Ett tips är då att måla linjen under ögonfranskantern med svart eller brun ögonpenna och välj vit eller beige till linjen innanför franskanten. En ljus ögonpenna gör att det vita i ögat förstoras och ögonen ser större ut.

4. Läppar: Trött på att hela tiden behöva fixa till läpparna när du är på fest? Ett tips är att lägga på foundation på läpparna. Ta sedan en lipliner och fyll i dina läppar. Ta sedan på lipgloss. När lipglossen försvinner har du fortfarande färg på läpparna, välj därför samma färg på liplinern som på lipglossen om du inte har genomskinlig lippgloss  och har en starkare färg på pennan.

Ni får gärna säga vad ni vill ha tips på !


Lördagskväll...

Har precis kommit hem från min chefs 60 års fest, hade jättetrevligt, roligt o se alla gamla dricka sig fulla:P

föresten så glömde jag säga att jag äntligen har fått sett bilder på lille Antonio! He's sooo beautiful<3

bye & good night!


Lördag

Halloj! Sitter här och har en aning tråkigt, huset är fullt med vuxna och barn.. vanligt för oss latinos att släkten kommer utan att säga till men det är väl kul.. Snart ska jag nog börja fixa mig till ikväll för ska ju på 60års fest!
Det första mi gorda gjorde idag när hon såg mig var att ge mig en puss på munnen (som vanligt) och "gosade med näsan" något jag gjorde med henne förr när hon var liten, att hon fortfarande kommer ihåg<3

Ajaa får se om jag gör något nu.. får se om jag hinner blogga mer sen!

M & B:s Projektarbete, Rosa bandet kalendern, Jag= Oxe
Dock inte denna bild som vart med på kalendern

IDOL

Alltså Reza & Rabih är nog mina favoriter. det var så grymma idag.
Faster berättade nyss att min kusin har spelat in låtar och sjöngt tillsammans med Camilla från idol. Visste att min kusin hade spelat in låtar med en viss Camilla men trodde verkligen inte att de var hon..
Aja nu blir det att fortsätta se på tv. Hörs imorn!


Tips & Trix

Ska ge er lite tips nu om makeup!
Naturlig makeup
Ibland vill man helt enkelt inte se för översminkad ut fast man vill se fräsch ut och vill bära smink, till detta fall rekommenderar jag att du blandar din foundation med ansiktskrämen. Ta nästan lika mycket foundation som du tar ansiktskräm och blanda ihop det i handflatorna och smörj ansiktet. Det blir en mer naturlig look än när man tar foundation med pensel/svamp.  Till killar som sminkar sig är det här ett väldigt smart knep för att dölja det så bra som möjligt.

Du kan sedan ta puder bara på de ställen du tycker är glansigt tex T-zonen. För att få rouge så naturligt som
möjligt ta den precis på mitten av kinden (puta med munnen eller dra in kinderna för att lättast se var man ska applicera) och med små rörelse sudda ut kanterna och försök få den uppåt för att få en sån naturlig look som möjligt.
Ännu ett knep är att använda rouge som ögonskugga fast lättast är att under tiden du har på rouge på kinderna så drar du lite lätt på ögonlocket så färgen inte blir stark. Vill du att hela makeupen ska se naturlig så använd en brun mascara eller om du redan har mörka fransar använd då en genomskinlig mascara bara för att få till dom. Använder du eyeliner/kajalpenna så använd då en brun sådan och till läppar använd en hudfärgad lipgloss om inte bara läppbalsam. Följer du dessa råd så garanterar jag en naturlig utseende till vardags.

Jag gör alltid såhär när jag vill ha så naturlig look som möjligt för brukar faktiskt inte sminka mig så ofta bara när jag gör speciella saker och när det är fest. xooxoo





Rain...

Usch fy faan vilket väder, regnat hela tiden sedan jag vaknade.. men det är väl så höstväder är, regn regn regn..

Men det ska inte deppa min underbara fredag. Åkte aldrig iväg pga regnet men fick massa gjort hemma och idag blir det idol + tacos or enchiladas mami har inte bestämt sig än men gott som tusan i alla fall!!

Musik denna fredag har varit väldigt blandat, spanska & engelska låtar.. här får ni lite namn på låtar jag lyssnat på. Hope U like it!

La Noche- La ultima vez
La Noche-El angel de tu vida
Zona 7 Ft. Oscar de Leon- Mirala
Jowell y Randy- Loco
Luis Fonsi ft. Arcangel- Tu amor
Plan B-Tocarte
Kumbia All Starz ft. Nigga-Por ti baby
Jay Sean ft. Lil Wayne- Down
Black eyed peace- I gotta feeling
Sean Kingston- Face drop
Francisco- Hands up


Torsdags kväll..

tjenix.. kom hem från jobbet för ca 1 timma sen, hade riktigt trevligt idag, E toppade mitt hår så nu är det fräscht igen inför helgen och jag fick fixa till resten av mina kompanjorer och lite andra människor.
Idag fick jag också min jobbar t-shirt inför färgkursen jag ska gå, jippiii!! kommer ha en av mina närmaste vänner som modell så de glädjer mig mycket :D
Just nu har jag min musik på i hösta drag (fast i hörlurarna) för mina små änglar (R-C, A & E) är här..
Funderar på att åka till nån stad nära Arboga imorgon för att köpa lite baby grejer till Toñito och lite andra saker men vi får se om jag gör det.. det är trots allt min lediga fredag =)

Aja nu orkar jag inte skriva mer.. XOXO,
My Nails! P.M T-shirt


Skönt!

Idag har jag hunnit gjort en massa, känns riktigt skönt att få sakerna gjort.
Har sedan jag vaknade städat hela huset och då har jag verkligen tagit alla 3 våningarna, toaletterna,fönstrena everything. Mami kommer bli superglad att jag gjorde detta, nu slipper hon göra det under helgen hihi..
Nu håller jag på att fixa lunchen för magen min vill ha mat! sedan ska jag fixa garderoben för det är really a mess in there.. och om nån timma drar jag till jobbet yee..

Hörs sen Pussipuss!


Buenas noches!

Sitter och kollar på Grey's Anatomy och snart börjar fråga Olle dokumentären.. sedan blir det sängen som kallar, måste hinna med massa stuff innan jag börjar jobba imorgon. Vill bara iväg och inhandla baby grejer och få tag på mössa,hanskar och halsduk till mig själv men när ska jag hinna?

Aja nu blir det TV igen..


Noches!

"Lill lördag"

Hade inte hajjat innan att de redan är onsdag, hur sjukt är inte det, snart är det helg igen eller vissa festar ju idag också, har nog aldrig gått ut och festat på onsdagar förutom när man hade massa studentfester under veckorna :P
Kusinvitamin ringde hit så vi snackade i några min, bebisen log för första gången idag såå himla mysigt!!
Vill verkligen träffa Toñito!
Sen dess har jag suttit här och kikat på bebis kläder och kläder till moi och skor..
det är nästan hopplöst med mig och skor, I really love shoes, men problemet är att jag alltid ska köpa med mig skor med klack när jag egentligen söker efter låga skor, just nu vill ja ha några riktigt sköna vinter skor men hittar sällan några fina så brukar aldrig köpa, har gått runt med mina vinter skor som jag har i snart 3 år, dom behöver man ju egentligen bara när det är jättemycket snö ute annars klara man sig med tennis skor(om de ej är för hala) Nu ska jag fixa fika för snart kommer nog farmor :)

Glömde skriva att brorsans match igår vart 6-6 så det gick inte så dåligt..


heloo

Tjabba tjena, lugn dag idag så passade på att fixa mina naglar inför helgen, ska ju på 60 års fest med alla på jobbet hehe:P Så naglarna fick en fransk manikyr men bytte ut de vita mot svart och tog en beige färg som bas=)

Härlig höst väder det är ute men har ännu inte varit i kylan hehe..
fick idag ett samtal av en kompis jag inte träffat på år, jättetrevligt :D

Nu ska jag kika lite på min mat. Ska äta kyckling schnitzel yummi !!


Innebandy!

Snart går jag nog iväg till Vasahallen för att se brodern spela lite innebandy, fast varje gång jag joinar brukar de förlora, speciellt vid inte så viktiga matcher.. så får se om jag orkar ta mig dit i den här kylan.

Käk blir det strax och under tiden matlagning pågår ska jag spränga skallen med massa låtar från gruppen La Noche. Vill ha latinofest snart!!!

XoXoo

Booooring

Kan man verkligen ha så här tråkigt när man är ensam hemma och är sjuk?
Helt sjukt alltså hur uttråkad jag är!!

Men jag har hittat en outfit som jag verkligen älskar, Skulle till och med vilja köpa nya glasögon när jag såg dessa, men har så svårt att hitta snygga bågar som passar mig, kan hitta massa som passar ansiktsformen men mina långa ögonfransar är alltid i vägen, men ska inte klaga för vissa gör vad som helst för långa ögonfransar:P

Enkel outfit men snyggt!


hola!

Que tal? Med mig är det sådär,ont i magen och snuva fortfarande.. vill inte va sjuk längre!!!

Idag blir det en lugn dag igen, orkar verkligen inte göra något men bestämde mig för att fräscha upp rummet lite men innan dess ska jag laga lite mat. Jag vill prata med min kusinvitamin och fråga hur allt går men får inget svar så de är väl kvar på BB..får se om jag lyckas till slut. Chao!


latin music

Min släkt är nog den mest musikaliska släkten som finns. musik, sång,instrumenter och dans. Antingen kan man sjunga,spela ett/flera instrument eller vara jäkligt bra på att dansa, eller så kör man hela köret.Själv har jag testat allt möjligt men dansen var min grej fast har inte tränat dans på ett år eftersom jag har problem med knät men ska börja träna igen för det är så otroligt roligt och man får finare kropp hihi.
Vill att förkylningen ska försvinna så att jag kan börja träna sumba igen innan man tar tag i det hårt!

Anledningen till att jag började skriva om det här var att tidigare idag satt jag och kollade på video från när jag var lite mindre och det slog mig hur vi på alla släktträffar alltid slutar med att gitarren kommer fram och alla som kan sjunga börjar sjunga och några joinar gitarren med att slå på bordet som komp:P Riktigt mysigt när man väl tänker efter och det bara skriker lycka av oss.. hoppas det fortsätter på det viset livet ut!

Tror våra grannar börjar bli lite trötta på att det händer varje sommar haha

Men nu ska jag göra något vettigt.. 
 
Adios


Tips dag!

Idag har jag faktiskt inte så mycket och säga till er mer än att jag är sjuk så tänkte ge er lite skönhetstips som passar till hösten/vintern !


Läppar:Nu när det är kallt i luften är det lätt att få torra läppar.för att undvika detta lite kan man använda sig av "läppborstning". Använd en mjuk tandborste och borsta på läpparna man kan också använda en frottéhandduk. ha sedan på läppbalsam så man får en mjukare avslut. Detta kan man göra varje morgon för att få bäst resultat.

Ögon: Har du pösiga ögon eller påsar under ögonen så finns det ett gammalt knep. Ta en metall sked och håll den under kallt rinnande vatten, tag sedan skeden och håll den mot den pösiga delen i ca 1 minut. Man kan också använda sig av tepåsar med kamomill och lägga på ögonen, dessa ska ligga över ögonen i ca 15 minuter sedan ska man skölja av med kallt vatten.

Hud,Hår & Naglar: som jag sagt tidigare är det ju kallt ute och hud,hår och naglar drabbas av det. huden blir torr lika så naglar och hår. För att undvika torrheten kan man använda sig av ansikstmask,peeling och återfukta huden morgon och kväll, för att ha friskt hår gäller det att använda hårinpackning minst en gång i veckan. Naglarna måste också återfuktas för att växa ut och för att hålla sig vackra, använd nagelolja varje morgon och kväll, jag rekommenderar Solar Oil från CND. Byt inte nagellack mer än 1 gång/vecka. remover torkar ut naglarna.


lycklig!!!!

Just nu kan jag inte beskriva hur lycklig jag är, min bästaste kusin som jag har umgåtts med sen hon föddes, fick sin efterlängtade bebis idag. en månad för tidig bebis men jag blev så lycklig att jag nästan började gråta. Längtar så jättemycket tills jag får se honom för jag verkligen älskar bebisar!!!

Älskar dig mari och är stolt över dig, kommer finnas för dig,din partner och eran bebis <3

god day!

Hello Sunday.. hade jättetrevligt igår det, blev massa snack med brudarna och kalaset var mysigt fast El Salvadors match mot Mexico sög rejält, fula m de kan finnas och så förlorade dom 4-1 =( så våra drömmar är över.. Idag har jag vaknat med världens snuva, näsan svider som bara den och seg som sjutton är jag också..

Bjuder på lite bilder från igår=)
(Klicka på bilden för att få den större)
Gulle plutt Leo

Milton och piñatan

ja och Cesar

Milles cake!

Pizza bakning!



Barnkalas!

Väntar på mami, papi och kusin för att åka iväg till Milles 1 års kalas =) där ska man vara några timma sedan ska jag o kusin till min kompis på tjejkväll, ska bli så skoj trots att jag är riktigt snuvig..kommer nog bli dåligt med uppdatering idag.

Chao!

 

svårt med andningen...

Shit alltså har aldrig haft det så här förr, kan knappt andas för är så täpp i näsan och har lock för ena örat. Mami var snäll och köpte kladdkaka till mig så de mumsade jag i mig under idol, alltså finns ju redan några favoriter men tycker att ljudet på vissa inte lät bra trots att de sjöng bra..
Hoppas inte jag mår jättedåligt imorgon för har för många saker att göra. Som te.x ska kanske följa med sis till salongen så hon får håret fixat, barnkalas, middag med chicas och sedan fotboll, El Salvador vs Mexico. Que Viva La Selecta!!!

Aja nu ska jag äta massa gottis och kolla på the fast and the furious som går på 3:an.


Nighti Night !

ont i halsen!


Har precis kommit hem från Västerås. Fick med mig jacka,skor och lite smink, det behövdes!
hittade dock inga bra presenter som jag trodde jag skulle hitta så får åka någon annan dag..
toppen eftermiddag med mina systrar, har faktiskt aldrig varit och shoppat med båda samtidigt så de var kul=)
Men resten av kvällen gäller det att ta det lugnt för har väldigt ont i halsen..

Beso till er alla!


friday!

Sitter på jobbet och tar det lite lugnt innan det är dags för lunch och sista kunden för idag..
Har faktiskt blivit förkyld igen, men har massa att göra i helgen. för de första så åker jag och min syster till västerås och letar efter lite grejer som jag behöver och ska försöka få med mig lite presenter hem, kan inte säga nu vem det är som ska få dom för det är en överraskning men ska iaf försöka hitta nå gulligt till min kusin Milton som fyllt 1 år och som vi ska fira imorgon samt ska jag träffa mina chicas imorgon =)

Jaa ganska kallt här på jobbet, värmen har varir off i ca 2 veckor nu..See yaa later!


yesyesyes

har jobbat färdigt för idag och fick en nyhet att den 11 november så är färgkursen=) taggar som bara den till den dagen..

Har länge planerat en liten resa för att helsa på en viss person men när jag sett min kalender så verkar de hopplöst alltså, har fullt upp varje helg med massa aktiviteter jag verkligen inte kan dra mig undan ifrån så hoppas att något kan ändras så jag får min resa=)

idag ska jag äta våfflor gottiiiigott gott :D


Hasta luego.


La noche

Alltså sen jag vaknade imorse har jag lyssnar på en och samma låt.. I'm going crazy soon!!!

men grymt bra är den iaf.. Nu ska jag äta lunch och sedan fixa mig för att gå to work work..

Pusshej!

Music

Fy fasiken va det blåser ute och känner redan att jag kommer få jäkligt ont i örat inatt för har redan ont.. hade en trevlig eftermiddag på jobbet, fick lite yttligare saker av Jens som tack för gårdagen!

Just nu sitter jag och lyssnar (som alla andra dagar) på musik men idag har det blivit en Reik och Aventura kväll som det brukar bli ganska ofta på kvällarna men deras musik är bara så bra !!!

Nu ska jag äta sedan blir det myskväll framför tv:n =)

Byee/ T.


minnen för livet!

Ja kära läsare måste bara säga att jag är helt slut efter gårdagens arbete, fötter,rygg och axlar känns värst men jag är super nöjd att jag fick jobba med detta. Fick lära mig en massa saker och hade riktigt kul trots att det blev jobb nonstop igår. Från det att jag klev in i salongen tills kl18.00 då vi gick till stadshotellet fast där fortsatt jobbet.. Härliga frisyrer/färger och grymma dansare och Dj:n med sina kläder, riktigt bohemisk tjej men grym var hon också. Något pinsamt som hände var att vi som hade hjälpt till fick gå upp på scen men jag var den enda som blev kramad och fick en puss på kinden när jag fick min ros hihi mannen viskade i mitt öra och sa att han var riktigt stolt över mig,så känner mig riktigt glad=) Med ett ord säger jag minnesvärd kväll, modellerna var superbra och personerna jag fick jobba med var helt underbara!

Nu bjuder jag på några bilder från kvällen.

Ballondockorna!

Dansare!

härliga modeller

härliga modeller!

ballongdockorna

dansare!

chic

chic' ser ni att hon har en sko i håret?

chic'-blomtjejen


Kat-vem kan tro att hon är över 25..

min fina ros!
 
skriver till er senare nu är det fix för att gå till arbetet som gäller! / T.


hiho

jag hoppade över ett ord på tidigare inlägget :P det skulle stå att hon verkligen ville prata med mami hihi.

Jag bara pratar om en visning som jag ska jobba på imorn men jag har inte sagt vad det är för visning (dum som jag är) men i alla fall så är det Paul Mitchell som arrangerar det och för de som inte vet så är P.M ett märke hårprodukter,skitbra produkter måste jag få säga. det ska visa upp de senaste trenderna inom hår och färgteknik samt kläder från Linda P och senaste trenderna inom make-up, ska bli så skoj och jag är självklart nervös..

Får skjuts av min papi till Västerås eftersom jag börjar väldigt tidigt och jag vill verkligen inte åka tåg..Ska träffa teamet på salong aqva och där ska vi nog förbereda allt innan vi drar vidare till stadshotellet där visningen ska vara=) Nu vet ni lite mer om vad jag ska göra imorgon. Wish me luck!

crap!

Glömde mina penslar till imorn på salongen och dom stänger om mindre än 1 timma och kan inte åka dit än för det har kommit en återförsäljare för Tele2 och hon vill verkligen med mami.. dryg kvinna!!!

Hörs sen chao !


Tjohoo!

Kom precis hem från jobbet och det har varit en dag utan kunder men jobbat med massa saker inför imorn, känner mig riktigt nervös.. just nu sitter jag här och funderar vad man ska ha för kläder på sig imorgon, måste ha bekväma skor men man måste vara finklädd typ så vet inte riktigt vad jag ska ha, får nästan panik av att jag inte kommer hitta något bra..sitter och lyssnar på bachata också,det lugnar ner mig mycket hihi       <--dagens.   write to you later/ T.
                                                                             


Söndagstrött

Bullarna var riktigt goda och det finns väldigt många bullar kvar hihi :P

Familjen sitter just nu och kollar på dvd från tiden då kriget var i El Salvador, tycker sånt är hemskt eftersom man ser precis allting så jag har skippat de.. Någon som vet en bra film som man kan kolla på ikväll ?

Jaja nu ska jag gosa med min lilla gordita <3

/ T.


Kanelbullensdag =)

Hade en jättetrevlig kväll i Västerås , synd att alla HV06CST inte var närvarande men hade kul med er som var där, vart lite snackis och spel, det måste göras om =).Drog sedan vidare till "la fiesta del maiz" där min syster var, inte så bra fest så vi åkte hem tidigt..
Men idag har vi massa gottis i huset, kanelbullensdag så det bakas förfullt i köket men innan det ska vi äta lasagne :)


  Gårdagens klädsel.

Jag och lilla Evelina =)

HV06CST

Om nån timma åker jag in till Västerås för lite klassträff med HV06CST!!!

Ska bli så himla skoj o få träffa klassen igen :)

Men innan dess ska jag käka lite god mat hemma, nämligen pupusas:D



 HV-Sumo!

Dagens tips!

Kalla dagar har vi fått och ännu kallare blir det nog också.. vid den här tiden kan man få väldigt torr hy och därför är det väldigt viktigt att återfukta kroppen, något jag brukar göra är att använda kroppsolja direkt efter duschen eller blanda oljan med hudkrämen och det går lika bra att blanda det till ansiktet också. Man blir väldigt len och kroppen håller sig återfuktad hela dagen, Jag brukar använda Aroma body oil som är riktigt bra och håller länge, den finns att köpa på Life.


myskväll!

Om några minuter blir det Idol, har faktiskt aldrig följt idol så mycket som i år men tycker om det:)

Har nydligen käkat en jättegod maträtt som mami tillagat och nu väntar vi på efterrätten!!

2:a oktober hjärtat..

[Körde röda läppar idag]


Fredag med golv!

Om jag inte har nämnt det tidigare så har vi varit utan golv på ca 2 veckor pga vattenskada och imorse klev mannen in vid 08.00 med det nya golvet. Skönt som fan, det är inte heltfärdigt än men det ser så jäkla fräscht ut!

Syster är hemma så hade sällskap av henne på förmiddagen innan jag kilade iväg till jobbet. Där väntade lite kunder och en jättegod bakelse och fick mina naglar fixade (av mig själv):P
Testade för första gången maten från Pimp's Hot & Spicy, riktigt gott!

Nu ska vi följa Andrés till discot(kalas) see you!

Tidigare idag-->
 
Och nu-->         



Kyligt!

Idag har det varit riktigt kallt speciellt om man cyklar utan handskar så måste verkligen få tag på några, men vill ha matchande halsduk och ev. mössa så får se när jag hittar nå snyggt..

idag har man jobbat mycket men mest inför Paul Mitchell visningen som är nästa vecka, känner mig riktigt nervös, har aldrig jobbat med massa proffs förut men det kommer nog gå bra!

Om 2 dagar blir det klassträff i Västerås kommer bli skoj!!!

Men nu ska jag dricka varm oboy och sedan idol=)

// T


Vill ha!



RSS 2.0