Söndag den 18 oktober..

hej på er hoppas alla haft en bra helg, för det har faktiskt jag haft.. just nu sitter jag här och skriker på bror och systerson som "bråkar" och man orkar inte med det, för man vet att någon kommer bli riktigt arg och slå den andre så hårt att den börjar gråta men nu orkar jag inte säga till längre så de får skylla sig själva.

Idag har jag inte så mycket att säga så drar lite makeup tips =)


1. Rynkiga ögon: Investera i ett återfuktande ögonkräm som innehåller c-vitamin. När huden runt ögonen är torr bildas lätt mörka ringar och ögonen blir rynkiga.

2. Hitta rätt foundation: För att hitta rätt foundation(vilket kan va ganska svårt) testa på haka eller hals. Färgen ska gå ton i ton med din hudfärg men hellre ljusare än för mörk. Du kan alltid fixera med ett lite mörkare puder. Undvik gråa och rosa toner, de ser bara konstiga ut. Beige eller gula toner känns mer naturligare och gult neutraliserar även röda partier.

3. Ögonpenna: Brukar du använda en mörk ögonpenna eller eyeliner för att markera ögonen? Ett tips är då att måla linjen under ögonfranskantern med svart eller brun ögonpenna och välj vit eller beige till linjen innanför franskanten. En ljus ögonpenna gör att det vita i ögat förstoras och ögonen ser större ut.

4. Läppar: Trött på att hela tiden behöva fixa till läpparna när du är på fest? Ett tips är att lägga på foundation på läpparna. Ta sedan en lipliner och fyll i dina läppar. Ta sedan på lipgloss. När lipglossen försvinner har du fortfarande färg på läpparna, välj därför samma färg på liplinern som på lipglossen om du inte har genomskinlig lippgloss  och har en starkare färg på pennan.

Ni får gärna säga vad ni vill ha tips på !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0