Tips dag!

Idag har jag faktiskt inte så mycket och säga till er mer än att jag är sjuk så tänkte ge er lite skönhetstips som passar till hösten/vintern !


Läppar:Nu när det är kallt i luften är det lätt att få torra läppar.för att undvika detta lite kan man använda sig av "läppborstning". Använd en mjuk tandborste och borsta på läpparna man kan också använda en frottéhandduk. ha sedan på läppbalsam så man får en mjukare avslut. Detta kan man göra varje morgon för att få bäst resultat.

Ögon: Har du pösiga ögon eller påsar under ögonen så finns det ett gammalt knep. Ta en metall sked och håll den under kallt rinnande vatten, tag sedan skeden och håll den mot den pösiga delen i ca 1 minut. Man kan också använda sig av tepåsar med kamomill och lägga på ögonen, dessa ska ligga över ögonen i ca 15 minuter sedan ska man skölja av med kallt vatten.

Hud,Hår & Naglar: som jag sagt tidigare är det ju kallt ute och hud,hår och naglar drabbas av det. huden blir torr lika så naglar och hår. För att undvika torrheten kan man använda sig av ansikstmask,peeling och återfukta huden morgon och kväll, för att ha friskt hår gäller det att använda hårinpackning minst en gång i veckan. Naglarna måste också återfuktas för att växa ut och för att hålla sig vackra, använd nagelolja varje morgon och kväll, jag rekommenderar Solar Oil från CND. Byt inte nagellack mer än 1 gång/vecka. remover torkar ut naglarna.


Kommentarer
Postat av: Carolina

tack för tipsen gumman =)

2009-10-12 @ 13:57:30
URL: http://carolitaaa.blogg.se/
Postat av: Malin

bra tips :D

2009-10-12 @ 17:25:41
URL: http://malinwahlbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0